Zodii pentru fiecare zi de nastere-zodia TAUR

Taur, Intai Mai - Ziua Ironicului Inascut

Cei nascuti pe 1 mai au un talent deosebit de a urmari ceea ce se intampla in jurul lor si de a-si expune parerile despre ceilalti. Capacitatea de a-si exprima observatiile referitoare la relatiile cu oamenii este in general manifestata verbal sau scris si foarte rar in ambele forme. Nativii zilei de 1 mai nu sunt foarte vorbareti, dar au o maniera foarte speciala de a-si impune parerile. Datorita faptului ca declaratiile lor sunt la obiect, concise si uneori polemice, cei nascuti astazi nu lasa loc de indoiala.

Nativii sunt sinceri si foarte interesati de ceea ce se intampla cu cei din jur. Chiar si cei mai timizi iau masuri in cadrul familiei, activitatii profesionale sau grupului social din care fac parte. Cei nascuti astazi nu sunt intotdeauna usor de suportat si nici nu cauta in mod special sa intre in gratiile celor din jur. Totusi, sunt respectati pentru onestitatea lor si, de obicei, abordeaza cu sinceritate problemele importante pentru ei. Ei sunt fara indoiala venusieni in dragostea lor pentru armonie si frumos. Faptul ca nu prea ies din standardele lor obisnuite poate provoca certuri cu cei din jur. Totusi, nativii demonstreaza capacitatea de a evita confruntarile de dragul pacii si linistii.

Arma de aparare majora folosita de persoanele nascute pe 1 mai impotriva celor care le-ar putea perturba linistea este reprezentata de agerimea lor ascutita. O alta arma ar putea fi simtul umorului care este foarte bine dezvoltat. Tendinta lor de a supraveghea si de a observa tot ce ii inconjoara le furnizeaza multa munitie in acest sens. Prin talentul de a parea umili, nativii acestei zile reusesc de obicei sa castige respectul cercului social din care fac parte. Persoanele nascute pe 1 mai sunt constiente de puterea rasului atunci cand este vorba de desumflarea unui ego maret sau minimalizarea unei teorii depasite. Nefiind exagerat de intelectuali, ei au obiceiul de a critica si afiseaza dispret pentru generalitati si falsuri.

Cei nascuti astazi sunt sexuali, se bucura teribil de placerile oferite de mancare si in pat. De fapt, ei se simt mult mai confortabil in repaus, decat in miscare. In general, cei nascuti astazi nu vor risca prea mult, dar vor manifesta bun simt in sprijinirea castigatorului. Totusi, acest bun simt nu se manifesta si pe taramul dragostei. Adesea, acesta este domeniul in care ei demonstreaza o lipsa teribila de judecata, ajungand chiar pana la a-si alege in mod constant parteneri nepotriviti. O explicatie in acest sens ar putea fi faptul ca in general ei sunt orbiti de iluziile romantice.

In majoritatea celorlalte domenii, nativii zilei de 1 mai sunt persoane pragmatice si cu picioarele pe pamant. Ei nu fac aceleasi greseli majore in cazul activitatii profesionale, negocieri de sume de bani sau chiar exprimari artistice. In acest sens, ei sunt foarte greu de pacalit. Ei anticipeaza dezastrele si poseda cel de-al saselea simt in depistarea artistilor falsi. Nefiind foarte grabiti sa obtina succese personale, cei nascuti pe 1 mai vor astepta adesea ani buni pana vor reusi sa le obtina. Totusi, daca vor profita de sansa ce li se ofera o data in viata, fericirea va fi garantata. Destul de des, insa, persoanele nascute pe 1 mai lasa acel moment sa treaca, mai ales datorita precautiei exagerate si faptului ca nu au curajul sa indrazneasca.

SFATURI: In dragoste, incearca sa fii mai realist. In ceea ce priveste stilul de viata ai curajul sa privesti in viitor. Odata ce ti-ai proiectat planurile, nu uita sa le pui in aplicare. Asuma-ti riscul necesar la momentul potrivit pentru a reusi sa avansezi in viata.

PUNCTE FORTE:
Calm
Realist
Ironic

PUNCTE SLABE:
Tot amana
Letargic
Fara menajamente

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 00:07
Taur, Doi Mai - Ziua Observatorului Uman

Nativii zilei de 2 mai afiseaza un interes special pentru dezvoltarea umana in orice faza de manifestare, din tinerete si pana la batranete. Nu sunt timizi in exprimarea ideilor personale referitoare la oameni, idei ce sunt bine gandite si in cea mai mare parte bine fixate in minte. Cei nascuti pe 2 mai sunt foarte greu de pacalit. Ei sunt vicleni in introspectia psihologiei umane si in procesul lor de gandire.

Cei nascuti astazi tind sa fie reprezentati de tipul autoritar. Ei stabilesc legea in cadrul familiei si a cercului lor social. In ceea ce priveste activitatea profesionala, in cazul in care este posibil, ei vor alege sa fie proprii stapani deoarece nu stapanesc arta de a se intelege cu ceilalti. Cu toate ca nu exceleaza nici in ceea ce priveste diplomatia, persoanele nascute pe 2 mai vor fi respectate pentru atitudinea lor sincera si pentru franchetea ce ii caracterizeaza. O tentatie pentru nativii acestei zile este de a participa la barfe si de a-si baga nasul in afacerile altora. In general, acest lucru se intampla mai mult din curiozitate si nu din rea vointa. Nu trebuie sa fiti surprinsi daca veti descoperi ca ei sunt foarte sensibili la barfele care ii vizeaza.
Cum am mentionat deja, persoanele nascute pe 2 mai au cariere ce implica un contact social minim, incepand cu artele si pana la comert, transport sau lucrul la ferma. Adesea, ei isi petrec o parte din timpul liber studiind oamenii. Majoritatea nativilor zilei de 2 mai sunt mai mult analitici decat creativi, mai mult obiectivi decat subiectivi si mai mult inteligenti decat intuitivi. Atunci cand sunt preocupati de un subiect deosebit sau de o activitate pe care o indragesc, ei vor aduce argumente referitoare la cat de departe pot merge in acest sens.

O problema pentru nativii zilei de 2 mai este faptul ca sunt lipsiti de tact si au tendinta de a fi aspri in exprimare. Acest lucru ii poate indeparta pe oameni. Astfel, ei isi pot face adevarati dusmani care le pot crea probleme serioase. Cei nascuti pe 2 mai isi pot folosi inteligenta si intelegerea psihologiei umane pentru a-si cultiva diplomatia. Acest lucru le poate garanta un succes mai mare in toate domeniile din viata lor.
Cei nascuti pe 2 mai tind sa fie perfectionisti. Ei sunt capabili sa ia un plan practic si sa il implementeze cat mai eficient posibil. Ei sunt buni organizatori si vor castiga foarte bine lucrand pe cont propriu. Uneori pot realiza chiar mai mult decat poate realiza o echipa intreaga. Dorinta lor de a fi singuri din cand in cand se poate extinde la fel de bine si in sfera familiala. Totusi, in general, dupa o zi obositoare de munca ei prefera sa stea in atmosfera calda din sanul familiei. In calitate de parinti, cei nascuti astazi trebuie sa aiba grija sa nu exagereze cu supravegherea si dominarea, de timpuriu, a copiilor lor. Persoanele nascute pe 2 mai trebuie sa invete sa renunte uneori, nu numai la anumite idei fixe referitoare la cresterea copiilor, dar si la tendintele posesive.
Nativii zilei de 2 mai vor aborda pasiunile si meseriile cu aceeasi pricepere analitica ce ii caracterizeaza atunci cand este vorba de munca lor. Sunt persoane pricepute, iar dragostea lor pentru frumos este demonstrata in tot ceea ce fac.

SFATURI: Cultiva-ti tactul si diplomatia. Renunta la atitudinea aroganta, mai ales in ceea ce ii priveste pe copii. Nu mai fi atat de sensibil. Relaxeaza-te si fi fericit. Accepta auto-examinarea si schimbarea.
PUNCTE FORTE:
Productiv
Perfectionist
Observator
PUNCTE SLABE:
Bagacios
Autoritar
Aspru
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 09:49
Taur, Trei Mai - Ziua Realistului

Cei nascuti pe 3 mai sunt in masura sa ii invete si pe altii diferite lucruri legate de societate. De obicei ei par sa fie intr-o permanenta introspectie a psihologiei grupului. De asemenea, ei au abilitatea de a-si asuma conducerea. Adesea demonstreaza ca sunt buni oratori, discursurile lor fiind ascultate cu atentie de multime. In plus, au un talent deosebit de a-i fermeca si chiar inveseli pe cei din jur. Ei apeleaza la tehnici sofisticate pentru a-si pastra auditoriul interesat de ceea ce comunica si stiu sa se foloseasca de sentimente si logica in acest scop.

Persoanele nascute pe 3 mai sunt realiste, pragmatice. Spiritul lor se manifesta puternic si profund. In calitate de membri ai familiei, sunt persoane pe care te poti baza atunci cand ai necazuri, cand trebuie sa iei decizii importante sau cand ai nevoie de un sfat. Insensibili, ganditori practici, foarte rar ei vor fi dusi cu vorba si convinsi sa creada in idei evazive. Fiind persoane cu picioarele pe pamant, ei vor cauta cele mai eficiente moduri de a rezolva problemele.

De asemenea, nativii zilei de 3 mai stiu sa apeleze la trucuri pentru a-i face pe oameni sa rada, facand uz de cele mai comice comparatii si de comentarii spirituale. Prin aceste manifestari le creste cu mult prestigiul in cadrul oricarui grup. Uneori, ei pot merge prea departe transformand umorul in satira taioasa sau sarcasm si astfel isi creeaza singuri probleme. Persoanele nascute pe 3 mai sunt adesea foarte buni consilieri, mediatori si arbitri. Intuitia comerciala este foarte bine dezvoltata, mai ales in ceea ce priveste motivarea si abordarea laturii psihologice a consumatorului. De asemenea, ei pot activa si ca analisti de marketing sau directori executivi.

In viata personala, nativii zilei de 3 mai trebuie sa fie atenti sa nu aiba prea multe pretentii de la sotie sau de la copii. Paradoxal, cand sunt necasatoriti ei pot fi chiar foarte pasivi in relatiile lor sau au tendinta de a amana luarea deciziilor importante pentru a avea succes pe plan sentimental. In plus, indivizii mai putin evoluati nascuti astazi prezinta combinatia fatala intre nehotarare si incapacitatea de a sesiza momentul potrivit pentru luarea deciziilor financiare sau de afaceri.

Persoanele nascute pe 3 mai trebuie sa investeasca suficienta energie pentru a reusi sa-si mentina prietenii apropiati. Cei nascuti astazi vor fi considerati prieteni buni atunci cand intelegerea semenilor lor si introspectiile privitoare la societate se extind si la nivel personal. Nativii acestei zile nu trebuie sa uite nicioadta ca gesturile amabile simple au o importanta majora in viata unui om.

Un pericol pentru cei nascuti pe 3 mai este acela ca vor fi exaltati de idei mari si de scheme sociale marete. Adesea, ei uita sa se retraga in cuibul propriu. Pentru ei, adevarata provocare o reprezinta nu numai cariera, dar si evenimentele din viata de zi cu zi. In acest caz, ei vor reusi sau vor da gres in conformitate cu conceptiile lor despre societate si despre ceilalti. Cei nascuti pe 3 mai au extrem de multe de impartasit celorlalti in sfera sociala. Intrebarea este daca au capacitatea de a folosi aceste cunostinte in interesul propriu?

SFATURI: Gandeste-te la propriile motivatii, macar la fel de mult cat te gandesti la motivatiile celorlalti. Aminteste-ti de prietenii tai. Investeste mai multa energie in relatiile personale. Nu ezita sa intri in actiune atunci cand este vorba de chestiuni sentimentale.

PUNCTE FORTE:
Intuitiv
Destept
Fermecator

PUNCTE SLABE:
Solicitant
Amana constant
Insensibil
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:19
Taur, Patru Mai - Ziua Sprijinului Educational
Nativii zilei de 4 mai sunt meniti sa impartaseasca celorlalti ceea ce au acumulat prin studiu si experienta. Chiar daca acestia predau oficial intr-o scoala sau nu, ei vor transfera tot ce este legat de domeniul lor de specialitate celor cu care lucreaza. Desi vor aparea ca persoane blande, cei nascuti pe 4 mai au o putere magnetica ce le usureaza adesea obtinerea functiilor de raspundere. Totusi, in loc sa fie conducatori, ei prefera mai degraba sa faca parte dintr-o echipa.

Una dintre caracteristicile persoanelor nascute astazi este predispozitia lor de a-si asuma riscuri. Majoritatea celor nascuti pe 4 mai descopera aceasta tendinta destul de tarziu. In acel moment, ei simt o nevoie acuta de schimbare pentru a putea avansa in dezvoltarea lor spirituala. Datorita calmului lor, adesea par foarte conservatori. Ei sunt comparati cu adeptii jocurilor de noroc. Asumarea riscului nu trebuie sa fie neaparat fizica, ci mai degraba o indrazneala de a visa, de a avea idei noi sau de a iesi din sablon. Intr-un anumit punct din viata lor, ei vor fi nevoiti sa se confrunte cu aceasta mare provocare.

In acelasi timp, datorita exteriorului bland si placut, cei nascuti pe 4 mai pot fi confundati cu niste persoane usuratice. Totusi, ei sunt destul de puternici in interior pentru a se opune exploatarii. De asemenea, ei sunt posedati de o incapatanare imensa si au un temperament sever. Astfel, nativii zilei de 4 mai nu sunt intotdeauna ceea ce par. Desi sunt maleabili, diplomati si agreabili in majoritatea situatiilor, ei pot face sapaturi si pot fi neclintiti cand este vorba de problemele importante. Idealurile le sunt extrem de dragi si foarte rar fac compromisuri in acest sens.

Nativii zilei de 4 mai poseda o stabilitate interioara pregnanta. Cei ce cauta sprijin si ghidare in viata vor fi atrasi de felul lor de a fi. Asadar, ei trebuie sa fie atenti sa nu isi dedice cea mai mare parte a timpului celorlalti (familie, prieteni) sau sa-si investeasca intreaga personalitate in imbunatatirea unei organizatii sau cauze. Desi pot fi chiar fericiti atunci cand procedeaza astfel, dupa multi ani de devotament ei vor ajunge sa urasca aceste responsabilitati si sa tanjeasca dupa libertate.

In general, cei nascuti astazi se acomodeaza foarte bine cu perioada de pensionare. Ei o considera intr-adevar perioada in care pot sa se concentreze doar asupra intereselor personale. Adesea, nativii zilei de 4 mai gresesc teribil, fiind capabili sa faca doar o singura schimbare de-a lungul vietii (in jurul varstei de patruzeci de ani sau chiar cincizeci de ani). Aceasta schimbare le va aduce succesul si fericirea pe care nici nu si le imaginau.

Cei nascuti pe 4 mai sunt persoane pe ajutorul carora te poti baza la nevoie. Declaratiile lor sunt facute mai putin prin cuvinte si mai mult prin fapte. Ei sunt ferm convinsi ca trebuie sa-si materializeze ideile in fapte. Sensibili si realisti, cei nascuti pe 4 mai sunt cei mai fericiti cand sunt acasa. Ei isi creeaza un mediu intim si o atmosfera placuta in care sa locuiasca.

SFATURI: Evita sa te sacrifici doar pe tine. Acorda mai multa atentie nevoilor tale. Ai incredere in capacitatile copiilor tai sau ale protejatilor tai. Ei se vor descurca si singuri. Nu mai fi atat de preocupat de imaginea pe care o proiectezi lumii. Exprima ceea ce simti. Aminteste-ti ca nu ajungi nicaieri daca nu indraznesti sa esuezi.

