Bar linistit fara fumatori
Intra in contul tau
|
Postat de
necunoscut pe 24 Iulie 2008 la 13:16
Vreau sa merg intr-un bar unde nu se fumeaza. Aveti sugestii? M-am saturat de fumul de la tigari din baruri, pur si simplu simt ca ma sufoc.
|
|
Postat de
iulianfinichiu64 pe 16 Decembrie 2008 la 00:16
Din punct de vedere al legislatiei Romaniei ,toate barurile,restaurantele,cafenelele etc.nu pot avea autorizatie de functionare decat daca au amenajat si spatii pentru nefumatori.Avand in vedere ca cele mai sus mentionate functioneaza ,cred ca nu mai are rost sa va faceti griji,va puteti savura cafeaua in liniste ,departe de fumatori in locatia preferata.
|
|
Postat de
floryyyy_delly pe 28 Ianuarie 2009 la 10:40
asa ar trebui sa fie dar,,,,,din pacate nu e,eu nu merg in astfel de locatii!
floryyyyy |
|
Postat de
martisia12 pe 30 Ianuarie 2009 la 11:36
LA CARTURESTI!
AMBIANTA PLACUTA, MUZICA BUNA LA VOLUM AMBIENTAL, LUME CIVILIZATA SI CARTI PE ALESE CE POT FI RASFOITE CU UN CEAI SI UN FURSEC SPER CA MAI VALABIL SI AZI |
|
Postat de
marinushmichael pe 22 Iulie 2009 la 02:53
sa traiesti-
ca faci reclama la carturaresti ! ...treci pe la casieria delly , sa plate$ti ! |
|
Postat de
necunoscut pe 3 August 2009 la 19:08
poti sa scrii orice, e un forum. se schimba informatii, nu e show de televiziune.
|
|
Postat de
necunoscut pe 16 August 2009 la 18:01
Dacă tot există libertatea se a scrie orice, voi scrie și eu că la un bar veneau zilnic doi pensionari respectabili, care aveau masa lor, unde se prezentau zilnic la aceeași oră pentru a consuma în liniște cafeluța, coniacul și țigărica. Într-una din zile, stând fiecare cu toate cele în față și cu gândurile fiecăruia, la un moment dat, unul spune :
- BĂI NAE, CE TRECE ANI !... După un sfert de oră (de meditație, desigur), celălalt îi răspunde : - Da, băi Costică, TREC ANII !!! După încă un sfert de oră Costică spune : - Nu, băi Nae, trecea Ani, lăptăreasa !!! ... |
|
Postat de
danka1 pe 17 August 2009 la 18:14
De la: floryyyy, la data 2009-01-28 10:40:01asa ar trebui sa fie dar,,,,,din pacate nu e,eu nu merg in astfel de locatii! Pai daca nu mergi in "astfel de locatii", de unde stii cum e ?
No brain, no pain....... |
|
Postat de
danka1 pe 17 August 2009 la 18:15
De la: adybozzocel_cumplit, la data 2009-08-16 18:01:53Dacă tot există libertatea se a scrie orice, voi scrie și eu că la un bar veneau zilnic doi pensionari respectabili, care aveau masa lor, unde se prezentau zilnic la aceeași oră pentru a consuma în liniște cafeluța, coniacul și țigărica. Într-una din zile, stând fiecare cu toate cele în față și cu gândurile fiecăruia, la un moment dat, unul spune :
No brain, no pain....... |
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |

Promotia zilei pe Kuponiada.ro