sarcina oprita din evolutie

Buna Sunt Nicoleta Si eu am pierdut o srcina la 8 luni Placenta nu mi-a mai alimentat fetita eu am Mi-a fost indus trvaliul si am nascut normal Sangerari am avunt mai bine de 40 de zile Si eu pierdeam chiaguri de sange si cand m-am dus la urgenta mi-au spus ca e normal si sa nu ma sperii Apoi au urmat cateva zile fara sangerari si iar au inceput , mai putine de data asta M-am dus din nou la urgente si mi-au spus ca sunt la ovulatie si din cauza asta sangerez Am continuat cateva zile asa iar dupa exact 2 sapt mi-a venit menstruatia pt prima data Nu tre sa te ingrijorezi, Fiecare organism reactioneaza in felul lui Mergi la alt medic si fa-ti o eco interna sa te asiguri ca utreul s-a curatat de tot Mie asa mi-au facut. Fruntea sus si gandeste pozitiv Stiu ca e f greu Si pt mine a fost un soc puternic pirederea sarcinii si mi-e si acum f frica pt tot ceea ce mi s-ar putea intampla ( cu sanatatea) Cred ca e normal sa fie asa
kidz000448
Postat pe 23 August 2009 14:30
Eu am pierdut sarcina la 8 luni Iar dupa ce am avut 2 menstruatii normale ( adica la vreo 3 luni dupa nastere ) doct mi-a spus ca pot incerca linistita Azi sunt exact 6 luni de cand mi-am pierdut fetita si desi incerc sa fac alt bebe de acum 3 luni , nu mai reusesc Ma apuca deja disperarea
kidz000448
Postat pe 23 August 2009 14:34
de curiozitate...cum adik ai pierdut o sarcina la 8luni??? k la lunile astea bb traia sigur.imi pare rau.pop
carter
Postat pe 23 August 2009 14:50
Buna Pur si simplu nu am mai simtit bebele miscandu-se M-am dus la urgente si mi-au spus ca nu mai e Dupa autopsie au ajuns la concluzia ca la nivelul placentei s-au spart cateva vase de sange si asta a condus la avortul meu spontan N-a fost o chestie cronica a fost un fel de atac "cerebral" ceva care s-a intamplat fara un anumit motiv Eu aveam toate analizele bune Micuta mea se dezvaolta normal Si totusi... OF Doamne , nu stiu ce sa mai fac ... Ma rog in fiecare zi , dar am de multe impresia ca Dumnezeu nu ma aude si pe mine
kidz000448
Postat pe 23 August 2009 17:09
Buna
Eu am pierdut o sarcina la 7 luni acum 3 ani. Mie mi-a zis dr sa stau un an pt ca toate organele sa se "aseze" dupa care sa-ncerc. Dupa un an de cand am incercat, un an si ceva, am ramas gravida. Acum am un baietel de o luna.
Asa ca nu te lasa si nu dispera. O sa vina! Pupici!
tanase_claudia
Postat pe 23 August 2009 18:54
sa-ti traiasca si sa te bucuri de el si
SEBY1YEAR
Postat pe 23 August 2009 22:40
buna fetele!!

Azi am fost la dr meu si m-a cosnultat...a spus ca sunt bine dar ca sangerarile sunt normale doarece a fost sarcina destul de mare.....Mi-a zis sa terminam tratamentul cu ergomet si apoi sa mai fac un ecograf.....Rezultatele biopsiei nu au iesit inca asa ca nu pot sti daca a avut bebe ceva decat peste 2 saptamani.....Acum stau si astept sa treaca odata sangerarile astea ca tare m-am saturat..de facut efort nu fac claudia, doar ca mai ies la plimbare ziua pe jos ca nu pot sta numai in pat.
kidz 000448 imi pare rau pt sarcina pierduta..te inteleg prin ce trec..e crunt ce se intampla...si din ce in ce mai multe femei pierd sarcina.... si mie dr mi-a spus ca trebuie sa mai astept cel putin 6 luni pana sa raman iarasi..trebuie sa fac un set de analize sa descoperim cauza exacta si apoi...
va doresc multa sanatate
ratusca83
Postat pe 24 August 2009 13:31
Pt.SEBY1YEAR
Multumesc pt urari. Multa sanatate la toti copilasii.