PUNCTE FORTE:
Iubitor
Primitor
Stabil

PUNCTE SLABE:
Autonegare
Nemultumit
Neimplinit


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:20
Taur, Cinci Mai - Ziua Trezirii la Realitate

Adesea, nativii zilei de 5 mai considera ca au o misiune speciala de a-i educa si de a-i lumina pe ceilalti, indiferent de starea lor. Ei pot oferi sfaturi celor care isi doresc o viata mai buna. Procedand astfel, uneori pot starni ura celorlalti, fiind considerati bagareti. Cu toate acestea, in final, ceilalti realizeaza cat de relevante pot fi sugestiile lor.

Intelectul celor nascuti pe 5 mai este foarte bine dezvoltat, dar rareori este folosit la intamplare. Este valabil doar in teorii aplicate, in gandirea practica. Pentru cei nascuti astazi adevaratul sens al lucrurilor este foarte important. Datorita incapatanarii lor, pentru nativii zilei de 5 mai reprezinta o adevarata provocare recunoasterea propriilor erori. Adesea, succesul lor va fi masurat prin capacitatea lor de a se replia dupa o retragere sau infrangere.

In timp, prietenii si familia se pot simti constransi de prejudecatile de comportament ale celor nascuti pe 5 mai. Toti prefera sa fie apreciati pentru calitatile lor individuale insa cei nascuti pe 5 mai omit uneori acest lucru. Cei nascuti astazi ar trebui sa incerce sa accepte imperfectiunile, excentricitatile si nevoile speciale ale celor dragi lor. In calitate de parinti ei trebuie sa manifeste o grija deosebita in privinta copiilor. Acestia trebuie sa se simta iubiti pentru ceea ce sunt in realitate si nu numai pentru ceea ce ar putea deveni.

Deoarece orice vorbitor are nevoie de audienta, cel mai tragic lucru ce se poate intampla unui nativ al zilei de 5 mai este sa fie ignorat. Cei nascuti astazi se straduiesc sa evite aceasta situatie cu orice pret. In consecinta, in cazul persoanelor nascute pe 5 mai mai putin evoluate, este necesar prea putin timp pentru a pregati si a gandi o idee si mult prea mult timp pentru a o prezenta. Intr-adevar, persoanele nascute astazi stiu cum sa-si vanda marfa.

Tema trezirii este predominanta in vietile nativilor zilei de 5 mai. Ei se straduiesc sa starneasca si sa motiveze. Ii alerteaza pe ceilalti in legatura cu adevarurile importante alungand orice urma de indoiala. In cazul in care ii indeamna pe ceilalti sa se apere singuri, sa se revolte sau pur si simplu sa isi imbunatateasca viata de zi cu zi incetul cu incetul, mesajul nativilor zilei de 5 mai este ca o trompeta ce cheama trupele la razboi. Cei nascuti astazi pur si simplu nu pot suferi ignoranta sau inconstienta celorlalti, chiar daca este vorba de familie, prieteni sau colegi.

Persoanele nascute pe 5 mai au tendinta de a fi protectoare ajungand chiar pana la gelozie cand isi exercita rolul de educatori sau de model. Uneori, sunt intr-o concurenta acerba cu cei ce le-ar putea uzurpa pozitia. Ei trebuie sa evite orice fel de agresiune asupra celor din jur. Prin acest comportament ei ii vor indeparta ata pe aliati, cat si pe suporteri. Cei nascuti pe 5 mai accepta foarte greu orice propuneri. Acest lucru intervine mai ales in cazul in care trebuie sa accepte situatii iesite din comun. Pe de alta parte, cei nascuti astazi dau dovada de o mare rabdare cand simt ca procesul de imbunatatire, indiferent cat de gradual se face, este tinut pe loc.
SFATURI: Incearca sa ii lasi in pace pentru o vreme pe cei din jurul tau. Orienteaza-te asupra problemelor personale doar atunci vei fi mult mai eficient. Mai presus de toate, lasa-i pe oameni sa traga propriile lor concluzii, chiar daca este cazul sa ii privesti cum gresesc. Acest lucru este relevant pentru cei ce sunt parinti.
PUNCTE FORTE:
Convingator
Interiorizat
Edificator
PUNCTE SLABE:
Dogmatic
Insensibil
Gelos
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:20
Taur, Sase Mai - Ziua Fanteziei Materializate

Cei nascuti pe 6 mai par sa cunoasca modalitatea in care fantezia, imaginatia si inconstienta functioneaza. Aceasta intelegere se manifesta in general in unul din urmatoarele moduri: in a fi compatimitor, chiar emfatic cu ceilalti sau prin intruchiparea fanteziilor celorlalti, in esenta, fiind luat drept un star. Profesorii, consilierii si parintii ce se incadreaza in primul tip sunt experti in ghidarea oamenilor prin perioade dificile ale vietii lor. Ei ii ajuta pe acestia sa-si inteleaga motivatiile. Tipul star este obsedat de realizarea viselor, indraznind sa-si traiasca fanteziile pe care cei mai multi oameni le pastreaza doar pentru ei.

Ei sunt inzestrati cu o imaginatie bogata, insa trebuie sa faca uz de aceasta cu multa intelepciune. Daca persoanele nascute pe 6 mai folosesc acest dar in mod imoral sau fara a avea un scop anume, ei pot ajunge sa manipuleze vietile celorlalti in beneficiul lor propriu sau sa abordeze o cariera sau un mariaj ce nu are sorti de izbanda. Nativii zilei de 6 mai cei mai de succes sunt cei ce-si recunosc limitele si sunt capabili sa trateze atat obiectivele proprii, cat si pe cele ale celorlalti in mod obiectiv si etic.

Adesea, nativii zilei de 6 mai trec printr-o copilarie traumatizanta sau dificila. Ei reusesc sa depaseasca aceste momente grele cu mare curaj si tenacitate. Aceste dificultati pot duce la o introspectie in viata celorlalti ce au beneficiat de o copilarie mult mai normala sau cu mai putine puncte sensibile din acest punct de vedere. Insa acest lucru nu este ceva obligatoriu. Daca cei nascuti astazi isi utilizeaza astfel intuitia in mod empatic si facand uz de comparatie, ei se vor dovedi a fi indivizi valorosi pentru societate. Sunt multe cazurile in care cei nascuti pe 6 mai sunt de un real folos celorlalti. In acelasi timp, ei raman victime ale propriei suferinte, pe care de obicei o pot ascunde de cei din jurul lor.

Deoarece sunt atat de sensibili si posibil condusi de consecintele pornirilor inconstiente distructive, cei nascuti astazi sunt in mod special predispusi la instabilitate sentimentala cat si la disconfort si durere fizica. Efortul permanent prin care ei depasesc anumite obstacole este o constanta in vietile majoritatii nativilor zilei de 6 mai. Din dorinta de a-si controla destinele, ei pot deveni nejustificat de viciosi. Ei structureaza fiecare moment din viata lor ca si cum le-ar fi teama ca daca nu vor face acest lucru, vor scapa lucrurile de sub control intr-un fel sau altul. Astfel, un stil de viata asemanator din punct de vedere al eficientei si rezonabilitatii poate ascunde un vulcan de sentimente fierbinti de care cei nascuti pe 6 mai nu sunt intotdeauna constienti.

Pe de alta parte, nativii zilei de 6 mai sunt foarte intelegatori atunci cand ceilalti par irationali. In acest sens ei poseda un al saselea simt. Te poti baza pe ei in situatii dificile din punct de vedere emotional datorita curajului si intelepciunii de care dau dovada. Adesea, ei vor lua apararea subordonatului sau victimei si asta pentru ca inteleg foarte bine psihicul acestor persoane. Uneori, persoanele atractive nascute astazi trebuie sa se pazesca de cei pe care incearca sa ii ajute, deoarece acestia ajung sa se indragosteasca sau sa le idolatrizeze. Cu toate ca o astfel de atentie poate fi multumitoare pentru ego-ul lor, procesul de autorealizare al nativilor zilei de 6 mai este astfel incetinit destul de mult.

SFATURI: Controleaza-ti sentimentele. Asteapta sa ti se ceara ajutorul. Nu-ti fie frica sa ceri si tu ajutorul altora. Pune-ti lucrurile la punct in propria-ti ograda. Foloseste-ti perceptiile cu intelepciune. Fii sensibil si la sentimentele celorlalti.

PUNCTE FORTE:
Senzual
Agil
Creativ

PUNCTE SLABE:
Instabil emotional
Suferind
Indulgent
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:20
Taur, Sapte Mai - Ziua Devotamentului

Persoanele nascute pe 7 mai sunt de obicei foarte devotate. Ei isi vor da si ultima picatura de sange pentru o cauza pe care o sustin. Nu conteaza foarte mult daca este vorba despre o cauza religioasa, spirituala, artistica sau sociala. Desi nu sunt foarte preocupati de situatia financiara, ei au un simt bine dezvoltat cand vine vorba de lucrurile materiale si le palce sa aiba posesiuni ce le dau o mare satisfactie in viata. Chair si cand nu se straduiesc sa adune bogatii, ei sunt adesea interesati de cadouri, mosteniri sau recompense solide. Ei sunt intr-o permanenta goana dupa ideal. Nativii mai putin evoluati ai zilei de 7 mai sunt multumiti cu asemenea posesiuni. Nativii mai evoluati ai zilei de 7 mai trec usor de la latura materiala la cea spirituala, adesea ajungand departe. Uneori, obiectivele celor nascuti astazi sunt de natura religioasa. Chiar si persoanele mult mai intelectuale sau mai atletice nascute astazi vor fi foarte devotate, avand o logica de fier.

O dragoste pentru frumos, in mod special pentru muzica, este evidenta la nativii acestei zile. Sensibilitatile venusiene se produc mult mai probabil sub forma de voci frumoase sau corpuri sinuoase apreciate. Indiferent de materialele cu care lucreaza nativii zilei de 7 mai se vor exprima cu senzualitate fie ca este vorba de forme, culori, design interior, sunete sau cuvinte.

Femeile nascute astazi se pot subestima si autosacrifica in mod exagerat. Adesea, in conditii de nervozitate si anxietate, ele manifesta frustrari si sentimente reprimate. Totusi, datorita faptului ca sunt constienti de aceasta slabiciune, ei sunt capabili de a se perfectiona pe ei insisi si, in consecinta, de a deveni calmi, echilibrati si stapani pe ei. Barbatii nascuti astazi care au porniri si dorinte reprimate, reusesc de obicei sa-si indeplineasca necesitatile. Ei pot realiza aceste lucruri mai degraba printr-o lupta acerba decat prin evolutia lor ca persoane.

Personalitatile exceptionale ale celor nascuti pe 7 mai se vor transfera cu gratie si demnitate, inspirand incredere celorlalti. Ei sunt reprezentati de persoane incisive, ce trec imediat la suciect. Nu le place sa pirda timpul sau sa se invarta in jurul cozii. Ei au tendinta de a fi singuratici. Prefera contactul socilal cat mai limitat si confortul si securitatea propriilor case. In calitate de mame si tati, ei vor lua indatoririle de parinti foarte in serios. Ei ofera copiilor tot ceea ce au nevoie din punct de vedere emotional si material.

Persoanele nascute pe 7 mai sunt de obicei autodidacte. Au tendinta de a ii invata pe altii, mai degraba prin exemplul faptei decat prin cel al conceptului. Ei nu ezita sa lase cartile deoparte in cazul in care nu le iese ceva. In principal, cei nascuti astazi sunt niste traditionalisti infocati. Ei sunt conservatori tipici in orientarea pe care o abordeaza. Ei studiaza traditia, adesea in mod independent de activitatea lor. Procedeaza astfel pentru a-si stapani domeniul de activitate si a oferi un sprijin solid in tot ceea ce fac. Fie oficiali sau familiari in abordarea vietii, cei nascuti astazi sunt oameni extrem de sensibili. Ei stiu foarte bine sa-si pastreze sentimentele, insa reusesc foarte bine sa le puna in valoare in timpul vietii lor active. Cheia pentru astfel de indivizi este sa accepte acest sentiment fara a intampina un blocaj sau o reprimare emotionala.

SFATURI: Accepta-te asa cum esti. Concentreaza-te mai putin asupra trecutului si treci la faza urmatoare. Nu te lasa dus de val atunci cand este vorba de idealurile tale. Odihneste-te periodic. Ia-o mai usor cu cererile.

PUNCTE FORTE:
Demn
Devotat
Estetic

PUNCTE SLABE:
Ireal
Tulburat
Frustrat

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:20
Taur, Opt Mai - Ziua Oratorului Sincer

Cei nascuti pe 8 mai nu sunt deloc reticenti atunci cand este vorba de exprimarea ideilor si preocuparilor lor. Ei sunt sinceri, puternici, incapatanati si au tendinta de a face declaratii verbale sau scrise. Ei se simt in elementul lor cand sunt feriti de elementele gata stabilite. Uneori, ei chiar le retraiesc pe cele stramosesti. Nu le este frica sa actioneze, ei se vor folosi de mijloacele moderne si de progresele din domeniul tehnologic, dar intotdeauna vor fi atenti si la valorile traditionale.

La bine sau la rau, cei nascuti astazi au o legatura neobisnuit de puternica cu locurile in care traiesc. Pentru nativii acestei zile, deciziile legate de mediul inconjurator in general si de conditiile de trai in mod particular au o importanta covarsitoare. Majoritatea celor nascuti pe 8 mai sunt profund implicati in chestiunile legate de mediul lor inconjurator. In schimb, ei nu sunt foarte legati de locul unde s-au nascut. Adesea, cei ce provin dintr-un mediu rural se aventureaza pana in cele mai indepartate colturi ale globului.

Persoanele nascute pe 8 mai sunt sincere si pot deveni oratori de succes, exprimand aspiratiile si dorintele unui grup. Candoarea celor nascuti pe 8 mai le poate crea necazuri uneori. Ei trebuie sa evite sa fie brutali sau aspri. Din nefericire, diplomatia nu este punctul lor forte. In astfel de cazuri ei vor intra in conflict cu ceilalti in mod constant. Nativii zilei de 8 mai sunt de obicei foarte siguri pe ei insisi. Totusi, atunci cand reiese din comportamentul lor ca sunt persoane calme pe care te poti baza, nativii acestei zile sunt considerati indivizi neobisnuit de convingatori. In plus, ei nu isi formuleaza parerile si nu isi exprima pozitia decat dupa ce s-au gandit temeinic la respectivul subiect.

Odata angajati in lupta, nativii zilei de 8 mai pot fi considerati neinfricati. Ei nu se vor pleca in fata amenintarilor si vor gasi o modalitate eficienta de a-si lua revansa chiar si in conditiile in care nu sunt inarmati. Strategia este un alt punct forte al celor nascuti astazi, astfel incat nu este bine sa ti-i faci dusmani. Ei vor fi ingaduitori cu cineva care le face rau o singura data, dar rareori accepta mai mult de atat. Atat femeile cat si barbatii nascuti pe 8 mai tind sa fie credinciosi atat prietenilor, cat si persoanelor iubite. In calitate de parinti sunt constiinciosi si de obicei te poti baza pe ei.

In declaratiile lor, cei nascuti astazi sunt atat de siguri de importanta mesajului pe care il transmit incat acorda prea putina atentie felului in care il transmit. Cei mai evoluati dintre nativii zilei de 8 mai sunt irezistibili nu numai pentru faptul ca intotdeauna au ceva de spus, dar si pentru ca stapanesc arta de a furniza informatii si de a le nuanta. Persoanele nascute pe 8 mai sunt la fel de eficiente in cazul in care se specializeaza in exprimarea scrisa sau verbala. Ar fi ideal sa le stapaneasca pe amandoua.

Cum am mentionat deja, imprejurimile frumoase sunt extrem de importante pentru nativii zilei de 8 mai. Ei simt nevoia sa fie in permanent contact cu natura. In calitate de proprietari ar fi ideal ca ei sa isi proiecteze propria casa. In calitate de proprietari de pamant ei ar trebui sa isi infrumuseteze propriul teren. Cultivarea bunului gust inca din frageda pruncie este vitala pentru cei nascuti pe 8 mai. Ei trebuie sa fie expusi la o gama vasta de stiluri si concepte inca din copilarie, altfel incat viziunea lor sa nu fie foarte limitata si ideile lor sa un fie blocate la nivel local. Idealul nativilor zilei de 8 mai este sa devina cetateni universali.

SFATURI: Lumineza-te un pic. Invata sa fii mai vioi. In anumite cazuri poti chiar sa te prostesti un pic. Razi de tine insuti, dar fara a te critica prea aspru. Tempereaza-ti sarcasmul si coboara din tron. Este important ca din cand in cand sa accepti slabiciunea si vulnerabilitatea.

PUNCTE FORTE:
Prudent
Convingator
Iubitor

PUNCTE SLABE:
Extrem de serios
Moralist
Autoritar
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:21
Taur, Noua Mai - Ziua Curajului Moral

Cei nascuti in aceasta zi au un accentuat simt al dreptatii. Din acest motiv a avea incredere in acesti oameni nu este ceva riscant. In general ei isi respecta promisiunile facute celorlalti. Daca nu s-ar asigura ca exista dreptate si corectitudine in ceea ce fac, viata lor ar avea prea putina importanta. Acesti oameni sunt de obicei foarte implicati in ceea ce fac si dau impresia ca se lasa usor condusi. Pentru acesti nativi este ceva normal sa sustina si chiar sa se lupte pentru o cauza.

O mare problema pe care o intampina, in mod invariabil, persoanele nascute pe 9 mai, o reprezinta faptul ca se lasa aproape tot timpul atrasi de idei, motivatii si planuri personale marete pe care nu le evalueaza in mod realist. Intr-adevar, multe dintre persoanele nascute in aceasta zi au sperante prea mari. Chiar si atunci cand este evident ca un obiectiv nu poate fi atins, nativilor le va fi foarte dificil sa renunte. In cele din urma, indivizii mai putin evoluati vor avea un comportament autodistructiv din cauza dorintei prea puternice de a-si indeplini un anumit vis. Aceste trairi intense sunt un semn distinctiv al acestor persoane. Toti nativii zilei trebuie sa invete sa isi creasca eficacitatea renuntand la dorintele lipsite de realism si sa incerce sa ia lucrurile asa cum sunt.

In ciuda aspectului lor fizic neimpunator sau uneori chiar delicat, persoanele nascute pe 9 mai emana o putere care nu poate fi ignorata. Foarte rar se vor manifesta in mod agresiv. Puterea si-o arata mai ales atunci cand este nevoie de aparare, inclusiv atunci cand este vorba de apararea celor care au nevoie de protectie sau de ajutor. Cei nascuti azi sunt foarte convingatori si au o carisma care le garanteaza existenta prietenilor si a suporterilor. Cu toate acestea nativii mai au o mare problema. Aceasta problema este in stransa legatura cu felul in care acestia isi controleaza reactiile nervoase, care uneori pot fi extraordinare. In general, aceasta latura a nativilor nu se observa, ei parand a fi tacuti si rezonabili. Latura negativa se va arata asociatilor, prietenilor si familiei celor nascuti pe 9 mai, atunci cand cand vor fi fortati sa faca ceea ce nu doresc sau atunci cand principiile lor referitoare la corectitudine vor fi incalcate. Mai devreme sau mai tarziu, nativii zilei vor trebui sa invete sa isi controleze temperamentul, chiar daca o fac numai pentru siguranta fizica a celorlalti sau cea proprie.

Persoanele nascute pe 9 mai sunt de partea celor asupriti. Urasc tirania de orice fel indiferent daca aceasta vine din partea unor persoane sau a unor institutii. Daca standardele lor morale sunt indeplinite, cei nascuti in aceasta zi vor fi generosi, veseli si prietenosi. Daca aceste standarde nu sunt indeplinite, ei pot deveni lipsiti de rabdare, irascibili si nervosi. Atunci cand sunt preocupati de ceva care ii supara, isi pot face familia si prietenii nefericiti. Asadar, daca nativii cauta linistea, ar trebui sa se limiteze la stiluri de viata si ocupatii care le permit sa fie creativi si care sa nu le tulbure pacea interioara. Mai trebuie mentionate si acele persoane nascute pe 9 mai care isi asuma rolul de reformator sau protestatar si care simt nevoia sa lupte pentru a se simti impliniti, indiferent de costurile pe care le implica aceasta lupta.

Asemeni tuturor celor nascuti sub semnul taurului, persoanele nascute pe 9 mai au o mare dragoste pentru frumos si pentru natura. Atunci cand isi pastreaza visele in limitele rezonabilului, ei dau dovada de o intuitie deosebita in afaceri si de un dezvoltat simt al materialului, indiferent daca este vorba de material artistic sau comercial. Nativii acestei zile nu sunt oamenii care sa isi consume banii sau energia in cadrul unor proiecte anevoioase. Acestia cauta castigurile si rezultatele substantiale in tot ceea ce fac. Marea provocare pentru ei o reprezinta puterea de a se controla, control care este esential pentru succesul lor.

SFATURI: Da-ti silinta sa iti controlezi temperamentul. Adu-ti aminte ca si ceilalti au dreptul de a arata felul in care sunt. Nu mai judeca cu atata asprime. Astfel, tu si cei din jurul tau veti fi mai fericiti. Incearca sa iti intaresti partile care sunt mai slabe si sa te echilibrezi.

PUNCTE FORTE:
Moral
Protector
Corect

PUNCTE SLABE:
Neiertator
Puritan
Nerealist
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:21
Taur, Zece Mai - Ziua Singuratatii

Cei nascuti in ziua de 10 mai pot fi foarte eficienti in sfera lor de actiune. In general, aceste persoane obtin rezultate mai bune atunci cand lucreaza singure decat atunci cand lucreaza in echipa. Daca sunt pofesori, ii vor invata pe ceilalti dandu-se pe ei insisi ca exemplu. Nativii zilei vor fi greu de urmat pentru ca exemplul dat este unul dinamic. Nu numai gandurile neobisnuite subliniaza originalitatea acestor persoane, ci si felul in care fac cunoscute lumii aceste ganduri.
In mod frecvent, persoanele nascute pe 10 mai atrag oponentii. In timp ce sunt ucenici si mai tarziu cand isi construiesc cariera, isi fac dusmani din randul oamenilor puternici. Mai tarziu, de-a lungul vietii, acesti dusmani se arata si incep sa le puna piedici. De obicei, cei nascuti in aceasta zi nu se lasa intimidati, ci cauta propria varianta de adevar si actioneaza in stilul lor propriu. Deseori, acesti oameni au o mare gratie si/sau sarm si astfel pot fi foarte convingatori si chiar seducatori.
Indivizi inzestrati, cei nascuti pe 10 mai sunt receptivi, in mod special, la semnele destinului. Ei sunt capabili sa se alature unor tendinte ale societatii in loc sa se angajeze in lupte inutile cu fortele timpului lor. Nativii stiu, instinctiv, cum trebuie sa reactioneze. Ei vor sti cand sa mearga inainte si cand sa se retraga, cand sa lupte cu un obstacol si cand sa il ocoleasca, cand sa impuna si cand sa negocieze. Pentru ca au o intuitie puternica (intuitie care ii va ajuta sa inteleaga lumea mult mai bine i-ar ajuta sentimentele sau ratiunea) nativii isi vor urma premonitiile si de cele mai multe ori se va dovedi ca au luat decizia corecta.

Persoanele nascute pe 10 mai trebuie sa se straduiasca sa evalueze consecintele actiunilor lor. De cele mai multe ori ei se implica atat de tare in ceea ce fac incat pierd din vedere scopul in sine. De asemenea, firea lor impulsiva ii poate conduce spre ape tulburi. In cercurile sociale, in familie, la fel ca si in cazul locului de munca, nativii ar trebui sa isi asume o responsabilitate mai mare pentru ceea ce spun si pentru ceea ce fac. Cei nascuti in aceasta zi trebuie sa isi reamintesca din cand in cand sa lucreze pentru binele celorlalti. Trebuie spus ca persoanele nascute pe 10 mai nu sunt egoiste, ci doar prea preocupate de propriile persoane. Activitatile care reduc preocuparea excesiva de sine sunt foarte importante pentru dezvoltarea spirituala a nativilor. Activitatile la care ar putea lua parte nativii pot fi: iesirile in grup, asumarea unor responsabilitati mondene sau chiar munca cu cei saraci.

Este important de amintit ca persoanele nascute pe 10 mai sunt foarte inzestrate, dar si ca, din cand in cand aceste persoane trebuie sa fie reorientate spre directia corecta sau sa fie impiedicate sa ia parte la actiuni ciudate. Nativii au tendinta sa isi indrepte atentia, cu foarte mare seriozitate, spre probleme alese la intamplare. Din aceasta cauza, ei pot rata, uneori, imaginea de ansamblu. Asadar, ei se pot considera norocosi daca au prieteni sau familii pe ale caror pareri pot conta si ale caror critici le pot accepta si uneori chiar respecta. Cea mai buna indrumare pentru acesti nativi o reprezinta dragostea si aprecierea sincera. In masura in care cei nascuti in aceasta zi se vor simti mai putin singuri si vor simti ca temerile lor nu sunt chiar neintelese, vor aprecia consolarile oferite de societate. Desi nu par ca ar avea nevoie, suportul emotional este esential. Nativii au nevoie de el pentru a se simti apreciati si utili.

SFATURI: Incearca sa gandesti inainte sa actionezi. Apreciaza consecintele actiunilor tale. Nu neglija datoriile mondene si nici rolul tau in grup. Preoupa-te mai mult de ceilalti si de nevoile lor. Fii receptiv la posibilele sfaturi.

PUNCTE FORTE:
Activ
Inventiv
Indraznet

PUNCTE SLABE: Impulsiv - Preocupat de sine - Nechibzuit


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:21
Taur, Unsprezece Mai - Ziua Excentricitatilor

Persoanele nascute pe 11 mai au un mod deosebit de a percepe lumea. Ele pot atrage in mod nedorit atentia asupra lor daca isi exprima sentimentele sau daca dau frau liber fanteziilor in public. Din aceasta cauza nativii trebuie sa-si ascunda partial trairile. Cu toate acestea, persoanele nascute in aceasta zi vor merge foarte departe cu inclinatia lor spre extrem etalandu-si ostentativ excentricitatile. Intr-adevar, familia si prietenii trebuie sa-si tina rasuflarea atunci cand asculta cuvintele unei persoane nascute pe 11 mai. De asemenea, vor ramane uimiti dupa ce aceasta persoana va termina ceea ce are de spus.

Tipurile de persoane nascute in aceasta zi variaza intr-o gama foarte larga. Nativii zilei pot fi foarte putin excentrici, dar exista si nativi despre care se poate spune ca sunt de pe alta planeta. In orice caz, toate persoanele nascute in aceasta zi au o trasatura comuna: sunt daruiti cu o fantezie extraordinara, fantezie care daca este dezlantuita poate deveni salbatica. Cei mai evoluati dintre nativi isi pot folosi visele si imaginatia intr-un mod realist. Unii dintre cei nascuti azi au talentul de a-si face planuri ciudate. Ei ar trebui sa incerce sa-si pastreze credibilitatea si sa mentina legatura cu cei care au puterea sa-i ajute sa reuseasca. Nativii au sanse mari sa primeasca respectul si admiratia celor din jur. Acest lucru se va intampla mai ales atunci cand vor fi indeajuns de obiectivi pentru a prezenta ascultatorilor idei credibile si realiste. Pe de alta parte, o alta categorie a nativilor ii poate dezamagii pe ceilalti datorita schemelor fanteziste si proiectelor irealizabile pe care le prezinta. Ei isi vor insela audienta dand frau liber imaginatiei.

Exista pericolul ca familia si prietenii celor nascuti pe 11 mai sa-i categoriseasca drept inofensivi, sa zambeasca la ceea ce spun acestia si sa-i ia foarte rar in serios. Faptul ca nu li se acorda importanta ii afecteaza mai mult decat daca ar fi pur si simplu ignorati. Daca sunt tratati de catre ceilalti cu lipsa de credibilitate, nativii isi pot pierde respectul de sine. Uneori pot incerca cu disperare sa para normali, reprimandu-si adevarata fire si incercand in zadar sa se potriveasca tiparelor. Persoanele nascute pe 11 mai ii apreciaza pe acei oameni speciali care ii inteleg in profunzime si in prezenta carora se pot manifesta natural si fara sa le fie frica ca vor fi judecati sau cenzurati.

Privind dintr-un punct de vedere obiectiv, este adevarat ca atunci cand povestesc ceva, cei nascuti azi au tendinta de a exagera, infrumuseta si chiar de a mitologiza evenimentele si personajele. Un ascultator priceput, un asociat sau un prieten foarte apropiat vor recunoaste o povestire exagerata si vor fi capabili sa deosebeasca adevarul de fictiune. Persoanele mai credule, insa, ar putea crede foarte usor aceste povestiri. Persoanele nascute pe 11 mai sunt capabile sa abordeze la obiect orice tema care ii intereseaza. Cu toate acestea, ar fi o mare greseala din partea ascultatorilor se creada literalmente tot ce spun.

Cei nascuti pe 11 mai incearca sa dea culoare vietii lor, dar fara a face rau cuiva. De cele mai multe ori, nativii actioneaza cu sinceritate. In cele mai multe dintre cazuri, ei pot fi acuzati ca sunt increzuti, dar nu si ca sunt inselatori. Nativii incearca sa isi dezvolte latura exterioara a personalitatii. In interior le lipseste increderea si de aceea au nevoie de sprijin si afectiune. Acesta este motivul ascuns pentru care ei cauta atentia celorlalti prin metode atat de infantile spunand povesti sau manifestand un comportament ciudat. Din fericire, intuitia lor inascuta ii ajuta sa treaca peste cele mai dificile situatii.

SFATURI: Cine ar putea sa-ti spuna vreodata ce sa faci? Incearca din cand in cand sa vobesti pe intelesul celorlalti si astfel vei capata credibilitate. Nu renunta la toate fanteziile tale. Fii selectiv in ceea ce priveste planurile si proiectele pe care le ai. Daca este posibil pastreaza-ti visele in limita realului.

PUNCTE FORTE:
Inventivi
Creativi
Iubitori de distractii

PUNCTE SLABE:
Nerealist
Insensibil
Izolat
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:22
Taur, Doisprezece Mai - Ziua Opozantului Inrait

Cei nascuti in ziua de 12 mai au trasaturi de oameni rai. Rautatea lor nu este insa atat de mare incat sa-i faca sa intre in conflict cu autoritatile, dar sunt recunoscuti pentru tachinarile lor si pentru farsele pe care le fac cu bucurie. Unele dintre persoanele nascute pe 12 mai sunt foarte serioase in ceea ce priveste abordarea vietii. Cu toate acestea, se pare ca nativii se pricep de minune sa intre in necazuri. Ei nu pot fi in rand cu toata lumea. Si-au dezvoltat propriul stil de a actiona, stil care de multe ori interactioneaza cu al celorlalti.

Persoanele nascute pe 12 mai sunt nepasatoare in ceea ce ii priveste pe cei din jurul lor. Ei sunt cei mai fericiti atunci cand refuza cererile dubioase, cand ii ironizeaza pe ceilalti sau chiar ii batjocoresc. Pe de alta parte, nativii nu pretind ca ar cunoaste toate raspunsurile. Intr-adevar, din aceasta cauza poate fi foarte dificil sa-i condamni pe cei nascuti astazi pentru ceea ce cred. Rareori ei isi vor parasi drumul pe care merg pentru a face ceva in acesta privinta. Se vor comporta astfel pentru ca oameni nascuti pe 12 mai sunt inchisi in ei, precauti si se feresc sa discute despre propriile principii si filosofii de viata. In orice caz, nativii acestei zile sunt capabili sa ofere solutii noi pentru problemele altora, solutii care, in majoritatea cazurilor se vor dovedi a fi folositoare. Din cauza faptului ca de cele mai multe ori merg contra curentului, persoanele nascute pe 12 mai pot fi considerate radicale sau rebele. Nimic nu poate fi mai departe de adevar. Cei mai multi dintre nativi au vederi conservatoare care sunt fara doar si poate logice. De asemenea, ei pot parea reci, lipsiti de sentimente sau poate chiar prea duri. Aceasta fatada impietrita si dura este de fapt o bariera ridicata intentionat pentru ca lumea sa nu poata patrunde in universul lor.

