Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Kidz » Mamele intreaba

Vergeturile!!!!!!!!!!!

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook
onutza_kidz
81 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 21:36

buna ce folositi pt vergeturi mie mi au aparut cam multe si nu mai stiu ce sa folosesc ! e ceva care la voi a dat rezultate vas fi recunoscatoare dak mi ati sugera un remediu !

cameea_kidz
20 mesaje
Oras: Braila
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 12:28

Buna.Eu am folosit pe perioada sarcinii Aslavital pt vergeturi si din cand in cand ma ungeam dupa baie cu ulei de masline.Nu stiu daca ele au fost bune sau am fost eu norocoasa, dar cert este ca nu am facut deloc vergeturi,nici inainte,nici dupa nastere.

Fosta membra Garbo.ro
Avatarul lui Fosta membra Garbo.ro
397 mesaje
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 13:30

CREMA ELANCYL DE LA GALENIC... eu asta folosesc si sau tras considerabil vergeturile...am avut si pe fund dar alea nu l-e mai am..sau dus..am mai ramas cu cateva pe burta sper sa se traga si astea de tot... eu fac masajul cu crema asta de 2 ori pe zi dimineata si seara....sunt foarte multumita de ea....pupici

mikky
oanaoaky
92 mesaje
Oras: Iasi
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 14:52

nu dispar in totalitate dar se mai estompeaza....sau am avut eo ghinionul sa fie mai mari???? asta e oricum cu mult sport se mai reduc kg, celulita ,vergeturile dar si cu masaj

oaky
misaviz
9 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:28

BUNA OANAOAKY!!! TE POT INTREBA SI EU CEVA???
DE UNDE VINE OANA OAKY????
DE LA CE TI AI PUS OAKY???? SI SA TI MAI SPN SI ALT CEVA????MA NUMESC OANA SI DE MIC COPIL AM PORECLA OAKY!!!!!
CUMVA NE CUNOASTEM?

kidz007604
1 mesaj
Postat pe: 8 Aprilie 2010, ora 16:00

Onutza iti recomand sa incerci crema de la Revitol impotriva vergeturilor. Eu sunt foarte multumita de rezultate. Iti las id-ul meu pentru mai multe detalii: anemaryz26
O zi buna!

Raporteaza abuz de limbaj
Publicitate
Postat foarte recent

Mergi la: