ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 
Topicul anterior  /   Acest topic este inchis si arhivat!   /   Topicul urmator

Hepatita b


buna mamici...am o intrebare sau mai de graba as dori daca poate cineva sa-mi spuna cate ceva despre hepatita bin sarcina....si daca mai poti avea copii cand esti diagnosticat cu hepatita.

da, se poate. eu am facut hepatita cand aveam 6 luni de sarcina. am nascut un baietel de 3.800 kg si acum are aproape 3 ani. este si el purtator dar pentru mine este cel mai sanatos copil. asteptam ca in timp organismul lui sa isi creeze imuntatea necesara si poate va scapa de virus. ii dau hepatoprotectoare de la 1 an. oricum, este mult mai plin de viata decat multi alti copii sanatosi. multa sanatate si voua.

iti copii niste randuri dintr+o carte de medicina, din Harrison


"Dei modalitatea precis de transmitere perinatal nu este cunoscut i cu toate c aproximativ 10% din infecii pot fi dobndite in utero, dovezile epidemiologice sugereaz c majoritatea infeciilor sunt transmise aproximativ n momentul naterii i nu sunt n relaie cu hrnirea la sn. Probabilitatea transmiterii perinatale a HBV se coreleaz cu prezena AgHBe; 90% dintre mamele AgHBe-pozitive si doar 10-15% dintre cele cu anticorpi anti-HBe detectai transmit infecia HBV copiilor lor."





"Pentru expunerea perinatal a copiilor nscui de mame AgHBs-pozitive, trebuie administrat o singur doz de HBIG (imunoglobulina anti hep B), 0,5 ml, intramuscular, n coaps, imediat dup natere, urmat de programul complet de 3 injecii cu vaccin recombinant pentru hepatita B (vezi mai sus dozele), care s nceap n primele 12 ore de viaa"


calea cea mai importanta de transmitere este in momentul nasterii naturale cand fatul se poate infecta daca inghite sangele matern, de aceea se indica nasterea prin cezariana care scad foarte mult, iar in privinta alaptatului parerile sunt oarecum contradictorii.
. Riscul transmiterii ai vazut ca depinde foarte mult daca virusul e in stadiul replicativ - Ag HBe prezent- sau nereplicativ - anticorpi HBe prezenti


deci la nastere se face copilului pe langa vaccinul antihepatita B -Engerix , care e obligatoriu oricum, si imunoglobulina anti hepatita B (reprezinta anticorpi impotriva virusului hepatitic).




o cunostinta de+a mea are hep B si a nascut prin cezariana, si cu greu a gasit aceasta imunoglobulina,dar asta era acum 4 ani. Bebe e bine , nu e infectat.

buna!si eu am o probleme ceva de genul asta sotul meu a fost diagnosticat cu hepatita b desi i-au iesit valorile la markeri putin peste valoarea maxima desi uni doctori spun ca poate fi si de la gaasime in jurul ficatului si el are burtica cam mare,totusi el face tratament pt hepatita si regim tre sa tina un an de zile,problema este ca nu stim cand a luato ca am facut analize ultima oara amndoi cand eram gravida in 3 luni si nu avea nimic eu acum astept rezultatul la analizele mele sa vad daca eu am ,iimi este fffff frica sa nu aiba si baiatul meu desi am citit ca le face un vaccin in prima zi de nastere tocmai pt a nu lua fatul de la mama iti doresc multa sanatate si sarrbatori fericite!!!!!!!!

pentru hepatita B un remediu naturist este cu FACTORI DE TRANSFER si cu produsul pentru detoxifierea organismului RIOVIDA...in cca 3 luni este posibil sa scapati de probleme!!!!pt detalii va stau la dispozitie pe mail: contact@4life-romania.ro...produsele sunt 100% naturale,provenite din colostru bovin,din galbenus de ou din plante diverse si din fructe
p.s. pot fi administrate inca din prima zi de viata!!!!

Salut. Eu am virusul hepatic b si trb sa merg din 3 in 3 luni la control ptr analize. Sper sa nu se declanseze virusul. Apropo, am nascut acum 3 luni prion cezariana o fetita si este foarte sanatoasa.va pup

Eu am nascut acum 5 luni prin cezariana, sunt purtatoare hepatita b, si asa cum ti-a zis si boaba, se face imunoglobulina b la copil la nastere. Eu am achizitionat-o la comanda de la Farmacia Axxa din complexul Niciamn iasi-- 200 euro,si am tradus prospectul cu care m-am ds la neonatologul care era e servici.Nastere numai prin cezariana, si unii interzic alaptatul, este alegerea mamei dupa parerea mea.

buna sunt noua pe aici,o intrebare am:ti a trebuit reteta pentru imunoglobulina b?cum ai procedat?te rog mult sa mi raspunzi daca poti!!!!!!!!!!!!!!!

