Barbatul in zodia scorpion!!

Ce parere aveti despre barbatii din zodia scorpion?
claudiacm
Postat pe 19 Iulie 2009 17:23
Barbatul Scorpion poate fi recunoscut dupa privirea sa fixa, patrunzatoare, misterioasa si fascinanta, o privire care ar putea hipnotiza si serpii. El adopta stilul enigmatic atunci cnd nu este perfect stapn pe situatie, cnd nca tatoneaza terenul.

Barbatul Scorpion are o inteligenta penetranta, care merge dincolo de aparente, si o exceptionala intuitie, care l face sa ghiceasca intentiile ascunse ale interlocutorului. Este extrem de tenace, iar daca si-a pus ceva n minte, va uza de orice mijloace pentru a-si atinge telul. Privind atent, vei descoperi nsa ca straduintele sale de a reusi nu vizeaza puterea sau banii, ci sunt nascute, de fapt, dintr-un fel de ntrecere cu sine nsusi, din dorinta lui de autodepasire.

Barbatul Scorpion poarta aproape ntotdeauna n suflet o rana de un fel sau altul, o problema emotionala sau sexuala, un conflict sau o frustrare greu de rezolvat. Dispune de o profunda sensibilitate si de un "feeling" iesit din comun, iar curentii emotionali dinauntrul ori din jurul sau l afecteaza cu usurinta. Este lesne de ranit, susceptibil n ceea ce priveste sentimentele celorlalti, adesea singuratic si motivat de o nevoie aproape vorace de a avea o viata relationala. Barbatul Scorpion cauta nsa o uniune profunda, indestructibila. Din acest motiv, este foarte atent cui i permite sa patrunda n cmpul sau psihic.

Mnat de sexualitatea sa puternica, de libidoul sau de exceptie, barbatul Scorpion va avea probabil multe experiente amoroase. Vai, nsa, de femeia care nu reuseste sa se ridice la standardele exigentelor sale, care nu-i poate cstiga respectul, pentru ca el va avea tendinta de a o tortura psihic, de a o chinui prin accese de ura si pasiune, crize de gelozie sau jocuri subtile "de-a victima si calaul". Barbatul Scorpion cauta femeia initiatoare, sublima, care sa-l ajute sa atinga divinitatea, ca n practicile tantrice de cea mai pura sorginte.

Doar femeia alcatuita din acelasi aluat ca si el, sau cea care i va fi inteles perfect mecanismele interioare, va fi suficient de bine narmata pentru a rezista alaturi de el.


pik_nik
Postat pe 19 Iulie 2009 17:36
Daca vrei sa-l cuceresti pe barbatul Scorpion, va trebui mai nti sa-i strnesti instinctele primare. ntr-un moment cnd te vei simti extrem de atragatoare, priveste-l drept n ochi si zmbeste-i enigmatic. Invita-l sa iesiti mpreuna, dar paraseste-l elegant si pe neasteptate dupa o ora. Asigura-te ca urmatoarea ntlnire va fi o cina trzie, la tine sau la el. De data asta, la lumina lumnarilor, nlantuie-l, nrobeste-l sexual si emotional.

Daca vrei sa-l pastrezi, ia-l ntotdeauna n serios, complimenteaza-l si lauda-l, dar cu masura, att ct sa-l faci sa se simta n siguranta. Cere-i sfatul si admira-i competenta. Lasa la o parte modestia si timiditatea, mbraca-te cu haine strmte si parfumeaza-te cu parfumuri scumpe.

Nu flirta cu alti barbati, barbatul Scorpion este extrem de posesiv, iar gelozia sa este renumita. nlatura orice element care i-ar putea strni suspiciunea, pentru ca barbatul Scorpion nu se va sfii sa-ti caute n poseta cnd nu esti de fata. Asigura-l de dragostea si fidelitatea ta, dar nu-l lasa sa te domine. Lupta cu calm si cu fermitate ca sa-i cuceresti respectul si sa beneficiezi de un statut egal cu al lui n cuplu.

Daca vei reusi, vei avea parte de o relatie de exceptie: profunda, fascinanta si durabila.

pik_nik
Postat pe 19 Iulie 2009 17:37
ce faci Pik ? consultanta sau vorbesti singurel
blanca
Postat pe 19 Iulie 2009 17:50
ei, ce pik...pardon, ce pot si io...


mai devreme ti-am scris ceva si te faci ca ploua
pik_nik
Postat pe 19 Iulie 2009 17:51
unde frate ??
blanca
Postat pe 19 Iulie 2009 17:53
BRAVO PIK SUBSCRIU TOT CE AI ZIS DE BARBATUL SCORPION
ane_mary39
Postat pe 19 Iulie 2009 17:54
este deosebit de.....periculos !
Fusun_ge
Postat pe 26 Martie 2013 10:17
Zodia Scorpion - principalele caracteristici ale zodiei Scorpion

Cum s recunoti un nativ din Scorpion

Orice enciclopedie descrie scorpionul ca fiind o arahnid nocturn, care i atac i paralizeaz prada cu o otrav injectat n ea de coada lui lung, curbat, folosit att pentru autoaprare, ct i pentru distrugere. neptura lui e uneori fatal.
Oamenii se trag deseori napoi cnd aud c cineva e nscut n noiembrie, murmurnd: "Ah, eti Scorpion!", fie cu team n glas, fie cu admiraie i respect. Uneori mai scot i cte un chicotit, legat, evident, de legendara senzualitate a Scorpionului. Nativii snt stui de aceste reacii la zodia lor i cine-i poate condamna? Dar ei snt lipsii de scrupule i periculoi, nu?
Greit! Asta depinde de multe lucruri. n primul rnd, ar trebui s nvei cum s-i recunoti pe nativi. Scorpionului i place s circule incognito. Datorit puterii lui de autococntrol, de obicei reuete, dar exist cteva modaliti care te vor ajuta s-i penetrezi deghizarea.

