cum se cucerste un scorpion???

Esme, io's platita mai mult - fac trafic international! Clicku' adus cu vaporu' costa mai scump.
quasaria
Postat pe 23 Ianuarie 2013 08:53
Io am fost penalizat 10% Am ieit mai repede cu 8 minute.
Axl_R
Postat pe 23 Ianuarie 2013 08:54
De la: Rotty, la data 2013-01-23 08:51:31 Ahaaaa.....deci voi ati golit visteria de nu mai capat io nimic ???


hasta minte - sa moara mama ca n-am golit io nimic!
Am halit asa de-o ciunga la puradei pina sa vina bulibasa cu malaiu' !
quasaria
Postat pe 23 Ianuarie 2013 09:02
Hatunci sa fi sanatoasa soro ....ca te-ai haladit...
Rotty
Postat pe 23 Ianuarie 2013 09:10
pst, pauza piua: ca m-am...ce?!
quasaria
Postat pe 23 Ianuarie 2013 09:51
....te-ai ajuns
Rotty
Postat pe 23 Ianuarie 2013 09:58
quasaria
Postat pe 23 Ianuarie 2013 10:11
hai ca te "ciupesc" io....vrei???
Greu di cuceri o scorpioana cred.....nu "lasa" di loc de la ea..

Pana la urma. ii o incercare cinstita.....
....totusi, cred ca merita efortul doar sa fie mai convingatoare si mai putin certareata(ca la piatza)
Cuceririle se fac cu calm si rabdare.....On topic.

Spor
Esme, te-o durut?.....;)laaaasa, trece!
Fss_ssu
Postat pe 23 Ianuarie 2013 14:22
esme, nu stiu de ce te ingrozeste asa de mult faptul ca eu doresc sa mi intemeiez o familie, sa am un barbat alaturi...sint combatuta in asa hal si sint privita cu atita stupoare de parca as spune ca vreau sa merg pe Luna...pe acest site nu a ajuns inca conceptul de relatie, de dragoste intre un barbat si o femeie? nu vreau un barbat in general, de dragul de a avea un barbat...am zis si repet, iubesc un barbat si il vreau pe el...dar daca tu consideri ca barbatul pt o femeie e doar "jucarioara de serviciu" atunci alte cuvinte nu si mai au rostul...draga esme, femeia mama de copii oricit de puternica ar fi ea, oricita dragoste, afectiune si grija ar darui ea copiilor, nu l poate inlocui pe tata sub nici o forma iar copiii nu pot fi fericiti in aceasta situatie, copiii sint facuti dintr o mama si un tata, fiecare avind un rol natural bine determinat - nu zic de cel asumat- in viata copiilor si in sufletul lor, a afirma sus si tare ca mama tine loc si de tata in egala masura, ca ea singura le face pe toate la perfectie si... ia uite copiii sint fericiti si in siguranta e o mare aberatie, te amagesti singura, undeva exista grave minusuri si poate acum nu ti dai seama de ele, dar ele se vor face simtite in timp ...si nu in ultimul rind mama e si ea femeie, este un om cu nevoile ei, cu aspiratiile ei, cu visele ei, nu se poate raporta numai la copii, are propria viata si propriile dorinte...eu nu inteleg, daca voi ca femei atingeti perfectiunea, siguranta si fericirea singure, ma intreb barbatului ce i mai ramine de facut? nu e de mirare ca a ajuns "jucarioara de serviciu"...noroc ca e imrlicat in procesul procreerii...pt ca altfel...sau ati gasit si pt asta o solutie?...
garbo_10771
Postat pe 23 Ianuarie 2013 14:46

