Dulceata de capsuni
Intra in contul tau
|
Krmelita 3 mesaje Membru din: 15/11/2007 |
VA ROG SA-MI SCRIETI O RETETA DE DULCEATA DE CAPSUNI PE CARE A-TI FACUT-O SI A IESIT BINE ADICA AU RAMAS CAPSUNILE INTRGI
MULTUMESC
Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
sa-mi spui cum ti-au iesit. spor la treaba ps. la fel procedez si cu caisele si visinile fara samburi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Gospodina 4 mesaje Membru din: 15/11/2007 Oras: Cluj |
cel mai sigur si mai rapid cred ca iese cu GEL-FIX pe care il gasesti la alimentara si pe care ai instructiuni.tine gemul mai mult si ramane la fel de gustos
|
|
abgavrila 7 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
nu, sunt jurnalist, dar gatitul si bucataritul sunt pasiunile mele. nimic nu ma relaxeaza mai mult decat activitatea in bucatarie si mai ales, scornitul si inventarea de noi retete. :)
|
gabi_ene2005 4 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
|
garbo115475 45 mesaje Membru din: 29/04/2010 |
Vali P , si eu am aceeasi nelamurire ca si gaby ...
capsunele nu se fierb ?...in reteta ta ?...
|
natalita 19 mesaje Membru din: 12/08/2008 Oras: Ploiesti |
dulceata de capsuni este reusita daca ai fructe bune, nu prea mari, si neaparat sa torni zeama unei lamai deasupra vasului in care ai fiert dulceata.
Atentie - pt dulceturi este bune sa ai o unica oala, cratita mai mare, adica diametrul mai mare. ati facut-o - ati se scrie legat, eu am, tu ai facut, noi am, voi ati , ai au facut Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
garbo001688 2 mesaje Membru din: 13/05/2009 |
nu cred ca e bine sa folosim tot felul de produse cu aditivi alimentarii,cel mai bine ar fi sa pregatim dulceata de capsuni in mod clasic si la sfarsit putem sa punem o crenguta de menta,e delicioasa!!
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |

Promotia zilei pe Kuponiada.ro