Pt.ratusca83
Apropo de sangerari. De 2 zile a inceput sa curga iar sange. Si inca destul de mult. Presupun ca acesta e ciclu. Si au trecut 6 sapt de cand am nascut.
Pupici tuturor!
tanase_claudia
Postat pe 27 August 2009 08:37
si pe mine ma sperie ingrozitor ideea k nu o sa pot duce sarcina la sfarsit!
dar ieri am fost la eco si mi-a zis k toate is bune si ok! luna trecuta am avut probleme k placenta era cu tendinte de dezlipire dar acum si-a revenit! bebe e bine! am deja 5 luni!
dar sincer sa va zic nu mai am rabdare abia astept sa vina bebe!
ale_micutza
Postat pe 27 August 2009 10:05
Incearca sa gandesti pozitiv, desi stiu ca e foarte greu.Si eu am pierdut acum 3 ani o sarcina de 9 saptamani si mi-a fost foarte greu.Cand am ramas iar gravida am stat cu frica in san toata perioada sarcinii,desi mergeam in fiecare luna la eco si la control dar Dumnezeu m-a ajutat si am un baietel de aproape 10 luni sanatos.Multa bafta!
andre_david
Postat pe 27 August 2009 12:44
Specialistul in problema femeilor care nu pot avea copii si mai ales care pierd sarcini e prof. dr. HORHOIANU - seful uneia din cele 2 sectii de ginecologie de la S.U.U.B. - SPITALUL UNIVERSITAR - statia metrou EROILOR. Obisnuia sa dea consultatii pentru asa ceva dimineata la prima ora (la 7,30 coada era formata) la cabinetul de consultatii interdisciplinare (echografie/ colposcopie)de pe A2 - aripa 2 a sectiei si toata lumea de la coada era multumita ca-si rezolva problema lejer. Are si cabinet particular.
kidz003804
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:59
Da cautare pe google si il gasesti. Eu l-am listat de acolo
georgiana6matei
Postat pe 4 Octombrie 2009 21:03
Salut fetele! am patit-o si eu cu sarcinile oprite in evolutie...prima in 2006 la 11 saptamani... a doua in 2007 la 7 saptamani...au urmat apoi 2 extrauterine pe partea stanga...urmarea...extirparea trompei...apoi anul acesta in august a treia oprita in evolutie la 5 saptamani...acum sunt insarcinata in 11 saptamani si traiesc cu frica "opririi in evolutie"...deocamdata urinez noaptea des, sanii sunt tensionati, dar de 3 zile au scazut in intensitate starile de greata si rau...si sper sa nu fie un semn rau...abia pe 3 decembrie am programare ptr dublu test si pana atunci stau intr-un stres...numai confirmarea la eco ca-i bate inimioara...ma linisteste...ma rog la bunul Dumnezeu sa mi-l lase de data aceasta si sa duc sarcina pana la capat, sa nasc un copil sanatos...
intr-adevar...sunt traumatizante aceste "defecte genetice", iar psihicul ti-l termina...nu stiu cat de bine spus este "defect genetic", deoarece eu am facut toate analizele posibile, inclusiv cariotip fat (sarcina a doua oprita in evolutie), inclusiv cariotip cuplu...absolut toate rezultatele au iesit ok...deci, care este adevarata cauza? nu se stie...am consultat un profesor in genetica si sfatul lui a fost: incercati pana reusiti! cauza si un tratament nu vi-l poate spune nimeni pentru sarcinile oprite in evolutie, atata timp cat cariotipul parintilor este ok!

speranta ramane in bunul Dumnezeu!trebuie sa ne incredem in El si sa ii respectam planurile...
va pup pe toate si va sunt alaturi pentru ca stiu ce inseamna...
cathy33
Postat pe 25 Noiembrie 2009 10:16
buna cathy!
as vrea sa iti spun sa nu iti faci probleme ca starile de greata " s-au mai linistit" pt ca si pe mine cam la fel m-au tinut. de la 8 saptamani, pana pe la 11-12. cat despre celelalte probleme pe care le-ai avut, imi pare sincer rau, nu pot sa stiu prin ce ai trecut.. trebuie sa fi fost foarte greu..:( dar cu credinta in Bunul Dumnezeu, vom reusi!
iti doresc sanatate, sarcina usoara si putere sa treci peste toate!!
cristinaflorentina_2000
Postat pe 25 Noiembrie 2009 10:38
buna Cristina! multumesc pentru urari si asa sper si eu sa ne ocroteasca bunul Dumnezeu si sa aiba grija de noi..
vad ca ai un bebel tare frumusel...ce este? cat are? sa-ti traiasca si sa te bucuri de el..
cathy33
Postat pe 26 Noiembrie 2009 08:18
cathy33 multa bafta, sa-ti ajute Dumnezeu sa duci sarcina la bun sfarsit, ce-i drept nu mai e mult pana pe 3 dec, dar ca sa fii sigura ca-i bate inimioara lui bebe du-te la dr. sa-ti faci un ecograf normal.
kidz000722
Postat pe 26 Noiembrie 2009 16:22
Buna kidz000722!multumesc pentru urari...am sa astept pana saptamana viitoare...mai sunt cateva zile...incerc cu autosugestia ca totul e ok...poate face mai bine decat gandurile "negre"...toate bune
cathy33
Postat pe 27 Noiembrie 2009 09:01
si eu am avut 2 sarcini oprite in evolutie, prima in mai si aveam 4 sapt iar a 2 acum in 8 sapt. este greu de suportat asa ceva sincer am crezut ca am trecut peste prima dar acum cand am ramas imi era mereu frica sa nu poatesc si acum la fel. si de ce mi-a fost frica nu am scapat. vestea pe care am primit-o acum a fost devastatoare, imi este foarte greu sa trec peste si acum mi-e frica cand voi mai ramane sa nu patesc la fel. la prima sarcina am sangerat si l-am eliminat fara interventia medicului dar acum trebuie sa ma duc la chirotaj, nu am avut nici un strop de sangerare greturile sunt la fel, el a crescut bine pana acum cateva zile dar i s-a oprit inimioara:(. ne dorim foarte mult un copil si nu pot sa cred ca nici aceasta sarcina nu pot sa o duc pana la capat. dupa chirotaj vreau sa-mi fac analizele sa vad daca nu am ceva. vroiam sa va intreb daca credeti ca supararile si stresu pot duce la asa ceva pentru ca sf saptamani trecute si saptamana asta am fost cam suparata.

sper ca Dumnezeu sa ne de-a puterea sa trecem peste aceste grele incercari si ca urmatoarea sarcina sa fie ok la fel ca si copii nostri si sa putem duce sarcina pana la capat fara probleme.
lorycik
Postat pe 28 Noiembrie 2009 20:31
buna lorycik!
in primul rand imi pare rau ca te afli in aceasta situatie oribila, dar crede si vei vedea ca vei reusi...
te sfatuiesc in primul rand sa-ti gasesti un medic bun, care sa se mai fi confruntat cu astfel de probleme si care sa-ti dea un set de analize complet pe care sa le faci, deoarece sunt foarte importante de stiut rezultatele pentru urmatoarele sarcini....in al doilea rand, pot sa-ti spun ca medicul meu mi-a confirmat ca un motiv de oprire in evolutie a sarcinii poate fi atat stresul cat si supararea...si desi si eu stiu asta...ca trebuie sa fiu calma si sa nu ma supar, stresul de zi cu zi si diverse suparari, ne urmaresc si nu ne lasa in pace...dar sper sa fie ok pentru noi toate, caci uite, sunt atatea persoane care fac copii si ii omoara, ii parasesc sau ii chinuie si noi care ii dorim nu avem parte...dar Dumnezeu stie cand suntem pregatite, caci si aceste opriri in evolutie stiintific sunt binevenite, pentru ca se spune ca se opresc in evolutie datorita unor anomalii genetice, iar corpul le respinge ca pe un corp strain daunator si gandeste-te... decat sa nasti un copil cu handicap sau cine stie ce boli grave sau mai putin grave, dar bolnav...nu ar fi mai dureros?asa ca Dumnezeu ne iubeste daca ne fereste totusi de asa ceva si stie El cand suntem gata si atunci o sa ne protejeze si o sa ne ajute sa nastem un copil sanatos si de care sa ne bucuram cu drag...asta sper si eu acum...ieri am implinit 12 saptamani si maine ma duc sa fac dublu test...sunt foarte stresata pana maine de ceea ce va fi, de un posibil diagnostic nefericit, insa cred ca de data asta Bunul Dumnezeu, impreuna cu Sf Mina (l-am ales protectorul bebelului meu, caci cu rugaciuni la manastirea Sf Mina din Rosiori, Suceava, am ramas insarcinata)...asa ca spera si va fi bine...toate bune!
cathy33
Postat pe 2 Decembrie 2009 10:11
Buna, am citit toate aceste povesti si am plans pe saturate. Pe 9.11.2006 am pierdut si eu o sarcina (avort spontan) gemelara la 20 saptamani. Chiar si acum de multe ori ma gandesc cum ar fi fost sa-i am pe cei doi baietei pe care i-am pierdut. Am suferit foarte mult dupa aceasta pierdere si mult timp m-am invinovatit pt pierderea sarcinei, atat de multa furie, deznadejde si neputinta am strans in suflet incat pe 6.12.2006 m-au internat in spital pentru ca am facut un atac de panica la serviciu. Pe moment nimeni nu a stiut sa-mi spuna ce se intampla, din simptomele pe care le manifestam au crezut ca am o raceala la plamani, mi-au facut toate analizele posibile (chiar si testu l pt SIDA) toate au iesit ok. Intr-un final dr. care m-a internat m-a intrebat daca vreau sa stau de vb cu psihologul spitatului pt ca din analizele facute nu reiese ca as avea ceva. Pana sa ajung sa vb cu psihologul am mai facut citeva crize in spital fiind. In urma discutiei cu dr psiholog am reusit sa incerc sa accept faptul ca pierdusem aceea sarcina (pt ca trebuie sa va spun ca nu acceptam sa discut cu nimeni, imediat dupa avort am plans toata noaptea dar dupa aceea nu mi-a mai curs o lacrima). M-am externat imediat dupa discutia cu dr psiholog si o saptamana am jelit pana n-am mai avut lacrimi. Acasa am mai avut atacuri de panica (apropo dr mi-a spus ca ceea ce am eu se numeste atac de panica) la inceput de intensitate mare apoi incet, incet au inceput sa se mai rareasca si sa incep sa le controlez eu pe ele spunandu-mi ca tot ceea ce simt e doar in imaginatia mea si ca de fapt nu am nicio suferinta fizica. V-am spus toate astea pt ca inteleg prin ceea ce ati trecut fiecare din voi si m-am identificat cu fiecare din voi. Poate experienta mea va va fi de ajutor.
Dupa fix un an de la acest episod nefericit am ramas din nou insarcinata (am avut o sarcina urata de tot cu tot tacamul greturi, iminenta avort) si am reusit sa aduc pe lume la 32 de saptamani o fetita de 24480 gr. Care acum are 1 an si sase luni si e lumina vietii mele (apropo s-a nascut chiar de ziua mea de nastere 06.06.2008).
Fruntea sus fetelor si D-zeu sa va ajute sa aveti in brate bebelul mult dorit! Poate Mos Craciun va aduce un semn bun.
fleurentina
Postat pe 9 Decembrie 2009 11:24
BUNA FETELOR!
Am trecut si eu prin aceeasi problema ca si voi, acum o luna: sarcina oprita din evolutie la 6 saptamani, din cauze necunoscute.nu am fost chiuretata deoarece nu a mai fost nevoie. Sacul embrionar si embrionul s-au eliminat fara a mai fi nevoie de vreo interventie din partea medicului. Acum sunt programata la control si sunt curioasa ce imi va spune doctorita. As dori sa imi spuna cineva daca stie cand pot considera ca lucrurile au revenit la normal, pentru a ma putea gandi la o noua sarcina?
kidz005937
Postat pe 10 Decembrie 2009 15:28
buna kidz 005937!ma intristez pentru tine si pentru toate cele care au pierdut un bebe si sansa de a tine in brate si a iubi fiinta pe care si-au dorit-o si pentru care au suferit mai mult sau mai putin in timpul sarcinii...
asa cum am mai recomandat, incearca (daca ai incredere in medicul tau ok, daca ti se pare mai...indiferent, schimba-l!) sa-i ceri o lista cu setul de analize care sunt foarte importante de efectuat si de stiut rezultatele...lururile revin la normal de la persoanala persoana, functie de fizicul si psihicul fiecareia...de ex. eu pe 12 august am avut sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani, iar pe 8 sept am avut ultimul CM...ACUMSUNT INSARCINATA IN 13.5 SAPTAMANI SI MA ROG LUI DUMNEZEU SA MA AJUTE SA PASTREZ SARCINA SI SA NASC UN BEBE SANATOS...
Asa ca nu dispera, ci spera si crede ca va fi bine!Numai voi sa vreti!
bafta!
cathy33
Postat pe 11 Decembrie 2009 09:03
Pentru kidz005937. Eu am pierdut o fetita fiind gravida in 7 luni si n-am avut voie 2 ani. Se considera c-aceasta perioada e necesara pentru refacerea corpului. Dar la tine banuiesc ca va fi nevoie de cateva luni.
Pentru kidz005937 si cathy33. Eu am pierdut sarcina acum aproape 4 ani si acum am un baietel de 5 luni. Sanatos si frumos. Aveti incredere caci va fi bine. Sa v-ajute Dumnezeu pe voi si pe toate care isi doresc un bebe.
tanase_claudia
Postat pe 12 Decembrie 2009 07:38
Fetelor si eu cred ca am fost insarcinata si am pierdut sarcina la 5 sapt. Adica aveam simptome ca sunt insarcinata dar mi-a venit ciclul la sfarsitul celor 5 sapt, dar nu am fost la dr. si nu am facut nici o ecografie. Asteptam sa ma duc dar acum daca mi-a venit... De unde stii sigur ca esti insarcinata la doar 5 sapt? Ca ciclul poate sa intarzie cateva zile.
marimihai81
Postat pe 13 Decembrie 2009 19:01
LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE TUTUROR MAMICILOR DE INGERASI SI FIE CA ANUL CARE VINE SA ADUCA UN BEBE FRUMOS TUTUROR CELOR CARE AU SCRIS PE ACET FORUM SI ISI DORESC UN BEBE!
In aceste cateva zile cand pasim din anul ce a trecut in cel ce vine, va doresc ceea ce majoritatea dintre noi nu au:
va doresc sa aveti timp sa radeti
sa fiti fericite
sa va ganditi la cei dragi
sa intindeti mana dupa stele
sa aveti timp sa va uitati si sa credeti
sa aveti timp sa sperati
sa aveti timp sa va bucurati de fiecare zi, de fiecare ceas...
LA MULTI ANI!
fleurentina
Postat pe 31 Decembrie 2009 08:54
La multi ani! Si un an nou plin de impliniri si... bebelusi! Multa sanatate la toata lumea.
tanase_claudia
Postat pe 1 Ianuarie 2010 06:59
Va salut pe toate,si eu am trecut prin nefericita experienta de a pierde prima sarcina.Pe 29 dec.2009,m-a pornit o sangerare,imediat mi-am dat seama ca e vorba de un avort spontan,eram in 4 saptamani,atat de mult mi-am dorit acest copil,de fapt stiti prea bine cat de mare e dezamagirea si durerea sufleteasca.De cand am aflat ca sunt insarcinata vorbeam cu bebeul in fiecare zi,ma menajam si aveam grija de mine sa nu ridic greutati,sa nu fac vreun efort sa-i duneze capilasului,dar degeaba...intr-o dimineata de decembrie s-a terminat totul...In acea zi am crezut ca viata mea nu mai are sens,am plans mult si ma intrebam de ce tocmai mie sa mi se intample asta,dar natura nu alege.Doctorita mea e o femeie extraordinara,a fost alaturi de mine si este,m-a incurajat foarte mult,dar sincer mi-e atat de teama sa nu se intample din nou,mai ales ca nu am o varsta atat de tanara,am 33 de ani si organismul nu mai e ca la 25.Am incredere in Dumnezeu si sunt convinsa ca El ne ajuta pe toate sa trecem peste aceste momente si ne da putere sa o luam de la capat cu incredere ca va fi bine.Sper ca intr-o buna zi sa pot tine la pieptul meu copilasul pe care atat de mult mi-l doresc.Va doresc la toate sa aveti credinta si incredere ca totul va fi bine.Va pup si va doresc ca acest an sa fie asa cum vi-l doriti voi,va pup!
olivera
Postat pe 10 Ianuarie 2010 09:52
buna olivera.sa stii ca i-mi pare nespus de rau ca si tu a trebuit sa treci prin asa ceva.am trait si eu asta si stiu cat de dureros e.vreau sa te rog sa ai incredere in Dumnezeu ca in curand vei fi mama si ca vei avea bebelusul dorit.stiu ca e greu dar tre sa fii puternica.eu am pierdut o sarcina, in martie am facut churetajul erau 12 aptamani atunci dar bebelusul nu mai era de la 6-7 saptamani.am aflat asta la prima ecografie.am fost foarte dezamagta dar cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut peste asta.de craciun bunul Dumnezeu mi-a daruit cel mai frumos cadou mie si sotului meu.in prima zi de craciun am aflat ca sunt insarcinata si cu ajutorul lui Dumnezeu de data asta va fi bine sunt in a 8 -a saptamana de sarcina si in saptamana a 13-a de sarcina sunt progrmata la eco.ma rog sa fie bine si sa ma bucur de bebelusul meu.sunt sigura ca Dumnezeu va fi si alaturi de tine si de toate fetele care au trecut prin durerea asta.va pup fetelor si va doresc sa fti fericite si sa aveti bebelusi cat mai curand.id-ul meu de mess e maryanadobre,daca vrea cineva sa discutam mai mult
delly000633
Postat pe 12 Ianuarie 2010 13:05
Am si eu o intrebare: cum poti stii ca esti insarcinata mai devreme de 5 saptamani, cel putin? Nu trebuie sa astepti sa-ti intarzie CM si abia apoi sa-ti confirme si un test de sarcina sau un dr.? Pt. ca nu toate femeile au primele semne, indicii ale sarcinii. Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine
marimihai81
Postat pe 13 Ianuarie 2010 17:43
Care pot fi cauzele care duc la oprirea sarcinii? Poti in vreun fel sa le eviti, ovulul a fost de "slaba" calitate? Stie cineva care sunt motivele din care sarcina este oprita din evolutie?
marimihai81
Postat pe 13 Ianuarie 2010 17:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DRAGA STEFI ITI MULTUMESC PT CA TE-AI IMPLICAT IN CEA CE MA PRIVESTE PE MINE IMI PARE RAU CA ATREBUIT SA TRECI PRIN ATATEA ,IERI AM FOST LA DR.M-A CONSULTAT SI MI-A SPUS CA SUNT OK LA PRIMA VEDERE DAR SA FIM MAI SIGURE A SPUS SA FAC SECRETIA VAGINALA SA V 9 De la: kidz000486 23 Decembrie 2009 02:52
buna ziua...mamici si viitoare mamici 2 De la: Roxana_Mihaela_1 27 August 2012 19:31
probleme cu scanul? 2 De la: alfheim 1 August 2011 15:28
Sarcina? 5 De la: garbo_9247 2 Decembrie 2012 23:19
infectii dentare 9 De la: Aly_Fab 13 Februarie 2010 23:01
Setari Cookie-uri