Zodia taur
Intra in contul tau
Horoscop zilnic: Berbec • Taur • Gemeni • Rac • Leu • Fecioara • Balanta • Scorpion • Sagetator • Capricorn • Varsator • Pesti
|
ane_mary39 68 mesaje Membru din: 18/06/2009 Oras: Cluj |
21 04 1970
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra Garbo.ro 2885 mesaje Membru din: 18/06/2009 |
Raporteaza abuz de limbaj
in cetatea mea
|
|
garbo089305 49 mesaje Membru din: 21/12/2009 |
sincer..barbatii taur sunt ahhhhhhhh cei mai super! dar fetele st km foart fitzoase si aerate si nust cum ..nust qm esti u dar dak n ai ifose esti ceva bun pe lumea asta pt zodia taur in cazul femeilor
|
ufishor 1494 mesaje Membru din: 21/09/2010 Oras: Iasi |
"nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!".
|
|
AlexsSandra 3 mesaje Membru din: 1/09/2009 |
De la: ufishor, la data 2010-12-15 18:46:08da, deci...k...k....ahhhhhhhhhhhhh Nu-s fitoase, au doar un aer copilaros impletiti cu senzualitatea si cum sunt guvernate de Venus inocenta si candoarea totodata ne caracetrizeaza- iar faptul ca tie iti parem fitoase se poate datora si faptului ca de multe ori timizii sunt considerati persoane cu "nasu' pe sus" tocmai fiindca nu intra degraba in discutii, tatoneaza terenul si vor sa vada cu cine au de-a face. Asta e pledoaria mea pentru faptul ca ne faci fitoase. Eu una, ca reprezentanta a zodiei taurului stiu ca nu sunt fitoasa ins anu imi place sa stau chiar in preajma tuturor si oamenii cu care ies trebuie sa am ce discuta cu ei, sa fie manierati si civilizati- iar daca asta pentru tine e caracteristica de fita...atunci sa avem pardon. Cat priveste barbatii taur, pana acum ce am intalnit eu, mi se pare f f introvertiti si necomunicativi, fata de genul feminin al zodiei taur Raporteaza abuz de limbaj |
|
zambila 10235 mesaje Membru din: 8/05/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
|
nuti_vio 7033 mesaje Membru din: 12/09/2009 |
nuti-vio
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |

Promotia zilei pe Kuponiada.ro