Pere coapte cu crema de ciocolata.
Intra in contul tau
- Oare nu ar putea sa existe un partid...
- Invata cum sa previi cancerul de san
- Dece fac dragoste fetele intre ele
- Eu berbec si ea capricorn
- Confuza :( sfaturi pls
- Cand sotii incep sa se raceasca de noi.
- Timpul...ce ati face daca ati putea...
- Pot concepe un bebe imediat dupa un...
- Nu pot intelege de ce la varsta de...
- Masturbarea la copii ,femei si barbati
|
moruzov_raluca 9 mesaje Membru din: 4/02/2009 |
INGREDIENTE:4pere,4 linguri zahar,zeama de la o lamaie.PENTRU CREMA DE CIOCOLATA:300g ciocolata menaj,4 oua,3 linguri zahzar pudra,200g frisca,1 pliculet zahar vanilat,4 linguri coneac.PENTRU DECOR:100g frisca si foite de ciocolata.PREPARARE:Perele se curata de coaja si seminte si se taie feliute.Intr-o tigae topiti zaharul pina se caramelizeaza.Adaugati perele si mestecatile inasa fel incit sa le acoperiti cu caramelul.Varsati sucul de lamaie peste pere si lasatile sa ses raciasca,dupa care punetile intr-u vas de sticla mare.Topiti ciocolata in baiemarin.Separati albusurile de galbenusuri si bateti albusurilespuma dupa care adaugati si 2 linguri zahar si puti in frigider.Galbenusurile batetile cu o lingura da zaharsi zaharul vanilat si amestecatil cu ciocolata topita si coneacu.Frisca se amesteca delicatcu albusurile spuma pentru a nu se lasa.Acoperiti crema de ciocolata si puneti la frigider 3 ore.Ornati crema de ciocolata frisca si fasiute de ciocolata si serviti in cupe cu perele coapte.
Raporteaza abuz de limbaj
raluca mihaela
|
|
|
|
|
gargarela 3 mesaje Membru din: 21/11/2007 Oras: Tulcea |
inghit deja in sec... Am citit mai multe retete cu combinatia pere - ciocolata, se pare ca se potrivesc de minune!!!Multumim pentru aceasta delicatesa!
Raporteaza abuz de limbaj |

inghit deja in sec... Am citit mai multe retete cu combinatia pere - ciocolata, se pare ca se potrivesc de minune!!!