greutatea dupa nastere

buna! cum stati cu kilogramele dupa ce ati nascut? ati reusit sa ajungeti la greutatea de la care ati pornit?
felideni
Postat pe 28 Septembrie 2008 17:27
nuuuuuuuuuuuuuuuuuu,abia acum dp 2 luni juma imi simt muschii de la burta-care este imensa pt k nu am putut purta centura,si mai am de dat jos dar eu vreau repede ,repede,stie cineva de unde imi pot procura o ''centura buna'' sa scap de burta?
mihamedlife
Postat pe 28 Septembrie 2008 18:37
eu am cumparat mai multe feluri de centuri post-natale si nu pot sa suport niciuna. am una chiar foarte buna, cu chilot, dar nu pot sa o folosesc nici pe aceea (este de la tonus elast...poti vizita site-ul tonuselast.ro). la inceput cumpara una mai ieftina sa vezi daca o suporti.
felideni
Postat pe 29 Septembrie 2008 07:55
sall fetelor....eu am luat pe toata perioada sarcinii 18 kg....dupa ce am nascut cam in 3 luni am revenit la greutatea care o aveam inainte de sarcina...nu am ramas cu burtica dar in schimb ramasesem cu vergeturi pe burta....scapam si de astea in cateva luni cu tratament...pupici si gimnastica multa fetelor......
deliarebecca
Postat pe 29 Septembrie 2008 10:10
buna.....

eu am luat 22 kg si acum la 2 luni dupa nastere mai am 6 kg de dat jos.am si burta si ceva vergeturi...........sper sa reusesc sa dau jos si restul dar de ceva vreme stagnez.

horobeanu
Postat pe 29 Septembrie 2008 11:35
eu nici nu stiu cate kg am luat in timpul sarcinii, ca-mi era frica sa ma mai cantaresc dar oricum peste 20. inainte de sarcina aveam 56. dupa ce am nascut ramasesem la 70. Andrei a avut 4.200 , plus placenta, plus lichid, plus sange etc... calculati voi cat am dat jos cu nasterea...Acum, dupa un an, am 58-59 . sigur in urmatorul an o sa slabesc inca vreo 8-10kg.sau daca nu in urmatorul an, sigur slabesc cand reincep munca. nu am tinut o cura anume, doar cand avea andrei entercolita am tinut egim cu el (pt ca alaptez), dar am slabit cred ca de la stres , internari etc. Cand avea el 10 luni eu aveam 65 de kile si lui ii era bine. pe urma au inceput toate: eu am slabit si el la fel...:(
ruschita
Postat pe 29 Septembrie 2008 12:44
cu prima sarcina am luat si eu 28 kg...le-am dat relativ repede jos (am nascut in februarie si in octombrie am fost nasi si eram deja ok), dar acum am luat 19 kg si inca mai am 8 kg (nu am tinut dieta pentru ca am alaptat si acum ma simt slabita)...sper ca nu voi ramane asa!
felideni
Postat pe 29 Septembrie 2008 15:37
Buna. Eu am luat 22kg in sarcina ,de la 50kg am ajuns la 72.Dupa nastere aveam 62,iar acum dupa 4 luni am 56. Nu am tinut dieta pentru ca alaptez.Cu burtica am cam ramas si cateva vergeturi.Apropo cu ce scapati de vergeturi?
otilia_danciu2006
Postat pe 3 Octombrie 2008 11:38
buna otilia, eu am scapat de kg in plus fara regim ...sau dus in timp 3 luni....iar pt vergeturi folosesc crema ELANCYL masaj de 2 ori pe zi in zona cu vergeturi....si miscare cat mai multa pt slabit.......
deliarebecca
Postat pe 4 Octombrie 2008 13:21
Vai, imi este si rusine sa spun... inainte de a naste aveam 55 kg , iar la nastere 59 kg, dupa nastere 54 kg. Am slabit pana la 52 kg in primul trimestru de sarcina si apoi am luat 7 kg. Am avut foarte multa grija la ce am mancat, nu s-a pus in discutie mezeluri, grasimi, bauturi carbogazoase sau dulciuri. Inainte sa raman insarcinata eram o gurmanda.. nici eu nu-mi explic cum am reusit sa fiu atat de riguroasa cu alimentatia. Inainte si la 2 noaptea ii trimeteam pe sotul meu sa-mi cumpere tot felul de prostii la care visam noaptea. In rest am avut grija sa folosesc creme zilnice de hidratare si impotriva celulitei.
shinning
Postat pe 5 Octombrie 2008 20:33
Buna Delia.Dar de la ce firma este crema pe care o folosesti?
otilia_danciu2006
Postat pe 6 Octombrie 2008 17:09
buna........este frantuzeasca de la GALENIC o gasesti in farmaciile SENSI BLU....eu sunt f multumita de ea.......si se si vad rezultatele vergeturile mele sau ingustat destul de mult....nu mai sunt asa inestetice....
deliarebecca
Postat pe 9 Octombrie 2008 12:34
buna,eu inainte sa nasc aveam 61kg ,acum am 70kg .
anabraila
Postat pe 10 Octombrie 2008 14:04
Delia, esti o norocoasa daca in 3 luni ai reusit sa revii la greutatea de dinainte de nastere!
Si eu ma confrunt cu aceeasi pb, a KILOGRAMELOR in plus, dar mai mult decat atat, A BURTII INESTETICE, care inainte de a ramane isarcinata, mai ca nu exista!
Aveam 58 kg si dupa nastere - ajunsesem la aprox 78 - am ramas cam cu 68. Deci mai am de dat vreo 10 si nu stiu cand, ptr ca alpatez si nu imi pot permite sa tin o dieta!
In legatura cu centurile...am purtat si eu, dar fff putin ptr ca dupa vreo ora nu o prea mai suport, simteam o presiune la nivelul bazinului si pubisului destul de disconfortabila.
Cred ca dupa ce nu voi mai alpata, voi putea sa tin o dieta si sa revin la greutatea normala. Sincera sa fie, ma deranjeaza taaaare burta in plus, ptr ca e dizgratioasa si din hainele care le aveam inainte bineinteles ca nu imi mai vine nici una!!!!! Nici nu am incercat sa mai probez vreo fusta, ca incepeam sa ma panichez! Noroc ca am un sot intelegator care nu emite pretentii si care intelege situatia! Ba mai mult, ma incurajeaza si imi spune ca "nici nu se vede cu cat te-ai ingrasat" dar eu stiu ca asta e doar de comfort psihic!!!!
Va pup dulce si...ne mai intalnim......!!!!!!!!
gioconda_iftime
Postat pe 11 Octombrie 2008 13:19
sall gioconda...eu am reusit sa dau jos kg in plus asa repede si datorita faptului ca nu am alaptat-o pe Delia decat 3 saptamani......dar nu am tinut nici o cura in mod special.....pur si simpluerau zile cand nu mancam nimic pt simplul motiv ca nu imi era foame....in legatura cu centurile....am folosit si eu vreo 3 zile si pe urma am renuntat la ea ca tot asa aveam dureri....pupici la mamici si bebici....
deliarebecca
Postat pe 11 Octombrie 2008 15:17
Multumesc de raspuns,Delia .Voi cauta crema .Sper sa am si eu rezultatele tale.Pupici
otilia_danciu2006
Postat pe 11 Octombrie 2008 15:30
help.....la prima nastere am luat 35 kg enorm .aratam groaznic ,nu ma mai suportam de la 55am ajuns la 90.m-am chinuit sa slabesc natural am ajuns innapoi la 65 mai jos nu am coborat .la a doua sarcina am luat 15 kg si iar ma simt aiurea. la ambele sarcini nu am luat nici o vitamina nici o materna,elevit sau mai stiu eu ce alte minuni si asta tot din cauza kg multe . am renuntat in timpul sarcinii sa mananc fara sare dar nimic eu tot mare eram .au trecut trei luni si la mine nici o schimbare .am inceput sa iau de 2 sapt regenon sper sa ma ajute .astept pareri .multumesc.
oto_otto2000
Postat pe 12 Octombrie 2008 17:10
Buna Oto! Am citit ce ai scris si iti pot recomanda niste pastilute de slabit Supersilm, pe care le gasesti la magazinele naturiste si costa in jur de 1.000.000 (lei vechi) sau intra pe net.
