-sanatate si la multi ani tututor !
Intra in contul tau
|
OWARDO 8 mesaje Membru din: 14/11/2008 Oras: Deva |
SALUTARI la toti
Imi place acest site si acest forum ! Aici oamenii sint relativi destul de seriosi si prietenosi, ca atare va doresc Sarbatori frumoase laturi de cei dragi si La multi ani tuturor cit si echipei Delly.ro -SANATATE ! OWARDO Raporteaza abuz de limbaj |
|
popflorica_2007 5 mesaje Membru din: 15/11/2007 |
Eu folosesc ZUZU albastru ca are grasimi mai putine,dar zilele trecute am gasit ceva albastru in lapte si avea un gust ciudat. Mi-este teama, fiindca am auzit ca laptele la cutie este fiert de mai multe ori daca nu este vandut in termen.Am o nepotica de 6 ani si nu vreau sa o imbolnavesc.Daca stie cineva un lapte bun sa-mi spuna si mie.Multumesc!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
delly000311 89 mesaje Membru din: 21/03/2009 |
Daca poti sa cumperi lapte proaspat de la un taran care are o vaca (sau oaie, capra, bivolita) foarte bine ingrijita si sanatoasa, nu ezita. In comert nu gasesti decat lapte de vaca pasteurizat! Nu ca n-ar fi sanatos, dar e prelucrat industrial si, din pacate, isi pierde prin aceasta o mare parte din vitamine si enzime.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
hantasnicoleta_yahoo_com 1 mesaj Membru din: 12/05/2009 |
EU VA DORESC SA CREASCA FRUMOS SI SA FIE SANATOS COPILUL, PT CA PANA LA URMA ASTA E CEL MAI IMPORTANT. sA AVETI O ZI FRUMOASA! Raporteaza abuz de limbaj |
|
delly000311 89 mesaje Membru din: 21/03/2009 |
De la: OWARDO, la data 2008-12-31 08:51:26 SALUTARI la toti Nu sunt de acord cu tine pentru ca oamenii de pe acest forum exista cu adevarat, ei nu sunt in nici un caz nici relativi nici fictivi! Raporteaza abuz de limbaj |