e bine s-au nu sa tiiiiii post?????????

tutan, tu gasesti scuze pentru ca un roman, scrie gresit romaneste?

ce are a face gramatica limbii maghiare cu gramatica limbii romane. si eu am rude la timisoara. au invatat si ei ungureste dar, limba tarii in care traiesc, e sfanta. asta asa, ca se respecta ca oameni.

daca e sa gasim motivatii pentru ca nu stim sa scriem, putem spune foarte bine ,ca am fost in copilarie bolnaviori si am cam lipsit de la scoala. nu e cam acelasi lucru?

ca fapt divers, pot sa-ti spun ca invitatia de a pleca pe alte topice, nu e chiar asa nevinovata cum incerci sa induci.

nu am nimic cu tine, imi place cum scrii dar, nu-mi place sa fiu luata de fraiera.ai zis clar sa plecam de aici. daca nu ne place. punct. ce o dai cotita?
si_totusi
Postat pe 7 Martie 2009 18:59
Nu scriam pe aici daca si_totusi nu-mi strica, punand virgula intre subiect si predicat, pofta de mancare deschisa de primele retete.
De la: si_totusi, la data 2009-03-07 18:59:01... un roman, scrie gresit romaneste?
...
invitatia de a pleca pe alte topice, nu e chiar asa nevinovata cum incerci sa induci.


Si astea sunt doar cateva dintre greselile crase de ortografie pe care le-ai facut in doar cateva randuri scrise. A pune virgula intre subiect si predicat este o greseala pe care nici Vanghelie nu o mai face.

Hai sa ne concentram pe retete, ca poate acolo stam mai bine.
Ecoul
Postat pe 7 Martie 2009 19:26
am citit si asa e. am pus virgula.cum necum, am comis-o. asta e. se vede ca nici eu nu stiu romaneste. fac greseli crase
si_totusi
Postat pe 7 Martie 2009 19:34
ecou, acum asa ca veni vorba. de ce tot incarci situl cu you tumbeuri? crezi ca le ascuta cineva?

tot mai bine ai fi sa treci pe retete. parerea mea. pofta buna!
si_totusi
Postat pe 7 Martie 2009 19:40
De la: si_totusi, la data 2009-03-07 19:40:01ecou, acum asa ca veni vorba. de ce tot incarci situl cu you tumbeuri? crezi ca le ascuta cineva?

tot mai bine ai fi sa treci pe retete. parerea mea. pofta buna!

Ca pari moldovenaca trecuta pe la Humulesti, am sa-ti raspund:
1. saitul nu se incarca decat cu foarte putin la fiecare video postat; sa nu crezi ca toate clipurile se aduc de pe youtube pe garbo, ci doar o referinta, o adresa a lor.

2. eu imi aduc aici muzica pe care eu o apreciez pentru a o asculta eu(plus una-doua persoane ), nu tu sau altii, cu toate ca ma bucura cand, eventual, o faceti. Atunci cand am timp, selectez mai multe clipuri pe care le adun aici ca intr-o minicolectie si le ascult(m) in timpul saptamanii, munca mea tinandu-ma multa vreme proptit in fata laptopului si fiind lesne de banuit ca nu pot sa caut muzica pe youtube tot timpul.

Sper ca esti multumita de raspuns. Ca mai sunt doar vreo patru ore, "La multi ani" de 8 Martie, tie si tuturor colegelor de forum care citesc acest mesaj.

P.S.
Este corect "pretinzi ca crezi". Nu o sa ma lansez acuma intr-o vanatoare de greseli gramaticale. Nici nu este util unei discutii pe un forum. Asta, desigur, daca discutia are o tema. Daca scopul este doar sa treaca timpul, atunci discutia nici nu ar trebui purtata. Eu doar ti-am facut observatia ca tii lectii de gramatica punand virgula intre subiect si predicat, deci ti-am facut un bine. Numai ca orgoliul tau este mai mare decat cutiua (cranian) in care il tii si da pe afara.
Ecoul
Postat pe 7 Martie 2009 19:57
[quote

ca fapt divers, pot sa-ti spun ca invitatia de a pleca pe alte topice, nu e chiar asa nevinovata cum incerci sa induci.

nu am nimic cu tine, imi place cum scrii dar, nu-mi place sa fiu luata de fraiera.ai zis clar sa plecam de aici. daca nu ne place. punct. ce o dai cotita?[/quote]

[/quote] fratilor.... nu va mai chinuiti cu analiza literara si gramaticala pe textul dat......fata a vrut sa deschida un topic.....va convine, bine, nu va convine.....mergeti in alta parte.....slava Domnului, sunt destule alte topicuri unde puteti sa va exprimati commenturile rautacioase......din cate am inteles eu, si nu ii tin partea acuma melindei...acesta e un topic de retete...deci hai sa postam retete....[/quote]

deci daca imi arati si mie unde scrie negru pe alb ca v-am zis clar sa plecati de aici...eu mananc monitorul.......am zis daca va convine, bine, daca nu, mergeti pe alte topicuri.....adica alegeti voi ce vreti...nu v-am zis din start...plecati pe alte topicuri daca nu va convine...am lasat loc de alegere.....dar la nervi nu mai vedem bine...mdeh.....sa mai bem un ceiutz si sa ne calmam...uff...unde naiba e lamaia aia??????
tutankhamon
Postat pe 7 Martie 2009 19:58
ecou, ca moldovanu nestiutor vorovesc si eu. iertare de vorba proasta dar, lumea stie de situl acela cu muzichie si daca vrei auditii, poti invita prietenii acolo, la casa ce-l gazduieste. a muta un site pe alt site, zic ca e pierdere de vreme.
de zici ca pentru cea una persoana postezi, atunci ai dreptate . e un mod romantic de a conversa. intr-o zi, cam pe la mosi, neavand ce face, am urmarit si eu plonjarile acestea de cantecele. chiar a fost placut
si_totusi
Postat pe 7 Martie 2009 20:19
gresesti,ecou. m-a uimit si pe mine ca am pus acea virgula. am gresit. asta e. si vorbesc serios.
si_totusi
Postat pe 7 Martie 2009 20:21
De la: si_totusi, la data 2009-03-07 20:21:58gresesti,ecou. m-a uimit si pe mine ca am pus acea virgula. am gresit. asta e. si vorbesc serios.


p.s

suna foarte bine " pretinzi ca crezi" . brava !

asta ca sa-ti raspund la mesajul ce l-ai modificat
si_totusi
Postat pe 7 Martie 2009 21:18
Eu cred ca felul de a scrie a unui user se vede in toate postatile pe care le face si putem deduce cam ce cunostinte de gramatica are. Si totusi stie.
Micass
Postat pe 7 Martie 2009 22:59
Tuta, daca te nasteai in America, Canada ori in oricare alta tara, nu cred ca aveai ca scuza faptul esti de origine romana si de aia faci greseli gramaticale.
Micass
Postat pe 7 Martie 2009 23:04
pai si ce daca sta prost cu gramatica , este ''expulzat '' cumva sau nu il baga userii in seama ca e o/un anagramat/a ?
cinezee
Postat pe 7 Martie 2009 23:05
Nu. Fereasca Dumnezeu. Dar nu trebuie sa te superi cand te corecteaza cineva. Iti asumi faptul ca nu stii.
Micass
Postat pe 7 Martie 2009 23:10
Micass, ca am pus acea virgulita da, mi-a scapat. motive as putea gasi ( netaentie, am sters din propozitie si apoi nu am citit ce si cum a ramas,etc). ramane faptul ca este ,totusi, impardonabil sa pui cel semn de punctuatie intre subiect si predicat. dar, de aici si pana la a generaliza, e cale lunga.

pe un alt topic, ecou face o postare si dupa ce isi expune parerea ,are grija sa faca o remarca total gresita:

' Pe un alt topic, bunaoara, tu si alti colegi de forum de-ai nostri declarati sus si tare ca "Valentines day" este o porcarie comerciala, maculand profund dragostea."

nu scrisesem asa si nici pe departe nu facusem remarca aceasta-dimpotriva - insa, ecou a gasit de cuviinta sa nu citeasca atent dar sa emita judecati. dupa parerea mea, cand dai intr-un om, citesti ce a scris. asa e corect .

l-am rugat sa corecteze. nu a facut-o

asa ca, sa nu-mi spuna mie de cutiute, orgolii si preaplinuri de "intelegenta."

e posibil ca omul sa fie destept, e normal sa corecteze cand vede ca s-a strecurat o greseala, e bine ca m-a atentionat dar, nu-i face cinste sa dea dovada de suficienta si sa nu aplice aceleasi reguli si pentru el

si_totusi
Postat pe 8 Martie 2009 09:14
shito...

zi mersi ca nu ti-a dat vreo tetina-n bot, ceva... drept pedeapsa pentru greseli gramaticale... l-ai prins in zi buna...he,he,he...
zambil
Postat pe 8 Martie 2009 09:24
Asta ziceam si eu. Vezi forumistul in ansamblu. Si stii daca obisnuieste sau nu sa faca greseli majore si repetate. Eu una recunosc ca n-am rabdare sa recitesc ce scriu. Scriu repede si dau drumu la mesaj fara sa il mai verific iar ideile mi se invartesc in cap ca titirezul si ma trezesc ca am inceput cu o idee si am terminat cu alta.
Micass
Postat pe 8 Martie 2009 09:26
De la: Micass, la data 2009-03-07 23:04:16Tuta, daca te nasteai in America, Canada ori in oricare alta tara, nu cred ca aveai ca scuza faptul esti de origine romana si de aia faci greseli gramaticale.


scuza nu iubita mea....dar intelegere da....si vad ca pe aici unele persoane nu au auzit de acest lucru.....chiar arunca piatra...
tutankhamon
Postat pe 8 Martie 2009 17:04
De la: Micass, la data 2009-03-07 23:04:16Tuta, daca te nasteai in America, Canada ori in oricare alta tara, nu cred ca aveai ca scuza faptul esti de origine romana si de aia faci greseli gramaticale.



melinda imi este intamplator o prietena foarte buna...o consider ca si sora mea....cu acordul ei va spun ca ea nu a facut scoala romaneasca, ci pe cea maghiara...12 clase in limba maghiara....iar limba romana era limba a doua de studiu....exact cum am avut noi engleza sau franceza sau rusa a doua limba......ea a vorbit si acasa numai ungureste si acuma tot ungureste vorbeste....nu este o scuza.....eu as zice bravo ei ca incearca sa se exprime intr-o limba pe care nu o cunoaste bine....si, pentru ca nu cunoaste limba tarii in care sta si a carei cetatenie are, trebuie sa-i luam gatul???????..... sunt sigura ca daca m-as duce in canada sau in sua, chiar daca ma consider tare in engleza, as face greseli....pentru ca nu e limba pe care am batut-o pe cararile scolii....
tutankhamon
Postat pe 8 Martie 2009 17:14
Nu trebuie sa-i luam gatul. Mai trist e ca ea n-a emigrat aici ci s-a nascut aici. E pacat, si singura vina o poarta parintii care perpetueaza aceste chestii. E urat pentru ea ca in afara de zona unde s-a nascut sau de Ungaria, in Romania nu are nici o perspectiva daca nu stie limba romana. Mai cunosc cazuri de oameni care nu stiu decat maghiara, minele si fabricile din oras s-au inchis iar oamenii nu mai au nici o perspectiva. Si de ce? Pentru ca nu se pot muta in nici o alta zona a Romaniei ca nu stiu limba. Asta e. Perderea lor si rusine sa le fie. Parerea mea.
ps. daca ai emigra in Canada si ai naste un copil acolo? L-ai invata doar limba romana?
Micass
Postat pe 11 Martie 2009 20:26
de unde ati pornit, de la post, si unde ati ajuns, la canada!
oare romani din canada tin post!?
geo32
Postat pe 11 Martie 2009 20:35
nu e pacat de bagi in gura
zic eu mancare la asta ma refer
sisicleo
Postat pe 13 Martie 2009 15:42
De la: sisicleo, la data 2009-03-13 15:42:38 nu e pacat de bagi in gura
zic eu mancare la asta ma refer


Hai ca-i buna. , nebunatica mica
gabitzza
Postat pe 13 Martie 2009 18:43
bueyy!

e post, pacatoaselor!

potoliti-va!...
iasomia
Postat pe 13 Martie 2009 18:51
Eeee...fete amarate si noi Iasomico, hi, hi..
gabitzza
Postat pe 13 Martie 2009 18:54
haideti la mine daca nu aveti ce sa papati...
iasomia
Postat pe 13 Martie 2009 18:55
Sisiii..auzi, ne-am scos!!
Iaso..noi aducem beutura...un suc, zeama de varza..ceva, ca zici ca-i post, nu?

E una pe aici care se da la trup , cica vrea..atingeri...mooorrr!!

Ai vazut-o?
gabitzza
Postat pe 13 Martie 2009 18:59
iubita,

sunt intr-o perioada cu multe pe cap,intru ,citesc..pac-pac!

in general userii cunoscuti..
iasomia
Postat pe 13 Martie 2009 19:02
Imi pare rau Iasomicoo.. , sa ai spor la ele
gabitzza
Postat pe 13 Martie 2009 19:06
multumesc mult iubita...

de fapt si de asta am nevoie..de spor si de putere.

sunt chestii de munca fizica...nu de corason...

iasomia
Postat pe 13 Martie 2009 19:10
si la subiect.

nu prea le am cu postu',daca nu mananc trei zile carne, inseamna ca sunt bolnava pe moarte.


dar stiu sa fac de post mancare f buna...fac niste sarmalute din ciuperci ..mananci de pocnesti,si fasole batuta..si urzici...multe.

iasomia
Postat pe 13 Martie 2009 19:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
e bine s-au nu sa tiiiiii post????????? 99 De la: Ciresica 28 Martie 2010 07:02
Setari Cookie-uri