Paranormal
Intra in contul tau
|
sandy_bell 172 mesaje Membru din: 3/07/2009 |
rasfoind arhiva de pe garbo am ajuns la un subiect interesant pentru mine. intamplari paranormale. sper sa nu-mi iau "papara" pentru plagiat ,dar ma risc.ati trait intamplari cu iz paranormal?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra Garbo.ro 3262 mesaje Membru din: 3/06/2009 |
tot imi dispareau banii de buzunar in neant... pana am descoperit ca spiritul malefic vinovat era nevasta-mea. Raporteaza abuz de limbaj
Urat, batran si foarte insurat. Deci le am pe toate.
|
|
Fosta membra Garbo.ro 1262 mesaje Membru din: 4/05/2009 |
|
si eu am una. acum nu stiu daca am eu ceva probleme la mansarda insa ...intr-o zi ,mergand spre casa cu masina (mentionez ca nu aveam casetofon) am auzit muzica...in surdina....de unde?? n-as putea sa spun pentru ca eram pe un drum unde nu erau case sau ceva de unde sa vina muzica asta.prima chestie la care m-am gandit a fost ca piticii din creierul meu tin chef....nici acum nu pot sa-mi dau seama de unde aceasta muzica...
|
zambil 7966 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
sandico...
multora le zumzaie mintea beyond the control, fata... bine ca macar tu auzi muzici... Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: zambil, la data 2009-07-15 12:29:37sandico... dap. sunt o norocoasa. iti dai seama daca auzeam "kill themmmm, kill them alllllll" o my gooooood.
|
iasomia 13118 mesaje Membru din: 3/10/2008 |
poate iti canta pasarica,sanduco....
|
Fosta membra Garbo.ro 3262 mesaje Membru din: 3/06/2009 |
sandelu', nu cumva te preumblai printr-o zona d-aia mai "turistica" de felu' ei, plina de turisti la gratare cu gutza-n creier?
Raporteaza abuz de limbaj
Urat, batran si foarte insurat. Deci le am pe toate.
|
|
|
|
|
De la: Vidar, la data 2009-07-15 12:35:13sandelu', nu cumva te preumblai printr-o zona d-aia mai "turistica" de felu' ei, plina de turisti la gratare cu gutza-n creier? nu nu, pasarica verificata, zona fara turisti , fara case , fara locuitori.
|
tutankhamon 19342 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
paranormale sunt la mine situatiile deja vu......vad pe strada chestii pe care imi dau seama ca le-am visat cu o noapte inainte sau cu doua.....cum a fost zilele trecute cu un autobuz pe care l-am visat si a trecut prin dreptul statiei unde eu asteptam altul....si cand m-am uitat la traseu, nu avea nici o legatura cu drumul pe care era....
zambeste acum, maine poate fi mai rau.
ACCEPT PRIETENI NUMAI PE CEI PE CARE II DORESC EU...NU MA MAI ASASINATI CU CERERI DE PRIETENIE....
|
|
De la: tutankhamon, la data 2009-07-15 12:38:18paranormale sunt la mine situatiile deja vu......vad pe strada chestii pe care imi dau seama ca le-am visat cu o noapte inainte sau cu doua.....cum a fost zilele trecute cu un autobuz pe care l-am visat si a trecut prin dreptul statiei unde eu asteptam altul....si cand m-am uitat la traseu, nu avea nici o legatura cu drumul pe care era....
|
fai..
tie iti place sa plangi? da-o draq de muzica in surdina,poate esti indragostita....
|
zambil 7966 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
tutanko...
tu citisi articolu' ala din descopera, cu deja-vu asta... cica toti aveam senzatii d-astea, in special in adolescenta si in juru' varstei de 40... de la piticii de pe creier ni se trage... cati ani zici ca ai tu?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: iasomia, la data 2009-07-15 12:41:34fai.. mai.... asta se intampla acu 100 de ani. nu e caz recent. Raporteaza abuz de limbaj |
|
36 fac zambilule in 3 saptamani....mai bine zis pe 3 august...dar faza e ca am de mica chestiile aste cu paranormalu'...nu cred ca e de la pitici...
ACCEPT PRIETENI NUMAI PE CEI PE CARE II DORESC EU...NU MA MAI ASASINATI CU CERERI DE PRIETENIE....
|
|
pai si atunci de ce esti trista?
cu totii patim chestii d-astea... Raporteaza abuz de limbaj |
|
De la: iasomia, la data 2009-07-15 12:44:56pai si atunci de ce esti trista? sa mor ca nu-s trista chiar de loc. ma amuza chestiile astea.cand am auzit muzica am vrut sa opresc masina , sa sar din ea si sa fuuuug. cred ca a fost un scurt la mansarda. Raporteaza abuz de limbaj |
|
aham..pui emoticonii aia la misto....
|
De la: iasomia, la data 2009-07-15 12:49:08aham..pui emoticonii aia la misto....
|
esti tare....
|
De la: iasomia, la data 2009-07-15 12:53:15esti tare.... thanks Raporteaza abuz de limbaj |
|
nu mai exista paranormali????
|
|
SToian_Constanta 8 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
Mie mi sa intimplat alt ceva si nu imi explic cum se poate misca un pahar cu apa fara sal atinga nimeni si fara nici un zgomot.Cind mi sa intimplat ma uitam la pahar si nu imi venea a crede am pus mina pe pahar si nimic apa sub el sau ceva miscare am implins paharul cu degetul face un mic zgomot, totusi nu imi explic nici acum de ce se plimba pe masa?
|
pik_nik 15618 mesaje Membru din: 21/06/2009 |
ai incercat sa indrepti masa?
|
garbo015564 207 mesaje Membru din: 2/07/2009 |
se plimbau cratimile (daca stii ce-i alea?! )Erau prea multe pe-afara si nu mai aveau loc pe masa!!!
|
tantzoooooo...plimbashi paharul cu deshtu sau cu ocii?????ca nu am inteles mamicule....
|
|
Fosta membra Garbo.ro 3978 mesaje Membru din: 19/06/2009 |
sigur nu ti-a fost rau si ameteai?
|
Fosta membra Garbo.ro 3699 mesaje Membru din: 16/11/2008 |
hmmm...la o sedinta de spiritism am asisat si eu! in liceu! nu cred ca sunt tampenii....desi nu-mi explic! de fapt chiar stiu sigur ca exista! tot atunci am citit "sic cogito" al lui hasdeu unde povestea cum ii dicta iulia...planul mausoleului de la campina. stiu sigur ca exista dar mai stiu tot sigur ca nu cred ca as vrea sa stiu mai mult
dante?oh, little dante,he use to write a little better than me...
|
|
pik_nik 15618 mesaje Membru din: 21/06/2009 |
love, crezi ca ar fi paranormal daca m-ai gasi acum in patul tau?
|
Fosta membra Garbo.ro 3699 mesaje Membru din: 16/11/2008 |
pe tineeeee ?? daaaa !!!!!!!! eu cred ca daa! Raporteaza abuz de limbaj
dante?oh, little dante,he use to write a little better than me...
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |
|
|
|
|
|
|

pe tineeeee ??
Promotia zilei pe Kuponiada.ro