Desi nici eu nu eram adepta pastilutelor de slabit, am incredere in efectul lor ptr ca le-au luat socrii mei - care aveau kg considerabile in plus) si au slabit cca 10kg. Am citit prospectu si printre proprietati se numara aceea de a grabi arderile, de a regla metabolismul, etc. Stiu ca transpiri destul de des (ceea ce cred eu e bine). Mai nou le ia si mama mea care intr-o nsapt a slabit apropae 3kg. Dar daca alpatezi, ia-ti gandul de la ele ca nu sunt indicate in acesta perioada. Si eu am un baietel de 2 luni si pana nu termin de alaptat, nmai rezist asa.
Te pup si numai sanatate. Nu te mai simti complexata de kg in plus (dsesi si pe mine ma incearca acest sentiment!) ptr ca am vazut ca ai scris ca esti o mamica implinita, asa ca asta conteaza cel mai mult!!!!!!!
gioconda_iftime
Postat pe 13 Octombrie 2008 12:28
pt ANCA4VLAD !SANATATE MULTA SA-TI CRESTI COPILUL ESTE UN DULCE SI CHIAR DC AI TRECUT PRIN CLIPE GRELE SI URATE VIATA MERGE INAINTE,ESTI TANARA ,ESTI FRUMOASA SI ITI STA TARE BINE ''SLABA'',SA FIE SANATOS VLAD SI SA TE BUCURI DE FIECARE SECUNDA TRAITA LANGA EL,CINEVA ACOLO SUS TE IUBESTE SI CU SIGURANTA VEI GASI UN ''TATIC'' SI PT. BEBE TAU,MULTA BAFTA SI TE ASTEPT CU VESTI........SI AI DREPTATE .....AI GRIJA CE ITI DORESTI ,K DE MULTE ORI SE INTAMPLA
mihamedlife
Postat pe 13 Octombrie 2008 19:37
Merci gioconda_iftime.mi-am notat si am sa le caut.de alaptat nu alaptez desi mi-ar fi placut.acum ma stresez de kg in plus.te pup .o zi faina tie si cavalerului tau,sa fie vesel si sanatos!


oto_otto2000
Postat pe 13 Octombrie 2008 20:44
Buna fetelor!E adevarat ca ne confruntam cu probleme de diverse feluri dupa nastere,dar luarea in greutate e cea mai controversata.Eu am luat 12kg in timpul sarcinii si am venit acasa cu doar 5 kg in plus.dupa 7luni cat am alaptat am mai luat 8 kg pe care le dau f greu jos.am 5 luni de cand nu mai alaptez dar n-am reusit sa dau decat 6 kg.sunt o sumedenie de factori care contribuie la stagnarea greutatii si cei mai importanti sunt cei hormonali,motiv pt care unele mamici au ajuns rapid la greutatea ideala doar prin efeortul de alaptare,iar altele ne confruntam cu problema chiar si la luni bune dupa nastere.Pastilutele de slabit sunt o solutie de moment,dar nu o rezolvare.sportul si dieta echilibrata impletite cu multa rabdare ar fi solutia fara reactii adverse.Sper sa nu fi ofensat pe nimeni,dar va rog sa cititi singure despre efectele secundare a pastilutelor pe forumuri deschise de cele care s-au confruntat cu aceste probleme.Trebuie sa fim optimiste si sa dam dovada de maturitate in luarea deciziei de a arata bine.Multa sanatate si succes in lupta cu kg in plus!
bia_kidz
Postat pe 15 Octombrie 2008 12:30
Eu am reusit sa revin la greutatea de dinainte de a ramane insarcinata dupa 9 luni sunt fara burtica si fara vergeturi . P timpul sarcinii al luat in greutate cam 15 kg.... am avut 70kg acum am 55kg pup
Nu am tinut cura......dar inca alaptez!!!
pup
liliana_sfc
Postat pe 10 Noiembrie 2008 12:35
buna mamicelor sunt si eu ca voi adik dupa 2 nasteri naturale si pot sa va spun ca fara miscare adik sport nu pot sa-mi revin desi am doar trei luni dupa nastere incerc cu masaje de 2 ori sapt si sala de 3 ori sapt sa revin la forma initiala, cura nu prea am cum sa tin deoarece alptez dar cand incep cu mancarea la bebe ma voi ocupa mai intens.Important este sa fie bebe sanatos ca noi ne revenim acum depinde si de ambitie ...succes
oanaoaky
Postat pe 13 Noiembrie 2008 09:34
Buna,fetelor.Eu am luat pe perioada sarcinii 18kg,de la 47 la 65,m-am intors acasa cu 60 kgInca le mai fac si sunt multumita.Am alaptat 6 luni, diete n-am putut sa tin,insa am mancat mai mult cu paine de secara.Acum de-abia incerc sa reduc un pic painea,dulciurile,incerc sa mananc cu sare mai putina,zahar la fel si nu mananc dupa ora 18.Vreau sa mai dau cel putin 2kg jos.Am un baietel dulce si cuminte si am inceput deja serviciul.Va pup.
cameea_kidz
Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:10
Nu stiu de ce n-a luat tot mesajul.Am facut Pilates pt abdomen si nu am nici vergeturi ,nici celulita.In ult tr de sarcina -m-am uns o data pe sapt cu ulei de masline si m-am dat cu Aslavital pt vergeturi.Nu stiu cat sunt de bune,dar eu sunt multumita.
cameea_kidz
Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:14
pilates dupa nastere,bineinteles,cam dupa 3 luni(cezariana).
cameea_kidz
Postat pe 20 Noiembrie 2008 11:15
buna cameea,unde ai facut pliates si in ce consta eu fac aerobic e diferenta mare...pupici la pici
oanaoaky
Postat pe 22 Noiembrie 2008 10:24
despre Pilates gasesti pe net tot ce vrei...si cu 8 min. dimineata si 15 min seara, si un regim usor ,cam dupa 2,3 sapt. incepi sa vezi rezultatele.. ......vointa sa fie si ....timp.
(eu am luat 28 Kg pe sarcina--cand fetita avea un an jum. aveam 58kg....acum am mai putin )
alesia
Postat pe 23 Noiembrie 2008 20:04
buna fetelor!
eu am luat 22 kg dar am avut retentie mare de apa. 10 kg am scazut in spital (fetita a avut 4,350 kg). Pana la 6 saptamani mai aveam 6 kg in plus. Pe care nu am reusit sa le dau jos nici dupa o perioada de alaptare de 1 an si 2 luni. Gimnastica pt abdomen nu pot face nici acum fiindca simt operatia cum ma tine. Am ramas cu ceva burtica , niste vergeturi mititele pe coapse si solduri.


vince
Postat pe 24 Noiembrie 2008 15:04
buna fetelor!si eu tot cu aceleasi probleme ma laud! nu am luat mult in timpul sarcini nu am fost pofticioasa decat la cirese dulciuri nu mancam si mancare mancam normal cand m-am intors acasa de la spital cu bebeul meu spre uimirea mea nu mai aveam nici un kg in plus dar am alaptat 3 luni si am pus pe mine 3 kg si asta nu ar fi o problema grava mai rau e ca dupa nastere mi-au aparut ffffffff multe vergeturi pe solduri si pe picioare pana la genunchi plus celulita din timpul nasterii mi-e rusine sa ma mai imbrac in fuste si in pantaloni scurti m-am gandit sa-mi scot vergeturile u lasarul dar am inteles ca este ffffff scump .va pup si spunetimi si mie cum sa scap de vergeturi si celulita ca am incercat o gramada creme in timpul sarcinii si nimic
sexy_kidz
Postat pe 25 Noiembrie 2008 11:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despre mamaici care sunt handicapate . 3 De la: dianecrii 24 Aprilie 2009 09:13
durerile de spate 23 De la: office_salinasusesi_ro 12 Februarie 2010 12:17
Vaccin BCG 1 De la: dana_elena81 14 Mai 2010 15:17
Indemnizatie pentru fiecare copil in cazul sarcinilor multiple 1 De la: elanicol 15 Iunie 2009 19:10
Ce te Enerveaza Ingrozitor? 6 De la: pinicuta 19 August 2009 19:42
Setari Cookie-uri