Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Horoscop

O balanta (ea) si un geaman (el)

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

Yellowrose
40 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 18:59

Ce au in comun si ce nu...argumente...

Raporteaza abuz de limbaj
pik_nik
15618 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 19:02

Barbatul Gemeni si femeia Balanta formeaza o pereche atragatoare si interesanta. Amândoi sunt persoane afectuoase, care fac dragoste cu pasiune.

Nefiind gelosi sau posesivi, între barbatul Gemeni si femeia Balanta se realizeaza o comunicare ce da echilibru relatiei. Amândoi sunt dornici de noutati în viata lor sexuala.

Toate aspectele sunt favorabile unei relatii excelente între barbatul Gemeni si femeia Balanta. Într-o eventuala casnicie, daca femeia Balanta îl convinge pe barbatul Gemeni sa fie chibzuit din punct de vedere financiar, atunci pot trai fericiti pâna la adânci batrâneti.

balanta90
3 mesaje
Oras: Craiova
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 19:39

Barbatul Gemeni si femeia Balanta formeaza o pereche atragatoare si interesanta. Amândoi sunt persoane afectuoase, care fac dragoste cu pasiune.
Nefiind gelosi sau posesivi, între barbatul Gemeni si femeia Balanta se realizeaza o comunicare ce da echilibru relatiei. Amândoi sunt dornici de noutati în viata lor sexuala.
Toate aspectele sunt favorabile unei relatii excelente între barbatul Gemeni si femeia Balanta. Într-o eventuala casnicie, daca femeia Balanta îl convinge pe barbatul Gemeni sa fie chibzuit din punct de vedere financiar, atunci pot trai fericiti pâna la adânci batrâneti.

crede-ma k geamanul e foarte gelos,extrem de gelos ....fara motive...dar ii trece repede pt k vede k nu are de ce ...iar in restul cu ce ai zis asa e...

sanavabici :))
silvana021
1 mesaj
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 22:05

Eu am avut o relatie de 4 ani cu un geaman.. eu sunt balanta.. nepotrivire e cuvantul potrivit..

ALENA_67
16 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2011, ora 17:43

Gemenii se leaga de Balante intr-un mod interesant si creativ, aceste doua semne fiind compatibile. Gemenii sunt atrasi fizic de Balante, care influenteaza din punct de vedere astral aspectele legate de dragoste, afectiune, sex, si autoexprimare.

Combinatia Gemeni-Balanta ii pune la egalitate pe Mercur si pe Venus, formeaza o legatura profunda, iar daca Geamanul nu cauta ceva serios, este sfatuit sa nu se alature unei Balante, deoarece miza este mare: afectiune, copii, implicare din toata fiinta. Odata inceputa o astfel de relatie, nu poate fi pur si simplu oprita, caci tinde sa se dezvolte, iar Geamanul invata ce inseamna implicarea, dedicarea, dragostea, sa primeasca si sa daruiasca.

Relatia este una stimulanta de ambele parti, si cu cat va stabiliti obiective marete, cu atat este mai bine. Asocierea Gemeni-Balanta este perfecta in ceea ce ii priveste pe tineri, deoarece este o relate sanatoasa, bazata pe atractie. Ca dezavantaje, Gemenilor li se poate parea ca nativii din Balanta sunt putin cam linistiti, si ar vrea mai multa actiune din partea acestora. Insa aceasta liniste poate fi un lucru pozitiv......................asta spun astrologii
Eu spun ca formeaza un cuplu ............SUPER

aida_girl
11 mesaje
Oras: Iasi
Postat pe: 23 Martie 2011, ora 10:57

e valabil si invers??? pt femeia gemeni si barbatul balanta?

ALENA_67
16 mesaje
Postat pe: 7 Iunie 2011, ora 10:30

De la: aida_girl, la data 2011-03-23 10:57:44e valabil si invers??? pt femeia gemeni si barbatul balanta?

Da , e valabil ............sunt geamana casatorita cu un barbat balanta , avem impreuna 22 ani , au fost si zile bune si zile rele , dar suntem zodii de aer si nu tinem suparare unul pe celalalt, orice disputa lua sfarsit pana la apusul soarelui. Zodii compatibile sunt si varsator - geaman si varsator- balanta.
Sa aveti zile frumoase impreuna , sa va fie viata ........o sarbatoare

Publicitate
Postat foarte recent

Mergi la: