ce preparam de sf.valentin.

INIMIOARE DE MARTIPAN.INGREDIENTE pentru 4 inimioare:200g martpan,100g zahar pudra,1 albus,1 si 1/2 lingurita dulceata de caise,4 hartii pentru copt 122x222mm,4 poze cu persoana iubita.PREPARARE:martipanul se amesteca cu zaharul pudra,albusul si o lingura d dulceata.se pune pasta astfel obtinuta intr-o punga cu coltul taiat,si se modeleaza pe fiecare hartie cate o inima mare.acestea se pun intr-o tava si se pun in cuptorul incins sa se rumeneasca cam 5 min.se scot din cuptor si se taie marginile de hirtie.restul dulcetii se incalzeste la foc mic si se unge pe inimioare si se lipeste poza pe mijloc.SA VA IUBITI MULT SI VOI BARBATII NU UITATI SA ADUCETI IUBITELOR MACAR O FLOARE SI SA LE SPUNETI CAT DE MULT LE IUBITI.
moruzov_raluca
Postat pe 12 Februarie 2009 15:43
CREMA DE PORTOCALE.INGREDIENTE:8 FOI GELATINA,4 OUA,100G ZAHAR,1 PLIC ZAHA VANILAT,175 ML SUC PORTOCALE,200 ML VIN ALB SEC,4 LINGURI LICHIOR DE PORTOCALE,250 G SMANINA,20 G CIOCOLATA CU LAPTE,DUPA GUST COAJA SI FELII DE PORTOCALE.PREPARARE:SE INMOAIE GELATINA IN APA.SE AMESTECA GALBENUSURILE,ZAHARUL SI ZAHARUL VANILAT PINA SE OBTINE O CREMA.SE ADAUGA SUCU DE PORTOCALE,VINUL SI LICHIORUL SI SE AMESTECA BINE.SE TOPESTE GELTINA LA FOC MIC.SE PICURA TREPTAT IN AMESTECUL DE OU SI PORTOCALE,SE AMESTECA SI SE PUNE LA RECE.INTRE TIMP SE FREACA BINE SMANTINA.SE ADAUGA SMANTINA SI ALBUSURILE LA CREMA DE INDATA CE INCPE SA SE INTAREASCA.SE ASEAZA INTR-UN VAS DE DULCIURI SI SE LASA SA SE RACEASCA 4-5 ORE.SE ORNEAZA CU ROTOCOALE DE CIOCOLATA SI DUPA GUST CU COAJA SI FELII DE PORTOCALE.SPER SA AVETI O ZI MINUNATA DE ZIUA NDRAGOSTITILOR.
moruzov_raluca
Postat pe 12 Februarie 2009 16:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"Misoginism"... feminin ? 3 De la: dudushache 2 Octombrie 2009 12:16
Ungureanu in fruntea Guvernului si George Bara-ziarul Natiunea 1 De la: ratuscaceaurata 19 Februarie 2012 02:49
radio erevan 2 De la: Ridhima 22 Ianuarie 2009 21:55
bani ...profita si tu 1 De la: pampy_pitick 3 Noiembrie 2009 20:15
carne de vita 34 De la: 28 Decembrie 2009 12:50
Setari Cookie-uri