cancer de sin

de ce nu se spune nimic de canceru de sin vad pe forum fete si femei cred ca e un subiect foarte interesant
nety
Postat pe 23 Iunie 2009 09:40
bu hu hu...noi vrem sa ne deconectam acilea...nu sa discutam pe marginea unor subiecte morbide...

daca tu ai probleme de genul asta, descarca-te aici, ca e ok...
wife_de_zmeu
Postat pe 23 Iunie 2009 09:45
http://www.romaniancancerleague.org/ro/aboutcancer-breast.php

uite aici de cancerul la san....
..................................................................
www.exposhop.ro - castiga un week-end la munte
exposhop
Postat pe 23 Iunie 2009 09:45
nu am probleme dar cred ca e un subiect care ne intereseaza pe toate femeile si nu doresc la nimeni da treaca prin as ceva sanatate ca e mai buna ca toate
nety
Postat pe 23 Iunie 2009 09:57
mama mea a avut am trecut toata iarna prin chimioterapie si tot tacamul sa speram ca totul e mai bine..acum creste si parul...viata merge inainte..inportant e sa lupti si sa intelegi ca uni te iubesc..
AGAPI_MOU
Postat pe 22 August 2009 12:16
Cancerul de san este de departe cel mai frecvent dintre cancerele femeii. Desi nu este cunoscuta cauza sa exacta, factorii de risc sunt din ce in ce mai bine identificati. Gratie mamografiei, depistarea precoce a acestui cancer a crescut semnificativ perspectiva vindecarii. In majoritatea cazurilor, prima manifestare a cancerului de san este un nodul descoperit de femeie sau de medic. Acest nodul este cel mai frecvent situat in portiunea superioara a sanului, in apropierea axilei. Celelalte simptome sunt secretia mamelonara si deformarea areolei sau a mamelonului (retractie). Uneori, cancerul de san nu prezinta nici un semn. Nu orice nodul de san este obligatoriu canceros. Poate fi vorba de un chist, de o congestie dureroasa legata de perioada premenstruala, sau de un adenofibrom, o tumora benigna frecventa.


Mai multe detalii legate de aceasta afectiune precum si tratament gasiti la http://www.imalife.ro/tratamente-cancer-mamar.html
bianca_grecu
Postat pe 21 Ianuarie 2010 21:26
Am uitat sa mai adaug ca Stemulin - activator celule stem este un produs extraordinar de bun, 100% natural.


Sanatate multa!
bianca_grecu
Postat pe 21 Ianuarie 2010 21:28
ntr-adevr este un subiect f delicat din cauza acestei boli nemiloase mi-am pierdut mama acum 1 an și 5 luni.Este cumplit atunci cnd nu se mai poate face ceva asta depinde si de forma de cancer pe care o capeți.De regul se declanseaz de la dereglri hormonale dar și pe baz de sistem nervos.Dar nu este nimic ru c se vb de acest subiect chiar poate avem cte ceva de nvțat.Toate femeile ar s fac n fiecare an cte o mamografie este necesar dar fie vorba ntre noi tratm totul cu indiferenț. Cred c ar trebui s avem mai mult grij de sntatea.Ce am vzut la Spitalul Fundeni m-am ngrozit,copii șe cțiva ani bolnavi de cancer, tinere ca noi cu ambii sni scosi etc.Cel mai cumplit este s-ți vezi propiul copil numai de cțiva ani bolnav de cancer, s-l duci cu cruciorul șau targa,s-l vezi fr pr și n fiecare zi da mna cu moartea.La majoritatea femeilor care se opereaz poate s reapar chiar si dup 5,6... asta depinde si de ce natur este malign sau belign, mai depinde si de organism.Dar viața ne ofer si bune si rele si trebuie s trecem prin ele.
alex2007
Postat pe 29 Ianuarie 2010 23:21
La majoritatea femeilor care se opereaz poate s reapar chiar si dup 5,6... asta depinde si de ce natur este malign sau belign, mai depinde si de organism.Dar viața ne ofer si bune si rele si trebuie s trecem prin ele.

