Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Frumusete » Tratamente naturiste

Hpv

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
kity91
13 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 15:58

am avut hpv si imi e teama sa nu reapara asa ca as vrea sa aflu cateva pareri.please

Raporteaza abuz de limbaj
yanyacharberet
2575 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 15:59

nazirra
6774 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 16:17

Cu sau fara tratament, HPV ramane cantonat in organismul uman....asiiia ca vb prostii

nico
kity91
13 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 16:33

De la: nazirra, la data 2009-11-04 16:17:00Cu sau fara tratament, HPV ramane cantonat in organismul uman....asiiia ca vb prostii
asta stiu.m-am informat dar unele persoane spuneau ca la4-5 luni dupa cauterizare a reaparut.cauzele sunt multe.m-i sa spus ca daca ai sistemul imunitar slabit poate sa reapara.

nazirra
6774 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 16:38

sa inteleg ca ai avut veruci...in zona genitala pe care le ai cauterizat???????un papanicolau ai facut?????est testul care ti spune clar daca ai sau nu....il poti face la orice cabinet ginecologic!!!!!!!!

nico
kity91
13 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 16:47

da am facut si zilele astea primesc si rezultatele.verisoara mea a avut hpv acum5 ani si dupa 2 ani a fost diagnosticata cu cancer de col uterin.dupa ce a facut papanicolau i s-a spus ca are o tulpina cancerigena ceva de genul asta.nu mai tin minte

nazirra
6774 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 16:50

imi pare sincer rau....oricum se trateaza...daca l iei din timp.....

nico
kity91
13 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 17:06

da dar nu inteleg de ce nu se face o campanie.mai ales in scoli,licee...medicul de la clinica unde am fost tratata mi-a spus ca numai intr-o zi a avut 10 cauterizari dar majoritatea persoanelor habar nu au ce inseamna hpv.eu stiam de la verisoara mea si m-am ferit dar am avut incredere oarba in iubitul meu.am indurat multa durere pt ca imi tot aparea si am facut4 cauterizari,la ultima aproape am lesinat si eu suport f.bn durerea.partea proasta este ca dupa2 luni de la cauterizare mi-a aparut o rana deschisa de3mm probabil din cauza ca sa insistat pe acea zona.si rel sexuale nu am mai avut

nazirra
6774 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 17:09

s a facut mami ...vaccinul se numeste silgard....da prima data trebuia sa stii ca trebe tu sa te protejezi!!!!!dar fii optimista!!!!!nu i tirziu nici acum....dute la medic!!!!curaj!!!!

nico
Summer_
79 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 23:41

De la: kity91, la data 2009-11-04 17:06:01da dar nu inteleg de ce nu se face o campanie.mai ales in scoli,licee...medicul de la clinica unde am fost tratata mi-a spus ca numai intr-o zi a avut 10 cauterizari dar majoritatea persoanelor habar nu au ce inseamna hpv.eu stiam de la verisoara mea si m-am ferit dar am avut incredere oarba in iubitul meu.am indurat multa durere pt ca imi tot aparea si am facut4 cauterizari,la ultima aproape am lesinat si eu suport f.bn durerea.partea proasta este ca dupa2 luni de la cauterizare mi-a aparut o rana deschisa de3mm probabil din cauza ca sa insistat pe acea zona.si rel sexuale nu am mai avut

S-au facut campanii, exista vaccin, exista medici ginecologi care pot informa corect pacientele, insa lumea nu vrea sa fie informata. Toti se trezesc sa se planga tocmai cand dau de boala

laponaenigel
34 mesaje
Oras: BUCURESTI
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 15:04