supariciule, vrei sa-ti dau peste degetele? cu nuielusa sau...?
..si unde zici ca m-ai ciupit? ...nu de alta, da` sa-ti spun daca m-a durut sau nu.
esme
Postat pe 23 Ianuarie 2013 14:47
De la cucerire imediat ajungem la FIV.
Axl_R
Postat pe 23 Ianuarie 2013 15:17
771, te asigur ca PE ACEST SITE e ft bine inteles `sentimentul de dragoste intre femeie si barbat`. mai ales de catre cei care vor sa fie cu cineva, pt ca iubesc, nu fiindca sunt incapabili sa-si traiasca propria viata, propria identitate si au nevoie de cineva sa le arate drumul si sa le spuna cine sunt. mai ales pt cei care inteleg ca iubirea, daca tot vorbesti de ea, nu se achizitioneaza de la piata si nici de la mall sau la targul de joburi. doar ca, daca-ti inchipui ca in dragoste poti cumpara si vinde, te inseli.
si te mai inseli intr-o privinta. da, fiecare dintre parinti are un rol natural, care e sine qua non, fiindca fara spermatozoid nu se poate vorbi de o noua viata. si, da, parintele mai are o datorie morala, sa nu mai spun afectiva, fata de copil. sa-l creasca, sa-l ajute, sa-l educe, sa-l calauzeasca si sa-i imprime un sistem axiologic bine constituit si consolidat, valid si de nezdruncinat, care sa-l faca apt sa se integreze in lumea asta si sa devina OM. dar, din pacate, daca unul nu poate, nu-l poti obliga sa ofere ceea ce nu simte si nu intelege.
copilul are nevoie de echilibru, de iubire, sa se simta dorit, important, o fiinta umana cu drepturi egale cu oricine, cu sanse egale sa devina ceea ce-si doreste. si nu-i adevarat ca trebuie sa fie inconjurat de mama si de tata ca sa poata intelege sensul lucrurilor. asta e situatia ideala, intr-adevar, dar nu trebuie vazut ca un stigmat. ori tu, asta spui. pt tine si pt copiii tai, asta pare a fi un stigmat, un fel de insemnare cu fierul rosu, o ostracizare, o damnare, ceea ce e total eronat.
ori, chiar daca ar exista ca neajuns, el trebuie sa fie subtil inlaturat. si asta n-o poti face decat aratandu-i ca tu, ca mama, esti perfect capabila sa-l ajungi sa devina OM. si, da, sa-i fii tot ce are nevoie. caci poti.
si, nu, nu faptul ca e privat de un parinte e pb. ci pb reala e aceea ca parintele cu care a ramas se simte total neputincios in a fi dracului parinte.
de ce nu vorbesti cu un psiholog, daca ai nevoie de ghidare, de ajutor?

oricine are nevoie de afectiune si o strangere de mana, si mai mult de-atat. cu toti avem nevoi psiho-afective, fiziologice. sa nu mai spun dorinte, care uneori sunt de-a dreptul nebunesti.

stii ce cred eu, 771? ca de fapt, adevarata suferinta e a ta. nu suporti ideea ca mamele mai sunt si singure uneori. nu poti concepe a trai fara un barbat langa tine. nu-ti poti asuma individualitatea si esti nefericita. si atunci e de inteles de ce si copiii tai se simt nu tocmai fericiti si safe in aceasta conjunctura.
e dureros.
esme
Postat pe 23 Ianuarie 2013 15:31
De la: esme, la data 2013-01-23 14:47:35
supariciule, vrei sa-ti dau peste degetele? cu nuielusa sau...?
..si unde zici ca m-ai ciupit? ...nu de alta, da` sa-ti spun daca m-a durut sau nu.


