SEX DUPA 40 ANI LA BARBATI

De la: pufuletdesalcie, la data 2009-06-22 11:15:37AS VREA SI EU NISTE LAMURIRI DACA POATE CINEVA SA MI LE DEA CUM EVOLUEAZA BARBATUL IN MATERIE DE SEX ODATA CU INAINTEREA IN VARSTA?....SOTUL IMPLINESTE 40 DE ANI ANUL VIITOR SI NU AVEM O RELATIE IN PAT FOERTE BUNA....ESTE INTOTDEAUNA OBOSIT....SI IMI SPUNE CA NU MAI ARE 20 DE ANI...SI AM AUZIT DE MULTE ORI CA SEXUL DUPA 40 ANI LA BARBATI SE IMBUNATATESTE ESTE ADEVARAT?

Draga mea barbatii sunt foarte diferiti dar depind foarte mult de calitatea femeilor.
garbo261156MADALINA
Postat pe 25 Ianuarie 2012 14:55
si de ceea ce mananca
dor72_
Postat pe 25 Ianuarie 2012 15:47
mai ales ce mnnc n bombe de tipul lounge&whatever, nu, doaro?
Thor_again
Postat pe 25 Ianuarie 2012 15:50
da si se metamorfozeaza rapid: de la camila la bok , apoi tarzan si nu mai stiu ce...ca nu am avut rabdare sa citesc tot...
in orice caz, tot chelnerita cica e mai potrivit
dor72_
Postat pe 25 Ianuarie 2012 15:54
De la: Ciresica, la data 2011-01-14 18:51:12Barbatii dupa 40 de ani ar trebui sa faca dragoste nu sex.
Restul e doar vorba in vint.

Ca dupa mintea ta, pana la 40 de ani , au dat doar la rame sau vasle , antrenandu-se pentru facut dragoste ...?!
carco
Postat pe 6 Februarie 2012 22:30
De la: garbo261156MADALINA, la data 2012-01-25 14:55:45
Draga mea barbatii sunt foarte diferiti dar depind foarte mult de calitatea femeilor.

Alta filozoafa !!! Cine va scoate,maica, pe banda rulanta ?!?!
carco
Postat pe 6 Februarie 2012 22:32
ei, draci! cum cine? mama invatatura fixata pe un neuron abuzat! :D
esme
Postat pe 6 Februarie 2012 22:38
spune-i ca vei cauta in alta parte ce nu gasesti la el.....vezi reactia lui.
dennissa
Postat pe 19 Februarie 2012 04:46
De la: pufuletdesalcie, la data 2009-06-22 11:15:37AS VREA SI EU NISTE LAMURIRI DACA POATE CINEVA SA MI LE DEA CUM EVOLUEAZA BARBATUL IN MATERIE DE SEX ODATA CU INAINTEREA IN VARSTA?....SOTUL IMPLINESTE 40 DE ANI ANUL VIITOR SI NU AVEM O RELATIE IN PAT FOERTE BUNA....ESTE INTOTDEAUNA OBOSIT....SI IMI SPUNE CA NU MAI ARE 20 DE ANI...SI AM AUZIT DE MULTE ORI CA SEXUL DUPA 40 ANI LA BARBATI SE IMBUNATATESTE ESTE ADEVARAT?

Daca fumeaza si mai si bea ,dute cu el la doctor saracul sa faca o ecografie abdominala,el ar vrea sa faca sex dar nu este lasat de prostatita sau adenomul de prostata,cauza multor neintelegeri intre parteneri intr-o casatorie(anexite,cistite,prostatite etc.)
http://medlive.hotnews.ro/cum-este-influentata-viata-sexuala-de-afectiunile-prostatei.html
VOIAJOR
Postat pe 20 Februarie 2012 08:00
Odata cu inaintarea in varsta rezistenta in timpul actului sexual scade si problemele legate de potenta se accentueaza. Oricum la cate remedii sunt pe piata in momentul de fata aceste probleme se pot rezolva. Cel mai bine ar fi sa se gaseasca o metoda care sa nu produca efecte secundare.

garbo_408737
Postat pe 19 Ianuarie 2015 09:56
Cresterea duratei actului sexual se poate obtine si cu ajutorul unor suplimente sau pastile care pot sa creasca randamentul sexual.
garbo_409572
Postat pe 17 Februarie 2015 13:47
De la: dennissa, la data 2012-02-19 04:46:23spune-i ca vei cauta in alta parte ce nu gasesti la el....