De la: kity91, la data 2009-11-04 15:58:31 am avut hpv si imi e teama sa nu reapara asa ca as vrea sa aflu cateva pareri.please

hpv este un virus ce apare pe fondul unei imunitati scazute. poti avea hpv fara sa ai papiloame. uneori nici testul papanicolau nu e relevant: rezultatul poate fi ok, iar tu sa ai hpv. daca e tratat din timp nu se ajunge la cancer de col. tratamentul are in vedere in principal cresterea imunitatii, astfel virusul va fi anihilat de catre organism. sunt persoane care au avut hpv cu risc crescut de cancer, dar dupa 2 ani de tratamente ptr imunitate analizele au confirmat absenta virusului. sunt multe de spus despre acest virus. cred ca cel mai important este sa te protejezi. si inca ceva: barbatii sunt purtatori fara a fi afectati de virus. daca vrei alte informatii mai concrete ma poti intreba, si te voi ajuta in limita cunostintelor mele. sanatate!!

FMeg
32 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 08:40

daca vrei un tratament eficient, contacteaza-ma... 0757 986 986 magdalena_filip@yahoo.com

laponaenigel
34 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 13:59

80%din populatia activa sexual are hpv.virusul exista in organim dar se manifesta doar in momentul scaderii imunitatii.se manifesta atat pin papiloane sau negi, cat si prin leziuni la nivelul colului uterin.sunt mai multe tulpini de hpv,cu risc mai mic sau mai mare de a dezvolta cancer.
poti avea virusul hpv cu grad oncologic ridicat, dar sa nu ai probleme. este cazul meu, deci vorbesc din experienta.sanatate

anndrreead_sexygirl
Avatarul lui anndrreead_sexygirl
83 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2010, ora 22:22

Voi ce ziceti ?! http://www.almeea.com/conspiratia-virusului-hpv-vaccinul-gardasil-este-doar-o-farsa/

laponaenigel
34 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 20:14

“Majoritatea femeilor infectate cu virusul HPV sunt capabile sa-si elimine complet virusul, iar pe termen lung starea lor de sanatate nu va fi afectata”. eu fiind in aceasta situatie, nu pot decat sa fiu de acord. sanatate

doruka2006
10 mesaje
Oras: Cluj
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 14:27

Buna ziua tuturor doamnelor si domnisoarelor.Sunt noua pe aici.As dori sa stiu care sunt simptomele care apar din cauza HPV....

laponaenigel
34 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 20:29

De la: doruka2006, la data 2010-01-17 14:27:54 Buna ziua tuturor doamnelor si domnisoarelor.Sunt noua pe aici.As dori sa stiu care sunt simptomele care apar din cauza HPV....

manifestarile hpv-ului pot fi atat papiloamele (negi), in special la nivel genital, cat si leziuni la nivelul colului uterin, ce sunt evidentiate in urma testului papanicolau.

sentimentala
8 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 20:22

buna ! eu am un neg la nivel genital vechi de 16 ani . l-am facut la primul meu contact sexuual cu sotul meu , care la vremea aia era plin de asa ceva . eu fiind la prima mea experienta atunci , habar n-aveam de asa ceva . la vremea aceea i-am cauterizat pe amandoi dar mai apoi unul mi-a reaparut .mai este si azi . de atunci au trecut 16 ani si am doi copii . negii n-au mai aparut in zona genitala (doar unul ), insa m-am umplut pe gat de mici alunite d-alea diforme , iesite in afara ..am uitat cum le spune . sicera sa fiu , nu mi-am facut nici un papanicolau si am aproape 40 de ani , insa n-am nici o manifestare neplacuta . oricum sex nu mai fac de vreo gramada de vreme caci sunt in divort acum si nici nu am chef de asa ceva . imi tot spun ca trebuie sa fac si colegele imi spun cum de nu mi-am facut pana acum , si m-am decis sa mi-l fac .adica o sa mi-l fac . dar sunt convinsa ca nu e nimic . sper . sanatate

Ines
685 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 09:05

"alunitele diforme" cum le spui tu, se numesc nevi...in general se face o analiza, sa vezi de ce natura sunt si apoi pot fi cauterizate.

ellyse83
60 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 12:46

iti recomand isoprinosine pentru HPV,creste imunitatea organismului, omoara virusul .este f bun

Mergi la: