Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Culinar » Mancare sanatoasa

Targ culinar eco

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook
alexandra_expobucuresti
Avatarul lui alexandra_expobucuresti
1 mesaj
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 03:46

Între 15 și 18 aprilie, bucureștenii sunt invitați la prima ediție a Târgului „Mâncăm românește, trăim sănătos”. Evenimentul se va desfășura la Grădina OAR (lângă Librăria Cărturești, bvd Magheru)

Magiunul, sucurile naturale, produse din carne tradiționale din zona Brașovului și Sibiului, pâinea de casă, turta dulce, dulciuri specific ungurești și 100% făcute în casă vor fi vedetele primei ediții a Târgului de la Grădina OAR. Maestra de ceremonii este actrița Nuami Dinescu, care poartă imaginea evenimentului.

Bucureștenii sunt așteptați în perioada 15-17 aprilie de la ora 9.00 până la orele 19.00 iar pe 18 aprilie de la ora 9.00 la orele 17.00.

Partenerii media ai evenimentului sunt Radio România Actualități, Calendarevenimente.ro, Mayra, Culinar.ro și Teo’s Kitchen.

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut
1 mesaj
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 00:33

Am devenit vegetariana, din cauza saraciei, muncesc de dimineata pana seara, traim de pe-o zi pe alta. Ce-mi pasa mie de targuri culinare, unde se vand produse la superpreturi???Bio?? Si ce-i cu asta? Cati romani ajung sa cumpere produse bio si cat de "sanatos" se traieste in Rromania??Am fost expropriati de statul roman si nu am primit, in 20 de ani despagubirile. Ne-au adus la sapa de lemn, famililie de intelectuali, cu mastere si doctorate.Tatal meu, medic, a murit in mizerie, iar sora mea sufera de o boala incurabila. Ce-mi pasa mie de produsele romanesti, bio sau nu, si de Rromania? Plec sa lucrez la straini, in Occident. Mai rau decat aici nu exista. ViatA NOASTRA E UN INFERN DE UMILINTE SI DEMNITATEA NOASTRA A FOST DISTRUSA DEFINITIV IN RROMANIA. STATUL ROMAN VA RASPUNDE IN FATA CURTII DE LA STRASBOURG PENTRU DISTRUGEREA FAMILIEI MELE.

8188
8 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2010, ora 14:32

imi pare f. rau pt. durerea ta.
ma indoiesc ca statul roman va raspunde vreodata pt. ceva.
vezi toate procesele de la CEDO pirdute de stat. cine plateste daunele ? NOI.
iti doresc tot binele din lume.

delly003619
2 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2010, ora 19:59

stimata doamna,va rog ajutor,am o situatie asemanatoare,dar a.n.r.p.nejustificat nu imi termina dosarul.Va rog indicati-mi ce ar trebui sa fac. sunt pensionar cu putere mica de cumparare.cinelpac@yahoo.com

Mergi la: