Dintisori la sugari
Intra in contul tau
|
alexia012eg 27 mesaje Membru din: 12/02/2008 Oras: Ploiesti |
mamici ma confrunt din nou cu o problema ......fetita mea maine pe 29 august face 2 luni si pe gingia ei se vede ceva alb ,uitandu-ma bine cred ca ii dau dintisorii ,ma mira pt, ca e prea devreme pt. asa ceva ,am fost la medic si asistenta s-a uitat si mi-a confirmat acelasi lucru si mi-a spus sa-i dau cu calgel pe gingie ca s anu o mai doara,eu cred ca o doare pt. ca de multe ori si cind doarme mai se trezeste plingind si la sin se enerveaza f. rau si plinge citeodata si nu numai lasa f. multa salivacind o pun pe pieptul meu,cunoasteti cumva o situatie asemanatoare?si am voie sa-i dau la 2 luni cu calgel pe gingie?pe prospect scria ca dupa 3 luni are ceva daca ii dau ?multumesc pt. raspunsuri mamici
alexia
|
|
Fosta membra Garbo.ro 397 mesaje Membru din: 29/08/2008 |
mikky
|
|
sselena23 6 mesaje Membru din: 2/11/2008 Oras: Deva |
Buna mamicilor.
Si noi ne confruntam cu o astfel de situatie si sunt speriata. Avem 3 luni fara o saptam si cred ca ii cresc dintii cu toate ca prin carti am citit ca la 6 luni apar primii dintisori. Saliveaza mult,isi suge degetele, iar cand e la san incepe sa planga si nu are pofta de manacare chiar daca ii este foame. Mai astept si alte pareri, ma intereseaza mult acest subiect. |
|
ihgalis_anaderol 8 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
|
|
Fosta membra Garbo.ro 397 mesaje Membru din: 29/08/2008 |
vezi sa nu fie vreo cipercuta ...are doar acolo puntulet alb sau si in alta parte de ex pe obrajor,limbuta....noi am patit ceva asemanator de la suzi cand avea delia 3 luni...cu toate ca o stergeam in gurita cu gliceria borxata dupa fiecare masa... si tot asa din cauza la punctuletele alea albe nu putea sa pape...
mikky
|
|
alexia012eg 27 mesaje Membru din: 12/02/2008 Oras: Ploiesti |
alexia
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
alexia
|

Promotia zilei pe Kuponiada.ro