eu zic sa stai cuminte esme, ca acus iti sterge si tie contul! n-ai fi prima! si pe urma se da lovit... ca intercity de Chitila!
heartbit
Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:01
mai, da aseara, vad ca au consumat halucinogene si caii verzi de pe pereti. nu se mai poarta ce da vacuta Milka?
Eugenia_
Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:09
vezi bine, chiar foarte bine!!!!
inseamna ca ai mancat numai morcovi cu untura de peste! ca au vitamina E!
heartbit
Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:14
esme, psihologul meu (pt ca am unul) ar zimbi daca te ar auzi, ea, psihologul meu, m a facut sa inteleg psihologia copilului cu un singur parinte, nici prin cap nu ti trece cita durere, frustrare si furie stringe un copil aflat in sit asta, un astfel de copil nu e pregatit sa se adapteze, tot psihologul meu spune ca intotdeauna treb sa alegi cea mai buna solutie pt tine (ca individualitate ) si copiii tai, nimeni de pe aceasta lume nu treb sa ti o aprobe sau sa te judece ca ai luat o, daca ai ales inseamna ca acel lucru e cel mai bun pt tine si copii, am spus si repet, nu le inteleg pe mamele singure si de ce treb sa fie neaparat singure ca sa se afirme si sa si dezvolte individualitatea... tot cu psihologul am discutat faptul ca o viata sanatoasa fizic si psihic se dezvolta in cuplul sanatos, ceea ce e in afara cuplului duce cu timpul la frustrari puternice, tulburari psihice...o femeie mai ales cu copii care se incapatineaza sa fie si sa se descurce singura si sa demonstreze ea ca poate (desi nu stiu cui si de ce) motivind mai ales ca are o individualitate puternica este o femeie incapabila sa se adapteze in cuplu, i e teama ca rel ar putea sa i anihileze individualitatea, i e teama sa daruiasca din individualitatea ei.., dragostea draga esme implica si multe renuntari, concesii, daca ti atit de mult la individualitatea ta si nu vrei s o stirbesti deloc, nu vrei sa daruiesti nimic din ea si o ti numai pt tine inseamna ca cea mai buna solutie in cazul tau e singuratatea alaturi de copiii tai, rolul psihologului draga esme nu este sa ti spuna ce sa faci sau sa te influenteze in vreun fel, ci sa te ajute sa ti intelegi f bine propria persoana pt a lua cele mai bune decizii pt tine si cei dragi tie, stii expresia: "don t judge my choises, when you don t understand my reasons!"
garbo_10771
Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:34
...sint total de acord cu tine ca iubirea nu ti o poti achizitiona din mall uri, piete sau tirguri de job uri, barbatul de care te poti indragosti iti poate aparea de oriunde sa sti, de pe strada, de la servici, din tren, din parc, din club sau sala de fitness, de pe net sau de oriunde vrei tu, locul unde l gasesti nu l poate transforma intr o marfa, este un barbat si atit...observ ca mai mult te preocupa locul decit barbatul in sine, iar idee preconceputa, poate ca ar fi mai bine sa lasi lucrurile sa si urmeze cursul firesc...barbatii de pe net nu sint altfel decit ceilalti, sint aceiasi barbati pe care i poti intilni oriunde in lumea asta...
garbo_10771
Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:54
a dreaq treaba si psihologia asta!

", tot psihologul meu spune ca intotdeauna treb sa alegi cea mai buna solutie pt tine (ca individualitate ) si copiii tai, nimeni de pe aceasta lume nu treb sa ti o aprobe sau sa te judece ca ai luat o, daca ai ales inseamna ca acel lucru e cel mai bun pt tine si copii,"

bun rau de tot psihologul asta al tau!

dar de unde stii tu... tu care ai nevoie de consiliere psihologica... care e cea mai buna solutie pentru copilul tau???
pentru tine inteleg ca te ajuta psihologul... dar pt copil???? sau il duci si pe el la acelasi psiholog? sa va spuna ca mama omida... ce e mai bine pentru voi?

daca ai ales, chiar nu inseamna ca ceea ce ai ales este cel mai bun lucru pentru tine si copil! daca ai ales, inseamna ca doar ai ales si atat! faptul ca este bun sau rau pentru copilul tau, ai sa afli peste ani de zile! pentru tine e posibil sa fie cel mai bun lucru, dar nu poti compara copilul cu tine! el este personalitate distincta, chiar daca se afla sub tutela ta!
spune-i asta psihologului tau si o sa vezi ce zice!
daca alegi Tu ceea ce crezi Tu ca este bine pentru copil, nu inseamna ca neaparat acel lucru este cu adevarat bun pentru acel copil!
e drept ca dintre doua rele cauti s-o alegi pe cea mai putin rea! dar nu poti stii in momentul care alegi cum vor evolua lucrurile. iar chestia asta nu o stie nici un psiholog din lume, cat ar fi el de scolit!
heartbit
Postat pe 23 Ianuarie 2013 17:56
771, daca ai un pisholog care-ti cunoaste situatia si framantarile, care ti-a dat solutia (desi un psiholog nu face asta, ci te determina pe tine s-o gasesti), atunci de ce ai vrea sa afli solutia de la noi? eu ti-am spus ft clar, ceea ce auzi aici, la fiecare dintre noi, sunt doar niste experiente si convingeri personale, proprii, nu retete universal valabile.

