Sucuri la storcator....
Intra in contul tau
|
medlink 16 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
care sant combinatiile voastre preferate? ce sucuri recomandati diminreata la mic dejun???sau la gustari...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
dunare 20 mesaje Membru din: 17/12/2007 Oras: Galati |
|
sun_shinelily 4 mesaje Membru din: 15/11/2007 Oras: Galati |
yep...si al meu tot de mere si morcov.obisnuiam sa iau pastile de biocaroten insa acum prefer sucul.am mai consumat si combinatii de sfecla rosie, mar sau portocala dar sfecla rosie slabeste si ma intrebam ce se intampla cu mine de sunt asa slaba
copiilor le adaug si telina in suc(sunt baieti ) si fiul meu cel mare imi spune mereu sa-l astept cu sucul cand vine de la antrenament pt ca-l energizeaza.
|
micha_micha 21 mesaje Membru din: 19/01/2009 |
Multumesc foarte mult... si Astept raspuns... Raporteaza abuz de limbaj |
|
garbo041708 6 mesaje Membru din: 25/08/2009 |
|
sun_shinelily 4 mesaje Membru din: 15/11/2007 Oras: Galati |
succes(btw , trebuie sa fii constanta si sa nu renunti la cura dupa o saptamana.eu am inceput sa obs ca slabesc dupa cateva zile dar sunt si f activa si mananc mult,norocul meu).una peste alta, stiu sigur ca sucul de sfecla, consumat cu moderatie zilnic, este un f bun aliat in curele de slabire.trebuie sa aveti grija si ce mancati succes
|
micha_micha 21 mesaje Membru din: 19/01/2009 |
..mmm multumesc foarte mult Shinelily... Eu nu prea am activitate, .. si din cauza serviciului, stau toata ziua pe scaun, la calculator... dar am inceput sa fac ceva sport, si o dieta cit de cit.. numai vreo 3-4 kg as vrea sa dau jos, dar astea parca s-au lipit asa de tare.. ca nu vor sa se mai duca....
O sa te tin la curent,.. siiti multumesc din suflet ... o zi buna...
|
dunare 20 mesaje Membru din: 17/12/2007 Oras: Galati |
mersi mult de idee si din partea mea. cineva mi-a spus ca aslavit cu o cuorba cu sfectla asemanatoare cu cea de varza. problema mea e ca ama diabet, sa ca VA TREBUI SA CITESC CU ATENTIE reteta. si stresul psihic e vel care ma doboara si ma face sa rontai nervos , incit uit de vointa si de sfaturile buine oricit incerc sa ma abtin. dar inca mai sper......
|
|
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
sfat: bananele si kiwi nu se baga la storcator, nu va alegeti cu nimic. am bagat 1 kg de banane si m-am ales cu o kila de piure de banane, nu cu suc. mai apoi, am pus apa minerala peste piure, am bagat totul in blender si am obtinut suc de banane:))) de parca nu puteam face asta de la inceput , dar mai trebuia sa murdaresc si storcatorul
|
dorina27 18 mesaje Membru din: 25/07/2008 Oras: Roman |
Buna dimineata!.Sotul meu a facut cura cu: suc de mere, sfecla rosie, morcov.Este bolnav de ficat,Pe linga tratament naturist(recomandat de medic),a consumat suc de fructe+legume,(Necesarul de lichid, este de minim 2L), Astfel a reusit sa faca o dezintoxicare a organismului de 100%,transaminazele i-au iesit aproape de normal. Dar a slabit foarte mult. Lucru excelent(era cazul).
Sucul de mere +sfecla rosie, ajuta pe acei care vor sa slabeasca. Iata o dieta de dezintoxicare+ scadere a grasimilor,(grasimea este toxica/organism, in special grasimea de pe burta. 2 litri de suc de preferat la blender(sa ramina pulpa care contine celulaza si este buna pentru tranzitul intestinal. Sfecla se pune doar 1, 2 felii, restul fructe, de mere, pepene verde,caise, struguri,etc.si tarate de grau. Veti obtine o dezintoxicare a organismului+ necesarul de vitamine+ echilibrare a tranzitului intestinal. Taratea de grau nu ingrasa, regleaza tranzitul intestinal, curata, vindeca.Vedeti pe google,Insa ce va spun eu acum este o marturie a rezultatului dupa un consum continuu , timp de trei luni. In cazul celor cu probleme de ficat, componentele de dieta este mai complex si nu pot face o schema acum , in plus trebuie sa complementeze si cu suplimente nutritive (nu pot sa le scriu pe forum, este interzis de adm.forum.)dar rezultatul a fost incredibil,a scazut si viremia, fara interferon,pentru ca, a produs interferon organismul(pancreasul).Foarte multi oameni se intoxica cu medicmente care toate au la baza si contraindicatii+ foarte mult toxic. Ex. te tratezi cu medicamente de inima si mori de ciroza.Medicamentele pentru scaderea colesteronului, este f. f. f. toxic/ficat.Luate / timp indelungat, inflameaza si imbolnaveste ficatul. Deocamndata atit am avut de spus(trebuie sa plec. Numai bine si multa sanatate.
|
P.S. Taratea de grau se consuma, cite doua linguri/stomacul gol(ajuti sa se duca pe git cu un pahar de suc sau ceai de sanatate)
|
ioana_50 54 mesaje Membru din: 4/12/2009 Oras: Alba-Iulia |
multumim Dorina,sper sa mai postezi.
|
garbo011081 17 mesaje Membru din: 12/06/2009 |
http://www.ro-online.ro/cocoshel-29211.html
|
Antioxidanti 2 mesaje Membru din: 25/06/2009 |
Buna ziua,
Va recomandăm doua lucruri în cazul sucurilor de fructe: (1) o masuratoare a antioxidantilor din orgnaismul DVS (2) adaugarea sucului G3 in orice cocktail preparat la storcator. Articole informatice Află acum ce NU știi despre fructele și legumele din ziua de azi http://e-antioxidanti.ro/ShowArticle.aspx?ID=38 Despre biometria antioxidantilor http://www.e-antioxidanti.ro/ShowArticle.aspx?ID=16 Despre sucul G3 (asa numitul fruct din rai) Suc G3 - Superfructul Gâc în amestec cu lipocaroteni http://e-antioxidanti.ro/ShowProduct.aspx?ID=14 Sperăm că ți-am fost de folos, Echipa www.e-Antioxidanti.ro http://www.e-Antioxidanti.ro Raporteaza abuz de limbaj |
|
sfinx_delly 1 mesaj Membru din: 15/11/2007 Oras: Tg Mures |
Buna dorina27, am citit mesajul tau. Si eu am hepatita B si as vrea daca te rog sa luam legatura pentru aceea reteta. Adresa mea de mess si e-mail este sfinx34_orizont@yahoo.com. Astept mesajul tau. Pe curand
|
mony642000 2 mesaje Membru din: 2/09/2009 Oras: Targoviste |
draga dorina si eu am probleme cu ficatul si sint adepta tratamentului naturist in prezent urmez un tratament cu bioenergie si mam simtit f b multumesc pt reteta de suc
Raporteaza abuz de limbaj
enache monica
|
|
ticuta2IV1940 23 mesaje Membru din: 4/08/2009 Oras: Braila |
Pentru prepararea sucului de mere,sfecla rosie ,morcovi(prezentat de
dorina27) eu am adaugat si telina,ii da o aroma placuta. Lista ramane deschisa si pentru alte legume si fructe,cum ar fi kiwi grephuit,grephuit,etc... Raporteaza abuz de limbaj |
|
leoaika_45 21 mesaje Membru din: 15/11/2007 Oras: BUCURESTI |
La multi ani tuturor de sarbatori! as dori si eu sfaturi pt ciroza hepatica cu virus c,cine stie pt detoxifiere si refacerea celulei hepatice naturist,am disperat alegand naturiste pt stimularea interferonilor naturali si detoxifiere incat nu mai stiu nici eu ce e mai bun,medicii sunt fiecare de alta parere in privinta medicatiei,oricum eu sunt de principiu naturist,cine stie ceva sucuri sau legume care ajuta la detoxifiere si refacerea celulei hepatice ii multumesc anticipat,eu folosesc sirop natural de macese si catina,nu cer sfaturi medicale,a nu se supara cineva,doar sfaturi naturiste,eventual pe pv.Sanatate tuturor!
|
De la: mony642000gemeni, la data 2009-09-05 22:50:05draga dorina si eu am probleme cu ficatul si sint adepta tratamentului naturist in prezent urmez un tratament cu bioenergie si mam simtit f b multumesc pt reteta de suc Salut! si "La multi ani!,sanatate tuturor forumistilor.Nu sunt tot timpul acasa si intru rar p[e forum,dar, adresa mea este, sindrilaru_dorina(pt. yahoo), IM. sindrilaru_dorina@yahoo.com.Logati-va ,va dau accept. cand ma prindeti/net ,accesati si cu mare p[lacere va raspund si ne consiliem reciproc. Ficatul este o mare problema la romani, iar tratamentele lasa mult de dorit.Ori medicina in romania este incapabila, ori medicii indolenti. Rezultatele sunt dezastruoase, pacientii super intoxicati ,fara vreun rezultat pozitiv. LA MULTI ANI !, CU SANATATE CA-I' CEA MAI EFTINA DIN TOATE. DORINA Raporteaza abuz de limbaj |
|
delly002641 1 mesaj Membru din: 17/12/2009 |
mi-ar place sa stiu mai multe despre sucurile de fructe combinate cu legume,iar tu vad ca din experienta sti destul de multe.As vrea sa putem comunica mai mult,iar daca se poate,eu ma numesc Miha 65,si mi-ai putea confirma daca poti.
|
De la: sfinx, la data 2009-08-01 18:24:31Buna dorina27, am citit mesajul tau. Si eu am hepatita B si as vrea daca te rog sa luam legatura pentru aceea reteta. Adresa mea de mess si e-mail este sfinx34_orizont@yahoo.com. Astept mesajul tau. Pe curand A venit primavara, mergi la piata. Tot ce este verde pe taraba , cumpara si prepara salate cu diferite combinatii placute gustului tau. nu uita de ceapa verde(partea aeriana), contine f. multa vitamina C, frunze de usturoi, deasupra rade o felie de sfecla rosie, telina, sropeste cu zeama de lamae si f. putina sare grunjoasa fara iod, nu extrafina ,prin prelucrare nu mai este naturala si contine toxine.Sau sare de mare.Pentru dezintoxicare, antiinflamator si ajuta la producere de interferon este buna aloe vera dar, cere consiliere. Aloe vera este f. buna pt. ficat numai ca trebuie sa faci o cura de 6 luni(un bidon/luna/2 saptamani da. Doua saptamani nu. Propolis,polen,.Contacteaza-ma pentru a ne sfatui. Boala de ficat provoaca si alte afectiuni si atunci trebuie facuta o schema de nutritie (alimente) functie si de alte probleme care le mai ai. Nu tot ce este natural se poate face cura. Trebuie facuta schema unde se va tine cont si de alte probleme de sanatate / individ. Sanatate multa tuturor si mergeti mai des la piata, daca se poate pe jos ca face bine organismului.
|
vienna8 2 mesaje Membru din: 2/08/2009 |
incercati mere portocale si morcov
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Imi place la nebunie sucul de rosii, oricand, ca si sucul de morcovi. Nu ma dau in vant dupa dulce.
|
EVYSMID 6 mesaje Membru din: 23/01/2008 Oras: Satu Mare |
De vreo 2 luni mi-am cumparat un storcator de fructe.Fac aproape zilnic suc.Cel mai mult din gref,mere sau gref ,mere.morcov.E super,dar trebuie consumata imediat sau in maximum 2 ore dupa ce -l faci.
