Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Generalitati

Praful de copt,amoniacul,,,,,

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
floryyyy_delly
96 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 07:22

am citit ieri despre cola, cineva spunea ca desface suruburile ruginite,,,eu am cicit intr-o revista despre praful de copt ,ca se poate folosi la curatarea oalelor arse,,am pus pe o tigaie ,si aceasta s-a curatat,,,binenteles ca in prajituri punem putin,dar daca folosim mereu ce se intampla ma intreb eu,dv ce parere aveti,astept complectarile dv,,,ier despre amoniac,,,eu de cand tin regim ,daca mananc prajituri cu amoniac am probleme,,deci nu mananc,dar face rau si acesta,astept si pererile dv,,,

Raporteaza abuz de limbaj
floryyyyy
florinelciucar
52 mesaje
Oras: Curtea de Arges
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 20:27

Da ,eu am spus de coca cola ca desface suruburile ruginite si despre parful de copt sau amoniacul am aceeasi parere ca sunt OTRAVURI cu efect intarziat numai puturosii folosesc asa ceva de lene sa nu bata albusurile bine spuma.Pt. mine sunt OTRAVURI .

FLORINEL
danka1
11 mesaje
Postat pe: 17 August 2009, ora 18:41

De la: florinelciucar, la data 2009-06-26 20:27:38Da ,eu am spus de coca cola ca desface suruburile ruginite si despre parful de copt sau amoniacul am aceeasi parere ca sunt OTRAVURI cu efect intarziat numai puturosii folosesc asa ceva de lene sa nu bata albusurile bine spuma.Pt. mine sunt OTRAVURI .

Si inca mai esti casatorit?!?!?!?

No brain, no pain.......

464 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 21:02

nici eu nu folosesc, nu-mi plac pt ca schimba gustul. nu stiam ca sunt si "benefice"

Mergi la:

Inchide Setari

Forum