ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

garbo000079

Date personale:

Sex: feminin

 

Descriere personala:

Notificarile lui garbo000079:


» vezi toate notificarile
 
Blog (0 posturi)

garbo000079 nu are nici o inscriere pe blog.
Citat favorit
necompletat
Carti favorite
necompletat
Filme favorite
necompletat
Trei dorinte
necompletat
Unde ar vrea sa locuiasca
necompletat
Ultimele intrebari postate
Nu a postat nici o intrebare
Ultimele raspunsuri postate
Nu a postat nici un raspuns
Comentarii pe forum

Data Topic Comentariu
25 Dec 2010, 16:46 In lipsa mamei
De la: kaliakra, la data 2010-12-09 00:02:54Cine v-a crescut, daca mama voastra a murit cand erati mici, asa cum s-a intimplat in cazul meu? Eu am avut mama vitrega, cu care n-am avut o relatie grozava.
Ati reusit sa va atasati de altcineva?


E foarte usor sa critici, sa spui ca "Eu am avut mama vitrega, cu care n-am avut o relatie grozava"...insa ti-ai facut analiza propriilor tale sentimente, a felului cum ai acceptat aceasta relatie a "mamei tale vitrege"?
Te-ai gindit oare ca din partea ta , acea"mama vitrega" a simtit ostilitate, ura si refuzul tau categoric de a-i accepta mingiierile, sfaturile, vorbele de alint?
Poate asta a facut ca relatia voastra sa nu fie "o relatie grozava".
E usor sa criticam cind auzim : "eh , daca are mama (tata) vitrega, de-aia se poarta asa cu copilul". Insa va rog din inima unei "mame vitrege", analizati si comportamentul si dorinta de a impune (prin santaj emotional la parintele bun) reguli si legi casnice total sub demnitatea unei(unui) femei(barbat), care nu doreste altceva decit sa-si faca datoria de sotie si mama.
In rest, cred ca ar trebui rescrisa povestea "Fata mosului, si fata bebei"...cele care au trecut prin ceea ce am descris mai sus , probabil vor intelege de ce si ma vor sustine...
Citeste tot subiectul
20 Aug 2010, 11:45 Reteta orientala detoxifiere si reglare greutate corporala de unde ai tras tu concluzia ca vreau sa slabesc????????????????
oare chiar asa derizoriu a ajuns tot in viata voastra?
Citeste tot subiectul
19 Aug 2010, 20:53 Ce terapie putem incerca in calmarea nervilor ?
De la: m_XLL, la data 2010-08-16 03:52:32Inafara de partea cu Religia .... In care credeti-ma chiar nu ma regasesc
Restul propunerilor sunt interesante ... si am sa le pun in aplicare

Acum sa nu sune aiurea sa spuneti ca iau in deradere, dar ce ma relaxeaza cel mai mult este Sexul .. e singurul care ma face sa uit de tot .. si iubesc starea de dupa
simt ca mam nascut din nou... Si de cate ori am ocazia nu ezit sa il practic :)
Chiar sar pragul spre Abuz

Muzica ... e cu dus intors .... In raport de muzica am ascultat TOT de la chill out pana la Beethoven ...nu am un stil anume preferat . nush depinde de stare nu tot timpul e placuta ... cateodata prefer linistea

Cu sportul cam slabut .... ce mai merg in weekend pe la Strand sau Piscina (depinde de vreme)


Baiete? parerea mea este ca n-ai suficient de ocupat timpul, si probabil ceea ce faci nu este suficient de captivant si provocator.
Eu am trecut prin asa ceva, insa asta se intimpla cind nu aveam preocupare ...acum insa tot timpul am cite-ceva de facut, de citit sau de vizionat(si nu telenovele).
De multe ori frustrarea datorata sexului te poate transforma in violent( chiar bruta-animalic-distrugator), asa ca...ocupa-ti timpul cu diverse(mai putin sex) si vei vedea ca nervozitatea se va transforma in ambitia de a avea reusite in tot ceea ce intreprinzi, si nicidecum in violenta distrugatoare de lucruri si suflete...
Toate cele ....linistitoare si iubitoare...
Citeste tot subiectul
19 Aug 2010, 20:39 Reteta orientala detoxifiere si reglare greutate corporala oamenilor?
voi luati ceva in serios aici? macar sa nu ma mai obosesc cu scrisul si cititul...
vroiam si eu niste pareri de bun simt...asa ca de la niste adevarati prieteni , nu chestii de-astea la mishto...flecareala adika...
hai ca puteti sa va sustineti o parere...nu-i asa?
eu am pus la macerat preparatul si in ziua de 30.08.2010 incep tratamentul....asa ca pina atunci poate imi va spune si mie cineva o parere pe bune...
Citeste tot subiectul
17 Aug 2010, 20:20 Reteta orientala detoxifiere si reglare greutate corporala Buna seara!
Vad ca nu prea intereseaza lumea subiectele despre sanatate si echilibrul vietii...
Banuiesc ca daca as fi scris chestii despre "a batut-o , a violat-o, l-a inselat cu prietenul cel mai bun, si-a marit titele..." sau alte meschinarii si perversiatii de genul asta pina acum mi s-ar fi umplut mailul cu "pareri"- de bine sau de rau, si de comentarii care mai de care mai acide.
Asa...deh...chestii de-astea invechite...cine sa citeasca, sau sa comenteze...
Poate peste o luna , dupa ce voi fi inceput si voi fi simtit efectele acestei cure, voi pune aici ceea ce se simte si se amelioreaza.
Pina atunci, poate ,totusi, cineva vrea sa-mi dea sfaturi sau pareri...
Noapte buna tuturor!
Citeste tot subiectul

--