Femeia capricorn / barbatul scorpion
Intra in contul tau
Horoscop zilnic: Berbec • Taur • Gemeni • Rac • Leu • Fecioara • Balanta • Scorpion • Sagetator • Capricorn • Varsator • Pesti
|
herminairina 4 mesaje Membru din: 30/07/2009 |
am implinit zilele astea un an de cand suntem impreuna iar anul viitor in 21 august ar trebui sa aibe loc o nunta
ce ziceti vom ajunge acolo?sau cat va continua?eu mi-am facut o idee dar vreau sa vad si alte pareri sau exemple
Raporteaza abuz de limbaj
optimistul este un prost fericit,pesimistul e doar prost...
|
|
Fosta membra Garbo.ro 441 mesaje Membru din: 4/05/2009 |
De la: herminairina, la data 2009-08-24 16:56:57am implinit zilele astea un an de cand suntem impreuna iar anul viitor in 21 august ar trebui sa aibe loc o nunta Depinde unde o sa fie nunta, cit de departe e de voi(ca km) si daca va permitetiun belet pina acolo(in cazul in care n-ati fi vrut sa plecati de pe acum, pe jos).Prin banat, nuntile tin vreo 4 zile, la tigani si o stamina, prin alte parti se face si la mire si la mireasa...de n-o prindeti pe una, o prindeti pe cealalta...de exemplu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
herminairina 4 mesaje Membru din: 30/07/2009 |
sa inteleg ca asta ar fi singurul impediment, in opinia ta?
|
|
Fosta membra Garbo.ro 441 mesaje Membru din: 4/05/2009 |
Raporteaza abuz de limbaj |
|
si_totusi 7823 mesaje Membru din: 5/02/2008 |
intrebari gen oracol:
- am cumparat masina de spalat acum o zi. ce ziceti ? peste 3 luni se strica? sau - am vazut o rochie alba intr-o vitrina. care e parerea voastra? o sa mi-o cumpar? - suntem impreuna de un an. la anul facem nunta. ce ziceti? cum va continua? adica, noi deschidem cartea si-ti citim viitorul uite asa va continua: o sa facti o nunta frumoasa. o sa mearga darul mare si o sa va cumparati un apartament cu trei camere . o sa vi-l mobilati si cand totul va fi aranjat, o sa aveti un bebe. primul va fi baiat. peste 2 ani o sa mai fie unul . fata. pe baiat o sa-l cheme vlad iar pe fetita raluca. sotul tau te va iubi nespus insa, dupa 15 ani de la casatorie, cam prin luna septembrie o sa se tina una bruneta dupa el. sa nu intri in alerta ca nici nu o sa stii asta. copiii se vor casatori si tu vei avea 3 nepoti. unul de la baiat si doi de la fata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Good_Boy 74 mesaje Membru din: 20/04/2011 Oras: Iasi |
De la: si_totusi, la data 2009-08-24 17:41:19 intrebari gen oracol: Tare de tot!
Escorpio
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
|

ce ziceti vom ajunge acolo?sau cat va continua?eu mi-am facut o idee dar vreau sa vad si alte pareri sau exemple
sa inteleg ca asta ar fi singurul impediment, in opinia ta?
Promotia zilei pe Kuponiada.ro