Cei nascuti in aceasta zi pot fi intalniti deseori in pozitii de conducere. Paradoxal, ei nu sunt de fapt interesati decat in mica masura sau chiar deloc de acest tip de functii. De cele mai multe ori vor ocupa aceasta pozitie fiind alesi de catre superiori pentru meritele lor deosebite. Persoanele nascute pe 12 mai se deosebesc de restul lumii datorita capacitatilor lor, datorita dedicatiei si conduitei pe care o au. In general, atrag nu numai simpatia sefilor ci si pe cea a colegilor. Cei nascuti in aceasta zi au o anumita siguranta de sine, siguranta care incurajeaza o puternica legatura intre ei si colegi si, totodata, atrage admiratia acestora. Din aceasta cauza, nativii vor fi deseori rugati sa fie purtatorii de cuvant ai unui grup. Sunt persoane agreabile, dar de care nu te poti atasa usor. Ei pastreaza distanta in timp ce ii fac pe ceilalti sa se simta bine si sa rada de toate absurditatile trecatoare.

Persoanele nascute pe 12 mai sunt foarte sensibile. R areori se comporta prostesc sau isi arata deziluziile. Fara indoiala, aceste persoane apartin unei lumi fantastice. Cu toate acestea, luciditatea le permite sa arate celorlalti cat de lipsite de sens sunt unele conventii sociale sau cat de rigide sunt unele mentalitati. Nativii zilei de 12 mai considera ca au un caracter serios si puternic, nicidecum unul superficial. Prostia si inselaciunile celorlalti sunt motivele pentru care nativii sunt atat de ironici. Trebuie spus ca cei nascuti in aceasta zi pot fi foarte buni prieteni, dar in acelasi timp, sunt si dusmani de temut.
SFATURI: Lasa-i pe oameni sa isi faca singuri planurile. Esti fericit in rolul de misionar? Incearca sa iti mai moderezi replicile acide si cultiva-ti diplomatia. Adu-ti aminte sa te iubesti pe tine si pe ceilalti.
PUNCTE FORTE:
Lucid
Talentat
Ironic
PUNCTE SLABE:
Prea critic
Deranjant

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:22
Taur, Treisprezece Mai - Ziua Militantului Infocat

In cele mai multe dintre cazuri persoanele nascute pe 13 mai au o popularitate foarte mare, atat in grupurile sociale apropiate, cat si in cadrul societatii in ansamblu. Cu o usurinta aparenta, in cea mai naturala maniera posibila, nativii pot obtine succesul si recunosterea pe care multi altii se lupta sa o obtina. Din nefericire, aceasta usurinta atrage dupa sine reprosurile. Persoanele nascute pe 13 mai sunt deseori acuzate de superficialitate sau de faptul ca obtin un succes banal, lipsit de profunzime.

Cei nascuti in aceasta zi au o puternica influenta asupra celor care ii inconjoara. Din aceasta cauza, ceilalti trebuie sa fie atenti sa nu puna prea mult suflet in relatia cu acestia pentru ca este posibil sa caute doar distractie. Daca pe de cealalta parte nativii doresc sa fie deschizatori de drumuri, sa fie ei cei ce iau hotararile ar trebui sa fie atenti la coruptie. Cei nascuti in aceasta zi prefera mai degraba sa transmita mesaje prin prezenta si activitati propriu-zise, decat sa o faca cu ajutorul ideilor.

Persoanele care au ca zi de nastere data de 13 mai sunt rareori pricepute in ceea ce priveste afacerile financiare. In general, au nevoie de ajutorul cuiva. Deci, le-ar fi de folos sa ceara ajutorul unor membrii ai familiei care sunt contabili sau care lucreaza in domeniul financiar. In acest fel, cu ajutorul unor consilieri de incredere vor reusi sa tina o evidenta corecta a afacerilor. Deseori, nativii acestei zile au un mare dispret pentru astfel de preocupari materiale. Ei considera ele ca nu fac decat sa-si distraga atentia de la drumul pe care si l-au ales.

Miscarea si calatoriile, de orice fel, sunt importante pentru cei nascuti in aceasta zi. Persoanele nascute pe 13 mai cad in depresii atunci cand cred ca nu mai sunt populare, indiferent daca este adevarat sau nu. La fel se intampla si in cazul in care, nativii se simt blocati intr-o ocupatie sau intr-un loc. Munca persoanelor nascute pe data de 13 mai va fi vizibil imbunatatita, daca acestea isi vor studia meseria si tehnologia necesara realizarii ei. Munca se va imbunatati de asemenea, daca nativii vor incerca sa inteleaga mai bine, sa aprofundeze si sa se preocupe mai mult de ceea ce au de facut. Cu toate acestea personalitatea pe care o au acesti indivizi nu favorizeaza asemenea inclinatii. Acest lucru se intampla pentru ca accentul este pus pe naturalete, pe a fi autodidact si pe usurinta de a face anumite lucruri. Studiul facut de o persoana nascuta pe 13 mai asupra unui domeniu ajuta la facerea diferentei dintre un diletant usuratic si un artist, om de afaceri, atlet sau muncitor in adevaratul sens al cuvantului, un profesionist. A accepta ca prin studiu se face aceasta mare diferenta si a se comporta ca atare este principala provocare pentru nativii acestei zile. Insa, ei pot alege sa-si exprime in mod natural talentele, sa impresioneze pe ceilalti si sa se bucure de aceasta. La fel de bine, pot alege sa fie ei cei care iau decizii importante si de care depind toti, in acest fel cladindu-si un foarte frumos drum prin viata. In acesta situatie, indivizii mai evoluati ar trebui sa se preocupe si de a-i ajuta pe cei din jur sa evolueze. Astfel, vor deveni cu adevarat responsabili si vor evita interiorizarea sau autodistrugerea.

Deseori, in viata unei persoane nascute pe 13 mai poate interveni o rasturnare de situatie. Aceasta rasturnare de situatie sau ceea ce o provoaca pot fi motivele unui regres sau ale unei tragedii pe plan fizic, spiritual sau emotional. Aceasta criza nervoasa prin care vor trece nativii, ii va determina pe acestia sa evolueze din punct de vedere moral si sa capete vederi mai profunde. Daca acest eveniment, despre care am vorbit, nu apare in viata nativilor, acestia vor avea o experienta de viata mult mai limitata.

SFATURI: Tu hotarasti. Daca alegi calea mai dificila, vei avea parte de multte bucurii dar, de asemenea, vei avea parte de responsabilitatile implicate de folosirea la maxim a capacitatilor tale. Nu te lasa deranjat de cei care critica usurinta ta de aface anumite lucruri. Nu te multumi cu putin in ceea ce te priveste.

PUNCTE FORTE:
Natural
Jovial
Nelimitat

PUNCTE SLABE:
Superficial
Ciudat
Depresiv
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:22
Taur, Paisprezece Mai - Ziua Sarmului Natural

Persoanele nascute pe 14 mai au un anume fler de a recunoaste oportunitatile prezente si viitoare. Foarte moderni si actuali in ceea ce priveste conceptiile, nativii au in acelasi timp un anume simt care parca, le spune cum vor evolua lucrurile si cum va fi lumea peste 100-200 de ani. O mare parte a celor nascuti in aceasta zi arata un dezinteres ostantiv fata de trecut si privesc traditionalismul ca pe o colectie de obiceiuri proaste. Din acest motiv, nu este surprinzator ca nativii nu au nici o retinere in a evita sa foloseasca metodele clasice indiferent de domeniul de activitate. Acestia vor avea incredere mai mare in propriile planuri decat in planurile deja existente. Dar, bineinteles ca nu le vor evita pe cele din urma daca sunt facute chiar de ei insisi.

Avand o mare energie nervoasa, cei nascuti azi fac eforturi mari pentru a gasi perfectiunea. Nevoia de a descoperi si de a elimina geselile din tot ceea ce fac este dusa uneori spre extrem. De fapt, capacitatea acestor nativi de a fi moderati reprezinta baza succesului lor. Cei care nu isi pot gasi linistea, vor ajunge la epuizare si desele lor observatii critice vor stresa familia, prietenii si colegii. Un parinte nascut in aceasta zi va fi greu de multumit de catre copii sai, mai ales in ceea ce priveste performantele.
Nativii sunt foarte hotariti si au extraordinar de multe pretentii. Punctul slab al acestora este reprezentat de latura emotionala. Din aceasta cauza, sunt foarte rezrvati in ceea ce priveste aspectele spirituale ale vietii lor. Tipica pentru cei nascuti in aceasta zi este atitudinea dinamica sau cea contemplativa. Deci, poate fi dificil pentru cei care lucreaza si traiesc alaturi de ei sa stie cand sa se apropie si cand sa pastreze distanta. Daca cineva va aborda aceste persoane intr-un moment nepotrivit, cu siguranta va regreta. Cei nascuti pe data de 14 mai nu sunt foarte rabdatoari cu cei care nu ii inteleg. Aceste persoane prefera ca totul sa fie facut in ritmul lor. Ritmul acesta poate fi uneori innebunitor de incet si alteori poate fi fulgerator de rapid. In general, insa, nativii prefera sa faca lucrurile intr-un mod linistit, nedorind sa treaca cu rapiditate peste detalii.

Pentru ca sunt mai evoluati decat ceilalti se intampla deseori ca persoanele nascute in aceasta zi sa fie prost intelese sau chiar dispretuite, mai ales la inceputul carierei lor. Pana la urma, mai devreme sau mai tarziu, ceilalti vor aprecia corect valoarea muncii acestora. In concluzie, oamenii din jur au nevoie de timp pentru a putea fi in rand cu acesti nativi.
Persoane nascute pe 14 mai care se confrunta cu probleme fizice sau cu boli acute au tendinta de a ignora boala refuzand sa se lase descurajati. De fapt, marea majoritate a obstacolelor pe care le intalnesc par a fi ignorate total. Nativii mai evoluati ii vor asculta pe criticii pe care ii respecta si vor lua in seama sfaturile acestora. Aceasta capacitate de a accepta criticile celorlalti este o calitate extraordinara. Cei care refuza sa ia in seama aceste critici se vor confrunta de-a lungul intregii vieti cu obstacole pe plan fizic si psihic. Persoanele nascute pe data de 14 mai vor invata astfel, ca energia lor nu este inepuizabila si ca puterea lor de recuperare nu este nelimitata. Este foarte important pentru nativi sa stie ca vor avea parte de mai multe realizari daca ii vor accepta pe cei din jurul lor si le vor permite acestora sa-si exprime parerile.

SFATURI: Adu-ti aminte ca moderarea este cheia succesului tau. Cultiva-ti calmul. Fa-ti cunoscute criticile constructive, dar si faptul ca esti de buna credinta. Fii atent ca uneori nu vezi padurea din cauza copacilor.

PUNCTE FORTE:
Evoluat
Energic
Perfectionist

PUNCTE SLABE: Prea stresat - Nervos - Dificil

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:22
Taur, Cincisprezece Mai - Ziua Visatorului

Persoane nascute pe data de 15 mai demonstreaza intr-o maniera foarte naturala ca pot obtine ceea ce alti oameni se straduiesc sa aiba. In mod frecvent, nativii ii atrag inconstient pe cei din jurul lor. Aceste persoane sunt deseori surprinse de atentia pe care o capteaza. Nativii nu sunt tot timpul constienti de magnetismul pe care il exercita. Aceste persoane au pur si simplu un dar special cu ajutorul caruia, usor si fara ostentatie, ajung la inimile celor din familie, prietenilor sau colegilor.

La prima vedere, nativii nu par persoane care sunt capabile sa atraga atentia. Acest lcuru se intampla pentru ca ei nu par a face ceva extraordinar si pentru ca aspectul lor exterior nu ii deosebeste atat de mult de ceilalti oameni. Farmecul persoanelor nascute pe 15 mai nu iese imediat la iveala. Puterea lor asupra celorlalti se face in general simtita dupa ce au petrecut o perioada de timp impreuna. Lucrurile pe care le fac nativii sunt lucruri comune, lumesti. Cu toate acestea, din cauza creativitatii si a alchimiei pe care o au nativii, acestia vor obtine un rezultat vibrant care va atinge partile sensibile ale celorlati. Nu toata lumea va fi impresioanta, ci doar acele persoane care se afla pe aceeeasi lungime de unda cu nativii.

Deseori persoanele nascute pe 15 mai sunt inclinate spre singuratate. Prefera ca uneori sa aiba preocupari normale in viata de zi cu zi, iar in timpul liber sa-si satisfaca interesele mai speciale. Deseori, incursiunea in propria lume ii poate face sa se indeparteze de oamenii din jur. Aceasta poate fi cauza unor serioase probleme psihice. Cei nascuti in aceasta zi a anului au nevoie sa fie incurajati sa isi exprime sentimentele. La inceput, ei isi vor impartasi ideile si proiectele catorva prieteni apropiati, pentru ca mai tarziu sa le faca cunoscute unui public mai larg. Principala dorinta este bineinteles aceea de a petrece cat mai mult timp facand ceea ce le place mai mult. Din nefericire, acesti nativi nu sunt indeajuns de incisivi pentrua da glas pasiunii. Ei pot alege sa ramana in umbra, chiar daca au alaturi cateva persoane care ii sustin emotional sau financiar. Faptul ca ei nu dau glas pasiunilor lor poate fi o problema pentru toti cei carora le pasa de acesti nativi. Mai devreme sau mai tarziu persoanele nascute pe data de 15 mai trebuie sa incerce sa fie pe cont propriu, sa-si asume responsabilitatea talentelor lor si sa caute cat mai mult o cariera care li se potriveste. Capacitatea lor de a-i multumi pe ceilalti poate fi folosita in munca intr-un context social. Nativii nu trebuie sa se consume si nu trebuie sa aiba frustrari in legatura cu personalitatea lor.

In general, persoanele nascute pe data de 15 mai considera ca sunt necesari mai multi ani de pregatire pentru a reusi sa-si gaseasca adevarata vocatie. Nativii cred ca este important ca dupa ce au reusit acest lucru sa nu-i conduca pe ceilalti pe cai gresite. Cei nascuti in aceasta zi detesta sa ocupe pozitii importante daca nu sunt pregatiti pe deplin pentru acest lucru. Considera ca trebuie platite anumite tributuri pentru a-si forma ideile si atitudinile potrivite, idei si atitudini care vor avea un impact puternic asupra celorlalti.

SFATURI: Incepe un drum atunci cand consideri tu ca esti pregatit. Ai dreptate in ceea ce privete responsabilitatea si obligatiile sociale. Ar trebui sa fii mai energic in aceasta privinta. Nu uita niciodata legatura intre dragoste si geniu. Invata sa iti impartasesti sentimentele. Permite celorlalti sa cunoasca lumea ta.
PUNCTE FORTE:
Inventiv
Magnetic
PUNCTE SLABE:
Frustrat
Izolat
Pasiv


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:23
Taur, Saisprezece Mai - Ziua Talentului Extraordinar

Persoane nascute pe data de 16 mai au doua laturi ale caracterului care sunt foarte fin delimitate. Ei isi arata cu aceeasi usurinta atat partea excentrica cat si cea echilibrata. Aceste persoane se manifesta excentric inca de la inceputul vietii si din acest motiv se considera extrovertite. Desigur, cativa dintre cei nascuti in aceasta zi au parte de o educatie riguroasa, educatie care le-a cultivat latura moderata sau pe cea conservativa a personalitatii. Aceste persoane isi vor manifesta totusi, tendintele excentrice mai tarziu in viata. In orice caz, nativii isi vor manifesta tot mai mult aceste tendinte odata cu trecerea anilor. Persoanele nascute pe data de 16 mai pot da impresia ca sunt echillibrate si linistite. Intr-adevar, multe dintre ele se manifesta in acest fel. Pentru a-si arata adevarata personalitate este nevoie doar sa le fie captata atentia de un lucru care ii intereseaza. Acolo unde sunt implicate emotiile, mai ales furia, acestor persoane, manifestarile lor sunt asemenea unui vulcan care este gata sa erupa. Cei care au cunoscut aceasta latura a nativilor ii trateaza pe acestia cu destul de multe menajamente. Nu este o priveliste tocmai frumoasa sa vezi cum o persoana nascuta pe data de 16 mai isi manifesta temperamentul.

Daca persoanele nascute pe data de 16 mai isi consuma tumultoasele emotii in activittati creatoare, rezultatul obtinut va fi unul impresionant prin puterea si noutatea sa. Daca nativii nu sunt capabili sa se controleze, isi vor consuma inutil energia manifestandu-si in mod exagerat emotiile. Intr-adevar, persoane nascute pe data de 16 mai trbuie sa isi cultive parte expresiva a personalitatii lor. Vor avea de castigat in aceasta autoeducare daca se vor ingriji si isi vor educa propriile plante si animale.

In viata de zi cu zi, persoanele nascute pe data de 16 mai vor avea parte de multe frustrari. Acestea pot fi cauzele unor probleme psihologice. Uneori, aceste frustrari sunt fi atat de puternice incat nimeni, nici macar un bun psihiatru, nu va putea ajuta nativii. Ajutorul va da rezultate doar daca acestia il vor acccepta si vor avea ei insisi grija de psihicul lor. Impulsurile autodidtructive, depresiile si manifestarile nebunesti sunt posibile. Prietenii si familiile care anticipeaza aceste manifestari sunt sfatuiti sa se dea la o parte din cale nativilor, dar sa nu se indeparteze prea mult pentru ca s-ar putea sa fie nevoie de ajutorul lor. Sprijinul acestora in situatii de criza este foarte important. Pe de cealalta parte, atunci cand lucrurile merg bine, este o placere sa fii in preajma unei persoane nascute in aceasta zi. Nu isi vor reprima in nici un fel bunatatea si afectiunea si de aceea vor fi ca un soare care straluceste asupra tuturor.

Culoarea, materialul si croiala au o foarte mare importanta pentru persoanele nascute pe data de 16 mai. Felul in care se imbraca are un efect foarte puternic atat asupra starii lor psihice si asupra comportamentului lor. Pentru a nu deveni prea ciudati, nativii permit doar modei sa le influenteze in acest fel viata. Semnul distinctiv al persoanelor nascute in aceasta zi este talentul si el trebuie exprimat intr-un fel. Trebuie spus ca acest talent nu se manifesta doar in ceea ce priveste domeniul artistic ci si in activitati incepand cu afacerile si terminand cu sportul. Daca cei nascuti in aceasta zi isi pot dezvolta stilul si forma de expresie proprii, se vor bucura de succes si fericire.

SFATURI: Gaseste-ti propriul mod de de a te exprima. Fii comunicativ si invata sa te autocontrolezi. Largeste-ti orizontul activitatilor s-ar putea sa iti foloseasca. Incearca sa termini proiectul pe care la-i inceput inainte sa incepi un altul.

PUNCTE FORTE:
Lipsit de inhibitii
Expresiv
Plin de viata

PUNCTE SLABE:
Lipsit de precautie
Instabil
Schimbator

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:23
Taur, Saptesprezece Mai - Ziua Limitei

Persoanele nascute pe data de 17 mai percep viata intr-un mod fundamental, avand dorinta de a se intoarce la origini. Cei nascuti in aceasta zi fac intotdeauna deaclaratii. Acestea pot fi in unele situatii simple, iar in alte situatii pot fi pline de cele mai profunde intelesuri, indiferent daca sunt de factura artistica, economica sau politica. Refuzul nativilor de a avea de legatura cu orice complicatie inutila sau de a face un compromis in legatura cu conceptiile lor, demonstreza cinstea neobisnuita cu care privesc viata.

Cei nascuti in aceasta zi nu sunt recunoscuti pentru tactul lor. In mod normal ei spun ceea ce cred, indiferent daca acest lucru le convine celorlalti sau nu. Aceasta atitudine atrage opozitia unora si castiga simpatia celorlalti. Nativii fac in asa fel incat sa reduca problemele evitand complicatiile inutile. Cu toate acestea, s-ar parea ca intotdeuna se intampla exact invers. Controversele se invart in jurul acestor nativi desi ei isi doresc sa fie lasati in pace. Aceste pesoane nu sunt tacute, dar nici in exagereaza in a-si spune opiniile. Nativii prefera sa isi spuna parerile asa cum sunt. Poate fi dificil sa ii faci pe acesti oameni sa fie deschisi din punct de vedere emotional. Dar daca este vorba de cineva in care au incredere, ei vor fi foarte onesti in ceea ce priveste propriile sentimente. Problema increderii este foarte importanta pentru ei si de aceea acesti nativi nu pot fi castigati foarte usor. Persoanele nascute pe data de 17 mai ar trebui sa nu mai fie atat de suspicioase si sa le acorde putin credit celorlalti si intentiilor bune ale acestora.

Cei nascuti in aceasta zi au tendinta de a fi foarte mandri, refuzand sa ceara ajutorul cuiva. Sunt de obicei singuratici, preferand sa faca totul pe cont propriu. Chiar daca nu marturisesc asta, nativii au o mare nevoie de afectiune, mai ales de suportul emotional al prietenilor si familiei. In spatele acestei infatisari reci si a atitudinii distante este ascunsa o latura emotionala care poate fi la fel de blanda ca o pisicuta sau la fel de salbatica ca o fiara in captivitate care isi doreste sa fie eliberata. Persoane nascute pe data de 17 mai trebuie sa evite sa foloseasca substante halucinogene sau droguri care afecteaza mintea pentru ca vor avea ca efect descatusarea emotiilor in cel mai distructiv mod posibil.

Zelul persoanelor nascute pe data de 17 mai poate fi atat de mare uneori, incat pot fi considerati fanatici. Puterea lor de concentrare este extraordinar de mare, dorinta de a reusi este remarcabila, dar sanatatea si perseverenta deseori dispar de-a lungul drumului. Nativii mai evoluati vor invata sa isi canalizeze energia si sa nu o mai iroseasca inutil, in acest fel reusind sa fie fericiti si mandri de ei insisi.

Uneori, cei nascuti in aceasta zi se simt frustrati in cea mai mare parte a vietii lor, fiind profund dezamagiti de ceea ce fac pentru a-si asigura traiul si ajungand sa simta repulsie fata de acest lucru. Vor trebui ori sa isi accepte situatia si chiar sa se bucue de ea, ori sa isi schimbe infatisarea sau ocupatia indreptandu-si atentia spre alte orizonturi. Este putin probabil ca nativii sa priveasca in perspectiva si sa aleaga situatia cu finalitatea optima. Din aceasta cauza, odata ce au pornit la drum vor merge pana la capat, indifent care ar fi acesta. Singura provocare pentru acesti nativi o reprezinta puterea de a se bucura.

SFATURI: Destinde-te. Invata sa razi si sa nu mai iei viata atat de in serios. In incercarea de a-i controla pe ceilalti poti provoca animozitatiincearca sa accepti lucrurile asa cum sunt. Acorda-ti o pauza. Cauta multumirea de sine si bucuria.

PUNCTE FORTE:
Dedicat
Responsabil
Intens

PUNCTE SLABE: Prea stresat - Acid - Acuzator


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:23
Taur, Optsprezece Mai - Ziua Activistului Hotarat

Cei nascuti in aceasta zi de 18 mai sunt un amestec interesant de traditionalism si liberalism. Nativii ar putea fi descrisi ca fiind niste persoane cu inclinatii revolutionare. Ei au tendinta mai degraba sa schimbe scietatea, decat sa o imbunatateasca. Multi dintre cei nascuti in aceasta zi sunt protestatari, militand impotriva nedreptatilor si icorectitudinilor de orice fel. Indiferent daca sunt implicati in politica sau nu, persoane nascute pe data de 18 mai trateaza munca, hobiurile sau arta intr-o maniera profesionala, corecta. Ei prefera mai degraba sa abordeze lucrurile in modul clasic si clar decat sa le abordeze in modul emotional si romantic.

Indiferent cat de multa imaginatie ar avea, persoane nascute pe data de 18 mai au un foarte dezvoltat simt practic. Le place duca totul la bun sfarsit, fara prea mult stres sau deranj. Felul lor de a fi, deschis, ii poate baga in multe necazuri. Acesti nativi refuza sa pastreze linistea atunci cand sunt confruntati cu ignoranta sau nedreptatea. Persoane nascute azi dipretuiesc irationalitatea si din acest motiv fac o abordare clara si directa a lucrurilor. In cadrul familiei, ei sunt cei care dau glas dreptatii. In cazul in care acesti nativi sunt parinti trebuie sa fie atenti sa nu exercite asupra copiilor lor o tiranie rationalista. Acesti parinti pretind ca stiu intotdeauna ceea ce este mai bine pentru copii si ii critica prea sever atunci cand acestia fac ceva gresit.

Un pericol pentru persoanele nascute in aceasta zi il reprezinta faptul ca se lasa prea mult dusi de val in anumite situatii, lucru care ar putea sa ii faca sa devina la fel de irationali ca si cei pe care ii critica. Nativii pot fi uneori inconstienti de ceasta tendinta, iar atunci cand li se atrage atentia asupra acestui lucru nu il pot accepta cu mare usurinta, fiindu-le si mai greu sa se schimbe. Daca nu sunt atenti sa nu devina fanatici in ceea ce priveste propriile principii, nativii vor cadea in final in propria capcana emotionala.

Persoanele nascute pe data de 18 mai sunt fascinate de numeroasele aspecte ale vietii- probeaza, incearca si gusta tot ceea ce are de oferit ea. Caracterul lor da impresia deplinatatii si de aceea atunci cand vei intalni o persoana nascuta in aceasta zi, vei avea impresia ca ai intalnit un om camplet din aproape toate punctele de vedere. Acest lucru se intampla, probabil pentru ca aceste persoane se perfectioneaza inainte de a lua contact cu lumea. Daca nativii sunt confuzi si nesiguri in tinerete, principalul lor scop in viata va fi sa isi corecteze acest neajuns. Cei nascuti in aceasta zi deinesc viata ca pe o lupta, poate chiar o lupta cu ei insisi. Conflictul poate deveni un mod de a trai pentru acesti nativi, ei fiind mereu in asteptarea unor obstacole. Deci, din acest motiv le poate fi destul de dificil sa isi gaseasca linstea.

Desi par niste oameni care se cunosc destul de bine, cei nascuti in aceasta zi, uneori nu sunt constienti de propriile dorinte. Fiind ocupati cu responsabilitatile sociale si ale familiei, nativii isi ignora in mod frecvent nevoile personale astfel fiind predispusi la nefericire. Ei se poarta de parca nici ar observa ca primele semne de nefericire incep sa se instaleze. In ceea ce priveste nefericirea, familiile si prietenii acestor nativi o pot observa si pot lua masuri in aceasta pivinta incurajandu-i pe acestia sa isi exprime frustrarile, atunci cand este cazul.

SFATURI: Fa-ti timp sa te cunosti pe tine insuti. Evita contactul cu lumea pentru o perioada si incearca sa iti reincarci bateriile. Invata sa asculti de vocea ta interioara. Lasa-te ghidat si nu condus. Cutiva-ti toleranta si acceptarea fata de ceilalti chiar daca nu poti suferi ideile pe care le au.

PUNCTE FORTE:
Devotat
Idealist
Responsabil

PUNCTE SLABE: Intolerant - Neatent la propriile nevoi - Usor de influentat


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:24
Taur, Nouasprezece Mai - Ziua convingerii sincere

Persoanele nascute pe 10 mai debordeaza de energie. Energia este benefica de cele mai multe ori, insa ei trebuie sa invete sa o tina sub control si sa o directioneze cat mai bine. Acest lucru este intr-adevar crucial, deoarece majoritatea celor nascuti pe 19 mai au un potential destul de mare de a fi viitori conducatori. Desi trec adesea prin incercari dure in viata din punct de vedere fizic, cat si emotional, ei le depasesc cu brio cand se concentreaza asupra scopului pe care si l-au propus. Energia lor poate fi destul de elementara. Ei o pot folosi cel mai bine in cazul proiectelor de anvergura ce implica construirea structurii de baza in viata sociala si de familie.

Nativii zilei de 19 mai sunt de obicei autodidacti si apreciaza o abordare naturala a muncii. Totusi, ei isi creeaza probleme atunci cand suprasolicita facultatile logice si rationale ce se afla in slujba intuitiei. Atunci cand gandesc prea indraznet ei se pot indeparta de intentiile lor initiale. Promptitudinea sentimentelor ce salasuiesc in sufeltul lor este ceea ce mai ramane nobil in ei in astfel de cazuri. Intr-adevar, inima lor este ca o busola de corabie. De obicei aceasta este cea care ii mentine pe calea cea buna. In general, ei trebuie sa o consulte atunci cand au ceva de facut.

Atat pentru femeile, cat si pentru barbatii nascuti astazi, o persoana puternica de acelasi sex (de obicei mai in varsta) devine personajul central din viata lor. Daca intalnesc un astfel de personaj inca din perioada lor de formare, persoana respectiva le poate deveni un fel de profesor sau un initiator in tainele vietii. Cei nascuti pe 19 mai isi pot gasi la fel de bine inspiratia in carti si lucrari de arta. Acest lucru se intampla pana in momentul in care decopera acel model intr-o persoana in carne si oase care le acorda atentie. Ei pot fi derutati in ceea ce priveste felul in care isi pot folosi talentele. In acelasi timp, le este destul de greu sa-si dea seama care le este locul in societate.

Dar cu ce i-a inzestrat natura? In primul rand si mai presus de toate, ei sunt inzestrati cu talentul de a comunica. In al doilea rand, sunt considerati foarte carismatici. In al treilea rand, au putere de convingere asupra prietenilor, membrilor familiei si colegilor. Pentru persoanele mai evoluate nascute astazi elocventa este considerata o unealta foarte puternica. Cei mai putin evoluati se pot manifesta doar ca niste persoane volubile sau superficiale. Farmecul si darul convingerii pot face din cei nascuti pe 19 mai niste persoane extrem de inspirate sau, din contra, un fel de falsi artisti.

In cazul nativilor zilei de 19 mai se poate vorbi de o necesitate imperioasa de a se inscrie la anumite forme de pregatire spirituala pe parcursul vietii. De asemenea, ei au nevoie de o structura sociala bine definita pentru a putea fi foarte productivi. Uneori, fiind foarte preocupati de securitatea lor materiala sau chiar a altora (adesea din punct de vedere social), ei pot fi coplesiti de un soi de materialism. Cel mai dificil lucru pentru nativii zilei de 19 mai este sa evite incurcaturile si sa-si pastreze libertatea. Acest conflict intre angajamentele fixe si dorinta de a fi liberi poate fi considerata batalia centrala ce se da in viata lor. Ei trebuie sa invete cum sa obtina aceasta libertate pentru ei insisi in cadrul angajamentelor ce implica functiile de raspundere. In caz contrar, ei vor avea de infruntat mari frustrari.

SFATURI: Lasa-I pe ceilalti sa-si vada de treburile lor. Nu ii mai controla in permanenta. Urmeaza ce e mai bun in tine si pastreaza-ti libertatea. In cazul in care simti ca te nemultumeste ceva, distanteaza-te de problemele care iti provoaca aceasta stare. Incearca sa nu actionezi exagerat. Invata sa renunti uneori la anumite angajamente.

PUNCTE FORTE:
Elementar
Energic
Corect

PUNCTE SLABE:
Le place sa controleze
Distrugator
Frustrat


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:24
Taur, Douazeci mai - Ziua expresiei prolifice

Nativii zilei de 20 mai sunt persoane care exceleaza intr-o anumita activitate daca aceasta le face placere. Ei nu pot pastra ceea ce au pe suflet pentru ca simt nevoia sa impartaseasca celorlalti. In plus, ei nu se multumesc sa sa exteriorizeze intr-un cerc restrans. De obicei, nativii fac uz de toate energiile lor impresionante pentru a-i presa pe toti cei din jurul lor. Examineaza si testeaza in stilul lor analitic mediul inconjurator, expunandu-si apoi ideile, desi uneori ar fi de preferat sa le pastreze pentru ei. Chiar daca anumite idei raman neexprimate, in anumite cazuri, expresia fetei le tradeaza dorinta de a impartasi aceste lucruri.

Se pare ca cei nascuti astazi trebuie sa-si gaseasca modalitati de amuzament pentru a nu se plictisi. Acest lucru poate deveni obositor pentru cei din jurul lor. Uneori, nativii se simt in elementul lor in rolurile de amuzatori. Fiind orientati spre exterior, ei nu isi vor da silinta si nu isi vor acorda timp pentru a se cunoaste pe ei insisi. Acest lucru este esential pentru evolutia lor spirituala si emotionala. Persoanele nascute pe 20 mai pot fi acuzate de superficialitate. Ei vor evita sa isi infiga radacinile intr-un anumit loc. Pentru alta categorie de nativi ai zilei de 20 mai, aceasta perceptie este legata de faptul ca interesele lor cuprind o gama destul de larga de domenii. De asemenea, se poate considera ca rezultatele lor sunt destul de bune. In cazul in care nu vor dori sa se lege prea mult de un lucru sau de un loc anume, sinceritatea sau profunzimea acestor persoane este pusa la indoiala.

Majoritatea celor nascuti pe 20 mai sunt dependenti de calatorii. Nu este neaparat nevoie sa faca inconjurul lumii, dar o iesire din casa sau o plimbare oarecare sunt necesare. Totusi, cand ritmul lor devine prea frenetic, urmeaza inevitabil o cadere nervoasa partiala sau totala. Intr-adevar, cea mai mare parte a energiei lor se manifesta ca o stare de nervozitate. Totusi, desi sunt capabili sa-si pastreze un oarecare echilibru, ei se pricep mult mai bine sa se exprime din cand in cand printr-o izbucnire de energie.

Nativii zilei de 20 mai tind sa fie entuziasti, dar si foarte criticati in alte cazuri. Au o minte agera, dar sunt in permanenta ingrijorati, susceptibili la toate formele de teama. Intr-adevar, persoanele nascute pe 20 mai au o minte ce se poate compara cu un motor ce functioneaza continuu. Intalnim persoane ce vorbesc in acelasi ritm si actioneaza in comformitate cu o astfel de gandire. Ei trebuie sa invete doua lectii din punct de vedere spiritual. Prima ar fi sa isi linisteasca mintea, sa si-o mai goleasca uneori. Cea de-a doua ar fi sa se retraga si sa se observe pe ei insisi. Daca nativii zilei de 20 mai pot stapani aceste lectii meditative si obiective, ei vor progresa. In caz contrar, ei se vor cufunda continuu intr-o dezordine mentala fara sfarsit rezultata din vise nerealizate, vor avea tot felul de simptome si chiar vor avea parte de caderi nervoase.

Una dintre caracteristicile principale ale persoanelor nascute pe 20 mai este usurinta lor de a trece de la un subiect la altul cu o viteza ametitoare. Ei invata foarte repede, dar, dupa ce ajung la un nivel de pricepere, trec la altceva total diferit, considerandu-l o noua provocare. Varietatea este condimentul vietii ar putea deveni motto-ul lor. Totusi, nativii incununati de succes se rezuma adesea la o singura disciplina in care isi pot exercita talentele si calitatile lor variate. Ei invata ca atunci cand stapanesti un lucru este necesar sa te mentii pe aceasta pozitie si sa il administrezi cat mai bine posibil. Intr-un cuvant ei trebuie sa stie sa intretina ceea ce au.

SFATURI: Observa felul in care traiesti. Mediteaza. Gaseste-ti punctul forte si mentine-l. Opreste din cand in cand motorul. Limiteaza-te uneori la sarcini obisnuite atunci cand este posibil. Termina de facut ceea ce te priveste pe tine.

PUNCTE FORTE:
Pasionat
Inovator
Expresiv

PUNCTE SLABE:
Exagerat de vorbaret
Indisciplinat
Neimplinit
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:24
Taur, Douazeci si unu Aprilie - Ziua Angajamentului Profesional

Persoanele demne, nascute pe 21 aprilie pun mai presus toate excelenta si integritatea profesionala. Cunvantul lor este lege. Majoritatea celor nascuti astazi sunt persoane ce stabilesc directiile ce trebuie abordate. Ei sunt in permanenta in contact direct cu pulsul pietei. Adesea ajung departe in cariera lor, iar viata lor personala poate fi furtunoasa. Pot avea mai multe casatorii si numeroase relatii extraconjugale. Nativii zilei de 21 aprilie tind sa fie tipul senzualului. Ei sunt atrasi de relatiile sexuale, de mancare, de somn si de orice le creeaza placere. Valorile lor personale sunt pe aceeasi lungime de unda cu frumosul si armonia. De asemenea, ei sunt foarte indragostiti de lucrurile frumoase si de obiectele facute manual.

Va dura ceva timp pana isi vor intemeia o cariera, in pricipal in ceea ce le priveste pe nativele acestei zile. Acest lucru se va datora responsabilitatilor familiale sau chiar insuficientei cunoasteri a propriilor abilitati. Chiar daca au ajuns aproape sau chiar au trecut de patruzeci de ani, acestea isi vor realiza visul. Odata ce s-au pornit in acest sens, nu mai pot fi oprite. 21 aprilie este o zi in care predomina in mod special energiile feminine puternice.

Persoanele nascute pe 21 aprilie simt permanent o nevoie puternica sa iubeasca si sa fie iubite. Dorinta de a iubi este mult mai puternica decat aceea de a fi iubiti. Unul din motivele pentru care viata lor devine mai agitata este acela ca aceasta nevoie nu este indeplinita. Femeile nascute astazi au tendinta de a fi ingaduitoare si iertatoare cu cei care gresesc. In momentul in care sunt ranite profund, incep sa sufere si exprima ceea ce simt , vor demonstra o independenta de netagaduit. Pe de alta parte, barbatii nascuti pe 21 aprilie pot supraestima faptul ca se descurca singuri si astfel trebuie sa invete sa accepte ajutorul celorlalti.

Din instinct, nativii zilei de 21 aprilie sunt hrapareti in ceea ce priveste puterea si ceea ce trebuie sa faca cu ea, cum sa isi execrite controlul asupra ei. Din aceasta dorinta de putere ei se vor simti foarte bine in anturajul celor din clasa sociala privilegiata si instarita. Totusi, banii nu inseamna mare lucru pentru ei in comparatie cu renumele lor.

In consecinta, vulnerabilitatea celor nascuti pe 21 aprilie este strans legata de sfera profesionalului. Este foarte important pentru ei sa nu fie acuzati ca nu fac o treaba buna, sau sa nu fie respinsi din punct de vedere profesional sau sa fie in gratiile publicului lor. In cazul in care li se reproseaza aceste lucruri ei o resimt destul de rau si pot suferi depresii sau chiar se pot sinucide. Din fericire, rezistenta lor este foarte mare. Instinctele lor de supravietuire sunt extrem de bine dezvoltate.

Atata timp cat cei dragi lor sunt interesati, cei nascuti pe 21 aprilie nu vor inceta sub nici o forma sa daruiasca. Pe de alta parte, acest lucru poate avea consecinte negative, find expresia unei dorinte imperioase de a detine controlul. Astfel sunt afectati membrii familiei, rudele, dar si colegii. Nativii acestei zile trebuie sa permita celorlalti sa respire. In cazul in care nu pot face acest lucru, risca sa afecteze grav ego-ul celor ce tin la ei si in mod special al copiilor.

Nativii zilei de 21 aprilie detin rezerve uriase de energie si sunt oameni care castiga bine. In acelasi timp, sunt persoane carora le place odihna si confortul. Ei isi folosesc timpul liber pentru a se relaxa, a-si incarca bateriile si pentru a visa in mod creativ. In momentul in care sunt privati de somn, de perioadele de odihna si de vacante, ei devin foarte dezorientati. Cei nascuti pe 21 aprilie nu sunt adeptii constrangerilor in ceea ce priveste munca. De fapt, ei tind sa amane indeplinirea obiectivelor. In cazul in care sunt constransi de termene limita, treaba este indeplinita cu succes.

SFATURI: Nu te mai implica excesiv in treburile altora. Ocazional, lasa-i si pe altii sa te ajute. Incearca sa daruiesti neconditionat. Nu-ti mai prelungi suferinta. Afla ce doresti cu adevarat si actioneaza in consecinta.

PUNCTE FORTE:
Are gust
Iubitor
Puternic

PUNCTE SLABE:
Cheltuitor
Indulgent cu sine
Exagerat de protector

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:24
Taur, Douazeci si unu mai - Ziua viziunii infailibile

Cei nascuti pe 21 mai au viziuni de anvergura si tenacitatea de a rezista pe pozitie, indiferent despre ce este vorba. Odata ce s-au angajat intr-o lupta, ei se mentin pe pozitie pentru multa vreme indiferent de dificultatile pe care trebuie sa le infrunte in acest sens. De fapt, ei iubesc provocarea, iar obstacolele pe care le intalnesc nu fac decat sa ii stimuleze. Astfel, ei nu vor fi genul de oameni idee care fie ca renunta la ceea ce au inceput, fie ca isi pierd interesul sau pur si simplu trec mai departe datorita starii de agitatie ce ii caracterizeaza. Nativii zilei de 21 mai sunt persoane ce doresc sa-si implementeze ideile, sa le manifeste in mod concret. Ei au un sentiment concret pentru elementele palpabile, senzuale si fizice din viata lor. De cele mai multe ori, ideile si viziunile lor implica o transformare a elementelor fizice.

De asemenea la nativii acestei zile se percepe cu un puternic angajament social. Cei nascuti pe 21 mai nu viseaza la turnurile de fildes. Ei trebuie sa fie in tema cu tot, ducand o lupta continua pentru ceea ce cred ca este corect, fiind pro sau contra societatii. De cele mai multe ori, cruciada lor este demarata pentru a-si sustine cauzele proprii, dar sunt si cazuri cand acestia se dedica si cauzelor celorlalti. Intr-adevar, punctul lor forte este sa dea, nu sa ia. De fapt, ei vor intampina dificultati in a primi daruri sau ajutor din partea celorlalti. In astfel de cazuri, ei actioneaza singuri, munca lor fiind centrul universului lor. Nativii sunt genul de oameni care in general nu au nevoie de un sef sau de o persoana care se va ocupa de relatiile cu publicul. Lor le place sa faca treaba de la inceput pana la sfarstit.

Banii necesari pentru realizarea unui proiect inceput sunt gasiti uneori chiar in ultimul moment. Este de admirat increderea lor ca vor gasi o solutie pentru a-si rezolva acest tip de probleme. Ei reusesc sa faca in asa fel incat mijloacere de sustinere a respectivei lucrari sa fie disponibile atunci cand au nevoie de ele. Totusi, ei pot lupta ani intregi fara sa realizeze nimic. Este posibil chiar ca ceilalti sa rada si sa-i dispretuiasca, dar acest lucru nu ii va abate de la obiectivele lor. Personalitati dominante, ei sunt foarte fericiti cand dispun de subordonati. Nativii mai putin influenti inzestrati cu talent si idei stralucitoare vor suferi in tacere toata viata pentru ca nu vor fi capabili sa-si exprime aceste calitati. Uneori, ei se vor multumi sa aiba pe locul doi un partener, un angajat, un copil chiar. Asemenea nativi ai zilei de 21 mai atrag inevitabil resentimentele si compatimirea celorlalti. Ei au nevoie de actiune. In aceste conditii, nativii mai evoluati vor reusi sa-si indeplineasca indatoririle cu succes. Una din problemele nativilor mai putin increzatori este identificarea propriilor talente.

In cele mai bune conditii, ziua de 21 mai le confera talente majore pentru a putea realiza si finaliza ceea ce si-au propus. Totusi, cei nascuti astazi trebuie sa se fereasca sa fie aroganti si egoisti sau sa se cufunde in tentatii egoiste jucand rolul martirului sau a sfantului suferind. Ei trebuie sa-si examineze periodic motivele personale pentru a fi siguri ca altruismul si darnicia lor sunt reale. De asemenea, cei nascuti pe 21 mai trebuie sa invete ca daruirea si primirea sunt cele doua fete ale unei monede. Acceptarea ajutorului celorlalti face parte din natura umana.

SFATURI: Examineaza-te indeaproape. Examineaza-ti motivele. Invata sa accepti ajutorul celorlalti si n-ar strica sa fii din cand in cand vulnerabil. Abordeaza sarcini mai marunte, dar si proiecte mari. Nu strica sa fii politicos si amabil. Si odihna este importanta.

PUNCTE FORTE:
Neinfricat
Curajos
De succes

PUNCTE SLABE:
Egoist
Lipsit de vulnerabilitate
Stresat




Oricat te-ar lovi viata, nu renunta niciodata. Spune o rugaciune pentru speranta si continua. Nu- ti face griji daca esti ranit in lupta, si chiar asteapta-te ca asta sa se intample.
Inarmeaza-te din nou cu speranta si mergi inainte.
Nu conteaza ce se intampla... Nu abandona , mergi mai departe.
Viata este o lupta continua dar merita sa o accepti.
Si mai presus de toate, nu inceta niciodata sa canti.
Singura prietenie de pret este cea care s-a nascut fara motiv.
Fericirea nu este dependenta de ceva anume.
Eu aleg fericirea in mod independent.
Tine minte cele de mai jos , si astfel ai sansa sa fii fericit :
Scapa-ti mintea de ura.
Scapa- ti mintea de a-ti face griji tot mereu.
Traieste modest
Daruieste mai mult.
Asteapta mai putin de la altii

A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile

LA MULI ANI...ROMNIA...! LA MULI ANI...ROMNI...! S sperm ntr-o perioad mai bun...s sperm ntr-o via mai linitit...s fim optimiti i s gndim pozitiv pentru viitorul rii noastre...pentru generaiile ce vin dup noi...! Bem o cafelu mpreun i ne gndim c suntem un popor curajos...inventiv...i putem s depim orice criz se va abate peste noi...!!! S fim plin de admiraie i departe de orice invidie...s ne nveselim n mare msur de binele altora...s iubim cu o asemenea generozitate a inimii, nct dragostea noastr s fie o posesiune drag n absena rutii. Acestea sunt daruri ale sorii... daruri pe care banii nu le pot cumpra. Cel care are asemenea comoar se va bucura de Univers ca i cum acesta i-ar aparine i i va ajuta i pe alii s se bucure alturi de el !

Un vot VERDE si o zi linistita plina de impliniri
{} :fish: :fish: :mbounce:


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:25
Taur, Douazeci si doi Aprilie - Ziua Imaginii Create

Persoanele nascute pe 22 aprilie sunt foarte pricepute in intocmirea si stabilirea unor sisteme de idei. Ei sunt preocupati si de determinarile fizice ale lucrurilor. Punctul lor forte este sa organizeze si sa supravegheze cursul vietii unei familii, bunul mers al unui restaurant, al unei scoli sau al altor unitati sociale. Paradoxal, ei nu sunt in mod deosebit persoane sociabile. Multi dintre ei sunt persoane singuratice, chiar tacute. Nu doresc in mod expres sa atraga atentia asupra lor. Ei detin secretul muncii sustinute, dar intr-o atmosfera relaxata. Nativii sunt inzestrati cu talentul de a organiza roluri sociale de toate tipurile. Ei isi vor pune in valoare acest talent si in situatii profesionale sau familiale. Prin organizarea ocazionala a pertecerilor aniversare sau de sarbatori din cadrul familiei, nativii acestei zile se vor simti recompensati si stimulati.

