A facut cineva rugaciunea lumanarilor aprinse?
Intra in contul tau
|
Fosta membra Garbo.ro 9 mesaje Membru din: 28/06/2009 Oras: Adjud |
as vrea sa -mi spuneti cum ati procedat ,,,sunt 40 de lumanari care aprinse,..../
Abandonez totul... ma las sa cad.. probabil am nevoie sa imi creasca noi aripi.
Exista momente in viata in care te ratacesti.. ai simtit asta din prima clipa pentru ca te indepartai de tine.
In acele momente intervine panica si crezi ca n-ai sa mai gasesti niciodata drumul inapoi.. spre tine.
Am fost o fiinta cu sufletul imprastiat.. o fiinta care a inteles ca e important sa invete sa sufere si sa nu se impotriveasca vietii. Da.. m-am ratacit.. da.. am gresit.. dar azi sunt mai inteleapta. Mi-am adunat sufletelul de jos, l-am ingrijit si mi-am revenit.
In momentul in care am inteles ca disperarea, lupta, vinovatia nu fac decat sa ma indeparteze si mai mult de mine am putut iubi cu adevarat.
Nu voi mai putea fi ranita.. pentru ca promit sa nu ma mai indepartez de mine.
Nu voi mai suferi decat daca aleg asta si stiu ca ingerasii mei sunt alaturi de mine sa ma atentioneze cand fac asta.
Dar ajunge cu atata NU... mi-am plans de mila destul, m-am regasit.. si doamne ce dor imi era de mine.
Am atata viata in mine, atata bucurie incat va voi da tuturor.
Eu iubesc si atat.. fara dar si fara poate... fara a fi sau nu a fi. Back to myself!
E simplu: sunt iubita si iubesc, iubesc si sunt iubita
|
|
pik_nik 15618 mesaje Membru din: 21/06/2009 |
Raporteaza abuz de limbaj |
|
quasaria 7016 mesaje Membru din: 28/11/2008 |
stai in banca ta si nu da foc la casa degeaba.
“Evil is just a point of view."
|
|
scrichy 3910 mesaje Membru din: 24/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Raporteaza abuz de limbaj
omul e produsul mintii lui, dar citeodata somnul ratiunii zamisleste monstrii
|
|
Romeo_Ex 499 mesaje Membru din: 15/04/2009 Oras: Satu Mare |
De la: scrichy, la data 2010-01-30 10:47:3140 de lumanari,pe criza asta Pai eu zic sa ia una mare de botez sau de nunta si sa o taie in 40... sau sa o topeasca si sa faca ea 40... sau sa ia 40 de beculete de lanterna, asa le are mai mult timp... Raporteaza abuz de limbaj
Simple words...
|
|
Fosta membra Garbo.ro 9 mesaje Membru din: 28/06/2009 Oras: Adjud |
Exista momente in viata in care te ratacesti.. ai simtit asta din prima clipa pentru ca te indepartai de tine.
In acele momente intervine panica si crezi ca n-ai sa mai gasesti niciodata drumul inapoi.. spre tine.
Am fost o fiinta cu sufletul imprastiat.. o fiinta care a inteles ca e important sa invete sa sufere si sa nu se impotriveasca vietii. Da.. m-am ratacit.. da.. am gresit.. dar azi sunt mai inteleapta. Mi-am adunat sufletelul de jos, l-am ingrijit si mi-am revenit.
In momentul in care am inteles ca disperarea, lupta, vinovatia nu fac decat sa ma indeparteze si mai mult de mine am putut iubi cu adevarat.
Nu voi mai suferi decat daca aleg asta si stiu ca ingerasii mei sunt alaturi de mine sa ma atentioneze cand fac asta.
Dar ajunge cu atata NU... mi-am plans de mila destul, m-am regasit.. si doamne ce dor imi era de mine.
Eu iubesc si atat.. fara dar si fara poate... fara a fi sau nu a fi. Back to myself!
|
|
Fosta membra Garbo.ro 105 mesaje Membru din: 29/01/2010 Oras: Deva |
daca vrei iti dau adresa de la fabrica d elumanari ca face reduceri daca cumperi mai multe, dar .........anuntza si vecini ca dai foc la casa
si fatzi asigurare la casa
|
panty_C 7149 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Oradea |
485, chiar nu-i de gluma - la mine, de la o singura lumanare nesupravegheata, era sa ia foc casa - deci, atentie!
just what you see, don't ask me - all the rest is...silence
|
|
|
|
|
si_totusi 7823 mesaje Membru din: 5/02/2008 |
aveam cam 20 de ani. o cunostinta voia sa-si afle ursitul. a aprins niste lumanari , nu mai retin cu ce ocazie. vreo sarbatoare din astea cu flacara vinetie. toate bune si frumoase. frig. ger, chiar. oglinda si poccc! cica era de rau. nu mai avea ursiti
|
reyya 6116 mesaje Membru din: 21/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
485..asigurarea casei o ai facuta??
|
scrichy 3910 mesaje Membru din: 24/08/2008 Oras: BUCURESTI |
De la: si_totusi, la data 2010-01-30 17:50:06aveam cam 20 de ani. o cunostinta voia sa-si afle ursitul. a aprins niste lumanari , nu mai retin cu ce ocazie. vreo sarbatoare din astea cu flacara vinetie. toate bune si frumoase. frig. ger, chiar. oglinda si poccc! cica era de rau. nu mai avea ursiti De Sfantul Andrei,parca,cu lumanari,goala in fata oglinzii,dar se poate afla si altfel intr-un pahar cu apa,iar pe fundul paharului pusa cenusa,de unde cenusa in ziua de azi,asa a vazut mama,s-a adeverit in timp. Raporteaza abuz de limbaj
omul e produsul mintii lui, dar citeodata somnul ratiunii zamisleste monstrii
|
|
tutankhamon 19342 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
io stiu de o rugaciune la biserica cu 40 de lumanari....dar e mai complicat si nu mai tin minte exact totul....se da si de pomana ceva.....in multiplu de trei parca....iar lumanarile se aseaza la locul de aprins lumanari, in gaurele, pozitionandu-le in forma de cruce....nu stiu cate pe latura mica si nu stiu cate pe latura mare.....intreaba babele la biserica ca e imposibil sa nu stie de rugaciunea asta.....o prietena de-a mea a facut-o cu multa credinta si in cateva luni s-a maritat...acuma e in canada....
zambeste acum, maine poate fi mai rau.
ACCEPT PRIETENI NUMAI PE CEI PE CARE II DORESC EU...NU MA MAI ASASINATI CU CERERI DE PRIETENIE....
|
|
Fosta membra Garbo.ro 13391 mesaje Membru din: 1/11/2009 Oras: Adjud |
De la: si_totusi, la data 2010-01-30 17:50:06aveam cam 20 de ani. o cunostinta voia sa-si afle ursitul. a aprins niste lumanari , nu mai retin cu ce ocazie. vreo sarbatoare din astea cu flacara vinetie. toate bune si frumoase. frig. ger, chiar. oglinda si poccc! cica era de rau. nu mai avea ursiti pai si ce s-a'ntamplat cu fiinta aia? i s-a adeverit?? Raporteaza abuz de limbaj |
|
mai am facut si eu vraji aia cu verigheta'n pahar si...unu, k era verigheta mamei si dupa cateva zile s-a intamplat ceva si nu a mai recuperat-o nici acum si doi...eu am vazut in paharul ala o camilafca din aia de episcop...atsa ce'nseamna?? k nu ma amrit nici pana mor??
|
calugarie? fara gluma - astea sunt vraji - nu sunt sanatoase... ruga cu lumanarile in biserica, sau cate una in casa - e altceva
|
|
Doara 5977 mesaje Membru din: 7/11/2009 |
Voi chiar credeti in prostii de astea?
|
|
reyya 6116 mesaje Membru din: 21/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
daca are asigurarea la casa facuta ..poate sa creada ..de ce nu...
|
dorulet, paranormalul exista, ca si extrasenzorialul - ceea ce mai stiu insa este ca nu e bine sa te joci, ca amator, cu chestii de astea - risti s-o iei razna...
|
|
panterutzoo cu mine vorbesti?? ce anume e periculos??
am facut kestia aia o gasca de fete si daca stau bine si ma gandesc nu mai e nici una unmarried acum Raporteaza abuz de limbaj |
|
acum serios vorbind, n-as face asta decit atunci cind as epuiza toate celelalte metode de a obtine ceva... Am incercat de vreo doua ori, eu si alti copii bezmetici pe vremea aia, si ne-am lecuit. Si nu pentru ca a fost pacaleala. Ci pentru ca n-a fost.
Si am mai avut up episod din asta cind n-am avut incotro, pentru ca era sa dau ortu' popii. Am mai spus chestia asta - cam totul se plateste.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Paranprmalul si extrasenzorialul exista, normal, dar chestiile alea cu verigheta, cu 40 de lumanari. Ma lasi?
|
Am fost si eu odata la o ghicitoare in cafea. Toata lumea o lauda, ca ce bine spune. Eram adolescenta. N-am inteles nimic din ce imi spunea, nu mi-a spus nimic. Apoi am fost la un preot cu har cica sa-mi deschida cartea. Iar n-a spus nimic, n-am inteles nimic. Cred ca eu nu pun botul la vrajeli de astea.
|
fleur, eu am spus parerea mea - n-am zis ca n-ar functiona ci ca uneori "pretul" e prea mare - totul se "plateste"
|
|
la ghici evident k-am fost si eu..mi-a spus mia multe ...nu s-a'mplinit nimic
|
ei da, am fost si eu - ghicit in carti de tarot:
in mare parte ceea ce mi-a spus despre mine era corect...dar putea fi si cu studii psihologice respectiva... despre viitor - multe s-au implinit dar iar nu stiu daca nu mintea mea a fost de vina
|
|
sierra_ig 312 mesaje Membru din: 27/05/2009 Oras: Galati |
Mi se pare o mare aiureala toata treaba asta cu vrajile. Exista careva care chiar poate baga mana-n foc ca pui trei lumanari si dai cu sfecla de perete si-ti bate ursitul la usa? Ca si ghicitul in cafea, in bobi si-n muraturi. Niste sarlatani care scot bani pe seama nesigurantei noastre. Iar despre paranormal si extrasenzorial... greu de spus. Daca stiinta nu le poate dovedi, ce folos. Oricum toti cei care se bateau cu pumnul in piept ca au cine stie ce puteri ale mintii au fost demascati ca iluzionisti si chiar mai rau. Oameni destepti ce-i drept dar s-au intins mai mult decat i-a tinut plapuma.
Μολὼν λαβέ
|
|
si_totusi 7823 mesaje Membru din: 5/02/2008 |
floricica, nu i s-a adeverit. s-a maritat.asa ca, ursitorii nu erau morti prin deces
a avut doar o raceala zdravana in urma afacerii cu lumanarile si oglinzile Raporteaza abuz de limbaj |
|
astea cu ghicitoarele cam toate sint tzepe...
Da' inofensive, oricum. Singura "ghicire" care mi s-a potrivit a fost un bilet tras de un papagal in parc, absolut la misto. Si am facut , de nu mai stiam cum sa ascund biletul de ala cu care eram.... ala, repede, "ce scrie, ce scrie..."Adevarul, din pacate.... Bine, asta a fost pura coincidenta. Mi s-a mai intimplat - dar nu in RO - sa imi spuna una numele, data nasterii, etc. De viitor nu mi-a spus mare lucru, de fapt nici n-am intrebat. Vroiam date concrete, sa vad daca e in stare sa mi le spuna. Si mi le-a spus. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
pai acuma zi-ne si nouaa....caci si eu am tras!de cd asteapta mama sa ma marit cu un...anumit nume, pt ca asa mi-o zis papagaluul
|
De la: sierra_ig, la data 2010-01-31 18:57:23 Iar despre paranormal si extrasenzorial... greu de spus. Daca stiinta nu le poate dovedi, ce folos. Stiinta nu poate dovedi nici ca exista Dumnezeu..- deci?
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
|
|
|
|
|
|
|

Bine, asta a fost pura coincidenta.
Promotia zilei pe Kuponiada.ro