Ce să caute ?
VasileDinNuc
Postat pe 17 Februarie 2015 23:44
În general, bărbaților normali, din câte știu eu, le plac femeile cu apetit sexual. Că este după 40 de ani sau înainte, prea puțin importă. Iar dacă doi oameni trăiesc împreună este o prostie ca lipsa de interes să vină dintr-o oarece modificare a aspectului fizic. Toți ne schimbăm și cel mai urât lucru e dacă partenerul face remarci de genul, când el nu face nimic pentru a modifica starea de fapt. Ca să slăbești e nevoie în principal de timp, un regim echilibrat și măcar puțin sport. Or, dacă partenerul nu face nimic pentru a asigura asta, mi se pare o prostie să aibă pretenții. Cât privește lipsa de interes, pot fi cel puțin două cauze. O cauză, și foarte importantă, e nepotrivirea a ceea ce numim popular temperament. O alta, și deloc de neglijat e că fie primește în altă parte ceea ce are nevoie, fie se autosatisface singur. Bineînțeles, pot fi mai multe, stres cauzat de muncă sau probleme financiare, probleme de sănătate, etc. Dar astea ar trebui să le cunoști, și bănuiesc că în cazul ăsta ai înțelege.
BadeaGheorghi
Postat pe 18 Februarie 2015 20:16
Nu este adevărat ! Sexul nu îmbunătățeste dupa 40 de ani! Daka nu făcea când era mai tânăr fii sigura ca nu face dupa 40! Știi care este problema? Bărbații dupA 40 de ani , vor ceva nou! S.au plictisit de ' sexul de rutina' ca sa l numesc asa ! Încearcă ceva ce nu ai mai încercat niciodată! Dar nu dintr-odată! Ca pe urma i-l sperii! Si se întreaba ce se întâmpla cu tine! De ex: când vine de la servici, ii Pregătești cina lui preferata , dupa ii faci un masaj la picioare, dupa i-l mângâi, i-l săruți, ii dai mai multă atenție ! Dar nu-i spune hai sa facem sex!!! niciodată! Dupa, pui copii sa doarmă i-l faci sa Rada -, ii mai dai ceva de papa, ( bărbaților le place sa fie razgaiati) , dar un lucru important care am uitat este atunci când vine de la munca, sa te vadă frumoasa spălată un Pik machiata nu foarte strident frumos îmbrăcată .... ETC -
Dupa care începi sa.l mângâi pe tot corpul, il pupi pe tot corpul, si începeți faceți ce este necesar! .... Si crede ma nu are cum sa refuze asa ceva. Chestia este ca daka vrei ceva de la el atunci trebuie sa faci ceva in schimb ca sa i-l obții! Ptr ca nimeni nu ti.l da asa degeaba! Uite o femeie tânara nu trebuie sa facă aproape nimik ca sa i-l atragă pe orice bărbat ptr ca are corpul , are pielea tânara doar se machiază un Pik o toala sexy pe ea si bărbați sare pe ea. In schimb o femeie mai in vârsta ca sa spun asa are pielea lăsată se deformează un Pik dupa naștere știți voi ce vreau sa zik si bărbații au nevoie sa fie ațâțați . O femeie mai in vârsta trebuie sa facă un Pik mai mult si sa aibe grija de ea si de soț in special! Dak ești intr-o căsnicie de durata il Cunoști mai bine ca oricine cei place si ce nu! Fă-l sa se simtă special lângă tine altfel ii fug ochii dupa alta! Nu-l lasa de izbeliște!
Dak continui cu asta de 2 trei ori pe săptămana sau in fiecare zi, atunci ți-ai îndeplinit scopul! Asta înseamnă in mare parte sa păstrezi Flacăra aprinsa dintre voi!
garbo_408129
Postat pe 9 August 2015 17:30
...Si pana e el la munca , mai inveti sa scri corect. Asa-i 129 ? Nu de alta , dar daca-i faci toate alea asa de bine precum ai scris , i moare omului la intrare.
Rotty
Postat pe 10 August 2015 05:47
Uite rotty! Aici nu suntem la gramatica! Sau la școala! Aici este vorba de ceva serios nu sa facem mișto de oameni! Trebuie sa dam sfaturi nu sa radem de ei ca unii oameni își pun speranța in ceea ce scriem aici! Daka nu știi sa îți dai cu părerea atunci te rog sa te dezabonezi ! Ai face lumii asteia un favor!
PS : crede- ma ca ceea ce am scris funcționează întotdeauna! Dak nu ești tu in cauza da sfatul asta la altcineva si convinge.te singura!
garbo_408129
Postat pe 11 August 2015 17:08
Să le luăm pe rând :

De la: garbo_408129, la data 2015-08-09 17:30:351. Nu este adevărat ! Sexul nu îmbunătățeste dupa 40 de ani! Daka nu făcea când era mai tânăr fii sigura ca nu face dupa 40! Știi care este problema? Bărbații dupA 40 de ani , vor ceva nou! S.au plictisit de ' sexul de rutina' ca sa l numesc asa !

2. Încearcă ceva ce nu ai mai încercat niciodată! Dar nu dintr-odată! Ca pe urma i-l sperii!

3. Si se întreaba ce se întâmpla cu tine! De ex: când vine de la servici, ii Pregătești cina lui preferata , dupa ii faci un masaj la picioare, dupa i-l mângâi, i-l săruți, ii dai mai multă atenție !

4. dar un lucru important care am uitat este atunci când vine de la munca, sa te vadă frumoasa spălată un Pik machiata nu foarte strident frumos îmbrăcată .... ETC -

5. Chestia este ca daka vrei ceva de la el atunci trebuie sa faci ceva in schimb ca sa i-l obții! Ptr ca nimeni nu ti.l da asa degeaba!

6. Uite o femeie tânara nu trebuie sa facă aproape nimik ca sa i-l atragă pe orice bărbat ptr ca are corpul , are pielea tânara doar se machiază un Pik o toala sexy pe ea

7. si bărbați sare pe ea.

8. se deformează un Pik dupa naștere
9. trebuie sa facă un Pik mai mult si sa aibe grija de ea si de soț in special!


1. Eşti tu sigură de lucrul ăsta ?
2. Crezi că al său cuc se sparie aşa uşor ?
3. "dupa i-l mângâi, i-l săruți, ii dai mai multă atenție" . Cui ? Cucului ?

4. Ai dreptate aici, nu e nevoie să fii spălată complet, ci doar un Pik.

5. Aşadar, atenţie : nimeni nu (-ţi) dă cucul gratis !
7. "şi barbaţi sare pe ea" . Care ? Poate vrei să spui : bărbaţii, cu un i în plus. Şi chiar crezi că toţi barbaţii sar pe biata de ea ? Ea ar muri pe loc dacă ar face toţi bărbaţii asta. Din pricina greutăţii bărbaţilor, desigur, toată planeta care se aruncă pe ea.

8. Cum se deformează ? Se lungeşte, îi cresc coarne ?

6 şi 9. Ai ceva cu Pik-ul ăla. Eşti din zona Craiova ? Acum câţiva ani era vorba să se deschidă un magazin tip hypermarket dar complet autohton, numit Pic. Nu s-a mai deschis în final şi probabil de-asta eşti supărată acum !

Pic, pic, pic.
VasileDinNuc
Postat pe 11 August 2015 20:13
Eu am 36 ani iar iubitul meu 48. Despartit de sotie dupa ce a prins-o cu "noul domn". A suferit o depresie cumplita, a slabit 20 kg. Ne-am intalnit, ne-am indragostit nebuneste si ne-am dorit sa fim impreuna. La inceput imi faceam probleme - el speriat, eu la fel, aveam emotii nebune de tremuram amandoi, eu aveam stari de ameteala....atat eram de indragostiti si emotionati amandoi. Dar relatia intima a devenit din ce in ce mai buna dupa ce l-am ajutat sa zambeasca si sa se bucure de viata, sa fie fericit. Azi este o nebunie frumoasa, extrem de multa placere pt amandoi, o dorinta continua si multa pasiune - adica de la 1h la 1.5h de pana la 7 ori intr-o zi (24h). Ne iubim ca doi nebuni si nu ne putem satura unul de celalt. Suntem fericiti si ne rasfatam unul pe celalalt cu tot ce putem darui. Chiar mi-a spus la un moment dat, cand am facut dragoste de 3 ori la rand, ca nici la 18 ani nu facea asemenea nebunii.
De aceea cred ca tine de sentimente, de dorinta reciproca, de daruirea si pasiunea pe care i-o transmiti persoanei iubite.
flavor_passion
Postat pe 11 August 2015 21:37
De la: garbo_408129, la data 2015-08-11 17:08:15Uite rotty! Aici nu suntem la gramatica! Sau la școala! Aici este vorba de ceva serios nu sa facem mișto de oameni! Trebuie sa dam sfaturi nu sa radem de ei ca unii oameni își pun speranța in ceea ce scriem aici! Daka nu știi sa îți dai cu părerea atunci te rog sa te dezabonezi ! Ai face lumii asteia un favor!
PS : crede- ma ca ceea ce am scris funcționează întotdeauna! Dak nu ești tu in cauza da sfatul asta la altcineva si convinge.te singura!