Cei nascuti pe 22 aprilie trebuie sa isi foloseasca talentele, mai ales in domeniul comercial. Cateoadata, ei sunt impiedicati sa-si demonstreze aptitudinile organizatorice de catre persoanele pentru care sunt obligati sa lucreze. De exemplu, ei pot fi angajati sa puna bazele si sa conduca o companie care apartine altcuiva. Dupa ce isi vor indeplini sarcinile cu suuces, se pot lovi de situatii in care sunt criticati de propietari. Uneori li se reproseaza ca ar fi trebuit sa aplice o alta strategie in respectivele situatii. Acest lucru ii poate descuraja profund si le poate induce o stare de depresie sau chiar posibilitatea de a deminisona din acel post. Pe de alta parte, cei nascuti pe 22 aprilie au probleme cu colaboratorii. Cei care lucreaza sub conducerea lor le respecta modul de abordare realist si impunator, cat si calitatile umane. Prezenta lor fizica impunatoare, chiar daca sunt masivi din punct de vedere fizic sau nu, este adesea un atu in obtinerea succesului.

Cea mai mare provocare pentru nativii zilei de 22 aprilie este capacitatea de a-si controla dorinta avida de putere. Nativii mai evoluati sunt modesti si umili in ceea ce priveste abilitatile lor. Nativii mai putin evoluati pot fi infumurati, aroganti si rautaciosi in relatie cu ceilalti. Persoanele nascute pe 22 aprilie trebuie sa profite de calitatile de conducatori si sa le foloseasca in mod echitabil. Desi pot fi fascinati de bani si au putere financiara, ei n-ar trebui sa adopte integral valorile celor care ii admira. Este preferabil sa le studieze tehnicile pentru a invata de la acestia. In acelasi timp, ei trebuie sa respinga metodele care nu intrunesc valorile lor sociale constructive.

Daca o persoana nascuta pe 22 aprilie are deja intemeiata o familie, o afacere sau o organizatie, ea isi va pune problema ascensiunii si dezvoltarii acestora in timp. De asemenea, pentru nativi conteaza foarte mult pentru daca aceste institutii sociale si profesionale se dezvolta in conformitate cu conceptele lor. Dupa aflarea pozitiei acestora, nativii zilei de 22 aprilie vor avea o adevarata provocare. Ei vor fi obligati sa ia o decizie referitoare la continuarea proiectelor in aceeasi directie sau la intreruperea lor. Se poate lua in calcul si o eventuala schimbare in acest sens. Existe si optiunea de a renunta la acestea in favoarea unor solutii mult mai recompensante si mult mai importante. Pentru cei nascuti astazi nu este deloc usor de stabilit daca este cazul sa renunte (sau cum sa renunte). Acest lucru le poate cauza anxietate si suferinta psihica. In acest caz, ei trebuie sa fie atenti la ce le dicteaza sufletul. In plus, este esential ca persoanele nascute pe 22 aprilie sa-si dezvolte propria lor latura spirituala, in mod special sa evite aservirea valorilor materiale.

SFATURI: Controleaza-ti fascinatia pentru putere. Serveste-L pe Dumnezeu si ceea ce este bun in tine. Cauta calauzirea divina si urmeaza lucrurile bune dictate de suflet. Nu uita de unde ai plecat. Nu te pierde in mrejele avansarii. Pastreaza-ti modestia intacta si cultiva-ti umilinta.

PUNCTE FORTE:
Organizat
Realist
Impunator

PUNCTE SLABE:
Dificil
Materialist

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:25
Taur, Douazeci si trei Aprilie - Ziua Sigurantei

Cei nascuti pe 23 aprilie cauta posibilitatea cea mai buna pentru a-si pune in valoare talentele lor considerabile. Ei nu vor avea liniste pana nu se vor stabili sub auspiciile unei organizatii recunoscute si puternice. Nu inseamna neaparat ca ei vor fi implicati direct in aceasta organizatie, desi acest lucru se intampla in cele mai frecvente cazuri. Aceasta organizatie le va fi ca un sponsor ce ii recomanda altor persoane sau joaca rolul unui deschizator de drumuri. Adesea, nativii zilei de 23 aprilie se pot casatori doar pentru a fi luati sub aripa unei familii influente. Cei nascuti astazi nu prea agreeaza viata izolata. Ei au nevoie sa isi exercite puterile intr-o sfera sociala vasta. Succesul financiar si siguranta au o importanta covarsitoare pentru ei.
Cei ce se ocupa cu arta (scriitori, ziaristi, pictori) sau ce se ocupa cu afacerile (fabricanti sau posesori de magazine) isi vor asigura o retea stabila, care, indiferent de perioada anului, va continua sa cumpere de la acestia fie carti, fie produse. Nativii care se afla in sfera serviciilor (doctori, avocati, contabili) isi vor alege cu grija clientii, fiind constienti de faptul ca fara acestia ei nu pot exista. Persoanele nascute pe 23 aprilie reusesc sa se exprime ca individualitati in cadrul familiei sau in sfera profesionala. In schimb, ei nu doresc sa fie prea sinceri, asfel putand sa piarda sprijinul grupului in care sunt implicati in cadrul activitatii lor. In acest sens, ei sunt foarte dependenti de bunvointa si increderea celorlalti.
In ciuda acestei mult ravnite sigurante, poate exista pericolul de a-si manifesta latura impulsiva, creand astfel agitatie. In timp, cei nascuti astazi pot actiona pripit, punandu-si in pericol functia. Persoanele nascute pe 23 aprilie vor reusi in viata doar daca vor fi capabili sa isi directioneze dorinta puternica spre schimbare si stimulare in munca pe care o fac. In acelasi timp, ei trebuie sa stabileasca un echilibru si in ceea ce priveste viata lor personala. Daca nu vor reusi acest lucru, se pot autodistruge atat pe plan profesional, cat si pe cel familial datorita actiunilor impulsive.
Nativii zilei de 23 aprilie sunt foarte fericiti sa persevereze toata viata in activitatea pe care si-au ales-o. Totusi, daca isi reprima prea mult individualitatea, ei risca sa piarda interesul celorlalti. Cel mai propice pentru nativi este sa inoveze permanent, sa scoata la inveala cu orice pret noi proiecte ce ii vor face sa inainteze in plan profesional. In cazul in care se multumesc cu o existenta mediocra, ei vor lucra la standarde mult mai scazute si, in consecinta, isi vor reprima latura creativa.

O persoana nascuta pe 23 aprilei poseda adesea o minte ascutita, un ochi ager cu ajutorul carora observa punctele slabe ale celorlalti. Ei inteleg foarte bine caracterul uman si motivele oamenilor, in general. T rebuie sa fie foarte atenti cum folosesc aceste tendinte interioare si incisive. Ar fi de preferat sa le foloseasca intr-un mod constructiv. Acest lucru il pot face mai ales prin educarea si cresterea copiilor. Nativii zilei de 23 aprilie trebuie sa-si exercite influenta considerabila asupra celorlalti in mod intelept. Din cand in cand, ei trebuie sa-si exercite controlul asupra celor ageri la minte si asupra celor rai.

SFATURI: Increde-te mai mult in abilitatile tale de a actiona pe cont propriu. Inceasca sa fii mai flexibil. Exprima-ti sentimentele si asculta-ti presimtirile. Echilibreaza-ti viata personala. Nu-ti fie frica sa spui ce gandesti. Actioneaza cu tact si fii amabil.

PUNCTE FORTE:
Sociabil
Sigur pe sine
Atent

PUNCTE SLABE:
Inflexibil
Nerabdator
Stapanit
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:26
Taur, Douazeci si patru Aprilie - Ziua Protectorului

Oamenii nascuti pe 24 aprilie sunt interesati sa-si faca cunoscute parerile scriind, tinand discursuri sau dandu-se pe ei insisi exemplu. Pentu ei este foarte important ca cei din jurul lor sa stie ce gandesc. In acest sens, nativii sunt dependenti de un public interesat. Uneori, pot fi intalniti in pozitii de conducere. Nu este insa foarte important pentru ei sa detina controlul asupra celorlalti. Ei cauta mai degraba sa-si puna in valoare calitatile indrumand si protejand vietile celor dragi. Nativii zilei sunt extraordinar de ocrotitori in ceea ce-i priveste pe cei pe care ii iubesc.

Persoanele nascute pe 24 au mari calitati de profesori. Din acest motiv, sunt favorizate femeile si mamele nascute sub semnul acestei zile. Barbatii nascuti astazi vor fi niste parinti extraordinari. Ei isi vor sustine si incuraja copiii odata cu cresterea lor. Cei nascuti pe aceasta data vor dori, desigur, sa fie urmati nu numai de catre copiii lor ci si de catre cei iubiti. In cazul in care indrumarea lor este neglijata, vor asuferi teribil, cazand prada anxietatii sau chiar depresiilor puternice.

In copilarie, cei nascuti pe 24 aprilie au tendinta de a fi foarte iubitori si apreciativi in legatura cu parintii lor. Insa, in cazul in care vor fi tratati nedrept sau brutal, se vor revolta. Aceasta revolta poate fi indreptata numai spre unul dintre parinti. In tot acest timp, isi vor manifesta loialitatea fata de celalalt parinte. Situatia aceasta se intalneste mai ales atunci cand parintii sunt divortati.

Nativii zilei de 24 aprilie se vor stradui sa mentina stabilitatea in ceea ce priveste relatiile lor personale, cat si in cadrul familiei. Din nefericire, ei pot avea parte de experiente foarte dezamagitoare din cauza celor dragi. Pot fi deseori implicati in relatii conjugale stresante sau in casnicii nereusite. Cei nascuti astazi nu sunt foarte preocupati de regulile societatii. Pe de alta parte, ei au succes atunci cand ii educa pe cei iubiti si atunci cand au grija de propria cariera. Nativii care isi cresc singuri copii sunt devotati acestora. Acest lucru se intampla mai ales dupa ce esueaza o data sau de doua ori in incercarea de a-si gasi un nou partener.

Cei nascuti in aceasta zi sunt dominati de profesie. Din aceasta cauza, apar deseori conflicte intre viata profesionala si cea de familie. Pusi in situatia sa aleaga una dintre ele, cei nascuti pe 24 aprilie vor starui asupra acestui fapt o lunga perioada de timp. Ei vor face tot ce le sta in putinta sa mentina echilibrul intre cele doua. Este posibil ca, in cele din urma, sa renunte la ideea de a-si intemeia o familie. In acest caz, rolul familiei il vor juca asociatii, clientii sau personalul. Astfel, nativii vor combina dorinta puternica de a avea o cariera cu nevoia de a purta de grija cuiva.

Uneori, cei nascuti pe 24 aprilie ar putea alege sa se asocieze cu un partener puternic sau sa fie secretarul personal al sefului lor. Ei vor invata totul de la acestia si de aceea ii vor reprezenta cu succes. Daca sefii au in calitate de secretar o persoana nascuta pe 24 aprilie, aceasta va fi ideala pentru a le oferi protectie. Nativii isi identifica repede propriile interese cu cele ale grupului. Rareori vor intoarce spatele semenilor lor, doar din cauza egoismului. De asemenea, rareori vor continua sa-si sustina o idee in care cred, dar care nu coincide cu binele public.

SFATURI: Acorda incredere celor pe care ii iubesti si ofera-le sansa de a face ceva pentru ei. Scapa de sentimentul ca trebuie sa comentezi totul. Dezvolta-ti puterea vointei si invata sa-ti refuzi anumite lucruri. Abtine-te atunci cand iti vine sa critici.

PUNCTE FORTE:
Educativ
Protector
Expresiv

PUNCTE SLABE:
Sufocant
Morocanos
Narcisist


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:26
Taur, Douazeci si cinci Aprilie - Ziua Aspectului Impunator

Persoanele nascute pe 25 aprilie au o prezenta fizica marcanta. Chiar daca nu sunt persoane masive din punct de vedere al fizicului, atunci cand intra intr-o incapere sunt, cu siguranta, observati. Aceasta calitate dinamica va fi intalnita, de asemenea, si in munca lor. Nimic nu este intamplator la ei, nici macar ideile, parerile sau reactiile. De fapt, o mare parte a energiei si-o consuma pentru a se stabiliza in viata, cat mai curand posibil.

Cei nascuti pe 25 aprilie sunt interesati de fapte si nu de vorbe goale. Desi au talentul de a se exprima, ei o vor face in modul cel mai simplu posibil. O parte a energiei si-o consuma pentru a-si elimina din vocabular expresiile vagi si frazele pompoase. Incearca intotdeauna sa vorbeasca la obiect. Intr-adevar, uneori pot fi chiar necizelati. Cu toate acestea nativii isi pastreaza, intr-o anumita masura, sarmul care ii face atat de interesanti pentru ceilalti. In relatiile personale, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa fie atenti sa nu isi asupreasca partenerul sau copiii. La locul de munca, nu trebuie sa atraga prea mult atentia asupra lor. Multora din cei nascuti astazi le place sa calatoreasca. Oricat de scurt ar fi timpul pentru care sunt plecati, lipsa lor se va face repede simtita in familie sau in grupul social din care fac parte. Lipsa lor va aparea ca un gol in viata de zi cu zi. Prin urmare, au un puternic impact asupra celorlalti, indiferent daca sunt prezenti au absenti.

Pentru persoanele ascute pe 25 aprilie, cea mai mare incercare provine din domeniul evolutiei personale si spirituale. Nativii zilei reprezinta foarte bine conceptul de aici si acum in tot ceea ce fac. De aceea, au teninta sa neglijeze pregatirea necesara evolutiei in viata cotidiana. Uneori, ei pot avea parte de un profesor sau ghid spiritual. Aceasta persoana le va arata valorile vietii dincolo de planul material.

Cei nascuti pe 25 aprilie sunt atrasi spre experimente fizice solicitante. Desi au o constitutie puternica, aceste experiente le pot pune sanatatea in pericol. Nativii nu cauta sa intre in conflicte, insa ei sunt foarte curajosi si nu vor da inapoi atunci cand este vorba despre o lupta. In general, vor castiga pur si simplu din cauza rezistentei si energiei de care dau dovada. Nu este bine sa iti faci dusmani printre nativii acestei zile. Cei aflati in jurul nativilor ar trebui sa faca eforturi sa nu le iasa din gratii.

Pentru nativi nu este suficient sa aiba o idee sau un plan, ei trebuie neaparat sa le puna in aplicare. Acest lucru nu inseamna ca nu ii intereseaza anumite teorii sau ca nu au din cand in cand cate o fantezie. Cu toate acestea, ei considera ca ideile sunt facute pentru a fi puse in practica.

Cei nascuti pe 25 aprilie sunt realisti, suspiciosi si au un pragmatism puternic. Din aceasta cauza, ii dispretuiesc pe falsii artisti, pe cei cu dulceata in vorba si pe cei care cauta sa-i impresioneze facand-i astfel sa-si piarda timpul. De aceea, nativii zilei isi aleg prietenii si asociatii dintre oamenii profunzi. Cei cu care lucreaza, de obicei pun cariera inaintea familei si prietenilor. In schimb, sunt atenti la resposabilitatile pe care le au acestia si le iau treptat asupra lor. Fiind foarte incapatanate, persoanele nascute pe 25 aprilie intampina greutati atunci cand trebuie sa-i asculte pe ceilalti, mai ales atunci cand este vorba de proprii copii. Pentru ei, o mare problema o reprezita faptul ca uneori nu pot accepta o anumita stare de lucruri. Propriile dorinte sunt cele mai importante. Din aceasta cauza, au tendinta sa dea la o parte tot ce le sta in cale.

SFATURI: Uneori nu se poate lucra prea usor cu tine. Accepta faptul ca si ceilalti au dreptul sa nu fie de acord. Invata sa alegi si drumul lor. Fii indurator cu cei care viseaza, dar care nu au la fel de multe reusite ca tine. Nu fi razbunator, pana la urma tot tu vei avea de suferit.

PUNCTE FORTE:
Viguros
Stabilizator
Dinamic

PUNCTE SLABE:
Neintelegator
Aprig
Arogant
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:26
Taur, Douazeci si sase Aprilie - Ziua Lucratorului

Cei nascuti pe 26 aprilie au taletul de a crea si intretine noi sisteme si constructii fizice. Ei vor merge pana departe pentru a-si pastra si pentru a-si proteja organizatiile sociale in cadrul carora lucreaza. In acelasi mod vor actiona si in ceea ce priveste relatiile personale, legaturile de familie si chiar atunci cand este vorba de sanatatea si bunastarea prietenilor. A avea idei noi si a le pune in aplicare reprezinta ratiunea de a fi a unei persoane nascute pe 26 aprilie. O importanta la fel de mare, poate chiar mai mare, o are conducerea de zi cu zi a organizatiei. Cei nascuti azi au suflul si energia necesare pentru un drum anevoios. Odata ce au inceput un drum, ei vor inainta zi dupa zi, saptamana dupa saptamana, an dupa an in acea directie.

Nativii zilei de 26 aprilie au multe idei fixe. Ei sunt incapatanati si necooperanti atunci cand este vorba de schimbarea radicala a conceptiilor, dar vor asculta motivele pentru care trebuie sa faca acest lucru. In consecinta, putem spune ca sunt receptivi la sugestii si imbunatatiri logice. Daca sfatul primit este de a renunta in totalitate la o teorie, ei vor refuza.

Cei nascuti in aceasta zi simt o nevoie puternica de a se ingriji de ceva sau de cineva. In cazul in care persoanele nascute pe 26 aprilie vor fi puse intr-o functie de conducere in cadrul unei afaceri, unui birou sau departament, exista posibilitatea sa existe plangeri referitoare la eficacitatea sau utilitatea deciziilor pe care acestia le vor lua. Nativii pot fi chiar nemilosi din dorinta de a inainta pe drumul inceput. Desi uneori pot fi acuzati de lipsa de sensibilitate, in mod general sunt perceputi ca niste oameni corecti. Multi dintre nativii acestei zile pot visa sa fie protectori sau calauze, avand grija si preocupandu-se ca lucrurile sa mearga bine. Le place sa se simta bine cand fac acest lucru si sa se distreze alaturi de colegi. Este destul de ciudat, dar, persoanele nascute pe 26 aprilie cred ca au cele mai bune intentii privitoare la societate. Rareori acesti oameni, in special cei ciudati, vor fi preocupati de interesele societatii. Pragmatici prin excelenta, cei nascuti azi cred ca, daca nu se perfectioneaza continuu, vor regresa.

Datorita dedicatiei exagerate pentru cauza pe care o sustin si o protejeaza, nativii zilei de 26 aprilie pot fi chiar singuratici. Nu sunt foarte individualisti in gandire. Cu toate acestea, ei pot fi destul de duri cu cei pe care ii considera ciudati sau neobisnuiti, mai ales daca le sunt copii sau rude. Nativii cred ca asemeni cazului procustian, fiecare om trebuie adus la forma si dimesiunile corecte.

Desi pragmatici, cei nascuti in aceasta zi nu vor pierede ocazia de a evolua din punct de vedere filozofic. Cu toate ca nu vor avea nevoie de incurajari prea mari pentru a-si spune parerea despre viata, o vor face incet si cu greutate. Filozofia lor despre viata este deseori conservatoare si uneori chiar restrictiva. Persoanele nascute pe 26 aprilie considera ca trebuie conservate standardele existente ale societatii si de obicei, sunt de partea ordinii si a legii. Cu toate acestea, le sustin doar pe acelea care sunt rezonabile. Cei nascuti in aceasta zi sunt primii care scapa de uscaturile birocratiei si au o mare placere sa inlature legile si regulamentele nefolositoare.

SFATURI: Invata sa asculti. Fii atent sa nu devii insensibil la dorintele altora. Uneori trebuie sa accepti infrangerea si sa mergi mai departe. Chiar si renutarea poate fi, uneori, o idee buna. Evita sa fii necizelat si lipsit de tact. Evalueaza-ti prejudecatile si incearca sa te schimbi.

PUNCTE FORTE:
Robust
Independent
Consecvent

PUNCTE SLABE:
Izolat
Fixist
Incapatanat

raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:27
Taur, Douazeci si sapte Aprilie - Ziua Multumirii de Sine

Cei nascuti pe 27 aprilie sunt adesea intalniti in spatele scenei. In general, ei nu isi asuma o functie de conducere decat daca sunt obligati sau fortati sa o faca. Sunt cei mai fericiti atunci cad pot face ceva fara sa fie deranjati, retrasi intr-un loc indepartat si siguratic. Astfel, se vor darui in totalitate propriilor preocupari. In cazuri foarte rare, nativii zilei sunt interesati sa aiba o viata sociala foarte activa. In general, ei pot comunica foarte bine cu ceilalti in cadrul unei institutii (scoala, birou sau biserica).

Persoanele nascute pe 27 aprilie isi fac simtita prezenta in activitatile sociale, chiar daca nu sunt prezenti la propriu. Gandurile, actiunile interioare si chiar imaginea lor pot ajuta la punerea lucrurilor in miscare. Au calitati extraordinare de protectori. Atunci cand lucreaza doar ei nu se simt niciodata siguri. Nu sunt gelosi, nici macar atunci cand altii au o popularitate mai mare in randurile societatii, prietenilor sau familiei. Nativii cauta sa fie folositori, sa-si vada treaba terminata si de aceea nu au timp pentru critici sau laude sofisticate. Sunt de parere ca ei insisi stiu cel mai bine, poate chiar prea bine, daca le-a reusit un lucru sau nu. Din aceasta cauza, ei nu au nevoie de evaluari din partea celorlalti. Cei nascuti in aceasta zi au o capacitate extraordinara de a-si indrepta greselile ocazionale. Vor trece cu mare usurinta de la proiectul gresit catre unul nou. Acest nou proiect va fi cladit pe baza unor cunostinte mai vechi, capatate anterior.

Persoanele nascute pe 27 aprilie vor obtine rezultate foarte bune in ceea ce fac, mai ales in cazul in care ceilalti vor intelege nevoia lor de intimitate si dorinta de a fi singuri atunci cand lucreaza. Aceasta situatie este intalnita si in cazul relatiilor personale si in activitatile de familie (de exemplu, cresterea copiilor). Ei se vor relaxa in serile linistite acasa langa partener si/sau copii. Daca sunt decoratori, caminul va fi castelul lor. Cele mai multe nevoi si dorinte vor fi satisfacute aici. Ei vor avea pretentia la credinta si dedicatie pentru ca si ei, la randul lor, sunt credinciosi si dedicati.

Nativii mai putin evoluati ai acestei zile trebuie sa fie atenti sa nu devina retrasi, ursuzi sau acizi cu cei din jur. Acest tip de oameni nascuti pe 27 aprilie pot fi necizelati si pot ajunge deseori pana la obraznicie. Ei pot incepe mult doritul proces de socializare, dar numai in anumite conditii. Trebuie sa-si gaseasca preocupari sociale care le plac cu adevarat. De asemenea, trebuie sa-si imblazeasca partile dure ale personalitatii. Daca nu reusesc sa se integreze, ei se vor autocondamna la singuratate si nefericire.

Cei nascuti in aceasta zi au parte, in mare masura, de multe realizari pe plan profesional. Acest lucru se intampla pentru ca ei isi cunosc foarte bine limitele si puterile, rareori evaluandu-le gresit pe cele din urma. Oricum, ei pot intampina greutati din cauza lipsei de maturitate, a setimentelor reprimate si a iesirilor distructive. Aceasta latura a nativilor ii poate indeparta pe cei in jur. Nu se enerveaza repede, dar atunci cand o fac, cei din jur ar trebui sa se dea la o parte din calea lor. Puterile distructive ale unei persoane nascute pe 27 aprilie sunt impresionante.

Nativii zilei ar trebui sa-si caute prieteni in randul oamenilor echilibrati, care ii pot face sa se linisteasca. Au o mare nevoie sa rada, sa renunte din cand in cand la seriozitate. Se vor simti bine alaturi de prietenii fara prejudecati si care le vor fi devotati si-i vor rasplati.

SFATURI: Incearca sa iei mai mult contact cu societatea. Depune mai multe eforturi pentru a-ti imbunatati conditia spirituala. Nu incerca sa impui si altora principiile tale. Nu te lasa acaparat de rutina. Refuza nefericirea pe termen lung.

PUNCTE FORTE:
Multumit de sine
Devotat
Concentrat

PUNCTE SLABE:
Retras
Prea serios
Represiv
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:27
Taur, Douazeci si opt Aprilie - Ziua Stabilitatii

Persoanele nascute pe 28 aprilie sunt capabile sa isi foloseasca puterea fizica, emotionala si psihologica pentru a se impune in fata celorlalti sau chiar pentru a-i intimida. N ativii acestei zile sunt poate cei mai hotarati dintre toti. Ei nu vor renunta niciodata din momentul in care au initiat un proiect sau o activitate. Vor continua in ciuda dezaprobarii celor apropiati si impotriva faptului ca pot exista putine sanse de reusita. Isi vor pastra pozitia indiferent cat de perseverenti ar fi adversarii lor. Dorinta de a-si manifesta aceasta pozitie si de a-si demonstra convingerile este foarte puternica. Nativii nu accepta cu usurinta sa fie dati deoparte.
Deseori, persoanele nascute pe 28 aprilie dau impresia ca sunt rezonabile sau chiar usor de manipulat. Acest lucru se intampla, insa din cauza ca sunt diplomati si buni negociatori. Desi par oameni care fac compromisuri, cei care vor avea legaturi cu ei vor realiza exact contrariul.
Nativii vor face promisiuni pe care mai tarziu le vor interpreta, le vor reformula si poate chiar le vor incalca. Puterea acestora de a astepta este aproape inepuizabila. Adversarii lor sunt cei care vor renunta sa astepte si vor ceda in cele din urma.
Nativii acestei zile sunt foarte preocupati de imaginea lor si de aceea se vor imbraca cu mare atentie. In mod instinctiv, isi dau seama ca prima impresie conteaza foarte mult. Ei vor evita sa piarda, indiferent de situatia in care se afla. Mamele nascute in aceasta zi isi vor lasa amprenta in viata de zi cu zi a familiei. Respectuos si foarte categoric, vor organiza viata cotidiana astfel incat sa fie foarte bine respectate mesele, programele si igiena personala. In calitate de tati, persoanele nascute in aceasta zi vor impune anumite reguli si se vor astepta sa fie respectate. Viata poate deveni dificila pentru toti cei implicati daca unul dintre membrii familiei nu respecta regulile casei. Acestor parinti le displac manifestarile de nesupunere.

Nativii mai evoluati sunt prieteni, iubiti si parinti extraordinari datorita stabilitatii pe care o ofera in situatiile dificile si datorita dedicatiei lor totale. Cei care detin functii importante se vor descurca foarte bine pentru ca vor pastra legatura cu subordonatii lor si vor fi atenti la sentimentele acestora. In loc sa conduca prin frica, ei ghideaza si conduc cu energie si incredere in propriile puteri, evitand astfel catastrofele. Cei mai putin evoluati vor obtine rezultate negative in mod constant datorita lipsei de subordonare.
Este foarte important pentru cei nascuti pe 28 aprilie sa nu mai ia lucrurile atat de in serios. Trebuie sa fie atenti sa nu atraga dispretul celorlalti. Daca lupta in numele celor dezavantajati si asupriti se pot simti mult mai rasplatiti pentru calitatile lor. Cei nascuti astazi trebuie sa invete sa lase cale libera copiilor, prietenilor sau asociatilor care reusesc sa se descurce fara sprijinul lor. Este foarte important ca nativii sa se obisnuiasca cu gandul ca sprijinul lor nu mai este necesar si ca nu mai trebuie sa raspunda unor anumite cerinte.

SFATURI: Incearca sa nu te mai iei in serios atat de mult. Cultiva-ti capacitatea de a te distra. Fii mai destins. Gandeste-te cu atentie la impactul pe care il au asupra celorlalti ideile si comportamentul tau. Straduieste-te sa cunosti sentimentele celorlalti si tine cont de ele.

PUNCTE FORTE:
Stabil
Solid
De incredere

PUNCTE SLABE: Inflexibil - Dominant - Insensibil
raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:27
Taur, Douazeci si noua Aprilie - Ziua Imaginii Impunatoare

Cei nascuti pe 29 aprilie sunt extrem de constienti de imaginea pe care si-o proiecteaza in lume, adaptand-o in functie de situatie. Pentru persoanele nascute pe 29 aprilie este foarte importanta impresia pe care o fac in societate, in ochii familiei si a prietenilor. In cazul lor, acest lucru nu denota nesiguranta pentru ca de obicei se cunosc bine si stiu ce vor sa obtina.

Desi au tendinte puternice de dominare care ii motiveaza de cele mai multe ori, cei nascuti pe 29 aprilie nu simt neaparat dorinta de a se impune. Este mai dergaba vorba de nevoia lor de a intruchipa o anumita pozitie, ideal sau situatie. C and nativii trec prin perioade de schimbare, va fi foarte dificil pentru cei din jurul lor sa accepte aceasta noua persoana. Acest lucru se intampla in general pentru ca ei se identifica foarte mult cu vechea persoana.

Cei nascuti astazi se vor simti din cand in cand incarcerati in propria lor previzibilitate si stabilitate. Ei vor tanji dupa actiunile spontane si impulsive, dar vor fi inhibati de incertitudinea abilitatii lor de a face acest lucru.

Nativii zilei de 29 aprilie sunt persoane pe care te poti baza, mai ales atunci cand ocupa pozitii de raspundere. Aceasta responsabilitate permanenta fata de ceilalti poate deveni o corvoada pentru ei. Exista momente in care nativii doresc sa fie mai degajati si sa se poarte mai putin responsabil. Cand sunt mai liberi, ei vor sa se relaxeze fizic si sa se comporte natural. Nativii zilei de 29 aprile pretuiesc foarte mult prietenii sau rudele alaturi de care se simt bine in aceste momente de relaxare. Uneori, doar o singura persoana mai speciala le indeplineste aceasta nevoie de distractie, iar daca aceasta dispare din viata lor, nativii ii suporta greu lipsa.

Cei nascuti pe 29 aprilie acorda o atentie deosebita felului in care se imbraca, se comporta, tonului vocii si posturii in care se afla. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt foarte interesati de imaginea personala pe care o proiecteaza in lume. De asemenea, cei nascuti astazi percep si chiar critica anumite persoane din acest punct de vedere. Pentru ei este inadmisibil sa te prezinti in lume intr-un mod necorespunzator. Totusi, daca doresc sa faca o impresie mai putin buna, ei se vor comporta ca atare si vor fi intentionat neglijenti. Vor face acest lucru doar deliberat. In cazul in care un nativ al zilei de 29 aprilie ravneste la bogatie sau faima, el isi afiseaza de obicei imaginea de persoana influenta. Atunci cand fericirea depaseste ambitia, stilul de viata si imaginea pe care si-o aleg va fi mult mai putin pretentioasa. In oricare din aceste cazuri, cei nascuti astazi trebuie sa evite situatiile contradictorii care le pot crea probleme. In aceste cazuri, exista riscul de a-si pierde personalitatea.

SFATURI: Renunta din cand in cand la crearea imaginii proprii. Acorda mai multa atentie inimii tale si mai putina atentie impresiei pe care incerci sa o faci. Fii atent cum iti exerciti puterea in relatia cu ceilalti.

PUNCTE FORTE:
Poti conta pe el
Stapan pe sine
Adeptul socializarii

PUNCTE SLABE:
Implicat
Ingamfat
Prea serios


raul27
Postat pe 6 Iunie 2009 10:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
el taur-ea scorpion 20 De la: icecream 7 Aprilie 2011 17:21
eu peste el berbec... 10 De la: karynaa 8 Mai 2012 22:04
femeia rac si barbatul varsator 7 De la: garbo184784 6 Februarie 2011 08:59
Femeia gemeni 3 De la: albinutza45 13 Iulie 2009 16:56
CE SANSE AU :UN CAPRICORN SI O VARSATOARE ? 9 De la: garbo060457 2 Ianuarie 2012 17:03
Setari Cookie-uri