Targ culinar eco
Intra in contul tau
|
alexandra_expobucuresti 1 mesaj Membru din: 10/04/2010 |
Între 15 și 18 aprilie, bucureștenii sunt invitați la prima ediție a Târgului Mâncăm românește, trăim sănătos. Evenimentul se va desfășura la Grădina OAR (lângă Librăria Cărturești, bvd Magheru)
Magiunul, sucurile naturale, produse din carne tradiționale din zona Brașovului și Sibiului, pâinea de casă, turta dulce, dulciuri specific ungurești și 100% făcute în casă vor fi vedetele primei ediții a Târgului de la Grădina OAR. Maestra de ceremonii este actrița Nuami Dinescu, care poartă imaginea evenimentului. Bucureștenii sunt așteptați în perioada 15-17 aprilie de la ora 9.00 până la orele 19.00 iar pe 18 aprilie de la ora 9.00 la orele 17.00. Partenerii media ai evenimentului sunt Radio România Actualități, Calendarevenimente.ro, Mayra, Culinar.ro și Teos Kitchen. Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Raporteaza abuz de limbaj |
|
8188 8 mesaje Membru din: 15/11/2007 |
imi pare f. rau pt. durerea ta.
ma indoiesc ca statul roman va raspunde vreodata pt. ceva. vezi toate procesele de la CEDO pirdute de stat. cine plateste daunele ? NOI. iti doresc tot binele din lume. Raporteaza abuz de limbaj |
|
delly003619 2 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
stimata doamna,va rog ajutor,am o situatie asemanatoare,dar a.n.r.p.nejustificat nu imi termina dosarul.Va rog indicati-mi ce ar trebui sa fac. sunt pensionar cu putere mica de cumparare.cinelpac@yahoo.com
Raporteaza abuz de limbaj |

stimata doamna,va rog ajutor,am o situatie asemanatoare,dar a.n.r.p.nejustificat nu imi termina dosarul.Va rog indicati-mi ce ar trebui sa fac. sunt pensionar cu putere mica de cumparare.cinelpac@yahoo.com