ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 
Topicul anterior  /   Acest topic este inchis si arhivat!   /   Topicul urmator

Ce pot face ??


buna,
ce pot face daca in timp ce ma aflu in concediu de crestere copil firma se inchide si nu mai functioneaza ?
ce pot face trebuie sa imi ridic cartea de munca?sau aceasta ramane la firma pana la terminarea concediului?
va rog ajutati-ma cu un raspuns
CNAS -UL MI SE PLATESTE INCA?

Banii ii vei primi in continuare pana la 2 ani, cartea de munca depinde unde este, la firma sau la ITM.Trebuie sa te interesezi la firma unde ai lucrat.

Te gandesti la vacanta?
www.taberelemele.ro

SALINA SUSESI se afla in Timisoara, pe strada Motilor nr. 6 (intre P-ta Sinaia si P-ta Maria)
TEL: 0725 217 077
office@salinasusesi.ro
www.salinasusesi.ro

Salina SUSESI din P-ta Maria (str. Motilor nr. 6) e cea mai moderna din tara. E realizata in parteneriat cu concernul german KoenigsSalz, care a mai construit saline in Germania, Austria, Italia si Spania ( Therme Erding, Thermenhotel Bad Fussing, Therme Loipersdorf, Therme Bad Ischl, Kinderhotel Serfaus etc etc). Salina SUSESI este o investitie realizata la standarde germane, dupa un proiect german, principiul de functionare fiind acelasi cu salinele europene enumerate mai sus.
Peretii si podeaua salinei sant realizati din sare naturala de la salina Praid si din Muntii Himalaya.
O sedinta de terapie dureaza 50 minute.
Este indicata repetarea terapiei de 12 sedinte dupa un interval de circa 5-6 luni.

ORAR Luni-Sambata 10.00-20.00
Duminica doar cu programare
Tel. 0725 217 077 ( pt informatii si programari)


Am si eu o intrebare : Eu am intrat in maternitate in aprilie 2008 , iar in nov 2009 s-a desfiintat punctul de lucru unde eram.Firma mai exista insa nu mai are punct de lucru unde eram noi.Toti angajatii au fost dati in somaj.Intrebarea mea este : mai trebuie sa depun cererea de revenire la servici stiind ca ma dau in somaj?Eu ar trebui sa incep in 9 aprilie

Cat esti in CIC contractul este suspendat timpde 2 ani, apoi este obligatoriu sa revii la lucru,dupaia stiu patronii ce pot face. Daca te dau in somaj tre sa-ti faca revenirea la lucru si apoi decizia de intrare in somaj.Apoi tu vei putea sa-ti faci actele de somaj.
Mersi mult.Eu ma interesez ca am un sef super ok doar ca asa e situatia.Mai rau e ca sunt prima care a intrat in maternitate si nu prea au stiut cum sa procedeze si de aia am incercat sa ma interesez si eu


CUM POT SA-MI DETERMIN FETITA DE 9 LUNI SA BEA SI ALTCEVA INAFARA DE LAPTE? DE CAND SA NASCUT MA CHINUI CU EA SA-I DAU SI ALT LIGHID INAFARA DE LAPTE,LAPTELE PE CAREL BEA E FORMULA CEAIUL IL REFUZA SI APA LA FEL TRAGE PUTIN DIN BIBERON SI CUM SIMTE GUSTUL DA BIBERONUL AFARA FOARTE RAR CAND BEA PUTIN LICHID.EU CHIAR MA INGRIJOREZ CAND VAD CA NU VREA SA BEA NIMIC IN AFARA DE LAPTE.POATE MA AJUTA SI PE MINE CINEVA CU VREUN SFAT.

creataamalia stai linistita.Incearca cu lingurita sa-i dai apa,nu conteaza daca nu bea mult. Cu timpul se v-a obisnuii. Poti incerca si cu canita. Dai suc cu lingurita sau canita,lasa sa bea numai lapte din biberon.
Si al meu are 8 luni si nu vrea ceai,nici apa,dar nu-mi fac griji.Ii mai dau suc cu lingurita , cu timpul v-a bea si apa.

amalia nu iti mai face prb daca nu bea apa sau ceai , nu esti singura cu aceasta prb , acelasi lucru il patesc si eu cu fetita si am intrebat doi medici pediatri cum sa fac sa ii dau su altceva sa bea in afara de tzitzi si ambii mi-au spus ca daca ar avea nevoie de lichid ar cere singura .....eu ii mai dau totusi dupa ce ii dau papica solida sa bea apica din paharut ...sa zic ca bea toate ziua cam 100 gr apica .ceai nici nu vrea sa auda


Paste fericit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Varianta pentru tiparire   
Mergi la: