Barbatul gemeni si femeia scorpio
Intra in contul tau
Horoscop zilnic: Berbec • Taur • Gemeni • Rac • Leu • Fecioara • Balanta • Scorpion • Sagetator • Capricorn • Varsator • Pesti
|
diana_ionela 9 mesaje Membru din: 20/07/2009 |
ce ziceti ?! merge aceasta "combinatie"?! acum de curand l-am cunoscut si astept sa imi spuneti daca merita sau nu sa avem o relatie .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
pik_nik 15618 mesaje Membru din: 21/06/2009 |
Desi barbatul Gemeni si femeia Scorpion sunt compatibili din punct de vedere sexual, o astfel de relatie va dovedi ca atractia fizica nu este suficienta. Femeia Scorpion este geloasa, iar barbatul Gemeni este nestatornic. Cānd femeia Scorpion va strānge prea tare haturile, barbatul Gemeni nu va īntārzia sa-si arate nemultumirea. Dupa un interludiu fierbinte, va interveni raceala si apoi ostilitatea. Īntre barbatul Gemeni si femeia Scorpion ar putea exista un mariaj reusit doar daca ambii parteneri sunt deosebit de īntelegatori si flexibili. Raporteaza abuz de limbaj |
|
steriana88 6 mesaje Membru din: 30/07/2009 Oras: BUCURESTI |
nu se merita, e ft frumos la inceput dar apoi se termina si nici nu-ti dai seama dc, barbatii in zodia gemeni sunt ft dificili,superficiali, tocmai c nu poate indura un scorpion,iti spun din experienta...
|
lala_cri 2709 mesaje Membru din: 29/08/2009 |
E f.adevarat ce spune Pik Nik. Raporteaza abuz de limbaj
Privesc curcubeul...ascult pasarile...simt valurile reci...totul intre cer si pamant
|
|
raline 2 mesaje Membru din: 12/05/2008 |
Gemenii promit multe..... si ofera putin......si poate ca acel "putin" oferit de ei e fermacator si adorabil...dar e efemer si niciodata suficient pt un scorpion care vrea tot......si ar mai fi ceva...scorpionul nu poate suporta la nesfarsit personalitatile multiple ale gemenilor.
|
mailralu 1 mesaj Membru din: 21/12/2010 |
pe gemeni te poti baza, sunt de cuvant, harnici, muncitori, le place sa chefuiasca mai mult decat scorpionilor, dar daca le oferi libertate relatia e una reusita. Un alt punct slab al scorpionului - are nevoie doar de un timp al lui, de momentele lui de singuratate... pe care un geaman trebuie sa le accepte. gemenii au o inteligenta ascutita, se descurca in orice situatie, iar daca au proiecte in comun sunt invicibili ... vorbesc din propria experienta, sunt in relatie de 16 ani.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
andradagarbo 1 mesaj Membru din: 26/04/2011 |
nu stiu cum va intelegeti voi.........dar eu fiind in aceeasi situatie nu pot spune acelasi lucru.....suntem diferiti total....nu coincidem in aproape nimic......cred ca e cea mai dificila relatie intre un scoprion si un geaman........gandim diferit....defapt cred ca nu doar ca barbat nu ma pot intelege cu gemenii ci si cu orice alta persoana din zodia asta............sunt prefacuti. inselatori.....nepasatori...pt mine e ff clar ca scorpion gemeni e o relatie exploziva
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |

Promotia zilei pe Kuponiada.ro