Am mai zis-o si repet: Felul de a scrie , de a se exprima , spune mult despre o persoana .
Inafara de asta , nu cred ca esti in masura sa-mi zici tu mie ce sa fac. La cat de serios e forumul asta , cred ca stiu ceva mai bine decat tine. Asa ca...ciocu` mic si vezi-ti de sfaturi mai departe incercand sa nu mai faci de ras limba romana. Punct.
Rotty
Postat pe 12 August 2015 07:39
De la: VasileDinNuc, la data 2015-08-11 20:13:44Să le luăm pe rând :

De la: garbo_408129, la data 2015-08-09 17:30:351. Nu este adevărat ! Sexul nu îmbunătățeste dupa 40 de ani! Daka nu făcea când era mai tânăr fii sigura ca nu face dupa 40! Știi care este problema? Bărbații dupA 40 de ani , vor ceva nou! S.au plictisit de ' sexul de rutina' ca sa l numesc asa !

2. Încearcă ceva ce nu ai mai încercat niciodată! Dar nu dintr-odată! Ca pe urma i-l sperii!

3. Si se întreaba ce se întâmpla cu tine! De ex: când vine de la servici, ii Pregătești cina lui preferata , dupa ii faci un masaj la picioare, dupa i-l mângâi, i-l săruți, ii dai mai multă atenție !

4. dar un lucru important care am uitat este atunci când vine de la munca, sa te vadă frumoasa spălată un Pik machiata nu foarte strident frumos îmbrăcată .... ETC -

5. Chestia este ca daka vrei ceva de la el atunci trebuie sa faci ceva in schimb ca sa i-l obții! Ptr ca nimeni nu ti.l da asa degeaba!

6. Uite o femeie tânara nu trebuie sa facă aproape nimik ca sa i-l atragă pe orice bărbat ptr ca are corpul , are pielea tânara doar se machiază un Pik o toala sexy pe ea

7. si bărbați sare pe ea.

8. se deformează un Pik dupa naștere
9. trebuie sa facă un Pik mai mult si sa aibe grija de ea si de soț in special!


1. Eşti tu sigură de lucrul ăsta ?
2. Crezi că al său cuc se sparie aşa uşor ?
3. "dupa i-l mângâi, i-l săruți, ii dai mai multă atenție" . Cui ? Cucului ?

4. Ai dreptate aici, nu e nevoie să fii spălată complet, ci doar un Pik.

5. Aşadar, atenţie : nimeni nu (-ţi) dă cucul gratis !
7. "şi barbaţi sare pe ea" . Care ? Poate vrei să spui : bărbaţii, cu un i în plus. Şi chiar crezi că toţi barbaţii sar pe biata de ea ? Ea ar muri pe loc dacă ar face toţi bărbaţii asta. Din pricina greutăţii bărbaţilor, desigur, toată planeta care se aruncă pe ea.

8. Cum se deformează ? Se lungeşte, îi cresc coarne ?

6 şi 9. Ai ceva cu Pik-ul ăla. Eşti din zona Craiova ? Acum câţiva ani era vorba să se deschidă un magazin tip hypermarket dar complet autohton, numit Pic. Nu s-a mai deschis în final şi probabil de-asta eşti supărată acum !

Pic, pic, pic.



Asa Vasile , msai spune-i si tu , ca pe mine nu ma crede.
Neata :)
Rotty
Postat pe 12 August 2015 07:43
Sorry..."mai" . Dorm pe mine , ce sa fac.
Rotty
Postat pe 12 August 2015 08:04
Dar ce faci cand dupa 20 de ani cu sotia,in care ai tot tras de ea sa faci sex,ea dandu-se la tine doar de 2 ori,...cand a vrut sa ramana gravida: in rest,supravietuieac, ba cu stanga sau cu dreapta.Am obosit si ma simt ca draku.Asa sunt si alte sotii.Am aproape 49 de ani si simt ca o iau razna din lipsa de sex.Inca nu mi-am inselat sotia,dar nu stiu cat pot sa o mai duc asa.
garbo_484522
Postat pe 28 Februarie 2018 00:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Romania 45 De la: garbo055472 31 Decembrie 2009 16:53
Cum se fac banii pe internet? 7 De la: pik_nik 2 August 2009 13:37
ajutati-ma..ce pot sa fac ? urgent 83 De la: garbo_13588 27 Octombrie 2013 00:15
confuza! 1 De la: bombonyk 21 August 2011 11:00
ma lamuriti si pe mine? :) 43 De la: garbo112066 14 Aprilie 2010 02:31
Setari Cookie-uri