ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

garbo_1794

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Prietenii lui garbo_1794

garbo_1794 nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

garbo_1794 nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
24 Apr 2012, 13:45 cum ramai in relatii bune cu fosta nora?
baiatul meu si sotia lui ne-au anuntat ca vor divorta. nu se mai intelegeau de ceva timp si desi ma doare ca mama sa vad asta, cred ca e cea mai buna decizie pentru ei.... problema mea este ca ea are un baietel din casnicia anterioara si noi il iubim ca pe nepotul nostru. cum se pune problema de divort, nici nu stiu daca o sa il mai vedem vreodata. am incercat sa vorbesc cu ea, i-am spus ca imi pare rau pt ce s-a intamplat intre ei si ca noi vrem sa ne vedem nepotul in continuare, ca nu vrem sa rupem legaturile... ea mi-a spus ca are nevoie de putin spatiu si de timp de gandire. suntem devastati. l-am crescut pe cel mic de la 2 anisori. acum are 7.... mai pot sa fac ceva sa pastrez legatura cu ea?
Citeste tot subiectul
10 Apr 2012, 17:54 Noua lege a avorturilor
Ce parere aveti doamnelor despre ea? Mie nu imi vine sa cred ca vor nemernicii astia sa fac. Ok, inainte era rusinos sa ai copil fara sa fii maritata dar acum nu avem cu ce sa ii crestem!
Citeste tot subiectul
9 Apr 2012, 17:15 Dragostea vietii mele
Cand eram tanara am fost logodita cu un tip timp de 4 ani. nu am facut dragoste. ne-am despartit din cauza unor neintelegeri si fiecare a pornit-o pe drumul lui. ne-am casatorit, am facut copii dar nu am incetat sa ne gandim unul la altul... acum o luna eram in statie la autobuz si asteptam sa merg acasa, si l-am vazut peste strada, am strigat dupa el, a venit intr-un suflet la mine... a inceput sa strige in plina strada "viorica, dragostea vietii mele!!!". mi-au dat lacrimile... nici nu pot sa va spun cum ma simteam in acel moment. si am mers acasa la el, am facut dragoste.. a fost oribil. am asteptat momentul asta o jumatate de viata. a fost oribil.... m-a tot sunat de atunci.... nu i-am mai raspuns... ma simt oribil....
Citeste tot subiectul

--