Tratamentul pentru vindecarea cancerului--- inca o persoana cu cancer de colon remite .

Buna seara.Astazi am fost anuntati de evolutia tratamentul nostru bazat pe b17 .O femeie din Moinesti bolnava de cancer de colon stadiul 3b a inceput sa se vindece reducand evolutia celulelor cancerigene. Totul este bazat pe natural .Daca doriti mai multe detalii despre acest tratament va rugam sa ne contactati la 0728575715 sau pe www.cancerigen.ro.In orice caz va rugam sa ne contactati pentru detalii multiple despre acest tip de tratament. Multumim .
tratamente_sanatate
Postat pe 16 Iulie 2009 02:05
nene...ai o problema......ministerul sanatatii a aprobat schema de tratament cu aceste plante minune aduse din fundul pamantului???io zic sa nu faci zarva pana nu se stiu mai multe date si se obtine o remisiune completa a cancerului....boala asta are perioade si perioade....poate sa apara si o falsa neutralizare a ei....deci mai fa studii de cazuri si apoi prezinta-ne tratamentul minune....
tutankhamon
Postat pe 16 Iulie 2009 02:21
Am intrat din curiozitate crezand ca cineva povesteste o experienta si cand colo ce vad? Culmea prostiei umane.

"Domnii" de la cangerigen.ro cum de aveti tupeul asta mizerabil sa postati o reclama la tratament de cancer? Mintea aia a voastra mult redusa nu stie ca nu este de glumit cu aceasta boala????

Si faceti reclama la o carte!!!!!!!!!!! Extraordinar!

M-am enervat! si v-as zice multe dar prostia trebuie ignorata!!!

Si sa nu aveti tupeul sa-mi raspundeti spunandu-mi vrute si nevrute!!!
michelle_venus_21
Postat pe 22 Iulie 2009 08:13
De la: michelle_venus_21, la data 2009-07-22 08:13:49Am intrat din curiozitate crezand ca cineva povesteste o experienta si cand colo ce vad? Culmea prostiei umane.

"Domnii" de la cangerigen.ro cum de aveti tupeul asta mizerabil sa postati o reclama la tratament de cancer? Mintea aia a voastra mult redusa nu stie ca nu este de glumit cu aceasta boala????

Si faceti reclama la o carte!!!!!!!!!!! Extraordinar!

M-am enervat! si v-as zice multe dar prostia trebuie ignorata!!!

Si sa nu aveti tupeul sa-mi raspundeti spunandu-mi vrute si nevrute!!!
eu as putea sa postez o informare asupra unui produs ce poate ajuta in tratarea cancerului ?? acesta este TRANSFER FACTOR PLUS...de la 4 Life Research,un produs ce poate stimula celulele NK ale sistemului imunitar cu pana la 437% !!!
TF_
Postat pe 22 Iulie 2009 09:39
cineva din familia mea are cancer in primul stadiu , aceasta ruda a cauta pe net si pana la urma a gasit MARUL LUPULUI asa se numeste planta care ea a culeso din banat , , este foarte interesanta planta asta , si este folosita nu numai pt cancer , este indicata pt mai multe bolii , eu nu va dau adresa de seit dar va spun sa cautati pe google MARUL LUPULUI? MULT SUCCES PT CEI INTERESATI
yanyacharberet
Postat pe 22 Iulie 2009 10:40
In primul rand nu stiti despre ce se dicuta in aceea carte si va rog masurati-va cuvintele mai ales ca nu aveti cunostinte medicale.Toti cei care au comandat cartea sunt foarte multumiti.S-a luat PREMIUL NOBEL pentru acest studiu in Franta si nu l-am luat noi si cei care au facut cercetarile medicale de rigoare in domeniul cancerului.Cancerul nu este fatal cum credeti dvs.!!! Sunati si intrebati macar ce contine aceasta carte si secretele ei. Nu se vindeca nimeni cu 1 milion dar macar afla cum se poate vindeca.Costurile sunt de cateva mii de dolari pe plan medical tot la cei care au facut studiile de specialitate dar noi promovam tratamentele naturiste bazate pe vitamina B17. Studiati putin anatomia ,medicina , stiinta si apoi postati anti -reclama pe acest forum.Mult succes!


www.cancerigen.ro
tratamente_sanatate
Postat pe 22 Iulie 2009 21:57
ma nene, tara asta este plina de scavengeri care vor sa se imbogateasca pe seama disperarii celor bolnavi. bantuie tot felul de "specialisti", instruiti la botul calului, care se intrec in vanzarea de iluzii.

fara sa 'guglesc' iti garantez ca ptr stiudiul asta nu s-a luat niciun premiu nobel. b17, cunoscuta si sub numele de amigdalina parca, este o substanta interzisa in states. pe tema asta s-a facut un singur studiu cu adevarat serios, ale carui rezultate nu sunt in favoarea amigdalinei.

io nu contest ca interese obscure, gen trusturi farmaceutice, ar avea interesul sa blocheze tratamente simple precum cel bazat pe b17, insa - pana la proba contrarie - tot o industrie de profitori se dezvolta si aici.
anticenzura
Postat pe 13 August 2009 01:53
le meriti!!!!! daca prostia ar putea sa doara ,ar racni multa lume.Pacat de cei care la disperare asculta si cred in aceste reclame gen MAMA OMIDA.atata timp cat la noi exista saracie si disperare tarabele savantilor cu doctorate in medicina contracost evident vor avea musterii din plin.si eu am fost diagnosticata cu cancer la san ,din fericire am avut inspiratia sa merg la medic ,am 41 de ani cica mai am de trait 2,3 .nu clachez !!!! cu atat mai putin sa-mi pun sperante in sarlatani de 2 lei
tesy_ali
Postat pe 23 August 2009 21:51

http://www.tratamente.ca/index.php?ref=44&...

ACUM SI IN ROMANIA PROVITA NUTRITION

STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Stem 90 caps. 175,46.LEI


STEMULINTM

ACTIVATOR DE CELULE STEM

STEM CELL ACTIVATOR

O formulatie Canadiana Originala

STEMULIN: o alternativa naturala pentru transplantul de celule stem

STIMULEAZA PRODUCEREA DE CELULE STEM IN MADUVA OASELOR

REGENEREAZA INTREGUL ORGANISM

90 CAPSULE

Fabricat in Canada conf. GMP si ISO 9001


TRATAMENTELE CU CELULE STEM REPREZINTA ULTIMA REVOLUTIE IN MEDICINA MODERNA

REFACE INTREGUL ORGANISM prin inlocuirea celulelor inbatranite, degenerate, mutante sau bolnave cu celule noi, sanatoase

In momentul de fata exista indicatii specifice de utilizare a celulelor stem in peste 70 de afectiuni

REFACEREA ORGANELOR BOLNAVE, DEGENERATE, INBATRANITE

RESTAURAREA BALANTEI BIO-CHIMICE

MARIREA TRAFICULUI LIMFOCITELOR SI MONOCITELOR

Marirea numarului de celule stem produse in maduva oaselor si eliberarea acestora in circuitul sanguin poate duce la transformarea lor in celule cu functii specializate. Celulele stem se pot multiplica si deveni celule noi de: ficat, inima, creier, pancreas, rinichi, piele, sange etc. Cand exista suficiente celule stem in organism, creste potentialul acestuia de auto-reparare

(Referinte: JANA, vol. 2, No. 3, 2000, pp. 50-58; The New England Journal of Medicine, Volume 349:570-582 August 7, 2003 Number 6 )



In ce afectiuni pot fi celulele stem utile?

CANCER, PRE si POST CHIMOTERAPIE, SCLEROZA MULTIPLA, HEPATITE, CIROZA, DIABET, BOLI NEUROLOGICE, PARALIZII, LIMFOMA, BOLI DEGENERATIVE (RETINOPATIE, MIOPIE, INSUFICIENTA RENALA, PARKINSON, ALZHEIMER, SINDROM DOW etc.), STARE POST-OPERATORIE, RANIRI, INFARCT MIOCARDIC, etc.

STEMULIN (Stem Cell Activator) este de asemenea recomandat in: infarct miocardic, osteoporoza, cancer, hemoragie si infarct cerebral, arterite, scleroza multipla, hepatita, ciroza, insuficienta renala, diabet zaharat, boli ale aparatului digestiv, ale plamanilor, retinopatie degenerativa, miopie, artrite, reumatism, dureri articulare, boli neurologice si musculare degenerative (Parkinson, Alzheimer, scleroza amiotrofica laterala, paralizii, miopatii), arsuri, raniri, etc.

Celulele Stem reprezinta fundatia sistemului de regenerare, reparare si vindecare a organismului. (Cristian Drapeau, Ms.C.)

Ce sunt Celulele Stem Adulte? Sunt celule nediferentiate care nu contin in interiorul lor molecula de ADN, deci se pot transforma in orice celule specifice organului sau tesutului in care fie se gasesc fie spre care sunt directionate sau implantate. Celula Stem este caramida procesului de crestere, reparare si regenerare a organismului. Celule stem adulte nu dispar dupa nastere, ele sunt produse in continuare de organism jucand un rol important in repararea tesuturilor afectate de boala, epuizare, inbatranire. Productia de Celule Stem Adulte se micsoreaza odata cu trecerea anilor. Celulele stem adulte pluripotente sunt folosite n cadrul rennoirii esutului i se pot diferenia n scopul producerii diferitelor tipuri de celule umane (organe). Acum, ele reprezint o alternativ promitoare pentru celulele stem embrionare, aplannd astfel numeroasele polemici strnite de cele din urm, care necesit distrugerea embrionului. Practic, celulele stem pot regenera orice organ intern, elementele constitutive ale sangelui, mucoaselor precum si tesuturile tisulare (tesut nervos, cardiac, muscular, osos, etc)



Teoria Regenerarii cu Celule Stem afirma ca celulele stem (adulte nu embrionice) sunt produse in mod natural in maduva oaselor si sunt eliberate in mod natural in circuitul sanguin (si limfatic) prin care calatoresc catre celulele care au nevoie de ajutor. Cand un organ sau un tesut este intr-o situatie problematica sau critica (boala), acel organ elibereaza in circuitul sanguin si sistemul limfatic anumiti compusi chimici care trigereaza eliberarea de celule stem din maduva oaselor. Organul mai elibereaza totodata si un alt compus chimic (marker) care atrage celulele stem catre acel organ. Celule stem eliberate din maduva oaselor urmaresc gradientul de markeri din circuitul sanguin si/sau limfatic care le ghideaza catre organul respectiv. Acolo, celulele stem prolifereaza si se diferentiaza in celule noi ale organului respectiv (vom explica mai jos ce inseamna diferentierea)

Cercetari stiintifice recente au conclus valabilitatea acestei teorii concluzand ca celulele stem adulte sunt produse in maduva oaselor dupa care calatoresc prin intreg organismul actionand pentru repararea si optimizarea functiilor organelor si tesuturilor. Pe masura ce imbatranim sau ca urmare a unor boli acute sau degenerative, numarul de celule stem care circula prin organism scade, lasand organismul succeptibil la imbtranire, degenerare a organelor, imbolnaviri mai dese si mai profunde, incapacitate de vindecare. Ingredientele din STEMULIN pot stimula atat productia de celule stem in maduva oaselor cat si eliberarea a milioane de asememea celule pentru a circula prin organism. Celulele stem pota apoi migra si se ataseaza oricarei celule, tesut, os, muschi, cartilaj, organ..otiunde in organism unde este nevoie de reparatie. Odata atasate, fiecare celula stem se multiplica de 3.000-5.000 de ori

Majoritatea celulelor din organismul uman sunt specializate sa indeplineasca functia fiecarui organ din care fac parte. Celulele stem sunt insa diferite. Cand se divid, pot sa produca fie mai multe celule stem fie progenituri , adica celule care se diferentiaza si se transforma cand ajung la maturitate in celule specializate. De aici vine si numele de celule stem deoarece din ele apar mugurii celulelor specializate In limba engleza stem inseamna mugur. Aceasta capacitate de diferentiere in celule specializate atunci cand acestea devin nefunctionale ca urmare a imbolnavirii, degenerarii, mutatiei, ranirii sau inbatranirii, fac ca utilizarea celulelor stem sa constituie cel mai valoros mechanism la dispozitia medicinei regenerative.


Inspirat din descoperirile omului de stiinta Canadian, Cristian Drapeau, confirmate printre altele si de stagiul 1 al unui recent si intens proiect de cercetare de la Royal Victoria Hospital din Montreal, Canada, STEMULIN este un produs care ajuta la cresterea productiei de celule stem adulte in maduva osoasa, precum si a eliberarii si directionarii acestora catre zonele afectate din organism. Formulatia din STEMULIN realizata in colaborare cu Laboratoarele Canadiene Celex a rezultat intr-un produs care completeaza gama Provita de produse originale unice. Administrat singur sau in combinatii sinergice (ca de exemplu HGH-Activator), STEMULIN prezinta potentialul revolutionarii modului de aplicare a medicinii alternative.


Daca putem convinge organismul sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte sau sa stimuleze distribuirea si diviziunea acestora, atunci organismul nostru va fi capabil sa repare tesuturile si organele a caror functionare este afectata de boli, accidente, degenerari sau imbatranire. Problema realizarii unui produs eficient implica 4 etape fundamentale care trebuie adresate toate simultan pentru ca un Activator de Celule Stem sa fie util pana la capat:

1. Marirea productiei proprii de celule stem adulte in maduva osoasa (celule noi) sau in tesuturi (celule rezultate din diviziune celulara)

2. Dar a mari productia de celule stem nu este suficienta daca nu intervine si un mecanism de eliberare a acestora in circuitul sanguin si limfatic.

3. Mai mult, este necesar si un alt mecanism prin care organismul, prin intermediul sistemului imunitar, sa directioneze cu preponderenta aceste celule stem catre locurile unde este nevoie.

4. Odata ajunse la organul bolnav, celulele stem trebuie sa se transforme in celule noi specifice organului respectiv. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de stimularea procesului de generare de celule noi prin intermediul mecanismului genetic care implica cele 2 molecule fundamentale, ADN-ul si ARN-ul. ADN-ul este cel care se gsete n fiecare celul a unei fiine vii i care este esenial pentru identitatea si functionalitatea organelor interne. ARN-ul este o molecula care are functia sa inscriptioneze ADN-ul pentru ca celula stem sa devina o celula specifica unui anume organ.

Ingredientele din STEMULIN adreseaza toate cele 4 etape necesare descrise mai sus.

COMPOZITIE:

STEMULIN250 mg

(Extract proprietar concentrat din Aphanizomenon flos-aquae din lacul Oregon)

Extract din Phylum Chlorophyta.155 mg

(continand minimum 20% Factor de Crestere CGF)

Concentrat de substante din glanda Timus (porcina)...22 mg

Concentrat peptidic de ADN (Acid Dezoxiribonucleic)...45 mg

Concentrat peptidic de ARN (Acid Ribonucleic)...22mg

ADMINISTRARE: 3 capsule pe stomacul gol, de preferinta seara cu 30-minute inainte de culcare sau conform indicatiilor medicului.


RECOMANDARI:

Pentru refacerea organelor sau tesuturilor bolnave, degenerate, imbatranite, afectiuni ale organelor interne se poate asocia sinergic cu HGH-Activator
In cancere se poate asocia sinergic cu produsele anticancerigene imuno-stimulatoare, apoptotice, anti-metastatice (REISHI, AHCC, D-GLUCARATE, Coenzima Q10 in doze mari)
In boli cardiace (insuficienta cardiaca) si circulatorii (Arteroscleroze) se poate asocial sinergic cu cardio protectoare (HAWTHORN, Coenzima Q10) sau curatitoarele arteriale (Formula FLOW, EDTA Disodium Chelate, SERRA PLUS)
Efecte secundare posibile in prima saptamana de administrare care pot surveni de la caz la caz: o usoara stare de "neliniste", vise nocturne, usoara stare de oboseala, scaune mai dese dar ferme. Aceste efecte, in cazul in care apar, sunt usoare si trecatoare.

REFERINTE

Woods K., Ann NY Acad Sci 2000; 908: 331-335
Liang L., Stem Cells, 2002; 20(1): 21-31
Erices A., Br. J Haematol, 2000; 109(1): 183-186


elvira_costin
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:19
cancerul cea mai cumplita boala omoara organismul incet dar sigur parintii mei au decedat de cancer tata de cancer la prostata iar mama cancer la colon ceroza hepatica si cancer la rinichi atat stiu minuni nu exista ptr ca e cea mai grea boala
gmpa
Postat pe 16 Aprilie 2010 02:32
Sint S.I.I. din Bucuresti, 51 ani, diagnostic carcinom cu celule scuamoase col uterin,cu celula mica ,microinvaziv, din data de 31 oct. 2009

Am cunoscut realitatea acestei boli la ea acasa , respectiv la Institutul Oncologic Bucuresti , incredibil cu cita usurinta doctorii romani taie si indica tratamente care duc la moarte !!!! Imi va trebui timp sa-mi revin fizic si psihic doarece pina v-am gasit si in disperarea celui care afla de boala m-am supus radio terapiei , lucru pe care il regret nespus !!!
Diagnosticul meu este cancer col uterin - stadiu 1 A - si m-am vindecat cu ajutorul terapiei dlui Lungu Gabriel. prin tratamentul Breuss si tratamentele indicate de dvs pe produsele aduse din SUA. ,la trei saptamini de la inceperea tratamentului nu mai exista nici urma maligna in organismul meu.
Am insotit regimul recomandat de dansul. , m-am lasat de fumat exact cum mi-a spus. , respectiv dupa primele trei zile , ma simt minunat , nu pot sa-i multumesc pe cit merita dlui Lungu!
In continuare urmez regim si indicatiile dlui terapeut si as vrea ca toti bolnavii de aceasta boala sa aiba incredere in Dumnezeu ,in puterea naturii si in oameni ca Dl. Lungu . si sa se vindece , sa termine cu porcaria de la Institutul Oncologic , cu rablele lor de aparate si metodele invechite si nerusinate cu care pretind ca isi exercita profesia asa numitii doctori de acolo!!!!!!! Este evident ca nu au pic de rusine si umanitate si sant disperati dupa bani !!!!!!!!

Sper, adica sant convinsa ca voi reusi sa scot orisice urma de raze si sa redevin absolut normala.

Va multumesc , va rog sa faceti cunoscuta aceasta terapie mai mult daca puteti ca sa se vindece cit mai multi bolnavi.


stoicaiulia
Postat pe 14 Iunie 2010 16:44
Buna ziua! Si eu am apelat la domnu terapeut Lungu Gabriel am avut stadiul 3b anul trecut si am reusit prin terapia dansului sa ma vindec, daca se poate as dori sa postez analizele mele pe acest site poate cei sceptici vor capata mai multa incredere in tratamentele naturiste. Multumesc pe aceasta cale domunului lungu gabriel. Doamne ajuta si multa sanatate va doresc tuturor.
Mardan1940
Postat pe 14 Iunie 2010 16:57
orice boala este auto provocata,datorita unui comportament meschin.schimba-ti comportamentul si vei fii sanatos.
caasandra
Postat pe 14 Iunie 2010 17:17
Eu am primit recent in mail o oferta de pe site-ul www.produse-naturale-online.ro cu produse naturieste printre care si sucul Noni si alte cateva care sunt recunoscute pentru efectele benefice care le au in tratarea cancerului. Am tot auzit cum ca aceste produse Calivita sunt foarte bune dar la preturi care nu sunt acesibile tuturor.
Eu am folosit mai multe produse, nu vreau sa fac reclama dar le recomand cu incredere.
Patricia45
Postat pe 10 Decembrie 2010 05:21
Oncozul!
O metoda simpla, naturala si eficienta de a lupta impotriva cancerului.
Oncozul este un preparat care are la baza extract din venin de scorpion. Tratamentul cu Oncozul aduce importante beneficii pacientilor care sufera de diferite forme de cancer datorita efectului sau antitumoral, antiinflamator, analgezic si imunomodulator. Rezultatele tratamentului cu Oncozul se observa din primele 10 zile de la inceperea tratamentului la peste 90% din pacienti. Cresterea poftei de mancare, imbunatatirea somnului si diminuarea durerilor sunt printre primele rezultatele pe care pacientul bolnav de cancer le observa in primele saptamani de tratament. Datorita efectului puternic antitumoral, Oncozul reduce cu peste 30% dimensiunea tumorilor in peste 80% din cazuri in primele 5 luni de tratament. Utilizarea tratamentului in paralel cu chimioterapia si/sau radioterapia diminueaza considerabil reactiile adverse ale acestora.
Informatii referitoare la terapia cu Oncozul sunt disponibile la adresa: http://oncozul.com/
Oncozul este cea mai eficienta terapie alternativa in tratarea cancerului.
Oncozul
Postat pe 16 Decembrie 2011 19:03
va rog din suflet sami dati si mie adresa domnului lungu gabriel eu am leiomiosarcoma uterina adresa mea de email e icuta.icuta@yahoo.com adresa nr de tel adresa de email daca aveti multumesc sanatate multa
garbo_6315
Postat pe 3 August 2012 17:51
va rog, daca cineva ma poate ajuta, sa ma contacteze pe adresa de email grecuzoica@yahoo.com . tatal meu are cancer in stadiul 4 si a facut apa la plamani. am nevoie de un sfat, ajutor...
multumesc :(
maximaro
Postat pe 30 Septembrie 2013 16:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tratamentul pentru vindecarea cancerului--- inca o persoana cu cancer de colon remite . 17 De la: tratamente_sanatate 30 Septembrie 2013 16:38
Bună 2 De la: danidani70 15 Noiembrie 2015 11:15
Remedii naturale pentru tulburari de menopauza 18 De la: Medic_Fares 2 Aprilie 2015 12:27
Am intrat cam devreme la premenopauza 42ani 11 De la: Daniela_Zabet_1 13 Ianuarie 2017 08:51
mia intiirziat ciclu 4 luni 5 De la: garbo_12804 19 Aprilie 2013 15:33
Setari Cookie-uri