ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

garbo240367

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Prietenii lui garbo240367

garbo240367 nu are nici un prieten adaugat!
Blog (0 posturi)

garbo240367 nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
26 Oct 2011, 19:25 Cursuri initiere in ocupatia de Lucrator prin arte combinate
Au inceput inscrierile pentru formarea unui nou grup de 28 de persoane pentru noiembrie/decembrie
Organizam cursuri de iniiere cu durata de 21 de ore , n urma crora participanii primesc Certificate de absolvire, recunoscute la nivel naional, de ctre Ministerul muncii i Ministerul educaiei i cercetrii sunt acum disponibile prin programul IMPART al Fundaiei de Sprijin Comunitar.

Lucrtorul prin arte combinate este o ocupaie prin care se ofera servicii de stimulare/dezvoltare prin micare, art, muzic, joc, teatru, promovnd i respectnd drepturile beneficiarului dndu-i valoare ca individ i ajutndu-l s capete ncrederea n sine.

E un curs practic in care candidatul invata cum sa adapteze si sa aplice aceste tehnici de lucru la nivelul, varsta, capacitatea fiecarui beneficiar. Ca si efecte/benneficii in viata beneficiarului sunt direct vizibile si discutate direct cu candidatii.

Echipa IMPART a fost si este pregatita de catre specialisti/profesori idin UK In domeniu si au implementat/practicat pe parcursul a peste 10 ani de lucru direct cu beneficiariii.
Manualul Impart (Ghid practic de stimulare prin muzica, miscare, arta, joc, teatru etc) pe care il veti primi in prima zi de curs ca si suport, va va ajuta sa va consolidati informatiile primite.

210 ron ,modul 1

inscrieri pe adresa >
pe adresa de mail:

concordialearningcenter@gmail.com

Pot participa alaturi de psihologi, sociologi asistenti sociali etc. si PARINTI ,ORICE PERSOANA CARE DORESTE SA LUCREZE IN DOMENIU SAU DOAR INTERESATA DE ACEST DOMENIU.
Citeste tot subiectul
26 Oct 2011, 19:16 Gym pentru copiii A inceput formarea unei grupe de copii cu varsta intre 3-5 ani si 5-7 ani 7-10 ani pentru gym

Rol: Urmarim dezvoltarea fizica generala si a capacitatii motrice, formarea si educarea unei tinute corecte, integrarea copilului in grup si dezvoltarea abilitatilor de limbaj si independenta, intr-un mediu Sigur si FUN

Asiguram diferite forme ale activitii fizice variind intensitatea exercitiilor; de la uoar, moderat, pan la intens. Prin exercitii specifice gimnasticii de baza ( atat cu aparate/obiecte, cat si fara acestea ) se urmareste invatarea, consolidarea si/sau verificarea abilitatilor motrice de baza, dezvoltarea vitezei, indemanarii, fortei, rezistentei.
Durata :

Varsta 3-5 ani : 50 min.

5-12/14 ani:60 min

inscrieri>
concordialearningcenter@gmail.com
Citeste tot subiectul

--