Uit-te la ochi. Fie ei albatri, verzi, cprui sau negri, te vor strpunge cu intensitatea lor hipnotic. Majoritata oamenilor devin agitai i stnjenii sub privirea fix a Scorpionului. Va trebui s rupi vraja i s-i mui privirea, cci nu vei ctiga niciodat confruntarea de priviri cu un Scorpion. Aceasta e o modalitate infailibil de a identifica un plutonian. Ochii nativului i strpung fiina pn n adncuri, ptrunzndu-i n suflet.
Dup asta, ascult-l cum vorbete. Tonul poate fi moale precum catifeaua, rguit sau usturtor de tios, vorbirea msurat i lent sau ritmat i repezit, dar vorbele lui nu vor avea niciodat drept scop crearea unei imagini false a propriei persoane. Scorpionul tie exact cine e i cine nu e i nimic din ce gndesc alii despre el nu va schimba asta. Nici insultele, nici complimentele nu au absolut nici un efect asupra lui. Nu are nevoie s-i spun alii care-i snt viciile i virtuile. n cel mai bun caz, va fi de acord, calm, cu evaluarea ta, n cel mai ru caz te va suspecta de motive ascunse.

Dac ai s dai vreodat peste un Scorpion palavragiu, cu privire alunecoas, consider-l o excepie astrologic extrem de rar, cci puini nativi snt agitai.
Majoritatea plutonienilor au un fizic plin de for. Trsturile snt marcat greoaie sau ascuite i bine cizelate, iar nasul e destul de proeminent, uneori chiar ca un cioc de pasre. La nativii tipici, pielea e foarte palid, aproape translucid, iar sprncenele snt groase i unite deasupra nasului. Dar ceea ce i d de gol este vitalitatea electric pe care o degaj prin simpla lor prezen. Orict ar ncerca ei s treac neobservai, o asemenea for vital nu poate fi ascuns complet. Brabii vor avea brae i picioare proase, iar prul acesta va avea deseori tente roiatice. Majoritatea nativilor au ochii i prul nchise la culoare, dar s nu trecem cu vederea tipul blond, glacial, perfect exemplificat de Grace Kelly. Glacial la suprafa, am vrut s spun. Calmul i stpnirea de sine de suprafa ale plutonienilor snt create i meninute cu grij pentru a ascunde natura lor clocotitoare.

Au un autocontrol de invidiat. Indiferent de furtunile emoionale strnite n ei, rareori le vei vedea reflectate pe chipul ngheat, imobil al Scorpionilor. Aceti oameni afieaz n mod contient o figur inexpresiv i snt mndri de asta. Ei ordon trsturilor feei s rmn neclintite i acestea se supun. (Nici n-ar ndrzni s n-o fac.) Rareori vei vedea un Scorpion dndu-se de gol roind sau ncruntndu-se. Zmbetele snt rare dar sincere. Trupul Scorpionului se supune acelorai ordine ca i faa. N-ai s-i vezi srnd n sus, tresrind sau manifestnd ticuri nervoase. Reaciile snt pstrate la minim, pentru c arta Scorpionului const n nencetata testare a motivaiilor i firii tale, n timp ce el rmne impenetrabil. E un adevrat expert.
E important s ii minte c exist un tip de Scorpion care se mic i vorbete destul de repede i pare a avea un comportament deschis, prietenos. Uit-te adnc n ochii lui i gndete-te bine la cteva din faptele lui anterioare, la adevratul lui comprotament. De fapt, toat plvrgeala aceea vesel e doar un joc pentru el. n interior, e la fel de dur i hotrt ca i ceilali plutonieni. Poate e chiar mai periculos, petnru c deghizarea lui e mai bun i te pclete mai uor. Trebuie s fii mereu n gard cnd eti pe lng un Scorpion. Nu vreau s spun c snt ri, ci doar c nu snt nici blnzi, nici naivi. Unii nativi, dndu-i seama c ochii i dau cel mai adesea de gol, poart ochelari mai tot timpul, chiar i noaptea.

Spune-i unui Scorpion c are un mare talent care ntr-o zi va fi recunoscut de ntreaga lume i i va rspunde firesc, linitit: "da, tiu". Roag-l s-i fac un serviciu i rspunsul va fi la fel de simplu: "Da, sigur", sau "Nu, nu pot".
Dac eti o fiin sensibil, nu-i cere prerea sau sfatul. i va spune adevrul adevrat, orict de brutal ar fi el. Tu l-ai ntrebat! Scorpionul nu va face complimente gratuite ca s creasc n ochii cuiva sau ca s ctige un aliat. Nu e de demnitatea lui s flateze. Cnd i spune ceva drgu, apreciaz acele vorbe ca pe o comoar. Poi fi sigur c snt sincere. Dac i spune c ai voce, las balt cntatul n baie i pune mna pe microfon. Dac spune c ai o voce grozav, poi s te duci linitit s dai o prob la Metropolitan. S-ar putea chiar s-i nlture din drum civa muni fr nici un strop de efort, ca s te ajute. S nu crezi toate povetile pe care le auzi despre egoismul Scorpionului. Mai bine ascult ce povestesc cei care au beneficiat de sfaturile lui nelepte i de generozitatea lui. E de la sine neles c acest nativ atrage n jurul lui att admiratori loiali i devotai ct i inamici invidioi i plini de ur. Dar chiar i acetia din urm l respect mpotriva voinei lor i vei observa c evit s-l provoace pe fa. Exemplele celor puini care au ncercat snt dureros de vii n amintirea tutror celor care tind s uite c precauia e obligatorie cnd lansezi un atac mpotriva Scorpionului. Nu uita! Planeta lui, Pluto, guverneaz i energia nuclear!

Totui, aceti oameni au o drglenie care-i rmne n minte i deseori manifest o compasiune blnd fa de cei bolnavi sau disperai. Planeta care-l influeneaz i ofer acestui personaj mai multe ci de urmat. Poate imita scorpionul nocturn, care i neap pe alii i chiar pe sine nsui, chiar dac asta l ucide, doar de dragul plcerii de a nepa, sau poate imita vulturul care-l simbolizeaz i care se ridic deasupra limitelor sale i i folosete fora cu nelepciune i cu simul dreptii. Mari generali, preedini i savani snt astfel de vulturi. Aceast zodie a dat mai muli preedini ai Statelor Unite dect oricare alta.
Ct despre scorpionii nocturi, probabil c ai simit i tu neptura ctorva. Astrologia antic i numea erpi. Nu e greu de ghicit crei categorii i aprain Scorpionii pe care-i ntlneti. Exist ns i civa care se situeaz undeva ntre arahnida nocturn i vultur. Acetia snt oprlele cenuii. La ei sacrificiul de sine se transform n ngrijorare nevrotic pentru propria persoan, iar talentele paranormale se transform ntr-o team permanent de pericole obscure, care pndesc din umbr i pot lovi n orice clip. Curajul plin de for se distorsioneaz i, n loc de rzbunarea nemiloas a scorpionului sau de nobleea vulturului care se ridic deasupra acestor sentimente negative, la oprle apare o meschinrie josnic ce le face s se retrag n hiul urilor lor mrunte la cea mai mic ofens. Ei sper c destinul le va pedepsi inamicii, crora le doresc moartea aproape fr s-i dea seama de acest lucru, dar refuz s acioneze direct pentru a se rzbuna.
oprlele cenuii nu reuesc s ia putere de la Pluto, putere care i-ar ridica deasupra circumstanelor nefericite n care se gsesc. Chiar i atunci cnd snt prini n ncletarea nemiloas a tragediei, aceast uluitoare for interioar poate oferi Scorpionilor ansa unui nou nceput n lumina soarelui. Dar oprlele caut umbrele ntunecate i zac n somnolen, risipind jalnic darurile zodiei lor. ns un Scorpion nu se scufund niciodat att de adnc n mlatina deprimrii nct s piard complet puterea lui Pluto. Niciodat nu e prea trziu pentru o oprl s se transforme n vultur. Aceast vraj special aparine exclusiv celor nscui n semnul Scorpionului. Tot ce au de fcut e s apeleze la ea.

Vulturii tipici nu cunosc frica. chiar i femeia sau brbatul obinuit din acest semn vor nfrunta cu vitejie orice, de la durerea fizic i srcie pn la ridicol i eec, cu un fel de mndru dispre i convingerea interioar c pot depi orice lovitur a sorii.

Scorpionul este extrem de loial prietenilor. Unii dintre ei chiar snt n stare s-i dea viaa (n lupt sau ntr-o situaie de criz) pentru a-i salva prietenii, rudele sau persoanele iubite. Soldatul din Scorpion sare instinctiv s-i trag camaradul rnit la adpost, nfruntnd gloanele inamicului. Pompierul din aceast zodie moare ca s salveze copilul din cldirea n flcri. Uneori pare c aceti oameni caut n mod incontient dar voit violena, pericolul, pentru a-i pune la ncercare fora interioar.
Scorpionul nu uit niciodat c a primit un dar sau c cineva a fost bun cu el i acea persoan va fi rspltit din plin. Pe de alt parte, nu uit nici o ran sau o ofens, dar poate reaciona n mai multe feluri. Vulturul i va zdrobi inamicul, ca acesta s nvee s nu-l mai rneasc niciodat, va ctiga lupta i-l va lsa pe nvins s plece n drumul lui. Mortalul scorpion nocturn va nepa mai nti, apoi va planifica distrugerea dumanului, apoi va nepa din nou. El nu se mulumete doar s plteasc poliele ca s fie chit cu inamicul. El trebuie s-l distrug complet, sau mcar s-l doboare. Arahnida tipic va sta treaz nopile, plnuind cum s se rzbune.
Dac un vecin i zgrie dinadins aripa mainii, a doua zi el i va zgria ambele aripi ale mainii vecinului i poate va trece cu cauciucurile i peste gardul viu, ngrijit, al acestuia - numai aa... ca dobnd la poli. Aceti nativi rareori se mulumesc s plteasc msur pentru msur inamicilor, ca s le arate c ce ie nu-i place altuia nu face. Ei pltesc dublu, triplu, cu vrf i ndesat! ns la oprlele cenuii, rzbunarea plutonian se manifest printr-o ur nnbuit ani la rnd, ceea ce duce n final la o profund depresie sau chiar la o boal fizic. Ferocele resentiment scorpionesc rsucit spre interior i niciodat exprimat ajunge s-l otrveasc la fel de sigur cum propria neptur ucide vietatea dup care au fost numii aceti nativi. Atunci cnd acest sentiment e manifestat, exprimat, poate provoca vinovie, pentru c, n adncul inimii lor acestor oameni le e ruine s fac ru celor neajutorai. de aceea, acest sentiment ar trebui pur i simplu depit. Nativii trebuie s nvee s treac mai departe fr a mai privi vreodat napoi.
Tabloul sntii Scorpionului i oglindete perfect firea. El poate s-i distrug trupul cu excese, melancolie sau prea mult munc, dar l i poate reface prin simpla putere a voinei. Aceast for plutonian l poate ajuta s-i revin chiar i dintr-o boal foarte grav. Nativul e rareori bolnav, dar cnd se ntmpl e de obicei ceva grav. Cele mai bune medicamente snt o lung perioad de odihn i o schimbare de atitudine, prin care s alunge din suflet resentimentele i s primeasc n loc o acceptare senin a strii de lucruri. Snt pacieni foarte dificli cci desigur c tiu mai multe dect toi doctorii i asistentele. Principalele lor zone sensibile la microorganisme i accidente snt organele reproductoare, nasul, gtul, inima, coloana vertebral, spatele, sistemul circulator, picioarele i gleznele. varicele i accidentele pe terenul de sport snt ceva obinuit la ei. Ar trebui s evite focul, explozibilii, vaporii toxici i radiaiile. Cu toate acestea, vei descoperi o mulime dintre ei n ocupaii unde flirteaz cu pericolul i intr n contact exact cu aceste lucruri. Uneori sufer de sngerri nazale cronice sau din diverse motive sufer operaii la nas.
Scorpionul e profund interesat de religie, extraordinar de curios n legtur cu toate fazele vieii i morii, foarte pasionat de sex i irezistibil atras de dorina de a se schimba n bine. Tot el e eroic, dedicat legturilor de familie i amoroase. n plus, se simte dator s protejeze cu blndee copiii i sufletele mai slabe. Poate fi sfnt sau diavol. Poate experimenta cele mai negre mistere ale Iadului sau poate tuna i fulgera mpotriva pcatului i decadenei. Fie c vorbete de la amvon, ntr-o ntrunire de afaceri sau pe scen, atracia lui hipnotic va prinde n mreje publicul, transfigurndu-l. De fapt, e o chestie destul de nfricotoare! Chiar i atunic cnd Scorpionul a permis temporar furiei, melancoliei sau alcoolului s-l trasc n an, poi s pui rmag pe exemplarul tu din "Infernul" lui Dante c ceilali vagabonzi vor face crare cnd va trece el!
E feroce de posesiv cnd vine vorba de lucruri pe care le consider ca fiind proprietatea lui. i dorete succesul, dar ambiia lui nu e niciodat ostentativ. Ateapt linitit momentul cnd va face micarea de mat, iar ntre timp i face treaba, tiind sigur c e perfect pentru o poziie superioar. Preia controlul ncet dar sigur i poate face cam tot ce vrea, cu condiia s vrea cu adevrat. Puterea ntunecat, magic, misterioasa lui Pluto poate transforma dorina n realitate cu meticulozitate rece i concentrat.
Dei o dorin morbid de a cunoate adncurile depravrii i decderii umane poate da natere unei oprle cenuii care se lfie ntr-o lume a drogurilor i cruzimii, el poate inversa procesul trecnd la medicin, unde tratamentele drastice, purtnd aceleai simboluri ca drogurile, l fascineaz pur i simplu. Dei muli dintre chirurgii sadici snt Scorpioni, e la fel de adevrat c muli dintre cei mai buni medici ai lumii snt inspirai tot de Putlo s vindece att mintea ct i trupul, diagnosticnd i tratnd pe baza unor misterioase cunotine. Scorpionul s-a nscut cunoscnd tainele vieii i morii i cu capacitatea de a ale cuceri pe amndou dac dorete. Dar, dup cum spun vechii astrologi, pentru asta "trebuie s tie c tie". Misterle strvechi fascineaz mintea lui sclipitoare.
Unul dintre cele mai ciudate lucruri din astrologie este faptul c, n anul dinaintea sau de dup naterea unui Scorpion, n familia respectiv moare cineva. Iar cnd moare un Scorpion, n familia lui va avea loc o natere n anul dinainte sau n cel de dup. Asta se ntmpl n cel puin 95 la sut din cazuri. Simbolul lui Pluto e pasrea Phoenix, care se nal triumftoare din propria cenu, iar Scorpionul simbolizeaz renvierea.

Barbatul Scorpion
Barbatul Scorpion este incapatanat, plin de pasiune si resurse. El are pretentii foarte mari de la o femeie, de la partenera lui de viata. In cazul in care are o relatie oficiala, foarte greu va putea cineva sa il desparta de perechea sa. Insa este amator de placeri si un manipulator abil, de aceea mai multe fete, in general femeile idealiste si romantice, ii vor cadea prada. El in multe cazuri urmareste doar satisfacerea placerilor persoanale, a libidoului sau sexual. Te poti impaca cu el daca stii sa ii oferi pasiune si intelegere. Insa relatia va merge intotdeuna in directia in care hotaraste el.

Sfatul astrologului: Daca el nu te prezinta familiei lui sau spune ca familia lui este impotriva relatiei voastre, poti sa fii aproape sigura ca nu vrea o relatie oficiala cu tine. Nu are sens sa te amagesti si sa incerci o impacare daca v-ati despartit. Probabil vei avea parte de impacarea mult dorita, dar nu de finalul pe care tu il astepti.

Sugestie ca sa reiei contactul cu el: Propune-i o noapte de nebunii, in secret, fara ca cei din jur sa stie ca v-ati impacat.

Barbatul Scorpion are o inteligenta penetranta, care merge dincolo de aparente, si o exceptionala intuitie, care l face sa ghiceasca intentiile ascunse ale interlocutorului. Este extrem de tenace, iar daca si-a pus ceva n minte, va uza de orice mijloace pentru a-si atinge telul. Privind atent, vei descoperi nsa ca straduintele sale de a reusi nu vizeaza puterea sau banii, ci sunt nascute, de fapt, dintr-un fel de ntrecere cu sine nsusi, din dorinta lui de autodepasire.

Barbatul Scorpion poarta aproape ntotdeauna n suflet o rana de un fel sau altul, o problema emotionala sau sexuala, un conflict sau o frustrare greu de rezolvat. Dispune de o profunda sensibilitate si de un "feeling" iesit din comun, iar curentii emotionali dinauntrul ori din jurul sau l afecteaza cu usurinta. Este lesne de ranit, susceptibil n ceea ce priveste sentimentele celorlalti, adesea singuratic si motivat de o nevoie aproape vorace de a avea o viata relationala. Barbatul Scorpion cauta nsa o uniune profunda, indestructibila. Din acest motiv, este foarte atent cui i permite sa patrunda n cmpul sau psihic.

Mnat de sexualitatea sa puternica, de libidoul sau de exceptie, barbatul Scorpion va avea probabil multe experiente amoroase. Vai, nsa, de femeia care nu reuseste sa se ridice la standardele exigentelor sale, care nu-i poate cstiga respectul, pentru ca el va avea tendinta de a o tortura psihic, de a o chinui prin accese de ura si pasiune, crize de gelozie sau jocuri subtile "de-a victima si calaul". Barbatul Scorpion cauta femeia initiatoare, sublima, care sa-l ajute sa atinga divinitatea, ca n practicile tantrice de cea mai pura sorginte.

Doar femeia alcatuita din acelasi aluat ca si el, sau cea care i va fi inteles perfect mecanismele interioare, va fi suficient de bine narmata pentru a rezista alaturi de el.
nu-l cuceri... te va cuceri el pe tine inainte sa-ti dai seama...

si mai ales nu incerca logica, la ei se aplica alte reguli sau le fac din mers... inca nu m-am prins.
Daca vrei sa-l cuceresti pe barbatul Scorpion, va trebui mai nti sa-i strnesti instinctele primare. ntr-un moment cnd te vei simti extrem de atragatoare, priveste-l drept n ochi si zmbeste-i enigmatic. Invita-l sa iesiti mpreuna, dar paraseste-l elegant si pe neasteptate dupa o ora. Asigura-te ca urmatoarea ntlnire va fi o cina trzie, la tine sau la el. De data asta, la lumina lumnarilor, nlantuie-l, nrobeste-l sexual si emotional.

Daca vrei sa-l pastrezi, ia-l ntotdeauna n serios, complimenteaza-l si lauda-l, dar cu masura, att ct sa-l faci sa se simta n siguranta. Cere-i sfatul si admira-i competenta. Lasa la o parte modestia si timiditatea, mbraca-te cu haine strmte si parfumeaza-te cu parfumuri scumpe.

Nu flirta cu alti barbati, barbatul Scorpion este extrem de posesiv, iar gelozia sa este renumita. nlatura orice element care i-ar putea strni suspiciunea, pentru ca barbatul Scorpion nu se va sfii sa-ti caute n poseta cnd nu esti de fata. Asigura-l de dragostea si fidelitatea ta, dar nu-l lasa sa te domine. Lupta cu calm si cu fermitate ca sa-i cuceresti respectul si sa beneficiezi de un statut egal cu al lui n cuplu.

Daca vei reusi, vei avea parte de o relatie de exceptie: profunda, fascinanta si durabila.
te astepata cea mai grea batalie din viata ta! o sa te innebuneasca in toate sensurile,
cand iti va fi lumea mai draga, o sa te lase suferinda...
pentru ca dupa o perioada sa reapara in viata ta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si o va lua de la capat...
in tot acest timp, tu ai sa suferi, ai sa-l iubesti in continuare si ai sa te multumesti cu orice farama din atentia lui....
iar daca intre timp ti-ai facut o alta relatie...pazea...relatia asta deja e in pericol!
trebuie sa fii foarte sincera in tot ce-i spui. Nu incerca sa-l minti ca te prinde si te paraseste fara explicatii. Sa fii desteapta si niciodata sa nu-i spui totul. Ii place sa exploreze. sa fii eleganta, sa mirosi frumos, sa porti decolteuri, sa nu te lasi usor la pat ca te vei desparti repede de el. Cam atit.

Simbol: scorpionul. Ca si corespondentul sau din lumea animalelor, versiunea umana o sa se autodistruga ca sa isi duca la capat razbunarea. Chiar si sa faca dragoste este o batalie pana la moarte

Element: apa. Apa Scorpionului este vesnic tulbure si fara fund. Daca din greseala ai cazut in ea fara protectia unei armuri/costum de azbest o sa mai ramana din tine doar scheletul. Aburii fierbinti pot fi vindecatori, relaxanti si purificatori. De asemeni te pot asfixia si arde.

Calitate: fix. Scorpionii nu iarta, nu uita si nu dau drumul. Sunt fixati pe secrete. Ceea ce vezi e rareori adevarul.

Guvernatori: Pluto si Marte. Adica minte infierbantata si suspicioasa. Un obsesiv-compulsiv care te insala tot timpul cu privire la orice. Marte iti da iluzia unei pasiuni fierbinti, pentru ca apoi Pluto-Distrugatorul sa iti dea un sut unde te doare mai tare de n-o sa te mai ridici de pe jos. Asa, doar de distractie.

Activitate preferata: planuirea urmatoarei miscari
Carte preferata: Ghidul milei pentru klingonieni
Model in viata: razbunatorul mascat
Idol romantic: don Corleone
Slujba ideala: judecator, juriu si calau

Prima intalnire ideala: isi fixeaza privirea cu un strain frumos, dupa care urmeaza 10 sau 12 ore non stop de sex pasional si fara frontiere. Nu se spun nume sau cuvinte. Strainul nu e revazut vreodata. Scorpionul are inca o dragoste pierduta de jelit.

Fraza cheie: Lasa ca vezi tu
Fraza de agatat: Buna
Parte a corpului: organele sexuale. Mancarimi cronice in zona, in faza terminala. Se scarpina adesea
Zona erogena: organele sexuale. E in calduri permanent si intens. Nu exista vindecare. Cauta mereu tratament.
Stil romantic: misterios si sarcastic
Ciudatenie sexuala: are tot timpul in portbagaj o trusa de jucarii sexuale, pentru cazurile de urgenta

- niste ciudati obsedati de control pe toate planurile, foarte rezistenti, care isi satisfac orgoliul umilindu-i pe ceilalti
- Marte le da un caracter extrem de suspicios si exploziv. Pluto le da instinctul de supravietuire. Nimic nu poate rani un Scorpion decat el insusi.
- Stilul lor justitiar seamana cu al Inchizitiei. Daca mori, esti nevinovat. Daca traiesti, esti vinovat.
- Extremist, nu rational. Vede viata in alb si negru. Nu face nici un fel de compromisuri.
- Sindromul tot sau nimic ii face sa nu aiba relatii decat cu persoane care le pot controla in mod absolut
- Cearta-te si o sa suferi o infrangere verbala atat de dureroasa incat o sa incepi sa iti doresti sa iti fi dat o mama de bataie. Daca cumva ii convingi ca ai dreptate, o sa faca ulcer incercand sa se razbune
EL
- idealist, pasional si loial. E recunoscut pentru sarmul magnetic si privirile hipnotice. Nu poti sa ii rezisti, indiferent de imprejurari
DAR
- e mai probabil sa iti distruga demnitatea si sentimentele decat sa stea si sa discute. Grozav, domnule Intensitate
- e egoist. Dupa mintea lui, poate sa fie cat de infidel vrea, dar daca cumva tu dai vreun semn ca ai vrea sa faci la fel, o sa iti dea verde atat de repede ca o sa iti vajaie capul. Si toate astea o sa fie executate fara nici cea mai mica umbra de sentiment
- ratiunile lui de a trai sunt puterea si controlul. Ar controla si destinul daca ar putea (unii dintre ei chiar incearca). De obicei e bun la adus bani in casa exact din motivele susmentionate si are succes in afaceri. Dar nu banii il intereseaza pe el, ci puterea
- isi schimba extrem de rapid emotiile. E gelos, posesiv si sarcastic. Nu ai nici o sansa sa ajungi la vreun compromis, asa ca ori il iei exact asa cum e, ori o iei la goana
- fa-l gelos intentionat si ar fi bine sa ai o lopata la indemana. Ca sa te aperi sau ca sa iti sapi singura groapa. Ia in calcul chestia asta cand vrei sa ai o aventura sau, mai rau, sa iti legalizezi relatia cu el
- cel mai rau lucru pe care il poti face este sa nu reactionezi la tacticile lui de manipulare sentimentala. Asta e felul lui de a te controla. De exemplu, daca iti zice ca iese in oras fara tie, ureaza-i distractie placuta si zambeste ca si cum ai sti ceva ce lui ii scapa. O sa o ia razna si o sa petreaca toata seara ascuns in boschetii din fata blocului, asteptand sa te prinda in flagrant
- comunica prin amenintari, placa favorita fiind ca te paraseste. Minte de ingheata apele. Singura persoana de care te descotorosesti mai greu decat de un barbat Scorpion e o femeie Rac
- isi petrece jumatate de viata cautand razbunare pentru lucruri care i s-au intamplat sau nu. Cealalta jumatate si-o petrece intrand in tot felul de belele
- e imposibil de secretos. Ii e teama ca, daca isi deschide sufletul in fata ta si o sa afli lucruri importante si secrete de-ale lui o sa ai cu ce sa il santajezi (el e in stare de asta). Poate sa vorbeasca prostioare ore in sir, dar o sa evite sa iti raspunda la intrebari directe
- daca s-ar putea, ar trai pe o insula pustie sau intr-o fortareata. Dar asta l-ar impiedica sa se vada cu chelnerita de la bar pe care a pus ochii. Chelnerita pe care o sa o revezi la terapia in grup pentru femei abandonate de Scorpioni. Oricum, nu era treaba ta sa te bagi, tu erai doar prietena/nevasta/mama copiilor lui
- daca il prinzi ca te insala, asteapta-te la o scena melodramatica, stil telenovela. Inclusiv cu tarat in genunchi si lacrimi de crocodil. Nu fi fraiera, e doar pentru ca ii place sa se dea in spectacol. O sa faca orice in momentul ala ca sa il ierti, in afara de sa se schimbe
- sa intri in tumultul asta emotional este o experienta similara unei calatorii in Triunghiul Bermudelor. S-ar putea sa nu supravietuiesti
Cum il depistezi: cand un specimen din zodia Scorpionului se uita la tine, o sa simti o nevoie ciudata sa dai jos hainele de pe tine. O sa aiba efectul asta chiar daca esti intr-un loc public (inclusiv Gara de Nord) si ti se pare ultima uratanie

Unde il gasesti: mergi pe urma dezastrelor emotionale care duc la usa lui. Sau mai bine lasa-l pe el sa te gaseasca. In felul asta nu o sa fii cea care a initiat relatia care ti-a distrus viata

Cum il intrigi: fi vesela, fericita si plina de viata. Nu o sa reziste tentatiei de a te ademeni in fundul iadului. Odata ajunsa acolo, pur si simplu fii orice vrea el sa fi. Orice tentativa de a iti pastra vreo farama de personalitate proprie nu o sa iti cauzeze decat chinuri care nu sunt necesare

Prima intalnire: o sa te vrajeasca pana i te vei supune. Sau o sa se insinueze in viata ta si in sentimentele tale fara sa iti dai seama la fel ca bolile incurabile, de exemplu cancerul. Dupa prima intalnire, el o sa stie tot ce e de stiut despre tine si tu o sa stii mai nimic despre el. Cam asa o sa fie si in restul relatiei

Cand o faci: pentru ca Scorpionul are atatea planuri secrete, nu o sa stii niciodata cand e momentul bun. Asa ca mai bine fa-o cand vrea el, de obicei asta se va intampla imediat dupa ce sunt facute prezentarile. Cand ti-o tragi cu el, fa-o ca un star porno, dar incearca cumva sa lasi impresia ca e prima data pentru tine

Cand sa pui intrebarea: daca printr-o absurditate simti nevoia sa faci asta, suna la cel mai apropiat spital de nebuni

Daca iti da papucii: in cazul in care iti da prin cap sa vrei sa te razbuni, o sa reusesti doar sa il amuzi, caci pentru el incercarile tale sunt in cel mai bun caz de un amatorism induiosator. In orice caz, sa alergi dupa el si sa faci pe carpa de sters pe jos nu o sa il incurajeze decat sa se intoarca si sa isi stearga pantofii pe tine. Nu iti consuma energia, o sa ai nevoie de ea pentru urmatorii ani de psihoterapie

Daca ii dai papucii: o sa ii treaca. Insa, daca are impresia ca l-ai fraierit vreun pic, ar fi foarte indicat sa ai grija cel putin urmatorii 10 sau 20 de ani

Cum supravietuiesti
- Scorpionii au nevoie de dragoste neconditionata
- Rabdarea te ajuta sa le castigi increderea
- Ii calmezi daca ii asculti fara sa ii judeci
- Complimentele te ajuta sa obtii ce vrei de la ei
- Iau foc daca le imiti actiunile sau ii ignori

Cum se impaca cu altii
Pariaza pe: Rac, Capricorn, Pesti
Doar prieteni: Fecioara, Scorpion, Sagetator
Impusca-te acum: Berbec, Taur, Gemeni, Balanta, Leu
Oaia neagra: Varsator
vivacedonna
Postat pe 27 Martie 2013 09:34
Fizicul Scorpionului este adesea robust, cu un magnetism puternic, cu tenul de culoare mai închisă, ochii adânciţi cu sclipiri de foc rece; are o privire pătrunzătoare, o exprimare directă şi sarcastică; vocea are tonuri aspre, chiar dacă manierele sunt curtenitoare. Este capabil de pasiuni arzătoare şi este decis să reuşească. Stilul său este dominant şi posesiv şi apelează cu talent la rolurile care îi convin pe moment. Bărbatul-Scorpion este dominat de senzualitate şi sexualitate, abil şi pasionat şi găseşte mereu mijloacele de a cuceri femeia care îl atrage. Este foarte dezagreabil dacă este neapreciat sau, şi mai rău, criticat. Este bărbatul care nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură, ce pretinde adoraţie, vrea să domine şi e plin de pretenţii; încăpăţânat şi chiar obositor, face foarte dificilă convieţuirea cu el în pace şi armonie. Partenera sa trebuie să fie alcătuită din superlative(cea mai frumoasă, tandră, tolerantă şi bună gospodină din câte există). Îşi iubeşte mult copiii şi le va acorda atenţie deosebită şi îi va influenţa cu personalitatea lui puternică. Bărbatul-Scorpion este generos, plin de complimente pentru femeia pe care o iubeşte şi de la care aşteaptă erotism şi mister. Are o putere de atracţie ce poate fi periculoasă şi epuizantă pentru partenere care nu sunt pregătite pentru agonie şi extaz şi preferă relaţii facile, călduţe. Poate avea un comportament despotic, căci are o natură arzătoare(chiar dacă e semn de Apă, să nu uităm că este guvernat de Marte), exigentă şi exclusivistă: vrea totul şi numai pentru EL.
garbo_13610
Postat pe 9 Mai 2013 17:42
sunt niste talentati ,asa considera ei ,dar sunt niste prosti....
garbo_9250
Postat pe 18 Iunie 2013 23:05


Mai, ceva probleme, clar, au la tartacuta...dar prosti nu sunt, neaparat
Problema-i ca atunci cand se indragostesc n-au deloc incredere in ei, dar fac in asa maniera incat sa crezi ca ar fi ceva in neregula cu tine si nu cu ei, deci, cum spuneam, au probleme(si nu putine) cu capul...sa zicem ca prosti nu, ca altfel nu i-ar duce mintea la atatea gafe rasunatoare si incalcite, din care nici ei nu mai stiu sa iasa
Mai, hai sa spunem ca-s "complicati", cum, de altfel, singuri se numesc
magdabeauty
Postat pe 19 Iunie 2013 07:12
De la: Fusun_ge, la data 2013-03-26 10:17:14 este deosebit de.....periculos !




periculosi pentru cine nu stie sa se joace cu ei si pentru cine li se supune orbeste. atunci face din tine tot ceea ce doreste.

''barbatul reprezinta un mister doar pentru el insusi'' - Marcel Proust
vivacedonna
Postat pe 19 Iunie 2013 18:54
De la: magdabeauty, la data 2013-06-19 07:12:00

Mai, ceva probleme, clar, au la tartacuta...dar prosti nu sunt, neaparat
Problema-i ca atunci cand se indragostesc n-au deloc incredere in ei, dar fac in asa maniera incat sa crezi ca ar fi ceva in neregula cu tine si nu cu ei, deci, cum spuneam, au probleme(si nu putine) cu capul...sa zicem ca prosti nu, ca altfel nu i-ar duce mintea la atatea gafe rasunatoare si incalcite, din care nici ei nu mai stiu sa iasa
Mai, hai sa spunem ca-s "complicati", cum, de altfel, singuri se numesc






foarte putini scorpioni se cunosc pe ei insisi.
se supraestimeaza si subestimeaza pe ceilalti. depinde si de educatia care au primit-o.
prinsi in propria mindrie nu sunt foarte atenti la toate detaliile totdeauna. sunt foarte buni observatori, dar in favoarea lor. totdeauna iti va vedea si cea mai mica gresala careia tu nu ai sa-i dai importanta.
se vad atit de mult pe ei incit nu mai vede persoana de alaturi.
nu-ti va spune niciodata ca te iubeste dar se dau de gol prin comportment, trebuie doar sa fii foarte atenta. nu-l face sa-ti spuna pt ca mai degraba renunta la tine.
pot fi batuti cu propriile lor arme. doar trebuie sa-i cunosti foarte bine.
vivacedonna
Postat pe 19 Iunie 2013 19:04
De la: garbo_13610, la data 2013-05-09 17:42:25Fizicul Scorpionului este adesea robust, cu un magnetism puternic, cu tenul de culoare mai închisă, ochii adânciţi cu sclipiri de foc rece; are o privire pătrunzătoare, o exprimare directă şi sarcastică; vocea are tonuri aspre, chiar dacă manierele sunt curtenitoare. Este capabil de pasiuni arzătoare şi este decis să reuşească. Stilul său este dominant şi posesiv şi apelează cu talent la rolurile care îi convin pe moment. Bărbatul-Scorpion este dominat de senzualitate şi sexualitate, abil şi pasionat şi găseşte mereu mijloacele de a cuceri femeia care îl atrage. Este foarte dezagreabil dacă este neapreciat sau, şi mai rău, criticat. Este bărbatul care nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură, ce pretinde adoraţie, vrea să domine şi e plin de pretenţii; încăpăţânat şi chiar obositor, face foarte dificilă convieţuirea cu el în pace şi armonie. Partenera sa trebuie să fie alcătuită din superlative(cea mai frumoasă, tandră, tolerantă şi bună gospodină din câte există). Îşi iubeşte mult copiii şi le va acorda atenţie deosebită şi îi va influenţa cu personalitatea lui puternică. Bărbatul-Scorpion este generos, plin de complimente pentru femeia pe care o iubeşte şi de la care aşteaptă erotism şi mister. Are o putere de atracţie ce poate fi periculoasă şi epuizantă pentru partenere care nu sunt pregătite pentru agonie şi extaz şi preferă relaţii facile, călduţe. Poate avea un comportament despotic, căci are o natură arzătoare(chiar dacă e semn de Apă, să nu uităm că este guvernat de Marte), exigentă şi exclusivistă: vrea totul şi numai pentru EL.




da, vrea totul si numai pentru el, doar ca el nu da totul, ci numai frinturi si numai atunci cind vrea si cind are nevoie de tine.

dar sa bem in cinstea lor fetelor, sunt amanti minunati. si atit.
vivacedonna
Postat pe 19 Iunie 2013 19:10
Mai bine am bea in cinstea noastra, de cinstea lor sa se ocupe singuri, zic...
magdabeauty
Postat pe 5 Iulie 2013 06:45
De la: magdabeauty, la data 2013-07-05 06:45:54Mai bine am bea in cinstea noastra, de cinstea lor sa se ocupe singuri, zic...



sigur, e si mai bine asa. sa bem in cinstea noastra.
ei se ocupa de cinstea lor, stai linistita la cit sunt de egoisti...
si cum nu vor sa invete cind sa-si foloseasca mindria....
ei pierd fara sa-si dea seama, din propriile lor greseli
vivacedonna
Postat pe 17 Iulie 2013 13:18

Mai, fiecare zodie are o doza de egoism si rautate....defecte si calitati
nu mai -citi atata

Da' ale voastre fetele indiferent de zodie, is mult mai vizibile dicat la barbati
....voi le puneti capac hai !

Num' bine si "analiza" mai amanuntita va rog fr.!
Fss_ssu
Postat pe 17 Iulie 2013 20:05
De la: suparatu_, la data 2013-07-17 20:05:36
Mai, fiecare zodie are o doza de egoism si rautate....defecte si calitati
nu mai -citi atata

Da' ale voastre fetele indiferent de zodie, is mult mai vizibile dicat la barbati
....voi le puneti capac hai !

Num' bine si "analiza" mai amanuntita va rog fr.!


de ce deranjeaza ceea ce scriem noi despre voi?
macar ale noastre sunt mai vizibile pentru ca le aratam, pentru ca suntem in stare sa spunem ca iubim pe cind voi nu aveti capacitatea de a comunica si mai ales nu recunoasteti nici macar voua insiva ca iubiti.
si atunci despre ce vorbim?
scorpionul este exact asa cum l-am descris
vivacedonna
Postat pe 19 Iulie 2013 17:37

'mda, sub nivelul minim de gandire....
Ce sa-ti zic...mai! eu imi leg singur sireturile nu limba
Da tu viva... di undi stii? esti scorpi/ooooo!...eu is fecioru' lu' tat
Fss_ssu
Postat pe 19 Iulie 2013 17:58
Şi io am tot legat (şireturi) şi tăt m-am împiedicat... Scor_0_pion(I)
Axl_R
Postat pe 19 Iulie 2013 18:15
De la: suparatu_, la data 2013-07-19 17:58:01
'mda, sub nivelul minim de gandire....
Ce sa-ti zic...mai! eu imi leg singur sireturile nu limba
Da tu viva... di undi stii? esti scorpi/ooooo!...eu is fecioru' lu' tat


foarte bine ca esti feciorul lui tata si nu esti scorpion altfel ne legam limba reciproc. , am putea sa ne-o legam oricum, pentru ca esti foarte critic
am trait intre scorpioni, deci a trebuit sa fiu mai mult decit ei ca sa le pot supravietui

tu feciorul lui tata, vrei sa-ti spun si despre tine?
eu zic ca nu e cazul, tu te cunosti
beau pentru tine, noroc , dragule
vivacedonna
Postat pe 19 Iulie 2013 18:50
De la: suparatu_, la data 2013-07-19 17:58:01
'mda, sub nivelul minim de gandire....
Ce sa-ti zic...mai! eu imi leg singur sireturile nu limba
Da tu viva... di undi stii? esti scorpi/ooooo!...eu is fecioru' lu' tat


nivelul meu de gindire cu siguranta nu ai vrea sa il cunosti.
nu era un raspuns sa fie catalogat la nivelul de gindire, ci am raspuns strict la ceea ce ai afirmat tu.
dar tu fiind ''feciorul lui tata'' da, ai curajul sa-ti exprimi sentimentele.
pentru ca vorbeam strict despre scorpioni nu despre toti barbatii.
deci unde-i nivelul de gindire?
vivacedonna
Postat pe 19 Iulie 2013 18:54
Eiii...ce stii tu ? Gandeste mult , da zice numa cat trebe
Rotty
Postat pe 19 Iulie 2013 19:01
De la: Rotty, la data 2013-07-19 19:01:52Eiii...ce stii tu ? Gandeste mult , da zice numa cat trebe


exact, draga, te-ai prins

dar ''feciorul lui tata'' s-a simtit ranit in mindria lui de barbat. trebuia sa tina parte barbatilor.
este un barbat sensibil, fie ca arata sau nu
vivacedonna
Postat pe 19 Iulie 2013 19:14

Da tu viva... di undi stii? esti scorpi/ooooo!...eu is fecioru' lu' tat [/quote]


si ca sa fim pe picior de egalitate iti spun zodia mea.
sunt rac cu ascendent in leu
vivacedonna
Postat pe 19 Iulie 2013 19:16
"este un barbat sensibil, fie ca arata sau nu "



Raritate...tre sa-l pretuim
Rotty
Postat pe 19 Iulie 2013 19:23
Nu spui mai bine ceva despre mine? Io am uitat cum sunt.

Raritate, la muzeu cu el! Să vadă lumili!
Axl_R
Postat pe 19 Iulie 2013 20:22
De la: Axl_R, la data 2013-07-19 18:15:41Şi io am tot legat (şireturi) şi tăt m-am împiedicat... Scor_0_pion(I)


daca nu le-ai legat ghini io ci sa-ti fac ?
Lasa, ghini ca nu ai cazut...di alta data sa legi fundita si sa strangi bine nodu' :*
"pion"

SU!
Fss_ssu
Postat pe 20 Iulie 2013 04:40
De la: vivacedonna, la data 2013-07-19 19:14:25
De la: Rotty, la data 2013-07-19 19:01:52Eiii...ce stii tu ? Gandeste mult , da zice numa cat trebe


exact, draga, te-ai prins

dar ''feciorul lui tata'' s-a simtit ranit in mindria lui de barbat. trebuia sa tina parte barbatilor.
este un barbat sensibil, fie ca arata sau nu


iote ce vizibila esti racusorule......te-ai albit tata la guler

Da' cini nu gandeste ca tini inseamna ca nu-i "asa"?

Miha,ai mancat lapte;))......ciocolata mi-o lasi mie, ti rog fr.!:*
Fss_ssu
Postat pe 20 Iulie 2013 04:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeie scorpion barbat sagetator 2 De la: pik_nik 17 Iulie 2009 13:12
sugestii,sfaturi , 6 De la: G1N3A5 31 Ianuarie 2011 16:48
eu capricorn si el leu 16 De la: garbo259123 10 Septembrie 2013 22:10
Drept pt mame 4 De la: garbo267052 4 Iunie 2013 09:40
eu leu ,,,el fecioara.... 25 De la: garbo255907 27 Decembrie 2011 18:27
Setari Cookie-uri