Medicul care pe care il aveam la Spitalul de la boli infectioase, care m-a supravegheat pe timpul sarcini, si mi-a facut evaluarea din punctul de vedere al hepatitei , in fiecare trimestru al sarcinii a sunat la farmacia respectiva si a vorbit cu farmacista careia i-a explicat ce am nevoie ,si asa am luat legatura cu farmacista si a adus din Germania vaccinul.Daca mai ai nevoie de alte informatii, te ajut cu placere, trebuie sa te interesezi din timp ca dureaza mai bien de o luna sa aduca vaccinul.

eu am hepatita b si mi sa spus sa-mi caut vaccinul care se gaseste la farmacie langa ministerul sanatatii si costa 265 ron

pt a iti procura vaccinul care nu se gaseste la noi trebuie sa te duci la ministerul sanatatii sa-ti dea un formular il completezi si pe urma te duci la farmacia acadmia de langa minister unde gasesti sigur la 265 ron

Eu sunt din iasi , si nu mi-a spus nimeni de formulare sau alte lucruri care m-ar fi putut ajuta sa il iau mai ieftin din pacate... .

buna fetelor eu am mai intrat in discutie pt ca imi era frica ca sotul meu avea si eram sigura ca si eu am dar dupa ce am facut analizele de doua ori sa fiu sigura am ramas uimita sa alflu ca eu nu am nimic el se trateaza cu lagosa si liv 52 si dupa 2 luni cand si-a repetat analizele era fff bine era in valori normale dar nu s-a negativat si poate oricand sa fie reactiv va pup si aveti grija de bebei

buna ziua.sunt insarcinata in 8 luni si la analizele de la 7 luni am fost diagnosticata cu hbs pozitiv si eu si sotul meu dar virusul nu este activ din fericire.am fost la spitalul Matei Bals Buc si mi s-a completat un formular cu care trebuie sa merg la farmacia ministerului sanatitii pt doza de imunoglobuline.a mai achizitiont cineva imunoglobulina de acolo?si ce cantitate a luat ca mie mi-a prescris 2 fl. multumesc si sanatate bebelusilor.

spune mi si mie te rog cum a completat formularul pt ca medicul meu nu stie sa l completezesi mai am un pic si nasc si tot astept formularul dar degeaba.mersi.astept raspuns

Buna mamici si pitici.Eu am fost depistata cu virusul hepatitei B,cand aveam 4 luni de sarcina.Dupa mai multe investigatii mi s-a spus ca virusul este pasiv si sa nu-mi fac probleme.Am nascut prin cezariana si nu am alaptat,tocmai din aceasta cauza.i-am facut analizele fetitei mele si nu luat virusul,este un copil sanatos.Nu i-am facut imunoglobulina,mi s-a spus ca nu trebuie,in cazul meu.Va pup si multa sanatate.

Eu sunt puratoare,am doi copii si pe amandoi i-am nascut normal.Foarte importanta e imunoglobulia care se face la nastere.Baietelul cel mic nu are nimic insa cel mare mi-a contactat virusul prin alaptare la san.Deci nu tb neaparat cezariana

Din cate stiu eu se ia in functie de kilograme insa un flacon de 1mu ar trebui sa fie suficient.Baietelul meu cel mic a avut 4 kg la nastere si nu i-am facut mai mult

virusul hepatic se poate combate cu TRANSFER FACTOR Plus si cu TRANSFER FACTOR IMUNNE SPRAY cu ARGINT COLOIDAL...produse 100% naturale si 100% sigure pentru consumul uman...cine este interesat de detalii despre produse,ingrediente si actiunea lor asupra organismului sa lase o adresa de mail unde le pot trimite.

as avea si eu o intrebare.
la varsta de 5 ani am suferit de hepatita B iar acuma am 18, boala cica e tratata dar se transmite prin sange si contact sexual.
Daca o sa ma casatoresc o sa pot avea copii?
Sotia o sa fie infectata si ea cu virusul hepatitei B?

as avea si eu o intrebare.
la varsta de 5 ani am suferit de hepatita B iar acuma am 18, boala cica e tratata dar se transmite prin sange si contact sexual.
Daca o sa ma casatoresc o sa pot avea copii?
Sotia o sa fie infectata si ea cu virusul hepatitei B?

nu ma ajuta nimeni

SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta
Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
office@salinasusesi.ro
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna
din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care
a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme
Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl,
Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la
standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind
acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la
salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute. Pretul unei sedinte de terapie este 10 RON de persoana, iar pretul unui abonament de 12 sedinte de terapie este 100 RON (la 10 sedinte primesti gratuit 2 sedinte)
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un
interval de circa 3-4 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu
programare
Tel. 0725 217 077 (pt informatii si programari)

Varianta pentru tiparire   
Mergi la: