parfumuri

cum poti sti daca un parfum e original sau nu??
viata_la_birou
Postat pe 23 Martie 2010 16:23
un parfum original NU are un miros foarte puternic de spirt
Mirosu parfumului trebuie sa persiste cateva ore cel putin
sa aiba inscriptionat pe el marca. parfumului.................sa scrie incredientele din ce este facut.....tara de provenienta si inca un truc................ia parfumu si pulverizeaza putin inspre un geam......de la vreo 5- 6 centimetrii...................daca parfumu curge pe geam in joc..........nu este original..............dak se face puncte...si NU curge e original.
ATENTIE NU PULVERIZA FOARTE APROAPE DE GEA.M.PUP.
garbo008146
Postat pe 21 August 2010 12:49
Un parfum fascinanta pentru femeile puternice, care stiu sa-si asume riscuri. Un parfum indraznet, reprezantand cheia visurilor, un nume de unde totul pare posibil,fiecare dintre noi are un parfum, o aroma sexuala. Un miros natural specific produs de circa un milion de glande pe care oricine le are in organism. Prin intermediul parfumurilor accentuam acest miros natural cu influente erotice aparte. Frumoasa, radianta si vivace, Kylie Minogue are o aura ce straluceste pur si simplu. Acum, esenta lui Kylie, exuberanta irezistibila si energia pozitiva, au fost surprinse de sofisticatul parfum Pink Sparkle, disponibil din Iunie 2010.
POPAURELIA_50
Postat pe 3 Septembrie 2010 20:42
Fiecare dintre noi are un parfum, o aroma sexuala. Un miros natural specific produs de circa un milion de glande pe care oricine le are in organism. Prin intermediul parfumurilor accentuam acest miros natural cu influente erotice aparte. Si pentru ca parfum semnifica, de fapt, ceea ce este aprins, iar noaptea nuntii trebuie sa fie de neuitat, ti-am pregatit un top 10 al celor mai sexuale, erotice si afrodisiace parfumuri.
Cateva picaturi de senzualitate. Mai mult decat un parfum, un elixir magic pentru o femeie fermecatoare. Arome puternice de portocala amara, lamaie, vetiver, ylang-ylang si lemn de cedru, pentru a seduce toate simturile mirelui tau.Sexual este un parfum special creat de Michel Germain pentru noptile pasionale dintre asternuturi.Un mix de iasomie, trandafir, vanilie cremoasa si iris, cu influente pudrate, special creat pentru noaptea alba si pasionala a nuntii tale.Hotwoman este un parfum de esenta nobila pentru femeile care doresc sa aiba sex-appeal, sa se simta seducatore si atragatoare. Pulverizeaza 3 stropi si mirele tau te va devora cu totul!Puternic si hot, acest parfum este creat pentru mireasa seducatoare si senzuala pana-n maduva oaselor, care vrea sa aiba cea mai picanta noapte a nuntii.
Senzualitatea lui Sexy Darling este construita in jurul atractiei naturale exercitate de aromele exoticelor flori de regina-noptii si trandafir rosu, completata de o nota de para parguita. O adiere de mosc si santal stabilizeaza intregul intr-o amprenta olfactiva unica si exclusiva ca tu sa fii seducatoare, incitanta si senzuala in noaptea nuntii.Pentru fanele serialului si ale personajului Carrie Bradshaw a fost creat parfumul ce-ti aduce glamourul noptilor senzuale din Manhattan.In 212 Sexy, notele citrice se combina cu un buchet de bergamote, cu mosc alb si vanilie. Un mix garantat sa-i ofere mirelui tau o noapte de neuitat!

Un contrast deosebit de arome printre care se regasesc notele florale si lemnoase. Este un parfum nascut din lumina si intuneric, o aroma divina si diabolica: orhidee, ylang-ylang si vanilie. Creat pentru mireasa misterioasa cu o senzualitate aparte.
L'Imperatrice este destinat femeii puternice, dominatoare si senzuale. Personificat de Naomi Campbell, acest parfum detine un amestec fruity-floral, cu note de pepene rosu, kiwi, ciclame si mosc. Iti va ameti sotul cu totul, iar tu vei fii stapana lui in cea mai frumoasa noapte.
POPAURELIA_50
Postat pe 22 Septembrie 2010 15:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Parfumuri originale din Italia 10 De la: snickers 8 Octombrie 2013 18:20
foarte taee 26 De la: keks 19 Martie 2010 14:49
salut 7 De la: Dor_marunt 22 Martie 2010 18:27
GIVENCHY ANGE OU DEMON 10 De la: Dor_marunt 20 Martie 2010 06:50
Parfumuri 1 De la: garbo269350 14 Martie 2012 20:47
Setari Cookie-uri