zodia varsator

as dori sa stiu cum sant varsatorii an viata de familie....poti avea ancredere an ei?sant pt.aventura sau familie?
garbo022775
Postat pe 16 Iulie 2009 09:33
De la: garbo022775, la data 2009-07-16 09:33:26as dori sa stiu cum sant varsatorii an viata de familie....poti avea ancredere an ei?sant pt.aventura sau familie?[/quote

varsatorul e zodia mea de ascendent si am peste 30 de ani. mi se potriveste 100%.
pot sa ma implic f mult intr-o relatie, dar cu conditia ca partenerul sa nu fie posesiv.
pont: pe varsator trebuie sa-l faci sa vrea sa vina el la tine :)
cand simte mereu nevoia sa vina la tine, atunci poti avea incredere :)
Blue_Tattoo
Postat pe 16 Iulie 2009 09:40
cand este vorba de familie varsatorii sunt foarte devotati acesteia .Pentru ei familia este un lucru sacru sunt in stare de orice pentru binele familieiDau tot si totul de la ei nu se gandesc nici o clipa sa-i faca vreun rau celui de langa el.Varsatorul cand iubeste,iubeste cu toata fiinta lui,cu toata sinceritatea si este foarte fidel intr-o relatie fie ea de lunga sau de scurta durata,asta pana in momentul cand descopera ca au fost mintiti.Le este foarte greu sa ierte poate chiar imposibil.Varsatorii au nevoie de multa libertate nu suporta sa fie tinuti sub papuc.Cateodata sunt foarte greu de inteles cu toate ca sinceritatea lor,aduce uneori a prostie.Le place frumosul,linistea si sa se simta iubiti si protejatiSi eu fac parte din nativii cu aceasta zodie si mi-am permis sa adaug acest comentariu cu privire la varsatori.
garbo001934
Postat pe 16 Iulie 2009 09:55
Pik! Ai scapat topicul asta.
Micass
Postat pe 17 Iulie 2009 06:24
De la: garbo001934, la data 2009-07-16 09:55:47cand este vorba de familie varsatorii sunt foarte devotati acesteia .Pentru ei familia este un lucru sacru sunt in stare de orice pentru binele familieiDau tot si totul de la ei nu se gandesc nici o clipa sa-i faca vreun rau celui de langa el.Varsatorul cand iubeste,iubeste cu toata fiinta lui,cu toata sinceritatea si este foarte fidel intr-o relatie fie ea de lunga sau de scurta durata,asta pana in momentul cand descopera ca au fost mintiti.Le este foarte greu sa ierte poate chiar imposibil.Varsatorii au nevoie de multa libertate nu suporta sa fie tinuti sub papuc.Cateodata sunt foarte greu de inteles cu toate ca sinceritatea lor,aduce uneori a prostie.Le place frumosul,linistea si sa se simta iubiti si protejatiSi eu fac parte din nativii cu aceasta zodie si mi-am permis sa adaug acest comentariu cu privire la varsatori.

Daca nu specificai la urma,invidiam barbatul de linga tine...asa il compatimesc...
valentino
Postat pe 17 Iulie 2009 07:10
De la: Micass, la data 2009-07-17 06:24:00Pik! Ai scapat topicul asta.



micass, nu l-am scapat ci l-am lasat sa scape. cand vad cum cum e cu "ancrederea", comportamentul "an" familie, imi vine sa scriu altceva, si io ma straduiesc sa nu supar prea multa lume.
ca oricum nu-mi iese, e alta treaba
pik_nik
Postat pe 17 Iulie 2009 07:52
pe scurt despre barbatul varsator... habra n-am daca e adevarat... n-am cunoscut niciunul... mint ei, mint si eu...

Ca s intrm direct n miezul problemei, nu te atepta ca un brbat din zodia Vrstorului s se comporte aa cum se comport oamenii ndrgostii. Dac faci greeala asta vei avea parte de o crud trezire la realitate. Cnd e vorba de prietenie, el e tot ce i-ai putea dori: cel mai bun prieten, un confident de ncredere. Dar dragostea... Dup cum spunea un Vrstor pe care l-am cunoscut: "Oricine poate avea o fat, dar dragostea e cu totul altceva". n cazul acestor brbai, asta e foarte adevrat.
Uranianul are idealuri neobinuit de nalte, datorit codului su moral rigid, care nu trebuie neaprat s coincid cu cel general acceptat de societate. Cu siguran va avea o via plin de schimbri, controverse i evenimente neateptate. Totui, vei avea alturi de el parte de momente de senintate deplin, cum nu vei avea cu nici un alt semn al zodiacului. O dat ce trece peste ocul descoperirii c a permis ca o femeie s devin mai interesant n ochii lui dect tot restul omenirii, el poate deveni un iubit extrem de atent. Partea periculoas e nainte de a depi ocul respectiv. Deoarece e att de obinuit s-i neglijeze problemele personale n favoarea celor ale majoritii, poi spera c ceva din aceast atitudine se va transfera i n viaa lui amoroas. ns nu conta pe asta. E la fel de posibil ca acest brbat s-i dea brusc seama c i-a dedicat toat loialitatea ie cnd snt atia oameni n lume care au nevoie de el. n acest caz, se va trage napoi de lng tine pentru a-i dovedi c nu a pierdut dragostea pentru prieteni i restul omenirii prin devotamentul fa de tine.
Fata care vrea s pun mna pe el va trebui s-l intrige mai nti. O carte deschis nu-i va strni niciodat curiozitatea. El e atras de paginile nchise, dac se poate chiar lipite ntre ele. Cnd o femeie l ignor sau i ascult propria raiune cnd e vorba s ia decizii (cel puin la nceput), el va face ochii mari i chipul lui va cpta expresia alert a unui ogar pus pe cutare.Acum e momentul s privim n fa partea cea mai rea. Spre deosebire de Rac, Capricorn, Leu sau Balan, Vrstorul nu ateapt nerbdtor nsurtoarea aa cum un copil ateapt desertul. La drept vorbind, majoritatea evit nsurtoarea ct pot de mult. Rareori se gsete vreun nativ care s fi fcut acest pas la tineree. De obicei acest impas ncepe prin faptul c Vrstorul pornete ntr-o iubire de la o frumoas, superb prietenie, sentiment de care i e mult mai uor s se desprind mai trziu. Acest brbat alege o fat care tie s fie i o bun camarad i care poate ine pasul cu subiectele care l intereseaz, inclusiv fotbalul, rebusul, caii de ras, licuricii i pergamentele de la Marea Moart. De ce? Simplu. Cu attea lucruri de discutat rmne mult mai puin timp pentru amorul fizic, care l poate face s se implice serios ntr-o relaie. Idealul lui e femeia care i e i prieten i care nu are pretenii emoionale de la el.Chiar i dup ce i-a adunat curajul s spun "Te iubesc", el va evita cstoria folosind toate scuzele i tertipurile inventate de mintea uman. Cnd le va termina, va inventa el unele total noi i pline de imaginaie. i va explica rbdtor c nu te poate ntreine financiar la nivelul pe care-l merii, c prinii lui au nevoie de el acas sau c nu e destul de bun pentru tine. Dac nici astea nu in, va susine c viitorul e prea nesigur, cu nclzirea asta global i cu poluarea... Dac e transferat undeva la Polul Nord? Ai putea muri de pneumonie acolo i el va jeli tot restul vieii!
Dar nu e totul pierdut. Dei se cstoresc trziu, Vrstorii se cstoresc pn la urm. De obicei dup ce ultimul lui prieten a pornit n cltorie de nunt, nativul se trezete c mariajul e un mister pe care alii l-au rezolvat iar el nici nu s-a apucat s-l investigheze. Firete c nu suport gndul acesta i poc! sare cu cererea n cstorie. Brusc, desigur.
O dat ce un nativ i-a ales o partener de via, din punctul lui de vedere poate s se concentreze asupra altor lucruri mai importante. Se poate relaxa i poate studia n linite chestiunea relaiilor dintre sexe.
Dac n relaia voastr apare o problem care-l face s se simt vinovat, va rupe legtura brusc, dei l va durea ngrozitor. Situaiile care pot duce la un asemenea deznodmnt ar putea fi aproape orice, de la faptul c prinii ti nu snt de acord cu legtura voastr, pn la diferena de religii dintre voi sau un fost iubit al tu la care nc mai ii, o promisiune pe care i.a fcut-o lui nsui cnd avea opt ani sau ceva ce a citit ntr-o carte. Indiferent ce e, va trebui rezolvat dac vrei ca intimitatea dintre voi s se refac, chiar dac dragostea dintre voi e scris n stele. Vrstorii zac n bezn i-i ling rnile inimii dac prietenii nu-i observ i nu ncep s le pun ntrebri.
Pentru copii uranianul va fi un bun prieten, care nu se satur s-i asculte, cci tot ce fac ei i se pare fascinant. Va face calcule complicate pentru a descoperi ce capacitate pulmonar trebuia s aib lupul din poveste pentru a drma dintr-o suflarele casele celor trei purcelui i-i va bate capul cu compoziia mixturii folosite de vrjitoare pentru a otrvi mrul oferit Albei ca Zpada.Dei e att de realist, Vrstorul nu va uita niciodat prima lui iubire adevrat. Aceti brbai se nsoar deseori cu iubita din copilrie, chiar dac trec ani de zile pn se rentlnesc. S-ar putea s uite de aniversarea nunii voastre, dar i va aduce violete n ianuarie. Crciunul poate fi oricnd, nu neaprat pe 25 Decembrie. Pot trece luni fr s-i spun un cuvnt afectuos, ca ntr-o diminea, cnd i faci omleta, s se uite adnc n ochii ti i s spun "Ai idee ct eti de frumoas?".

GATA! AJUNGE!
snowflake
Postat pe 21 August 2009 01:00
si pentru ca observ fascinatia pentru semnul meu zodiacal, haideti sa va torn si ceva amuzant... cu comentarii... varsator si sa taca?

Simbol: Varsatorul de Apa. Diluviu. Inundatie. Mai toarna un paharel
Activitate preferata: sa ii sfideze pe ceilalti
Idol romantic: Inspectorul Gadget [boulshit]
Slujba ideala: seful borgilor [boulshit]
Prima intalnire ideala: sa il rapeasca extraterestrii si sa il supuna la experiemente sexuale
Fraza cheie: Rezistenta e inutila
Parte a corpului: Gleznele, mereu scrantite de atata rasucit pe calcaie si iesit din camera [sad, but true]
Stil romantic: posedat
- cel mai posibil candidat la spitalul de glumeti dintre toate zodiile. Expresia tulburari de personalitate a fost inventata special pentru ei

EL - inventiv, original si cand e in toane bune, nimic nu ii sta in calea planurilor indraznete

DAR


- e mai degraba o combinatie intre doctorii Strangelove si Frankenstein
- formele standard de manipulare pe care le-ai aplicat la ceilalti barbati si au dat rezultate (sa zbieri ca apucata sau sa nu faci sex cu el vreo doua saptamani) nu o sa functioneze
EA

- un spirit liber, vesnic curioasa si intotdeauna prietenoasa. Are un farmec enigmatic. Vrea un partener romantic si intelectual. Nu e posesiva sau geloasa, crede ca dragostea se naste dintr-o prietenie frumoasa. E un individ complet

DAR

- e foarte draguta tot timpul pentru ca face numai ceea ce are chef

- cand e furioasa, s-ar sa se poarte ca un copil isteric o sa dea din picioare, o sa dea ordine, o sa dea cu lucrurile de pamant doar ca se iti faca in ciuda. Totusi, de obicei, o sa prefere sa adopte o atitudine filosofica cand se enerveaza si sa argumenteze pana cand incepi tu sa te isterizezi
- cu cat esti mai ciudat, cu atat o sa te gaseasca mai incitant.

Cand ii pui intrebarea: niciodata. Ar realiza ca relatia voastra e mai multe decat prietenie. In orice caz, daca faci parte din vreo minoritate de orice fel, ai sanse sa il duci la altar, pentru ca nu vrea sa fie acuzat de discriminare

Daca iti da papucii: nu o sa iti dea pe bune papucii pentru ca inca te respecta ca persoana. Pur si simplu nu o sa mai faca sex cu tine. Adica nu o sa se schimbe mare lucru

Daca ii dai papucii: o sa adopte o atitudine filosofica si o sa ajunga la concluzia ca e mai bine asa. O sa iti ceara sa ramaneti prieteni si nu o sa inteleaga de ce ii trantesti usa/telefonul in nas sau il impusti in picior
snowflake
Postat pe 21 August 2009 01:09
Eu n-am avut in viata mea pasiune pentru Varsatori pina cind...am aflat ca suntScorpion cu ascendent in Varsator.

A fost asa o rasturnare de situatii cind am aflat asat ca mi-a trebuit mult timp sa accept ideea. Am mai citit despre ei si acum pot spune ca chiar imi plac,Si da! E bine ca sunt un Scorpion cu ascendentul in Varsator.
Adica la libera gindire a scorpionului se adauga si spiritul liber al varsatorului.....Maaaama ce libera ma simt!!!!
Aemulus
Postat pe 21 August 2009 20:52
Mica, eu am Nordul Nord in Varsator..
kyra
Postat pe 21 August 2009 20:55
Si tu Chirule????
Si crezi ca e de bine?????
Aemulus
Postat pe 21 August 2009 20:57
ina,nu esti zodia asta dar tot T-I.M.I.M.
margelatu_68
Postat pe 21 August 2009 20:58
Mica, Nordul Nord iti descrie comportamentul spiritual..
kyra
Postat pe 21 August 2009 21:02
Chirule, nu stiu ce spui tu acolo.E o chestie si cu puncte cardinale?????
Aemulus
Postat pe 21 August 2009 21:07
este, este
Cica ..Nodul Sud e..karma, adica ce-ai facut nasol intr-o viata anterioara ..
si Nordul Nord e..dharma , adica iti zice comportamentul pe care trebuie sa-l ai in viata asta..sa sa-ti speli pacatele, cica
kyra
Postat pe 21 August 2009 21:11
Ce spui tu acolo? Ia zi-mi unde gasesc informatiile astea? Ca m-ai facut curioasa.
Eu citisem undeva ca intr-o viata anterioara am fost sotia unui conducator mongol (o fi fost Gingis Han?????) care a facut muuuulti copii ( ) dar care si-a planificat razbunare impotriva sotului rau toata viata!
Aemulus
Postat pe 21 August 2009 21:15
Nodul Nord in Varsator- Nodul Sud in Leu

In viata anterioara ati avut un mod foarte personal si original de a trai doar pentru sine, condus de un egocentrism puternic, complet dezinteresat fata de ceilalti. Erati atent cu propriile talente, cautand satisfactie personala. Erati orgolios, mandru, sfidator, un aristocrat care profita de pozitia sa in defavoarea altora. Cautati in permanenta sa iesiti in evidenta.
In aceasta existenta aveti menirea de a uita de sine pentru binele altora. E posibil sa nu puteti suporta traiul in compania altora, poate pentru ca nu acceptati ideea ca si dv. sunteti o parte dintr-un colectiv, si nu o entitate singulara. Aveti foarte dezvoltate complexul de superioritate si orgoliul, lucru care va ingreuneaza acum acomodarea. Va este greu sa renuntati la pozitii privilegiate pentru a va alatura oamenilor obisnuiti. Nu mai asteptati atentie si laude continue de la cei din jur. E posibil ca in aceasta existenta sa ocupati adeseori functii de raspundere, pentru a va dezvolta omenia si loialitatea. Interesele personale trebuie sa fie mereu dupa cele colective. Cautati-va un ideal spre care sa tindeti. Mediocritatea si banalitatea va plictisesc, de aceea cautati mereu compania persoanelor deosebite. Trebuie sa lasati orgoliul la o parte, sa-i acceptati pe ceilalti asa cum sunt. Fericirea este posibila numai daca va dezvoltati latura umanitara si dezinteresata.

uite aici o sursa http://www.forum.santamia.ro/showthread.php/fazele-lunii-rolul-lor-viata-cotidiana-869.html?p=12864#post12864
kyra
Postat pe 21 August 2009 21:18
POATE SA IMI SPUNA CINEVA CUM E FEMEIA PESTE?
margelatu_68
Postat pe 21 August 2009 21:20
SAU BARBATUL FECIOARA CU FEMEIA PESTE?
margelatu_68
Postat pe 21 August 2009 21:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
zodiac feminin pe anul 2010-zodia peste 4 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 11:39
zodia varsator 2 De la: garbo_472671 8 Martie 2018 10:00
Despre barbatul capricorn 3 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 13:10
astrele,ne influenteaza 4 De la: AGAPI_MOU 14 August 2009 10:15
Sunt in zodia racului dar nu suport deloc taurii. 81 De la: garbo_493614 17 Octombrie 2018 14:04
Setari Cookie-uri