Zodia leu
Intra in contul tau
Horoscop zilnic: Berbec • Taur • Gemeni • Rac • Leu • Fecioara • Balanta • Scorpion • Sagetator • Capricorn • Varsator • Pesti
|
garbo010499 1 mesaj Membru din: 10/06/2009 |
buna sunt zodia leu si mi-am calculat astrograma unde mi-a iesit ca sunt ascedent in varsator(08.08.1987,ora 19.30)va ror sa imi faceti o descriere cum sunt,si ce imi poate rezerva viitorul.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
iulianbiciclist 17 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: Suceava |
Raporteaza abuz de limbaj
bla bla
|
|
zambila 10235 mesaje Membru din: 8/05/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
clar ii de rau!
|
panty_C 7149 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Oradea |
499, tu nu stii cum esti - trebuie sa-ti spuna altii?
just what you see, don't ask me - all the rest is...silence
|
|
Fosta membra Garbo.ro 4848 mesaje Membru din: 30/01/2010 Oras: Constanta |
Da, trebuie sa-i spuna altii.
Dar aveti grija ca trebuie sa fie numai vorbe de lauda si pronosticuri pozitive, altfel sunteti mancati... caci leii nu inghit critica si nici ideea esecului... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Cell Nu te lua de lei Nu generaliza
|
|
zambila 10235 mesaje Membru din: 8/05/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
da mai, persoanele de fatza se exclud, intotdeauna!
si apoi, tu esti pisica...
|
|
|
|
|
|
Da, mai... cum zice zambilutza.
|
Fosta membra Garbo.ro 13391 mesaje Membru din: 1/11/2009 Oras: Adjud |
da mai!
ai o poza tare frumoasa la profil.... de unde-ai luat-ooo???
|
Nu mai stiu exact... Mi-a sarit in ochi in timp ce cautam ceva impreuna cu goolge. Merci!
|
|
hai sa facem intrecere! iti place a mea??
|
Laura_M 2765 mesaje Membru din: 21/03/2010 |
cred ca sunt 010499 de motive ca sa nu-ti spunem... bai, voi unii va plictisiti rau de tot, trebuia sa-ti faci cont pe garbo ca sa-ti spuna altii cum esti? iti zic eu cum sunt leii... ??!? ... stai ca-mi sta pe limba... pe varful degetelor... sunt... zau ca stiam... nu stiu cum esti draga, du-te la doctor si-ti spune cum esti ca noi nu stim ce probleme ai, daca esti bine sau nu
|
De la: fleurdelis, la data 2010-09-01 15:43:04hai sa facem intrecere! iti place a mea?? Toate pozele pe care le-ai avut la avatar mi-au placut, dar asta are un aer mai romantic, deosebit... Raporteaza abuz de limbaj |
|
senamold 1 mesaj Membru din: 19/10/2011 |
Cati ani ai?
Si eu sunt leu cu ascendent in varsator. Sunt un OM care vede partea plina a paharului si ca viata este minunata. Nu trebuie sa iti spuna altii asta. Uita-te in oglinda sufletului tau. Maturizeaza-te! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra Garbo.ro 10225 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Tg Mures |
De la: pantera_neagra, la data 2010-09-01 12:58:30 Da, nu te lua de lei! mai bine, du-te si cauta! adica lucra sa ai LEI!
"Atunci când te afli printre nebuni, devii şi tu nebun, ba mai mult, găseşti că nebunia asta are puţin farmec.'' Henryk Sienkiewicz//// A horoszkópom azt írta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a középső ujja volt...=))
|
|
Fosta membra Garbo.ro 10225 mesaje Membru din: 7/09/2009 Oras: Tg Mures |
Io am ascendent in taur!
nu-mi spuneti nik, nu pot sa inghit critica!
"Atunci când te afli printre nebuni, devii şi tu nebun, ba mai mult, găseşti că nebunia asta are puţin farmec.'' Henryk Sienkiewicz//// A horoszkópom azt írta, hogy a sors ujja rám fog mutatni. Sajnos ez a középső ujja volt...=))
|
|
Fosta membra Garbo.ro 2636 mesaje Membru din: 21/02/2011 Oras: Giurgiu |
pai daca cand ti-ai facut astrograma aia nu ti-a zis ginecologul sau proctologul sau nevrologul sau mormologul sau cronologul sau cerologul sau zodiologul sau fasolologul sau boshorogul sau astrologul sau zoologul ala ca ai ceva la mansarda ...?
cum sa-ti facem noi descriere...? ai zis ca esti ceva combinat cu altceva ... si cam atat ... de unde vrei tu sa te caracterizeze lumea? Raporteaza abuz de limbaj |
|
mimymorena 23 mesaje Membru din: 6/11/2011 |
De la: garbo010499, la data 2009-06-10 00:11:19buna sunt zodia leu si mi-am calculat astrograma unde mi-a iesit ca sunt ascedent in varsator(08.08.1987,ora 19.30)va ror sa imi faceti o descriere cum sunt,si ce imi poate rezerva viitorul.buna...sunt sagetator cu ascendent in balantza....imi spune-ti ce imi rezerva viitorul .... scumpo:exista atatea siteuri und gasesti totul despre horoscop......cauta !!
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului |
|
|
|
|
|
|

Promotia zilei pe Kuponiada.ro