ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

garbo340690

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Notificarile lui garbo340690:


» vezi toate notificarile
 
Prietenii lui garbo340690

garbo340690 nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

garbo340690 nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
5 Aug 2017, 12:11 Vreau sa imi pun silicoane, care doctor imi recomandati? 1. Eu iti recomand sa studiezi gramatica limbii romane!!
2. Cu siguranta doresti sa cuceresti pe cineva... ia-l sponsor si-ti recomanda el un medic care a pus silicoane si predecesoarelor tale!
3. Acum sfatul: lasa-ti sanii asa cum te-a facut mama ta dar, du-te la o sala de crossfit...
Citeste tot subiectul
15 Iul 2017, 09:48 Buna! Ajutati ma va rog Cata mizerie...cata rautate in postarile voastre! Doamna aceea tanara presupun, si-a deschis sufletul si a pus o intrebare... Ati "sarit" pe ea cu jigniri si aroganta! Cum puteti face asa ceva? Va credeti superioare? O singura persoana a raspuns normal, Helene...chiar daca a scris cu majuscule! Si ce, este interzis? Plavane, ce cauti tu in subiectele doamnelor/domnisoarelor? Ca ele sunt arogante si vor sa arate cat sunt de importante si superioare celorlalte din pagina... atata pot, atata educatie au! Dar tu plavane 308, de ce te amesteci in discutiile lor, daca nu ai caderea sa raspunzi la intrebare? Iti spun eu de ce! Esti un frustrat! Stai pe internet si raspunzi la subiecte care nu au nimic comun cu un barbat, ca sa te bagi in seama! Simplu fapt ca raspunzi la teme feminine la modul acesta, te descalifica! Asta denota ca esti frustrat care nu ai atins o femeie prea des...! Ar trebui toti din pagina sa recititi ceea ce ati scris si, sa va fie jena, chiar sa va uitati in oglinda si sa va fie jena! Tu, plavan ratat, esti un zero ca barbat! Barbatul ar trebui sa fie educat ca aparator al femeilor, ca sustinator al femeilor, ca protector al femeilor! Citeste tot subiectul
17 Sep 2016, 11:58 Dragoste sau obisnuinta? ...lucru PE care... Citeste tot subiectul
7 Mai 2016, 17:13 Va rog ajutor Ce sa faci? In primul rand sa te reintorci la scoala! Faci greseli gramaticale nepermise, acorduri gresite...!!! Daca ea este la scoala inca, nu ar trebui sa se casatoreasca. Mai degraba ar trebui sa termine scoala, sa inceapa o facultate sau o scoala tehnica si apoi, sa-si gaseasca un barbat istet, cu scoala si o meserie buna care sa-i permita sa intretina o familie.
Sper sa intelegi si sa faci ceva pentru viitorul tau! Scoala este prima treapta spre viitor!
Citeste tot subiectul
18 Ian 2016, 00:39 Rugaciune la Sf. Marta (novena) Lasa chestia cu trimisul mai departe la prieteni... Tu roaga-te cu credinta novena sfintei Marta. Nu o da mai departe doar ca ti se spune asta, dar nu ezita sa o dai cand stii ca cineva are nevoie! Citeste tot subiectul

Ultimele stiri din Forum
×
Forum