Kebab
Intra in contul tau
|
deanna_delly 23 mesaje Membru din: 7/09/2008 Oras: Cluj |
A gatit cineva kebab? Cum se face? Cred c-am postat in categoria potrivita!
|
|
NEVASTU 3 mesaje Membru din: 25/11/2008 Oras: Brasov |
Raporteaza abuz de limbaj
eu
|
|
Ridhima 107 mesaje Membru din: 15/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Poti sa postezi la Generalitati Cereri de retete culinare.
Ridhima
|
|
Gaby211081 45 mesaje Membru din: 2/01/2008 Oras: BUCURESTI |
Raporteaza abuz de limbaj |
|
mihaela_mallorca 1 mesaj Membru din: 28/02/2008 Oras: BUCURESTI |
asta nu e kebab,e shaorma.kebab-ul adevarat se face din carne tocata de oaie si arata ca niste frigarui,adica se prepara pe niste bete pt frigarui...
|
maxim62ro 45 mesaje Membru din: 27/06/2009 |
Ingrediente : - 900 g de cuburi de carne de miel - 1/2 cană (125 ml) de oțet de vin - 1/2 cană (125 ml) ulei de salată - 1 cățel de usturoi zdrobit - 1 linguriță (5 g) de sare - 1/4 linguriță (0,5 g) de piper - 1/2 linguriță (1,5 g) de oregano uscat - 1/2 linguriță (1,5 g) de paprica - ceapă - ciuperci Mod de preparare : - amestecați oțetul , uleiul, usturoiul și asezonamentul . - vărsați acest amestec peste carnea de miel și legume (lăsați la macerare circa 2 ore ) - introduceți pe frigăruie carnea , alternativ cu ceapa și ciupercile . - coaceți frigăruile pe grătar , întorcându-le și stropindu-le frecvent cu amestec , timp de 15 minute . Rețetă pentru 6 persoane . Raporteaza abuz de limbaj
www.retetemaxim.ro
|
|
mimizami 6 mesaje Membru din: 10/06/2009 Oras: Cernavoda |
aceea este shaorma ....cu toate ingrdientele infasurate in lipie .....nu este kebab
MIMI
|
|
deanna_delly 23 mesaje Membru din: 7/09/2008 Oras: Cluj |
Maxim62ro, chiar ai facut reteta asta?
Iti reuseste de fiecare data? Pentru cate portii este? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
garbo029991 1 mesaj Membru din: 22/07/2009 |
habar nu aveti ce inseamna kebab nu stiti ce mincati mincati precum porcu din troaca ducetiva si stati liga cei ce fac kebab intrebati unde au invatat si o sa zica ca a vazut la unu la altul maioneza nu se foloseste niciodata se face pasta de usturoi atit cartofi castraveti sau varza murata nu castraveti ca la dristor sa bei apa doua zile in bucuresti nici unul nu stie sa faca ca la carte aveti grija ca folosesc acid acetic sa fragezeze carnea adica esenta de otet
|
sora_ilsi 5359 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
nu am auzit pe nimeni sa faca kebab acasa...kebabul adevarat se mananca la mama lui, in partile asiatice, Turcia, etc...nici nu se compara cu cel de la noi si nici nu avem ingredientele necesare...carnea noastra nu are gustul acela specific...
ilzi
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |

Promotia zilei pe Kuponiada.ro