Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Culinar » Retete culinare

-sanatate si la multi ani tututor !

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook
OWARDO
8 mesaje
Oras: Deva
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 08:51

SALUTARI la toti

Imi place acest site si acest forum !
Aici oamenii sint relativi destul de seriosi si prietenosi, ca atare va doresc Sarbatori frumoase laturi de cei dragi si La multi ani tuturor cit si echipei Delly.ro

-SANATATE !
OWARDO

Raporteaza abuz de limbaj
popflorica_2007
5 mesaje
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 16:12

Poate sa-mi spuna si mie cineva ce lapte preambalat este mai bun?
Eu folosesc ZUZU albastru ca are grasimi mai putine,dar zilele trecute am gasit ceva albastru in lapte si avea un gust ciudat.
Mi-este teama, fiindca am auzit ca laptele la cutie este fiert de mai multe ori daca nu este vandut in termen.Am o nepotica de 6 ani si nu vreau sa o imbolnavesc.Daca stie cineva un lapte bun sa-mi spuna si mie.Multumesc!

delly000311
89 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 09:11

Daca poti sa cumperi lapte proaspat de la un taran care are o vaca (sau oaie, capra, bivolita) foarte bine ingrijita si sanatoasa, nu ezita. In comert nu gasesti decat lapte de vaca pasteurizat! Nu ca n-ar fi sanatos, dar e prelucrat industrial si, din pacate, isi pierde prin aceasta o mare parte din vitamine si enzime.

hantasnicoleta_yahoo_com
Avatarul lui hantasnicoleta_yahoo_com
1 mesaj
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 16:05

BuNA! cEL MAI BUN LAPTE ESTE NIDO LA CUTIE...CEL MAI BUN LAPTE DIN LUME...EU CU EL MI AM CRESCUT FETITA ...CREDA A BAUT O BUCATERIE PLINA DE CUTII ...ADICA TOATA SUPRAFATA BUCATARIEI SI NU A FOST NICIODATA BOLNAVA.
EU VA DORESC SA CREASCA FRUMOS SI SA FIE SANATOS COPILUL, PT CA PANA LA URMA ASTA E CEL MAI IMPORTANT.
sA AVETI O ZI FRUMOASA!

delly000311
89 mesaje
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 16:45

De la: OWARDO, la data 2008-12-31 08:51:26 SALUTARI la toti

Imi place acest site si acest forum !
Aici oamenii sint relativi destul de seriosi si prietenosi, ca atare va doresc Sarbatori frumoase laturi de cei dragi si La multi ani tuturor cit si echipei Delly.ro

-SANATATE !
OWARDO

Nu sunt de acord cu tine pentru ca oamenii de pe acest forum exista cu adevarat, ei nu sunt in nici un caz nici relativi nici fictivi!

Mergi la: