horoscop culinar



PESTI
Exista doua variante: fie filiformi si eterici, fie rotunjori si molateci. Au o Tinuta lejera. Miscarile le sunt fine, abia perceptibile. Le este caracteristica privirea stralucitoare, ganditoare sau plina de Entuziasm, Precum si buzele pline, senzuale.

Le loc n vegetarian bucataria primul rand: salate, legume fierte, inabusite sau fripte, brut fructe. Adora Orientale specialitatile, de exemplu mancarurile de orez cu multe verdeturi.

Vrstor

Varsatorii sunt de statur medie sau inalta, au o constitutie gracila, miscarile le sunt ample si dezordonate. Privirea le este rece ca gheata, ochii sunt albastri sau cenusii. Le place Gastronomie Moderna, dar nu dispretuiesc nici mancarurile in culori vii, preparate cu coloranti artificiali.

De langa mancarurile usoare si aromate lipsi nu mai pot garniturile de legume preparate din diverse. Clatitele deert Ca prefera, vata de zahar sau inghetata. Ca bautura, alegerea lor este sampania.

Capricorn

Caracteristica pentru ei este silueta uscativa, ciolanoasa, uneori de-a desirata Dreptul. Au pielea palida si aspra la atingere. Privirea le este usor melancolica. Alimentatia lor este caracterizata de economie si spirit practic. Daca timpul le-o Permite, ceva inghit Repede.
Le place Supa de carne, dar si carnatii fripti, carnea afumata, lintea si tot felul de semipreparate. Acorda prioritate gusturilor simple. MENIUL Dupa ce studiaza, comanda carnuri uscate sau Fripturi, de ngrijire PE le asorteaza cu vinuri albe sau rosii.

Sgettor

Au o silueta masiva si o pronuntata tendinta la ngrare. Au o frunte inalta si boltita. Privirea lor optimista si plina de altruism Totodat Sugereaza Senzualitate. Le plac foarte mult mancarurile stropite din belsug cu smantana sau diferite sosuri.


Dulciurile de tot Soiul fac parte si ele din alimentatia lor obisnuita. Sunt innebuniti dupa prajiturelele ornate cu spuma sau jeleu si fac sa alunece desertul cu cate ONU paharel de Lichior dulce de fructe sau o halba de bere cu miere.

SCORPION

Exista ceva aparte n felul n ngrijirea Scorpion arata ONU. Cei Nascuti din aceasta zodie au o inaltime medie si poarta trasaturi asimetrice. Au O privire misterioasa, aproape hipnotica, senzuala, de sub niste sprancene puternice, de ngrijire chiar n cele din urm se ating.
Obiceiurile lor alimentare joc de cuvinte alaturi cele mai diferite mancaruri. n timpul saptamanii consuma alimente condimentate puternic, dar si produse de fast-food. n loc de painea cu unt aleg salam si curiozitati de genul peste crud.

BALANTA

Silueta armonioasa, uneori Fragila o Balantelor este facuta si mai atragatoare uneori de rotunjimile de pe alocuri. Au O privire jucausa, Gata Vesnic de un flirta, insa fara nici o urma de agresivitate, Ceea ce pentru sexul opus reprezinta intotdeauna o capcana. Sunt adevarati gurmanzi.


Le plac mesele alcatuite din multe feluri de mancare, chiar 6 sau 8 feluri minuscule. N-ar Renunta la desert pentru nimic in lume. Nu ezita sa guste mancaruri neobisnuite cum ar fi puii de Balta sau ouale de Potarniche.


Scorpion

Fecioarele sunt dotate cu o agilitate extraordinara, au o statur medie, cu membru lungi si umerii usor cazuti. Cerceteaza lumea si evenimentele din jur intr-un mod extrem de obiectiv si raional. Sunt purtatorii de stindard ai alimentatiei sanatoase, fiind frecventi vizitatori ai grij magazinelor vand Biologice alimente.
Nu le este straina bucataria vegetarian. Le place sa manance paine cu unt, Msli si cereale integrale. Le plac alunele si migdalele si, cand li se ofera ocazia, nu se dau in laturi de la consumarea alimentelor condimentate, de ngrijire ajuta digestia.

LEUL
LEII sunt inalti sau foarte inalti, cu torace puternic si Umeri Lti. Au o Tinuta distinsa si impunatoare, de ngrijire Sugereaza autoritate si prestanta. n privirea lor se poate citi mandria de a fi superiori celor din jur (fie acest lucru adevarat sau doar in imaginatia lor).
Sunt in primul rand carnivori, preferand carnurile gatite pe gratar sau la frigruie, cu sosuri preparate cu vin rosu, nu de ngrijire Paine langa Mananca. Un pranz tipic frantuzesc cu Cele patru feluri de mancare de vnzare ale este foarte drag inimii unui Leu.

CCR

Racii sunt mai mici de inaltime si au o silueta mai plinuta. Au o Tinuta masiva relaxata,, linistita. Privesc lumea cu niste ochi mari, inocenti, romantici, sensibili, dornici de iubire. Pentru ei, cea mai importanta faza este prepararea mancarii - sigur, gustand-o frecvent si pe indelete, pe tot parcursul acestui proces.
De pe lista mancarurilor preparate laborios lipsi nu mai pot Delicatese Precum Salata de raci, prajiturile n torturile sau foietaj

GEMENI

Au o silueta gracila, aproape aeriana, se misca mult si usor. Sunt mereu in cautare de informatii, Experiente si senzatii noi, cu privirea lor plina de inocenta si curiozitate. Consuma cu placere alimente de fast-food, cum sunt hamburgherii si hot-dog.

Au o silueta gracila, aproape aeriana, se misca mult si usor. Sunt mereu in cautare de informatii, Experiente si senzatii noi, cu privirea lor plina de inocenta si curiozitate. Consuma cu placere alimente de fast-food, cum sunt hamburgherii si hot-dog. Le plac Pastele fainoase, Msli de diferite varietati, iaurtul, fructele. Alimentatia nu e prea importanta pentru ei, ci se situeaza pe Planul al doilea. Musafirii de la cina sunt mai mult decat importanti Cina n sinus

Taur

Au o constitutie indesata, usor greoaie, cu forme masive si ceafa groasa "de Taur". Au O privire prietenoasa si sincera. Sunt capabili sa depuna ONU de efort fizic prelungit si sunt foarte priceputi la munci grele de ngrijire necesita forta si putere.

Le place sa consume mancaruri grele, de exemplu prajeli, varza sau galuste. Adora petrecerile si dineurile cu numeroase feluri de mancare, la ngrijire, intre servirea acestora, pot sa asculte muzica

BERBEC


n general, Berbecii sunt de statur mijlocie, au o Tinuta Eleganta si o relativ Alura atletica, cu musculatura destul de dezvoltata, cu aspect usor colturos.
Din persoana lor Emana energia, dinamismul si pofta de viata. Privirea lor deschisa Sugereaza Incredere si curaj. Au nevoie de un aport continuu de proteine si vitamine, pentru o putea sa se mentina in forma. Le plac diferitele mancaruri preparate din carne, chiftelutele, carnea la gratar - din sange sau bine prajita si, Precum alimentele bogate n fibre.












Raporteaza abuz de limbaj



Liviu

2 mesaje
Membru din: 15/11/2007
Postat pe: 5 august 2008, ora 13:26 Citeaza Rspunde

thats all??

Raporteaza abuz de limbaj



1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 12:45 Citeaza Rspunde

esti tare n horoscop si ai dreptate Mare


Raporteaza abuz de limbaj

Ridhima

207 mesaje
Membru din: 15/11/2007
Oras: Bucuresti
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 14:21 Citeaza Rspunde

Berbec
Cei Nascuti in zodia Berbecului se afla sub influena fosfatului de potasiu. Tocmai de aceea nu e bine sa consuma multa sare. Femeile de ngrijire apartin primei zodii o horoscopului au obiceiul de un incepe noi Diete cu usurinta, insa daca nu vad rezultate Repede, Renunta. Potrivit site-ului femeile www.projectweightloss.com Berbec ar fi bine sa apeleze la diete ce includ peste, legume si sucuri naturale de fructe (de struguri, mere, etc). Daca Nivelul fosfatului de potasiu scade, Berbecul depresiv Devine. Ca sa previi e indicat sa consumi alimente bogate n Fosfat de potasiu asa cum sunt: fasolea, Rosiile, ceapa, castravetii, bananele, brocoli, spanacul, maslinele si altele.
(preluare de pe www.121.ro)



Raporteaza abuz de limbaj

Ridhima
Ridhima

207 mesaje
Membru din: 15/11/2007
Oras: Bucuresti
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 16:23 Citeaza Rspunde



Fiecare zodie guverneaza o anumita parte o corpului de ngrijire Trebuie Protejata. Ce sa mananci ca sa te mentii cat mai sanatoasa? Este greu sa te decizi asupra UNEI Diete, n special daca esti o persoana careia ii place sa manance. Mentinerea UNEI Diete Este un proces adaptat constant la schimbari.

n dietele corelate cu astrele o prima conditie pentru eficienta este ca dieta sa inceapa atunci cand Luna este in descrestere. In perioada de descrestere o Lunii, Organismul consuma intens tot ce i se furnizeaza, fara un chip rezerve de Grsimi, n vreme ce atunci cand se apropie Luna Plina se acumuleaza totul, facandu-se si "depozite" energetice.

Horoscopul te poate ajuta sa-ti dai seama cum te poti hrani sanatos si sa "alungi" kilogramele in plus.

Berbec

Daca esti in aceasta zodie faci parte dintre norocosi. Nativul din zodia Berbecului este activ, frecvent descris ca un "razboinic spirit", agitat si nelinistit.
Nu se poate afirma ca toti berbecii sunt supli, dar majoritatea reusesc sa-si mentina silueta fara probleme. Desi consumi destul de mult, reusesti la fel de repede sa dai jos kilogramele depuse. Esti hotarat sa obtii rezultate cat mai rapide si nu suporti dietele lungi. Din acest motiv aplici de foarte multe ori Diete de ngrijire iti pot face rau.
Evita condimentele Iui si carnea rosie. Ai nevoie de ngrijire de alimente contin Fosfat de potasiu adica: rosii, fasole, orez brun, Linte, nuci, masline, ceapa, laptuca, spanac, Banane, caise.

Taur

Din punct de vedere al artei culinare, dai dovada de un adevarat talent. Nativii din zodia Taurului sunt foarte feminini, acest semn zodiacal fiind guvernat de Venus. Iti este foarte greu sa nu gusti din ce pregatesti si cu greu te poti metine in forma.
Din fericire, daca esti chiar hotarat sa tii regim al ONU, ai ambitia necesara sa-l duci pana la sfarsit fara Probleme. Adevaratele Preocupari Apar, insa, dupa terminarea regimului, cand s-ar putea sa o iei de la capat cu micile gustari.
Alimentele care-ti fac bine sunt: sfecla rosie, conopida, ridichile, spanacul, castravetii, ceapa, dovleceii, nucile crude. Bea multa apa, te ajuta sa te purifici.

Capricorn

Nu prea ai probleme cu greutatea. Nativii din Zodia Gemeni sunt, n general, persoane foarte flexibile, de ngrijire se adapteaza usor la orice situatie. Totusi, n momentele n ngrijire esti stresat, simti Nevoia de a mnca orice. Deschizi frigiderul si iei ce gasesti doar pentru a te linisti. Cam n acest mod gasesti rezolvarea poveste problemelor.
Laptele, untul si branza sunt excelente pentru tine. Esti genul caruia ii plac mesele usoare si Dese. Perele, prunele si portocalele sunt prietenele tale. Evita cafeaua si excitantii nervosi.

RAC

Orice problema emotionala se rezolva cu ciocolata si inghetata ... cel putin asa gandesti tu in clipele dificile. Racii sunt, n general, persoane foarte sensibile, destul de irascibile, mai ales atunci cand nu reusesc sa se impuna. Dupa ce iei n greutate, scaparile regreti, dar nu te poti abtine. Ai nevoie de Sprijinul celorlalti si, cu putin ajutor, chiar vei reui.
Oua, Secara, Iaurt, sfecla rosie, peste si stridii - ngrijirea IATA dieta ajuta la Circulaia Sangelui tau prin artere. Iti mai Trebuie si lapte, branza, salata verde si rosii.

Leu

Pentru aceasta zodie exista doua tipuri de persoane: fie esti inalt si suplu, fie grasut si Mic. Daca faci parte din cea de-a doua categorie ar trebui sa ai ONU regim de viata sanatos, fara excese de vreun fel. Atuul tau e ca dispui de multa VOINTA, hotarare si energie.
Iti fac bine alimentele bogate n fier: spanacul, strugurii si curmalele. Prunele, perele si portocalele reducere presiunea arterial.

Scorpion

Pentru ca o dieta sa dea cu adevarat rezultate Trebuie sa faci si pentru sporturi de o arde caloriile. Ai probleme cu Sistemul digestiv si Trebuie sa ai grija de tine Deoarece nu poti excese fata, dar nici nu te poti infometa. Din fericire, daca vrei sa lupti pentru o scapa de kilogramele in plus, nimic nu te poate opri. Nativii din zodia Fecioarei sunt persoane diplomat si abile, dar destul de superficiale, cel putin din punct de vedere al promisiunilor facute fata de propria persoana.
Iti place ciocolata, dar ea nu te place pe tine, din pacate. Iti afecteaza pielea si Sistemul digestiv. Mananca mai bine Banane, portocale si miere, n loc de zahar.

Balanta

Iti place atat de mult sa stai la masa si sa mananci incat, la Prima incercare, ti se pare imposibil sa tii o dieta de ngrijire SA DEA rezultate. Evita alcoolul si bauturile carbogazoase, iti distrug rinichii. Functionezi cel mai bine cu o dieta bogata in proteine, saraca n Grsimi.
Ar trebui sa mananci multe fructe si legume si sa bei multa apa, ca sa elimini toxinele din organism.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului sunt hotarati si curajosi. Concentreaza-te asupra unui stil de viata sanatos si vei vedea cum reusesti sa ai rezultate remarcabile. Aceasta zodie cuprinde doua categorii: cei de ngrijire nu suporta sa consume multa mancare si cei de ngrijire ar manca aproape tot timpul.
Ar fi bine sa ai o dieta bazata pe proteine, fructe si legume proaspete si paine integrala. Ceva gen: peste si fructe de mare, salata verde, citrice, seminte, mere, ananas si Banane. Nu Manca nimic dimineata.

Sagetator

Esti foc o foarte sociabila si, de foarte multe ori, esti la petreceri sau evenimente unde se mananca bine. Nu te poti abtine si gusti din tot ce "prinzi" pentru o vedea n ce fel sa preparat Acel fel de mancare pe ngrijire deja il stiai. Ai tendinta sa ai parul si pielea uscate din lipsa de siliciu.
De aceea, nu ai voie sa eviti fructele si legumele proaspete, n salate, smochinele, capsunele, perele, merele, cartofii, ouale, citricele. Alcoolul si grasimile te imbatranesc.

Capricornul

Ai tendinta sa fii la extreme. Rare sunt situatiile in grija nativii din aceasta zodie cad prada unui regim drastic. Ori consumi foarte multa mancare ori, din cauza stresului, nu mai poti nghii nimic si slabesti ingrijorator de mult.
Alimentele grij de ai nevoie de ngrijire sunt cele contin Fosfat de calciu si iti oasele staniu n forma, CEEA CE, pentru tine, e vital. Incearca sa mananci varza, broccoli, porumb, orez brun si telina.

Capricorn

Daca esti Concentrat asupra unui lucru, uiti sa mananci. Varsatorul este cunoscut pentru inventivitatea SA. Esti atat de Pasionat incat orice fel de mancare ar fi in jurul tau nu te-ar putea ispiti cat timp preocupat atat esti.
Bea multe ceaiuri din plante si inlocuieste cafeaua, vei fi mai putin nervos. De ngrijire Mancarurile Iti fac bine sunt: pestele oceanic, homarul, Tonul, dar si spanacul, ridichile, telina si varza. Ar trebui sa ai o dieta limitata n Grsimi Bogata si in proteine.

Pesti

Esti predispus spre ngrare si de aceea mai tot timpul incerci sa-ti supraveghezi silueta. Pestii sunt foarte usor de influentat. Ti se pare destul de greu sa duci o dieta la bun sfarsit si ai tendinta de un renunta dupa primele zile. Rabdare, Cci romi nu o fost construita intr-o zi.
Ca sa eviti anemia si hipotensiunea arterial la predispus de ngrijire esti, ar fi bine sa incluzi in dieta alimente de ngrijire contin fier. Albusul de ou, ficatul, carnea de miel, painea integrala si fasolea uscata iti fac foarte bine

Sursa. Ziare.com

Raporteaza abuz de limbaj

Ridhima
maryro

7 mesaje
Membru din: 1.08.2008
Oras: Vaslui
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 13:53 Citeaza Rspunde


Sgettor

Au o silueta masiva si o pronuntata tendinta la ngrare. Au o frunte inalta si boltita. Privirea lor optimista si plina de altruism Totodat Sugereaza Senzualitate. Le plac foarte mult mancarurile stropite din belsug cu smantana sau diferite sosuri.


Dulciurile de tot Soiul fac parte si ele din alimentatia lor obisnuita. Sunt innebuniti dupa prajiturelele ornate cu spuma sau jeleu si fac sa alunece desertul cu cate ONU paharel de Lichior dulce de fructe sau o halba de bere cu miere.



Sagetator

Esti foc o foarte sociabila si, de foarte multe ori, esti la petreceri sau evenimente unde se mananca bine. Nu te poti abtine si gusti din tot ce "prinzi" pentru o vedea n ce fel sa preparat Acel fel de mancare pe ngrijire deja il stiai. Ai tendinta sa ai parul si pielea uscate din lipsa de siliciu.
De aceea, nu ai voie sa eviti fructele si legumele proaspete, n salate, smochinele, capsunele, perele, merele, cartofii, ouale, citricele. Alcoolul si grasimile te imbatranesc.





Sunt sagetator ONU si grija pentru siluieta ma adus la peste 100 de kg.

Raporteaza abuz de limbaj

maryro
Ridhima

207 mesaje
Membru din: 15/11/2007
Oras: Bucuresti
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 23:00 Citeaza Rspunde

Berbec-Berbecul necumpatat este in Ceea ce priveste felul sau de a mnca. Mananca Repede, fara o mesteca bine Mancarea, insa in Ceea ce priveste alimentatia sa, putem spune ca este zodia cu cel mai sanatos Stil de viata. Nu multi sunt cei de ngrijire ar Renunta la fripturile gustoase de carne de porc, oaie sau pui si la portiile zdravene de cartofi prajiti de dragul UNEI Portii zdravane de Salata de varza, friptura de peste, cereale sau ridichi. Predispus Berbecul este in mod frecvent durerilor de cap De aceea i se recomanda consumarea cu moderatie o alcoolului sau o cafelei. Desertul preferat al Berbecului este salata de fructe, iar vnzarea Printre condimentele preferate se afla menta, rozmarinul si coriandrul.

Taur-Cu greu poti mulumi pe nativii Taur din punct de vedere culinar, Cci Acestia sunt adepti infocati ai perfectiunii, cel putin la capitolul gust. Daca vrei insa sa impresionezi Unul, Evita sa-l tentezi cu mancaruri arabesti sau vrful fast-food, cci n mod sigur acestea nu se pliaza pretentiilor culinare vnzare. Chiar daca Timpul nu ii Permite intotdeauna, Taurul adora cinele romantice, servite intr-fie ONU decor rustic, clasic fie, pe o muzica subtila, de vnt Bun, La lumina palida un lumanarilor. Taurul Este un expert n arta gastronomiei si ii place mai mult sa gateasca decat sa savureze bucatele PE grij le-a gatit. Ar trebui ca Taurul sa-si formeze ONU obicei din consumarea de salate usoare pe baza de iaurt si la morcov Fiecare masa principala a zilei

Gemeni-ngrijire Bauturile se potrivesc si sunt pe gustul acestei zodii sunt indeosebi cele usoare: diluate Vinurile, supele de legume, sucurile de fructe mai putin lichide Precum sucul de para. Cei aflati in zodia Gemeni prefera intotdeauna bauturile carbogazoase, insa daca vor sa se ingrijeasca de sanatatea lor, ar trebui sa evite consumul acestora si al apelor minerale. Gemenii obisnuiesc sa raceasca cu usurinta, de aceea le sunt recomandate fructele si legumele continand vitamina C. Ceea ce ii preocupa cu adevarat pe Gemeni Nu este Cantitatea bucatelor, ci Diversitatea acestora. Prefera SA AIBA 10 feluri la masa si mai putin gustoase, decat unul singur si acela delicios. Gemenii Nu sunt pasionati de Mancarea preparata in casa, da ngrijire PE AR-o oricand n exotice mancarii Schimbul.

Rac - "Gatim pentru ca ceilalti sa savureze mancarurile preparate" - aceasta pare a fi deviza gastronomica o Racului. Nimic nu-i produc Racului mai multa bucurie decat Bucuria de ai vedea pe cei dragi n jurul mesei, discutand La un pahar de vin si la o portie de mancare delicioasa despre persoana de servicii medicale un puroi in practica noua reteta misterioasa. Racul sunt multiple talente culinare, insa daca nu sunt gti pentru cine, atunci rareori il vei gasi in bucatarie, printre cratite si Tigai. Racului ii este recomandata cura de eliminare o toxinelor pe baza de pepene rosu, feluri de mancare pe baza de ciuperci si o alimentatie bogata in proteine si legume verzi.

Leu - Leul sa Trebuie consuma Papadie, leurda, spanac, Stevie, urzici, alimente ce il ajuta sa lupte intr-un mod natural impotriva dereglarilor metabolice provocate de consumul de Dulciuri si Grsimi temperamentul caracteristic unui Precum sangvinic leului Al. Leului ii plac grozav de mult maslinele, lamaile, portocalele, ngrijire iar printre mirodeniile ii incanta simturile se numara anasonul, ghimbirul si coriandrul. De asemenea, pretentiosul Leu Adora mancarurile sofisticate, extravagante, scumpe si caviar rafinate Precum, Calcan sau carnea de Caprioara.

Raporteaza abuz de limbaj

Ridhima
Ridhima

207 mesaje
Membru din: 15/11/2007
Oras: Bucuresti
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 23:04 Citeaza Rspunde

Fecioara - Fecioarele nu sunt deloc niste gurmande inraite, insa Manifesta o grija deosebita pentru calitatea alimentelor de ngrijire PE le consuma. Fecioarele sunt foarte atente la starea alimentelor, la capacitatile calorice ale acestora, la mediul n ngrijire sunt depozitate si la conditiile n ngrijire sunt servite. Sa nu te mire daca Fecioara o sa refuze politicos frumos si cel mai apetisant deert din lume pretextand ca nu cunoaste sau ingredientele persoana de ngrijire le-a combinat. De asemenea, Fecioarele Mananca o salata de verdeturi proaspete cu aceeasi placere de ngrijire Mananca ONU sos sofisticat.

Balanta - Adept impatimit al frumosului, pentru Balanta, combinarea intr-un mod estetic o alimentelor si decorarea inedita o platourilor cu alimente sunt suficiente pentru o asigura Succesul deplin al oricarui fel de mancare. Semnul de ngrijire zodiacal se afla sub nativii acestei zodii ii predispune pe acestia la afectiuni vasculare, fiindu-le recomandate n consecinta consumarea de usturoi Precum alimente, coacaze negre, struguri, dovleac, patrunjel, etc Balanta este innebunita dupa gustul dulce-nor Aromat Al mirodenii ca busuiocul, salvie, izma, ardeiul Verde sau coaj de lamaie.

Scorpion - Cu toate ca gusturile Scorpionilor sunt variate, majoritatii celor aflati in aceasta zodie le place sa fie rasfatati prin tot felul de Delicii culinare. Daca ai de gand sa cuceresti ONU Scorpion, n mod sigur o poti face adresandu-i o Invitatie la ONU exclusivist restaurant. Multi dintre Scorpioni sunt vegetarieni convinsi, semivegetarieni sau adepti ai regimurilor n slabe Grsimi, colesterol si proteine de origine animala. Nu putini sunt IECA Scorpioni de ngrijire nu suporta gustul de carne. n Scorpionilor CAZUL, se recomanda consumarea de peste gras: Hering, sardine, macrou, Bogata carne n omega 3. Scorpionul tradiionalist este si isi urmeaza cu strictete alimentare convingerile vnzare.

-Daca esti Sagetator Sagetator, comportamentul tau Culinar se afla in stransa concordanta cu Personalitatea ta sensibila. Esti o persoana generoasa, atenta si grijulie, careia ii place sa se Bucure de bucate in compania celor dragi. Nu iti place sa mananci de una singura si nici sa mananci pe fuga, chiar si atunci cand te preseaza timpul. Preferi Mancarea traditionala oricaror alte mancaruri internationale apartinand bucatariei si nu esti dispusa sa incerci noutatile culinare decat din curiozitate. Organismul tau este construit Astfel incat simti des Nevoia de o consuma Dulciuri. Ai grija insa sa-ti controlezi apetitul pentru Dulciuri, cci s-ar putea ca in timp sa intampini anumite Probleme de greutate. Din MENIUL tau zilnic Nu Trebuie Nicio sub forma sa lipseasca salatele de cruditati si fructele acrisoare. Printre ale mirodeniile preferate sagetatorului se numara scortisoara si telina.

Capricorn - Dintre toate Zodiile, capricornul reprezinta zodia cea mai predispusa exceselor alimentare. Locul II consistenta Mancarea, satioasa, Avand la baza carnea de porc sau de vita si este adeptul principiului "o singura viata ai si in aceea Trebuie sa mananci bine". Capricornul este predispun dereglarilor de tensiune si unui nivel ridicat al colesterolului. Din alimentatia Sa nu ar trebui sa lipseasca fructele bogate n Vitamina C, legumele bogate n sulf si fier. Capricornul este obisnuit sa faca din masa sa o adevarata siesta, cu grij Mancaruri de ngrijire mai gustoase si paguboase. Capricornului ii place carnea de miel gatita la cuptor si Supa crema de curcan. Se recomanda Reducerea cantitatii de carne de porc desvrit sau substituirea acesteia prin ciuperci sau printr-o o carne mai usoara, Precum cea de pui sau peste.

Varsator - Zodia contradictiilor, Varsatorul, sunt gusturi contradictorii si n Ceea ce priveste arta culinara. n mod ciudat si inexplicabil pentru unii, nu apetitul dulciurile sunt cele de ngrijire va deschid, ci bucatele alese, preparate intr-o maniera rafinata si asezate cu arta Mare si talent, intr-ONU PE MASURA decor. Sunt perioade n ngrijire simtiti ca nu puteti trai fara carne si perioade de timp n ngrijirea VA este sila de carnea de origine animala. Sunt zile n ngrijire mancati numai Mancarea consistenta si zile in grija mancati numai vegetale. Si Treceti cu usurinta De la un anumit tip de alimente la altele, fara a le combina intr-un mod corespunzator. Sistemul nervos este cel din pricina caruia veti intampina anumite probleme de sanatate, asa ca ceaiurile calmante, fructele si legumele MAGNEZIU continand si vitamina B6, fructele de mare, vinetele, pepenii nu Trebuie sa lipseasca din alimentatie. Aveti grija la carantele vitaminice din organism si incetati sa mai alimentele combinati haotic.

Pesti-Cei aflati sub semnul acestei zodii sunt predispusi anumitor afectiuni ale stomacului. Aveti grija asadar la intoxicatiile alimentare si nu uitati ca de date Fiecare, dupa Marile sarbatori si Marile imbuibari, sa urmati o viguroasa cura de dezintoxicare si purificare un organismului. Renuntati la mancarurile puternic condimentate si aromate, la cele bogate n Grsimi si la combinarea vinului rosu cu cel alb. Suprinzator sau nu, Pestii adora pestele si specialitatile culinare din bucataria chinezeasca si Indonezian.




Rspunde | Varianta pentru tiparire un topicului Culinar Horoscop Mergi la: Mancare sanatoasa Retete culinare Bauturi si Cocktailuri Culinar Stil de via Retete de la cititoare Generalitati Administrativ
alexxandra
Postat pe 31 Ianuarie 2010 02:58
esti varza, aleho, degeaba ti se tot spune ca pastilele nu se iau cu vodka
pik_nik
Postat pe 31 Ianuarie 2010 07:35
dintre toate zodiile numai pe cea a fecioarei nu ai comentat-o.
altrate
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:11
numa' sa indrazneasca s-o comenteze....

pikane,ia fa-mi,tati,un horoscop dragutz pt luna februarie...
preciouss
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:15
fecioaraaaaaaaa...e the bestest!
Ines
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:15
Jupiter ti-a intrat in casa cuplului, lacom de dragoste, libertate si aventura. Se poate ca deja sa fi inceput sa-i simti imbierile inca din ultima decada a lunii ianuarie.

Dar dupa 8 februarie 2010, lui Jupiter i se va alatura Venus, planeta iubirii, iar capitolul relatii devine cel mai glorios capitol al lunii februarie 2010. Asteapta-te la sansa si fericire in dragoste sau mariaj, la impliniri traite in doi, la aparitia unor circumstante norocoase atat pentru cuplu, cat si pentru perechea ta, careia ii merge din plin.

Daca esti solo si cauti pereche, daca ti-e inima insetata de iubire, in februarie 2010 poti afla ce doresti.

Horoscop Fecioara, februarie 2010: Cariera si bani

Influentele benefice ale tandemului Venus-Jupiter se rasfrang asupra tuturor parteneriatelor, deci si asupra celor de lucru sau afaceri. Pot sa apara colaborari placute, cu oameni deosebiti, contracte mai multe sau mai banoase.

Zeita Fortuna tine cu tine in competitii, rivalitati sau procese. In prima decada din februarie 2010 sunt sanse de oportunitati profesionale mai ales in sensul vocatiei sau creativitatii, iar in a doua decada, mai mult in sensul rentabilitatii.

Veniturile cresc si ele, ca o consecinta.

Horoscop Fecioara, februarie 2010: Forma fizica si echilibru psihic

Februarie 2010 este o luna plina, manoasa, dragastoasa, dar care te solicita mult. Ai grija mai ales in prima si a doua decada!

Odihneste-te suficient si fereste-te de orice fel de substante nocive, provenite din orice surse, de la abuzul de tutun si alcool sau excesul de medicamente, pana la ingerarea de alimente alterate, excesiv chimizate, sau intoxicarea accidentala cu materiale otravitoare!
Indrazneste orice in dragoste! Initiativa ta va fi bine primita.
pik_nik
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:21
deci ne intalnim,in sfarsit!
preciouss
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:24
Doamne,nici cei de la Ascella nu mi-au spus-o atat de direct...Bani ,dragoste si forma fizica excelenta??
altrate
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:27
Cum ar putea sa te influienteze planetele la constitutie sau ce mananci? Porcarii de luat banii la fraieri. Numai Pik le stie bine.
Doara
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:33
pik_nik
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:36
mdea...plus ca io nu-s asa de mofturoasa la mancare cum zice lumea...
si-s o pofticioasa inraita!
mi-e pofta de tot ce misca!
dragoste,bibileala,giugiuleala...
preciouss
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:37
Pik, ne impacam?
Doara
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:39
Bueeeeeeeyy Preci...si daca nu misca?...ii faci tu giugiuleala, pupaceala...ma rog...all inclusive?
Ines
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:41
asa de dimineata?!
fie!
pik_nik
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:41
Dar ce are daca-i dimineata? Bea o cafea si iti revii.
Doara
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:43
usturoi, bre cezare, asta-mi recomanzi?

adica, la altele le vorbesti de caviar si mie de usturoi?
Tylly
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:45
Eu recunosc ca-mi place usturoiul. Unde mai pui ca-i si afrodisiac. Intrebarea e, cine te mai saruta dupa ce mananci usturoi?
Doara
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:47
cu alte cuvinte, daca mananci usturoi, ramai cu frustrari adanci...

Tylly
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:49
Relatiile intrate in rutina te lasa rece. Iti doresti iubire si senzualitate si le vei avea, intr-o forma mai romantioasa in prima decada din februarie 2010 si mai concreta dupa.

Guvernatoarea ta este Venus, iar combinatiile fericite, incarcate de afectiune si erotism pe care le face in februarie 2010 nu se poate sa nu te atinga si pe tine. Nu ar fi de mirare sa te indragostesti, iar mediul in care studiezi sau muncesti pare a fi cea mai fertila pepiniera de noi iubiri.

Sau poate ca lucrezi la ceva foarte interesant impreuna cu perechea.

Horoscop Balanta, februarie 2010: Cariera si bani

Perspectivele sunt excelente pentru munca si cariera, unde se ivesc conjuncturi care te favorizeaza si iti pun in valoare calitatile. Apar oferte pentru un job mai bun, un al doilea job sau colaborari diverse.

Ai nu numai un bun simt de organizare si administrare, dar si insusiri mai accentuate de natura artistica sau creativa. Este posibil sa simti nevoia de a aduce o nota estetica muncii tale sau biroului in care lucrezi.

Financiar, apar bani din colaborari suplimentare sau din alte surse adiacente.

Horoscop Balanta, februarie 2010: Forma fizica si echilibru psihic

Cu Jupiter in casa sanatatii, in februarie 2010 ai o sanatate buna si multa putere de munca.

Totusi, incearca sa nu exagerezi cu delicatesele, fiindca in februarie 2010 te poti alege cu kilograme in plus mai usor decat alta data!
Bate fierul in zona muncii! Indrazneste mai mult, promoveaza-te, extinde-te!
pik_nik
Postat pe 31 Ianuarie 2010 08:50
Da mie nu-mi supune nimeni ce-mi doresc?...ca eu nu stiu...
Ines
Postat pe 31 Ianuarie 2010 09:02
celestico,iti dadu asta usturoi ca sa te momeasca,bre!

wellcome back
preciouss
Postat pe 31 Ianuarie 2010 09:26
De la: altrate, la data 2010-01-31 08:11:59dintre toate zodiile numai pe cea a fecioarei nu ai comentat-o.





promit ca voi cauta sa vad despre ce e vb.mai intai am citit si eu simi s-a parut interesanta ,pt cine este adeptul unor asemenea subiecte.deaceea voi cauta si fecioara ....
alexxandra
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:13
De la: Celleste_, la data 2010-01-31 08:45:23usturoi, bre cezare, asta-mi recomanzi?

adica, la altele le vorbesti de caviar si mie de usturoi?





desigur ca nu iti recomand numai usturui,mi s-a parut interesant acest horoscop ,sigur ca sunt avantaje si dezavantaje.e bine sa iei in calcul totul,daca iti doresti o viata fara probleme.multe lucruri le trecem cu vederea,fara a realiza importanta lor.Celleste nimic nu este intamplator in viata,de aceea iti doresc numai fericire.
alexxandra
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:21
eu nu inteleg ce e amestecatura aceasta , e horoscop sau se citeaza niste comentarii?
si_totusi
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:24
totusico, eu recunosc, n-am citit
am intrat si cand am vazut - mi-a fost teama ca-mi obosesc ochii...
panty_C
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:27
De la: altrate, la data 2010-01-31 08:11:59dintre toate zodiile numai pe cea a fecioarei nu ai comentat-o.




era siFecoara mai in josul horoscopuluiFecioara - Fecioarele nu sunt deloc niste gurmande inraite, insa Manifesta o grija deosebita pentru calitatea alimentelor de ngrijire PE le consuma. Fecioarele sunt foarte atente la starea alimentelor, la capacitatile calorice ale acestora, la mediul n ngrijire sunt depozitate si la conditiile n ngrijire sunt servite. Sa nu te mire daca Fecioara o sa refuze politicos frumos si cel mai apetisant deert din lume pretextand ca nu cunoaste sau ingredientele persoana de ngrijire le-a combinat. De asemenea, Fecioarele Mananca o salata de verdeturi proaspete cu aceeasi placere de ngrijire Mananca ONU sos sofisticat.

;

alexxandra
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:28
nici eu n-am citit. imi place sa citesc ceva care respecta o anumita claritate si logica a exprimarii

amalgamul acesta de legume nu ma atrage

si_totusi
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:33
aleho, bea o cana de trinitrotoluen si fugi dreaq sa dormi, iar te-ai imbatat
pik_nik
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:33
De la: si_totusi, la data 2010-01-31 16:24:38eu nu inteleg ce e amestecatura aceasta , e horoscop sau se citeaza niste comentarii?





mai intai am citit tot.asa ca am considerat ca si comentariile erau interesante,aducand lucruri noi,fata de acest horoscop.exista multe surse de informatie...de aceea am luat si comentariile,studiind inainte sursa de unde au fost preluate.am si o carte horoscop culinar.de aceea ,iti spun comentariile sunt si ele interesante pt cei care doresc sa cunoasca si acest domeniu.
alexxandra
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:36
Raporteaza abuz de limbaj



Liviu

2 mesaje
Membru din: 15/11/2007
Postat pe: 5 august 2008, ora 13:26 Citeaza Rspunde

thats all??

Raporteaza abuz de limbaj



1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 12:45 Citeaza Rspunde

esti tare n horoscop si ai dreptate Mare


Raporteaza abuz de limbaj

Ridhima

207 mesaje
Membru din: 15/11/2007
Oras: Bucuresti
Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 14:21 Citeaza Rspunde



acestea sunt comentariile interesante adica, mimic interesant

fara suparare dar ce spune destept, userul Ridhima?sau Liviu

chiar as vrea sa-mi explici. poate nu am inteles eu
si_totusi
Postat pe 31 Ianuarie 2010 16:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna ziua 28 De la: garbo200162 15 August 2011 22:32
femeia taur cu un leu 27 De la: fleurdelis 25 Aprilie 2010 13:02
femeia capricorn / barbatul scorpion 6 De la: dragos2012 21 Iulie 2011 18:35
Cum se impaca si ce sorti de izbanda are o Fecioara cu o Fecioara? 83 De la: luciana67 16 Martie 2013 15:49
Scuzele zodiilor 1 De la: sw33t_ang3l_2oo3 11 Mai 2009 11:13
Setari Cookie-uri