Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Culinar » Retete culinare

Pere coapte cu crema de ciocolata.

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook
moruzov_raluca
9 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 20:27

INGREDIENTE:4pere,4 linguri zahar,zeama de la o lamaie.PENTRU CREMA DE CIOCOLATA:300g ciocolata menaj,4 oua,3 linguri zahzar pudra,200g frisca,1 pliculet zahar vanilat,4 linguri coneac.PENTRU DECOR:100g frisca si foite de ciocolata.PREPARARE:Perele se curata de coaja si seminte si se taie feliute.Intr-o tigae topiti zaharul pina se caramelizeaza.Adaugati perele si mestecatile inasa fel incit sa le acoperiti cu caramelul.Varsati sucul de lamaie peste pere si lasatile sa ses raciasca,dupa care punetile intr-u vas de sticla mare.Topiti ciocolata in baiemarin.Separati albusurile de galbenusuri si bateti albusurilespuma dupa care adaugati si 2 linguri zahar si puti in frigider.Galbenusurile batetile cu o lingura da zaharsi zaharul vanilat si amestecatil cu ciocolata topita si coneacu.Frisca se amesteca delicatcu albusurile spuma pentru a nu se lasa.Acoperiti crema de ciocolata si puneti la frigider 3 ore.Ornati crema de ciocolata frisca si fasiute de ciocolata si serviti in cupe cu perele coapte.

Raporteaza abuz de limbaj
raluca mihaela
gargarela
3 mesaje
Oras: Tulcea
Postat pe: 1 August 2009, ora 16:14

Super reteta, inghit deja in sec... Am citit mai multe retete cu combinatia pere - ciocolata, se pare ca se potrivesc de minune!!!
Multumim pentru aceasta delicatesa!

Raporteaza abuz de limbaj

Mergi la:

Inchide Setari

Forum