Carti de decoruri
Intra in contul tau
- Bancuri....
- De ce oare apoape toti oamenii te...
- El e penticostal si eu ortodoxa
- Amintiri despre viitor
- Timpul...ce ati face daca ati putea...
- Masturbarea la copii ,femei si barbati
- Oare am ramas?
- Viata sexuala ordonata este elixirul...
- Preludiul secretul sexului placut
- Sexul la femei dupa 40 de ani
|
cer 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Iasi |
stie cineva unde as putea gasi carti sau reviste din care sa ma inspir, sau chiar sa-mi explice pas cu pas, realizarea unor ornamente din fructe si legume. caut de ceva timp dar nu gasesc nimic, exceptand frumoasele ornamente din pepene rosu.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
470 mesaje Membru din: 5/02/2009 |
O alta solutie ar fi sa te angajezi la restaurantul din Tour Eiffel. Acolo....ai avea surse de inspiratie suficiente. Glumeam si sper sa nu te superi pe mine. Daca gasesti, te rog spune-mi si mie ca si eu as fi interesata. Multumesc |
|
garbo037011 11 mesaje Membru din: 10/08/2009 |
vezi la magazineleBILANCIA,acolo gasesti carte cu decoruri+instrumente pt executare;dar este piparat pretul.succes !doribbb
|
|
cer 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Iasi |
|
Cartea fara ustensilele cu care se realizeaza decorurile nu are prea mare valoare,tocmai de aceea trebuie sa cumperi tot setul,este scump dar daca ai rabdare poti realiza niste lucruri de exceptie si..chiar o mica afacere.Cu drag,doribbb iasi
|
maxim62ro 45 mesaje Membru din: 27/06/2009 |
maxim62ro@aol.fr
www.retetemaxim.ro
|
|
multumesc anticipat,iata id meu:doribbb@yahoo.com
|
garbo011081 17 mesaje Membru din: 12/06/2009 |
http://www.ro-online.ro/cocoshel-29211.html
|
|
|
|
miki_robc 11 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
Dar o carte cu tipare pt croitorie,de unde as putea sa procur,stie cineva?
|
Ridhima 108 mesaje Membru din: 15/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Revista Burda avea astfel de tipare.Daca vrei o carte,probabil ca mai gasesti doar la anticariat.
Raporteaza abuz de limbaj
Ridhima
|
|
m-ar interesa si pe mine, daca se poate. adresa mea de e-mail este: marymary200929@yahoo.com. multumesc anticipat.
|
Buna idee,la anticariat nu m-am gandit,multumesc.
|
clau321 1 mesaj Membru din: 28/07/2009 |
buna intra pe aranjamente flori si fructe
|
maxim62ro 45 mesaje Membru din: 27/06/2009 |
Carte de sculptura de legume si fructe
O carte destul de mult asteptata de toti cei care mi-au solicitat materiale pe aceasta tema !!! Aveti ocazia de a va folosi doar de un cutitas si de multa, multa imaginatie pentru a transforma banalele legume si fructe in capodopere ale bunului gust, in lucrari pline de finete si culoare , care sa va insenineze si sa va transforme fiecare masa intr-un festin !!! Peste 150 de pagini s peste 400 de fotografii color va introduc intr-o lume plina de nuante, savoare si multa munca pentru crearea frumosului care se ascunde in sufletele noastre. Daca in fiecare om se ascunde un poet, atunci cu aceasta lucrare deveniti poetul culorilor ! Va stept pe site : www.retetemaxim.kingeshop.com
www.retetemaxim.ro
|
|
vreau si eu cartea!!!!
|
caly_flory 7 mesaje Membru din: 28/02/2008 |
buna seara,
am si eu o rugaminte, o carte de crosetat, tricotat stie cineva? va multumesc. astept raspunsurile voastre.
|
Daca tu cauti carti de tricotat si de crosetat acum cand lumea se pregateste de sarbatori,inseamna ca esti pasionata.
Cred ca gasesti in marile librarii sau pe net pe google. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ridhima 108 mesaje Membru din: 15/11/2007 Oras: BUCURESTI |
De la: caly_flory, la data 2009-12-22 22:09:44buna seara, Exista citeva carti la B.C.U Bucuresti(de genul Tricotaje de mina, Tricotaje in relief, etc)dar mai gasesti la anticariate. Raporteaza abuz de limbaj
Ridhima
|
|
Si eu vreau sa ma apuc de crosetat, mai ales ca lucrez in domeniul artelor si ma pasioneaza combinatiile insolite de culori si modele. Ma omor dupa pulovere, fulare cat mai lungi si originale sau caciulite sofisticate, ciorapi, etc., tot ce e de iarna. Dar pulovarul ramane piesa mea favorita. Am colectie, facute majoritatea de maica-mea. Asa ca, o sa astept sa vina vacanta si o sa fac o deplasare la ai mei, acum ca suntem cu sarbatorile si ca tot sunt decisa sa ma apuc de crosetat. O s-o rog pe maica-mea sa-mi explice cum se procedeaza. Apoi vine totul de la sine, te obisnuiesti sa lucrezi singur, iti impui stilul, etc.
|
nico71 1 mesaj Membru din: 21/11/2007 |
BUNA.CHIAR VREAU NISTE MATERIALEPT. A MA AJUTA LA DECORARE SI ITI MULTUMESC.ADRESA MEA DE MAIL ESTE doryleu@yahoo.com
|
Cautati pe situl:lucrudemana.com,gasiti de toate
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 47 lei in loc de 139 lei pentru un set de tacamuri (24 de piese) de la Gave.ro |
|
|
|
|
|
|

Promotia zilei pe Kuponiada.ro