Cum va plac cartofii?
Intra in contul tau
- Eu balanta - el taur....help
- Preludiul secretul sexului placut
- Invata cum sa previi cancerul de san
- El e penticostal si eu ortodoxa
- Sotul se gindeste la amanta cind face...
- Oare nu ar putea sa existe un partid...
- Pot concepe un bebe imediat dupa un...
- Timpul...ce ati face daca ati putea...
- Conteaza virsta
- Copilul din mine
|
moruzov_raluca 9 mesaje Membru din: 4/02/2009 |
CARTOFI IN MANTA DE SLANINUTA:INGREDIENTE 4 PORTI:12 CARTOFI CARE SE MENTIN TARI LA FIERT,1 FOIE DE DAFIN,1 LINGURITA CHIMEN,SARE,300GR.SPANAC,1 CATEL USTUROI,3 LINGURI UNT,PIPER,80GR.BRIZA GOUDA,12 FELII SLANINUTA IMPANATA,2 LINGURI ULEI.REPARARE:SE FIERB CARTOFII IMPREUNA CU DAFINUL SI CHIMENUL CCA.15 MIN.SE SCURG SE DECOJESC SI SE LASA LA RACIT.SE CURATA USTUROIUL SI SE TOACA.SE CALESTE IMPREUNA CU SPANACUL INTR-O LINGURA DE UNT.CARTOFII SE TAIE IN JUMATATE, PE LUNIME SI SE SCOBESC UN PIC.BRINZA SE TAIE IN CUBURI MICI.O JUMATATE SE UMPLE CU SPANAC SI BRANZA,SI CEALALTA SE ASEAZA DEASUPRA EI.FIECARE ,,SANDVIS" CU CARTOFISE INFASOARA INTR-O FELIE DE SLANINUTA.SE INCINGE CUPTORUL LA 180°.SE INCING 2 LINGURI DE UNT SI ULEIUL SI SE UNG CARTOFII-SE ASEZA IN TAVA ACOPERITA CU HARTIE SI SE COC IN CUPTOR 15 MIN.ACEASTA RETETA E FOARTE RAFINATA SI DELICIOASA.SPER SA VA PLACA.EU ODOR CARTOFII GATITI IN ORICE MOD.
Raporteaza abuz de limbaj
raluca mihaela
|
|
|
|
|
470 mesaje Membru din: 5/02/2009 |
Raporteaza abuz de limbaj |
|
470 mesaje Membru din: 5/02/2009 |
Imi plac la nebunie cartofii, dar prefer sa-i consum impreuna cu legume, in salate, fierti sau copti, nu prajiti. Evit grasimile si combinatia de carne cu cartofi, deoarece ingrasa. Folosesc, in schimb, multe condimente, ulei de masline pentru salate si lamai.
|
aime 16 mesaje Membru din: 15/03/2008 Oras: Campina |
http://melanie77.blogspot.com
|
|
rita722001 2 mesaje Membru din: 15/11/2007 Oras: Ploiesti |
sunt o persoana careia nu ii plac cartofii...nu stiu daca e important, dar uite exist... Raporteaza abuz de limbaj |
|
nico23 11 mesaje Membru din: 20/11/2008 Oras: Tg Jiu |
|
aime 16 mesaje Membru din: 15/03/2008 Oras: Campina |
De la: nico23, la data 2009-12-08 15:54:47buna aishwa, spune-mi si mie te rog reteta de la budinca de cartofi si ce-a cu lapte . Cartofi cu lapte Cartofii se fierb in coaja si se curata, se taie bucatele si se baga la cuptor cu lapte si unt peste ei cat sa ii acopere. Budinca de cartofi Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii.Se adauga branza dulce si sarata, se amesteca si se bat peste 3-4 oua cu doua trei linguri de ulei. Se baga la cuptor. Raporteaza abuz de limbaj
http://melanie77.blogspot.com
|
|
Aemulus 3032 mesaje Membru din: 22/01/2009 |
Rita, esti OK. Nimeni nu e perfect!
|
|
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 49 lei in loc de 144 lei pentru un mouse arc slim wireless de la 123buy.ro
raluca mihaela
|

sunt o persoana careia nu ii plac cartofii...
Promotia zilei pe Kuponiada.ro