Sos de usturoi cu rosii coapte
Intra in contul tau
|
dyana88ro 4 mesaje Membru din: 26/11/2008 |
Se piseaza usturoiul si se amesteca cu putina sare. Apoi se toarna ulei si se amesteca intr-un singur sens, ca pe maioneza. Uleiul va "taia" din iutimea usturoiului. Se va amesteca cu ulei pana cand se obtine cantitatea dorita de sos.
Intre timp, puneti o rosie sau doua la copt- pe gratar sau in cuptor. Cand este moale, o decojiti si o pisati cu furculita. Apoi amestecati rosia pisata cu sosul de usturoi. Rezulta un sos de usturoi absolut delicios! P.S. Uneori, in loc de rosii coapte eu folosesc fie suc de rosii, fie pasta de tomate- in functie de consistenta dorita a sosului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
ALISSA81ALINA 10 mesaje Membru din: 21/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Raporteaza abuz de limbaj |
|
dbutincu 1 mesaj Membru din: 3/11/2009 Oras: Bacau |
eu fac acest sos in general vara cand apar rosiile de gradina.pisez usturoiul,il amestec cu ulei pana obtin o pasta mai groasa(ca o maioneza),apoi iau rosiile le spal si le dau prin razatoare.peste rosii adaug pasta de usturoi,sare,cimbru si patrunjel.este extraordinara de buna.
|
gigibrbr 52 mesaje Membru din: 2/11/2008 Oras: Braila |
subscriu ptr rosiile din gradina
Raporteaza abuz de limbaj
eu
|
|
dunare 20 mesaje Membru din: 17/12/2007 Oras: Galati |
asa fac si eu mujdeiul de usturoi toata vara.cu rosii bine coapte si zemoasede pe la noi (nu din import), adaugate in mujdeiul cremos. mai pun si putin piper si patrunjel tocat, uneori....bun-bun la orice fripturica sau peste.....
|
gargarela 3 mesaje Membru din: 21/11/2007 Oras: Tulcea |
Delicios, toata casa se bate pe ei...
|
mariuslungu 1 mesaj Membru din: 26/11/2009 Oras: Iasi |
incearca si mujdeiul cu nuca. faci mujdei normal si la urma adaugi nuca pisata
marius
|
|
cirebica 16 mesaje Membru din: 30/07/2008 Oras: Cluj |
Si eu am facut cu smantana si hrean, mujdeiul si servit cu carnat prajit, delicios
|
|
|
|
arad_delly 9 mesaje Membru din: 31/07/2009 |
intradevar vara merge sosul cu rosii din gradina nu cu cele cumparate de la mgazin nu au nici un gust,o reteta super vara.
lili
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.ro |

subscriu ptr rosiile din gradina
Promotia zilei pe Kuponiada.ro