|
garbo_NuSkin 12 mesaje Membru din: 1/01/2012 |
Exista o intrebare :
"cel mai bun suc..." - Adica din ce privinta ? Daca nu spui si la ce calitate te referi, nu inseamna nimic (cel mai bun ca pret , cel mai bun la gust, cel mai bun pentru sanatate, cel mai bun pt cockteil ..... etc) Eu va propun cel mai bun pt sanatatea dv, pentru cresterea imunitatii (si multe altele) Efecte benefice ale sucului G3 Crește nivelul energetic al organismului Reduce efectele îmbătrânirii Are efect benefic asupra sănătății ochilor Întarește sistemul imunitar Este eficient în lupta împotriva cancerului Mărește capacitatea sistemului circulator Reglează nivelul de colesterol Are un efect pozitiv asupra prostatei Are un nivel de asimilare optim Are efect benefic asupra sănătății pielii Are efect benefic asupra sistemului cardiovascular Facilitează vindecarea plăgilor Protejează pielea împotriva radiațiilor UV Luptă împotriva bolilor de inimă. Previne infarctul Stabilizează presiunea arterială Facilitează funcționarea corectă a metabolismului Are efecte benefice asupra funcțiilor ficatului Reduce durerile de cap Are efect benefic asupra sănătății sexuale Are un efect pozitiv asupra vitalității Sucul G3 este o combinație unică de fitonutrienți proveniți din fructul de gâc, fructul liciu chinezesc, cătină și fructul de cili (regele vitamine C). Beneficii pentru sănătatea ta și a copilului tău Superfructul - fructul de Gâc originar din Asia este folosit pentru proprietățile nutriționale deosebite dar și ca medicament în tratamentul bolilor de ochi. Fructul longevității - fructul de liciu chinezesc prin poli-nutrienții din conținut hrănește ficatul si rinichii, calmează nervii, îmbunătățește privirea, întărește oasele și mușchii. Fructul vitalității - fructul de cătină ne protejează organismul împotriva radiațiilor și aduce reale beneficii în tratarea afecțiunilor de ulcergastric și duodenal, alergie, diaree, urticarie, reumatism, afecțiuni neuro-endocrinologice, circulatorii și hepatice. Regele Vitaminei C - fructul de cili e folosit pt combaterea stresului și cresterea imunitatii. Printre fitonutrienții sucului găsim o formă specială de carotenoizi, numiți lipocaroteni, capabili să ofere o maximă protecție antioxidantă organismului și să îmbunătățească funcțiile sistemului imunitar. De ce este unic fructul Gâc ? Contine: lipocaroteni de 70 de ori mai multă licopenă decât tomatele, de 10 ori mai mult beta-caroten decât morcovii de 60 de ori mai multă vitamina C câ portocalele, de 40 de ori mai multă Zeaxantina ca porumbul Conține alfa-tocofenol, o formă a Vitaminei E Cine poate consuma acest produs? Are un gust dulce acrișor, ușor acidulat și poate fi consumat zilnic de orice membru al familiei. Adulți și copii, câte 50 ml/zi Nu se cunosc efecte secundare sau reactii negative cu medicamentele Sustinut de peste 80 de studii publicate despre ingredientele principale Pentru mai multe detalii dati-mi un mesaj privat si discutam. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabi26c 1 mesaj Membru din: 7/02/2012 |
si eu am hep b,dar,beau foarte mult suc de grefe,face minuni,in momentul de fata doarme,si inainte sa aflu de hep beam foarte mult suc de fructe,iar acum in fiecare zi,dar,nu uita-grefa face minuni
|
SAL 1984 mesaje Membru din: 4/03/2011 |
Grefa? De piele sau... ce grefa?
Raporteaza abuz de limbaj
Va SALut cu simpatie
Viata dulce sa va fie!
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |
|
|
|
|
|
|

copiilor le adaug si telina in suc(sunt baieti
) si fiul meu cel mare imi spune mereu sa-l astept cu sucul cand vine de la antrenament pt ca-l energizeaza.
succes
Promotia zilei pe Kuponiada.ro