Despre ceaiuri naturale,,,,
Intra in contul tau
- Cand sotii incep sa se raceasca de noi.
- Amintiri despre viitor
- Dece fac dragoste fetele intre ele
- Femeile intarita barbatii
- Pot concepe un bebe imediat dupa un...
- Viata sexuala ordonata este elixirul...
- De ce oare apoape toti oamenii te...
- Preludiul secretul sexului placut
- Sotul se gindeste la amanta cind face...
- Mamici din orasul sibiu
|
floryyyy_delly 97 mesaje Membru din: 23/01/2009 |
cand eram tanara nu dadeam importanta ceaiurilor,nu le suportam nu stiam ce calitati au si nici cum sa le prepar,,,am avut o durere de stomac si o vecina mi-a spus sa fac ceai de sunatoare ,ma gandeam cum sa beau asa ceva,am baut si mi-a luat durerea cu mana,dar ceaiul trebuie facut dupa cum scrie pe pachet(ma refer la doza)ptr ca daca il facem tare poate face rau,,se indulceste cu miere,iar o feliuta de lamaie,ii da aroma,eu folosesc ceaiul verde,este detoxifiant,elimina din corp tot ce e toxic,si curata organismul,la varsta a doua regleaza circuitul sanguin,regenereaza celulele care imbatranesc,,se foloseste un pliculet pe zi la o cana de apa fierbinte,,este energizant,,,,se poate vb mult despre ceaiuri,o sa revin cu alte amanunte!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
floryyyyy
|
|
|
|
|
ioana_50 54 mesaje Membru din: 4/12/2009 Oras: Alba-Iulia |
Raporteaza abuz de limbaj |
|
470 mesaje Membru din: 5/02/2009 |
Eu consum ceaiuri in loc de apa, neindulcite, fie medicinale, fie mai pretentioase (ceai verde, alb, rooibos, negru), ma fac sa ma simt bine si am inceput acest stil de viata (naturist), dupa prima tinerete. Cred ca inainte nu ma hidratam indeajuns si faceam abuz de cafea. Apoi am inceput sa devin constienta ca e timpul sa incep sa ma conserv, sa-mi prelungesc starea de sanatate si sa incerc, prin remedii naturale, sa arat tanara, pana la varste mai inaintate. Cred ca dupa 35 de ani, e bine sa fim mai atenti la ce consumam si sa ne impunem un regim de viata cat mai echilibrat si care sa includa si gimnastica si somn suficient, in afara de un regim alimentar sanatos. Consult multe reviste naturiste, in legatura cu tratamente cu ceaiuri si nu prea am nevoie de medic, in general. Dar ma duc periodic la controale de rutina si deocamdata totul e bine.
|
|
Si eu am prins timpurile in care se manca salam cu soia si, de obicei, ne abtineam sa consumam carne din comert, pentru ca era complet necomestibila. Cumparam eternul caltabos, dar numai pentru caini si pisici, ca le placea f. mult. In rest, acum mananc si eu carne de pui si peste, o data pe saptamana sau o data la doua saptamani si imi cumpar periodic snitele de soia, pe care le prepar, pentru ca stiu ca sunt sanatoase, mai ales pentru femei. La ciuperci nu ma pricep deloc, deci n-as avea curajul sa mananc ciuperci culese de mine. Mai cumpar cateodata ciuperci marinate la borcan, desi am citit ca nu sunt prea indicate. Consum multe legume pentru ca imi plac f. mult. Ceaiurile sunt bune in general, uneori pentru prevenirea bolilor, alteori pentru vindecarea lor, fie si ca tratamente adjuvante. In timp, ele pot sa vindece definitiv diverse tipuri de afectiuni si sunt mai ieftine decat medicamentele si nu au efecte secundare, ca tratamentele alopate.
|
|
|
Norra 1 mesaj Membru din: 17/12/2007 |
leustean verde sau uscat?
|
Ruxandrav8 2 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
Sunt de acord cu dvs. si va felicit pt determinare! Incerc si eu un asemenea regim de viata, dar efortul e foarte mare. Nu pot suferi ceaiul de nici un fel. Totusi ma straduiesc, le alternez pt ca imi dau seama ca sunt necesare.
|
|
|
|
De la: ioana_50, la data 2009-08-04 17:50:06Aida incearca totusi ceaiul de LEUSTEAN fara zahar nu e rau la gust iar dupa 2 zile te obisnuiesti cu el .EU acum am terminat cura de 3 saptamani ca asa am citit ca se face o cura de 3 saptamani si sa stii ca am dat jos si 2 kg.Sigur o sa incep o cura cu ceai de leustean, sunt sigura ca e foarte sanatos. Multumesc mult. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Norra,e bun si verde si uscat.Eu usuc foarte mult pentru iarna,il tai mai marunt si il usuc la umbra si il tin in pungi de hartie.
|
floryyyy_delly 97 mesaje Membru din: 23/01/2009 |
pentru cei ce nu suporta ceaiurile,si este obligatori ,,,ceaiurile se fac un pliulet la cana,iar apoi se aromeaza,cu lamaie ,cu menta ,cu scortisoare,,eu pun cand sunt racita cateva picaturi de esenta de rom,,,le aromam cu ce ne place ,astefel ceaiul va fi placut si-l v-om bea cu placere,,,am uitat chiar si un pic de coaja de lamaie,s-au portocala,,ii da aroma si gust placut,,,
Raporteaza abuz de limbaj
floryyyyy
|
|
delly002695 2 mesaje Membru din: 23/12/2009 Oras: Iasi |
De la: floryyyy, la data 2009-11-12 10:40:41pentru cei ce nu suporta ceaiurile,si este obligatori ,,,ceaiurile se fac un pliulet la cana,iar apoi se aromeaza,cu lamaie ,cu menta ,cu scortisoare,,eu pun cand sunt racita cateva picaturi de esenta de rom,,,le aromam cu ce ne place ,astefel ceaiul va fi placut si-l v-om bea cu placere,,,am uitat chiar si un pic de coaja de lamaie,s-au portocala,,ii da aroma si gust placut,,,Interesant,pilduitor.Am savurat si dialogul referitor la consumul oualelor de prepelita.Sincere felicitari.Sarutmana Raporteaza abuz de limbaj |
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.ro
floryyyyy
|

Promotia zilei pe Kuponiada.ro