Cunosc pe cineva care in 1985 a avut cancer, i-a scos o parte dintr-un san si doctorul (un chirurg din Cluj) i-a recomandat sa faca injectii de 2 ori pe zi cu Polidin, timp de 2 ani. Cel putin 7 ani, cat am mai pastrat legatura, nu a recidivat.Prietena mea a plecat in Israel si dupa un timp nu am mai primit scrisori, (nu stiu daca nu cumva pentru ca avea copii in armata -la ei era obligatoriu 3 ani ), apoi eu mi- am scimbat domiciliul si am pierdut legatura.
Oricum, Polidinul probabil ca i-a ajutat sistemului sau imunitar.
roflorea
Postat pe 3 Decembrie 2011 08:48
va rog sa cititi pe net despre uleiul de canabis, sau uleiul dee canepa. Trateaza diferite afectiuni si da rezultate bune in tratarea cancerului
http://www.formula-as.ro/2010/941/medicina-naturii-44/drogul-care-salveaza-vieti-canepa-13014
Magda_Mihalcea_1
Postat pe 2 Decembrie 2012 23:33
mie imi vine greu sa cred ca o problema asa de grava precum cancerul se poate rezolva cu reteta naturista. ar fi prea simplu ca uleiul de canepa sa rezolve problema, nu credeti? :) eu am avut o colega de munca bolnava de cancer la san si, credeti-ma, a incercat toate metodele posibile, si medicale, si naturiste, si spirituale. poate retetele naturiste ajuta, cine stie, dar parerea mea este ca parerea medicului este esentiala si nu ar trebui sa o neglijam. colega mea este bine acum, a avut norocul sa mearga la o clinica foarte buna din - Donna Medical Center.
ar trebui sa existe un astfel de topic pe orice forum, parerea mea. cancerul la san e prima forma de cancer la femei cu mortalitatea cea mai ridicata. daca am merge mai control mai des, orice problema ar putea fi rezolvata din timp.
dar, in schimb, femeile prefera sa evite subiectul....:(
garbo_9953
Postat pe 26 Februarie 2013 11:00
Orice femeie care se simte bine, poate sa treaca pentru un control si pe la CENTRUL NATIONAL DE MEDICINA ALTERNATIVA si COMPLEMENTARA soseaua PANDURI 22 sct 5, pentru ca acolo se face un control general, echilibru, dezechilibre ale organismului, se da un tratament homeopat adecvat fiecareia si acupunctura pentru echilibrarea corpului, ca sa se previna probleme.
kidz003804
Postat pe 10 Martie 2013 19:01
sunt de acord, toata treaba asta cu remediile naturiste nu e deloc ancorata in realitate. Chiar ma enervez cand citesc pe forumuri despre remedii "miraculoase", pe care oameni disperati cheltuie banii degeaba. Da, ok, e bine sa ai un stil de viata sanatos si apropiat de tot ce inseamna natural, dar cel care te poate ajuta cu adevarat este medicul specialist. am cautat si eu clinica de care spuneai si am vazut ca au niste articole foarte utile despre diverse afectiuni ale femeilor, va recomand sa le cititi: http://www.donna-medicalcenter.ro/pentru-tine.html
garbo_12243
Postat pe 20 Martie 2013 12:39
Am inteles ca este foarte important controlul anual pentru ca sansele ca boala sa fie invinsa, sunt mai mari atunci cand este descoperita mai devreme. Si eu merg la clinica Donna, este foarte convenabil pentru ca ofera tot felul de pachete promotionala. O zi frumoasa!!!! ;;)
garbo_13316
Postat pe 26 Aprilie 2013 18:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mamografie digitala - la Premium Clinique 1 De la: PremiumClinique 27 Iulie 2010 16:55
cancer de sin 15 De la: nety 8 Ianuarie 2018 14:54
preventie cancer 9 De la: garbo_381807 9 Februarie 2018 13:50
verificarea sanilor 14 De la: annie0209 10 Februarie 2011 23:45
Invata cum sa previi cancerul de san 4 De la: calugaru 19 Februarie 2012 15:08
Setari Cookie-uri