foame\pofta excesiva

ma gandesc numai la mancare...am incercat sa pacalesc foamea cu mese mai mici...multa apa..dar nu merge nimic.as manca incontinuu.nu sunt grasa..am o greutate normala..dar deja incep sa pun pe mine..va rog spuneti-mi cum pot sa scp de aceasta pofta?
nasty_feeling08
Postat pe 7 Iunie 2009 16:28
amorezeaza-te.

da' nu de oricine,de unu'intangibil.

si da
daca ai inceput sa pui e naspa,o sa tot pui..la pofta pe care o ai in glanda...la anu' pe vremea asta o sa ai de 100kg,o sa se lase masina intr-o parte cand o sa te urci in ea,o sa gafai,iar chilotii tai vor avea dimensiunea necesara unei vele .

iti mai zic?

ai clar un deranjament interior,si aici ma refer la suflet,nu mai baga mancare in loc de multumire sufleteasca.

si iesi la aer! cand te apuca foame tare, ia-o la trap...fugi de ea, si da-i si un sut in cour.
iasomia
Postat pe 7 Iunie 2009 16:57
http://insanezone.ro/alexandra33-2016.html dati un click si o sa muriti de ras...merita vazut...(nu e reclama)...:D:D:D:D:D:D:D:d;
garbo026388
Postat pe 14 Iulie 2009 19:51
poti incerca spirulina...
fleur_de_lis
Postat pe 17 August 2009 12:02
e clar intradevar e o problema a sufletului aici.iti recomand sa incerci ceva sa te echilibreze sufletesc.unora le face foarte bn sa mearga la biserica ,altii asculta muzica de relaxare si vb cu o prietena buna.un lucru e cert:trebuie sa cauti sursa pofeti de mancare.de unde vine foamea asta? din ingrijorare,nervi,sau poate lipsa unei afcetiuni? singuratatea provoaca uneori un gol in suflet dar nu se acopera cu mancare sau dulciuri.ia crom si bea ceaiuri de detoxifiere.astea alunga pofta de dulciuri.ia coenzima q 10 cu ulei de catina de doua ori de zi inainte de micul dejun si pranz cu cel putin 15 min inainte de masa.o gasesti la farmaciile naturiste la fel ca si uleiul de lavanda macerat in forma de capsule ia 2 de 3 ori pe zi.nu iti face griji nu e mult si nu da nici un efect de somnolenta absolut nimic.dormi bn si la timp si cat faci tratamentul asta foreaza in sufletul si mintea ta si gaseste cauza problemei.tratamentul tinel 2 sau 3 luni.te va ajuta sa te echilibrezi.dar problema nu va disparea pana nu gasesti cauza sufleteasca si nu incerci sa o tratezi.iti urez mult succes
garbo036695
Postat pe 17 August 2009 13:13
scuze pt literele mancate am o tastatura cam cu probleme dar eu zic ca se intelege
garbo036695
Postat pe 17 August 2009 13:15
De la: nasty_feeling08, la data 2009-06-07 16:28:23ma gandesc numai la mancare...am incercat sa pacalesc foamea cu mese mai mici...multa apa..dar nu merge nimic.as manca incontinuu.nu sunt grasa..am o greutate normala..dar deja incep sa pun pe mine..va rog spuneti-mi cum pot sa scp de aceasta pofta?

Si eu patesc la fel.
lala_cri
Postat pe 15 Octombrie 2009 09:41
NU FUNCTINEAZA PAGINA O ZI BUNA TUTUROR
garbo024234
Postat pe 24 Octombrie 2009 08:21
De la: nasty_feeling08, la data 2009-06-07 16:28:23ma gandesc numai la mancare...am incercat sa pacalesc foamea cu mese mai mici...multa apa..dar nu merge nimic.as manca incontinuu.nu sunt grasa..am o greutate normala..dar deja incep sa pun pe mine..va rog spuneti-mi cum pot sa scp de aceasta pofta?




Problema ta este grupa sanguina. Daca esti 0I .
Te autostresezi din orice si asta iti produce o foamae rebela.
Incearca sa te descarci de energiile negative, daca poti,...
Si nu lua medicamente, nici macar vitamine.
Fructe, salate din cruditati si mese pe cat posibil regulate.
Bafta!!!
anca_53
Postat pe 24 Octombrie 2009 11:03
esti bulimica, neneaca...
melanie
Postat pe 24 Octombrie 2009 11:31
Apuca-te si fa sport, plimbari ..impune-ti sa mananci in limita caloriilor de care ai strict nevoie si te vei mentine frumos . Asta e tot, iesi afara, fa sport , mergi la sala..lasa frigiderul..nu te mai gandi la el , sunt si alte chestii in viata in afara mancare. Succes!
reyya
Postat pe 26 Octombrie 2009 13:16
...bulimia trebuie deosebita de alte comportamente alimentare ....nu putem spune despre gurmanzi ca sunt bulimici, intrucat lor le place sa manance, savureaza gusturile, aspectul, prepararea mancarurilor.....a nu se confunda cu rontaiala, manifestata prin tendinta de a manca intre mese alune, covrigei, fructe, de a baga mereu cate ceva in gura, nici cu hiperfegia excesul de alimente la masa, nici cu obezitatea, desi poate coexista cu aceasta, obezitatea putand avea si alte cauze decat bulimia.....asta spune specialistul nu eu...
lala_cri
Postat pe 27 Octombrie 2009 14:45
Inteleg ca este o problema in legatura cu controlul impulsului la a manca; din ce cauza te gandesti numai la mancare, ce anume te determina cu adevarat sa te gandesti numai la mancare...ce astepti sa obtii mancand?...e clar ca altceva, nu mancare...cauta acest motiv din spatele simptomului, incearca sa l constientizezi si acest gand obsesiv pt a manca iti va trece...(gandeste te la disconfortul dat de contextul in care te afli...)
diabus
Postat pe 27 Octombrie 2009 21:00
gaseste-ti ceva care sa-ti capteze atentia,dar nu uitatul la tv ca stim toti ca tv-ul ingrasa,stii tu ce vreau sa zic,stai pe canapea,dar nu are farmec daca nu ai si ceva de rontait,o activitate afara,care te tine departe de bucatarie,si daca totusi nu iti da pace bea un pahar de apa calda sau un ceai fierbinte fara zahar,si incearca sa eviti dulciurile si fainoasele ca astea sunt dusmanii siluetei si ai sanatatii.si eu am avut probl asta si a functionat,mai cu apa calda si activitatea.
mitza81
Postat pe 11 Noiembrie 2009 13:21
Arunca din frigider tot ce e supercaloric, la o adica, poti arunca frigiderul cu totul
Dincolo de gluma...concentreaza-te pe lucrurile care-ti plac la nivel de hobby_uri, fa sport, daca mananci incearca ceva care nu contine multe calorii.
Foamea ta excesiva ar putea fi pe fond de stres,asadar lucreaza pe cauza , nu pe efect ..foamea ta fiind doar efectul stresului .
Succes! Si nu deschide frigiderul decat atunci cand iti este foame cu adevarat , nu cand ti-e pofta sau ai ,,senzatia"ca ti-e foame de n alimente :-)
Nu confunda pofta cu foamea!!
reyya
Postat pe 11 Noiembrie 2009 13:40
foame excesiva? sa nu ai inceput de diabet. e o boala de nutritie. fa-ti un control sau ia-ti glicemia...SAU POATE ESTI DOAR INSARCINATA ? Atunci, felicitari.
cercelmarilena
Postat pe 2 Februarie 2010 15:13
Buna,si eu am avut aceeasi problema... e vorba de un echilibru glicemic din organism care rebuie reglat! noroc ca am avut acces la informatii noi pe domeniu sanatate a celor mai buni oameni de stiinta - medici, recunoscuti mondial, international!!!!!

Vreau sa te ajut si sa iti arat solutia, de sfaturi esti satula! Ma adresez tututot car au aceasta problema. Nu va mai zic ca nu puteam scapa de pofta in exces de dulciuri!!!!
Cu cele mai bune intentii si prietenie,
De la nutritie celulara avansata, Filip Magdalena
FMeg
Postat pe 3 Februarie 2010 15:07
mi sa-a intamplat si mie la fel...nu ma puteam abtine de la dulciuri si sucuri ...devenisem dependenta de ele si daca nu aveam tot timpul mi se facea rau asa ca luam cu baxurile sa am...nu ma ingrasam exagerat dar faceam colacei asa ca am vazut in cateva fotografii si nu mi-a placut ...am hotarat sa fac ceva pana nu ma obisnuiesc cui stilul acesta de viata si chiar sa cred ca arat bine si colaceii oricum se vedeau doar cand stateam pe scaun sau in poze dar am zis trebuie sa fac ceva si am facut...am renuntat la baxurile obisnuite am incercat sa beau doar apa dar nu-mi mai placea apa si lesinam daca nu aveam suc sau ceva dulce....am crezut la un moment dat ca am diabet si am mers sa-mi fac analizele...spre norocul meu am aflat ca nu am nimik asa ca am zis trebuie sa iau masuri si am luat...a fost f greu sa renunt la toate asa dintr-o data dar am avut ambitie...mai cumparam f rar iar azi ma simt f bine ...nu totul ingrasa ci doar ce e nesanatos si gandul la mancare vine doar daca noi nu avem alte preocupari mai interesante...educandu-ne mintea ne educam si corpul
yzabela_03
Postat pe 21 Martie 2010 11:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
NU RATATI 3 De la: eu_vio 10 Aprilie 2010 17:08
Retete de aluaturi FARA GLUTEN! 1 De la: vpacurici 2 Decembrie 2012 20:44
Cine are obiectiv pt 2011slabitul, astept sa mi se alature! 5 De la: garbo160389 14 August 2011 17:06
studiu de piata , avand ca subiect dieta 25 De la: iasomia 8 Septembrie 2009 17:30
OFERTA IMBATABILA!! 1 De la: karmelita89 2 Aprilie 2010 15:54
Setari Cookie-uri