cat despre copii, daca citeai mai atent, aflai ca am si eu doi si, la fel, sunt singura cu ei. si sunt destul de fragezi, dar daca stai cu ei de vorba, daca le explici ce se intampla, sa nu crezi ca nu vor intelege. mie mi se pare doar ca incerci sa anulezi un neajuns cu ceva fake. pornit din considerente gresite. atata tot. si gata,

ciudat ce se mai intampla cu psihologii astia. cand am urmat eu insami niste sedinte de consiliere, ala mi-a spus ca primul lucru pe care trebuie sa-l invat, e sa tai orice dependenta de altceva sau altcineva. solutia nu poate fi decat in noi de fiecare data. eu cred ca pe copil ar trebui sa-l duci la un psiholog.

si mai e ceva, 771, nu stiu ce tot balmajesti tu acolo de teama de cuplu. nu am nicio teama, doar ca nu vreau sa ajung sa fiu cu cineva, fiindca trebuie. asta nu intelegi tu. esti incapabila sa-ti gestionezi proprii copii si propriile frustrari. singurul lucru de care mi-e teama intr-adevar, e ca as putea sa ma imbolnavesc intr-o zi si sa nu mai pot fi langa ei.
si gata, ca m-am plictisit sa tot explic.
esme
Postat pe 23 Ianuarie 2013 18:05

771 trebuie sa schimbi psihologul. al tau se pare ca n-a reusit sa treaca peste vreo despartire proprie.
psihologul nu trebuie sa-ti dea retete ci trebuie sa te ajute sa-ti gasesti reteta ta proprie, personala, intrinseca si alte adjective sau ce-or fi ele.
cum te lasi pe mana unui om care iti dicteaza ce sa simti, gandesti etc?

nu sunt, bre, psiholog


Eugenia_
Postat pe 23 Ianuarie 2013 18:25
EU_, am voie s m las pe mna unui scorpion?

Sorry, dejtele...
Axl_R
Postat pe 23 Ianuarie 2013 18:37
doar daca este psiholog
Eugenia_
Postat pe 23 Ianuarie 2013 18:39
sau doar daca ai psiholog... psihologul tau!
heartbit
Postat pe 23 Ianuarie 2013 18:44
sa supervizeze

ups! am uitat ca n-am voie sa rad.
Eugenia_
Postat pe 23 Ianuarie 2013 18:45
Nu-mi permit. N-o intrat banii.

Iar stricai un topic serios, doar pt trafic. :P
Axl_R
Postat pe 23 Ianuarie 2013 18:48
de influenta si stupefactie!
heartbit
Postat pe 23 Ianuarie 2013 18:54
Io tre sa merg la doftor... Oare la logoped ?
Rotty
Postat pe 23 Ianuarie 2013 18:57
cine si de ce sa-mi stearga contul, heartule?
dragutul de tine.
...te pomenesti ca e din cauza faptului ca nu m-am dus la pi_sihologul, care sa-mi bage mintile-n cap, odata pt totdeauna.
esme
Postat pe 23 Ianuarie 2013 19:02
bre roticyca, eu nu-s Mafalda?
Eugenia_
Postat pe 23 Ianuarie 2013 19:06
Esti EU_ ?
Rotty
Postat pe 23 Ianuarie 2013 19:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum pot scapa de candida vaginala 75 De la: garbo_446242 8 August 2017 15:34
cum sunt in realitate? 3 De la: persidadamian 20 Martie 2010 22:26
eu leu el scorpion 21 De la: quasaria 13 Ianuarie 2010 07:18
Ce parere aveti, reusesc oare fameia si barbatul berbec sa aiba o casnicie ? 20 De la: icecream 14 Aprilie 2011 12:06
femeia taur 12 De la: nathalie 22 Decembrie 2011 16:13
Setari Cookie-uri