Acnee la 32 de ani

Am avut dintotdeauna probleme cu tenul. In adolescenta, am participat la mai multe concursuri de modelling, insa acneea mi-a cauzat multe batai de cap. Au trecut anii si continui sa ma confrunt cu aceeasi veche problema. Atunci cand cred ca dispare, revine si mai furibund. Perioadele de calmare si de eruptie alterneaza. Sunt adepta tratamentelor naturiste, asa ca daca vreuna dintre voi cunoaste vreun tratament naturist cu efect spectaculos, rog sa mi-l impartaseasca si mie. Singurul tratament care mi-a ameliorat acneea a fost cel pe baza de argila. Am fost si la specialisti dermatologi, insa tratamentele indicate nu au avut niciun rezultat. In rest, nici unul nu a avut in efect pozitiv asupra sanatatii tenului meu..
mirabela12
Postat pe 1 August 2008 13:47
Pe mine m-a ajutat Zinerit.Este ieftin,comod de folosit.Merita incercat.
orhide
Postat pe 11 August 2008 14:39
gabimarinita
Postat pe 19 August 2008 14:35
Zinerit-ul este un medicament sau un produs naturist, se gaseste in farmacii sau la plafare?
_georgeta
Postat pe 26 August 2008 12:00
o cunostinta de a mea a scapat de acnee punand zilnic pe fata, comprese cu ceai de galbenele . le lasa 15 minute. nu folosea de loc apa pentru a se spala. tot ceaiul de galbenele era folosit pe post de demachiant ( punea si cateva picaturi de bitter suedez in ceaiul pt. demachiat). pentru ca i s-a explicat ca are o intoleranta la nu stiu ce compus chimic , care se gaseste cam in toate produsele cosmetice, isi facea un ulei nutritiv folosind 200 g flori de galbenele la jumatate de l ulei de masline. punea florile intr-o sticla inchisa la culoare, de prefereat verde si le lasa la macerat 2 saptamani. efectele s-au vazut cam intr-o luna. de atunci, si sunt ani buni, foloseste numai acest produs si nu mai are probleme.
si_totusi
Postat pe 26 August 2008 13:50
Eu va bat pe toti: tata are la 67 de ani si eu am la 40. Va muri odata cu noi. Oricum, e placut sa tot iei creme si sa mergi la tratamente cosmetice, nu? Am de ce si cu ce lupta!

Postat pe 27 August 2008 14:58
Sigur exista un dezechilibru hormonal...:gemoderivate -coacaz negru si zmeur de 3 ori/zi-dimineata coacaz si pranz,seara -zmeur
sea_shell
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:49
Zineryt este o solutie medicamentoasa avind ca substante de baza un antibiotic cu actiune locala(eritromicina) si zinc.Este bine tolerat si de tenurile sensibile.Efectul este foarte bun,dar din nefericire, doar pe perioada utilizarii.
Brevoxyl este un unguent cu peroxid de benzoil,efectul apare dupa citeva saptamini. Poate fi iritant(roseata locala,descuamari), de aceea are un cerc mai restrins de utilizatori.Daca reactiile adverse deranjeaza,dupa oprirea administrarii tenul revine rapid la starea initiala.
Eu le-am folosit pe rind pentru testare si cred ca asa este cel mai bine.
orhide
Postat pe 21 Septembrie 2008 13:19
Buna am avut si eu acnee in scoala.Am si eu 30 de ani dar am reusit sa scap de acnee cu mai multe retete naturiste.Pentru ca aveam tenul fff gras i-mi faceam masti o data pe zi cu argila si cat stateam in casa, ma ungeam cu rosii pe fata.stateam pana se usca pe fata apoi iar ma dadeam si tot asa.dupa care te speli cu apa calduta.Am facut acest tratament o vara intreaga si acum nu mai am nici tenul gras si nici acnee nu mai am.Bine acum i-mi mai iese cate un cos dar cand sunt in perioada de menstruatie.Acum ma dau si cu iaurt tot asa lasi sa se usuce si dupa te speli.Sau cu un medicament pe care il folosesc si da rezultate este TRIAMCINOLON pe baza de sulf.Succes.



Postat pe 29 Septembrie 2008 12:15
eu folosesc 1 data la 2 zile masca cu argila, un varf de cutit de carbonat de calciu si ulei de masline; apoi stau cu masca 5 minute la lampa cu infrarosu (se gaseste in comert, m-a costat 50 RON)si ma spal cu apa calduta.

Tratamentul a dat rezultate bune, s-a retras roseata, iritatia, n-au mai aparut cosuri...eu am dezechilibru hormonal si multe, multe cicatrici...ma confrunt cu acneea de cel putin 12 ani
littlegirl
Postat pe 24 Octombrie 2008 09:16
Buna...am 22 de ani si dintotdeauna am avut probleme cu acneea. Am reusit acopar cosurile cu fond de ten dar rezultatele nu erau cele pe care mi le doream. Am incercat o gramada de produse de la o gramada de firme si rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor.
De cateva saptamani am inceput un tratamnet naturist cu: infuzii cu ceai de musetel si galbenele, in fiecare zi ma spal pe fata cu un amestec de tarate cu malai. Seara, dupa demachiere (pt asta folosesc un gel puriiant de la L'oreal) aplic o lotiune tonifianta de cu laptisor de matca (100% natural) si pe urma o crema tot cu laptisor de matca. Apoi, local, doar acolo unde mai apare cate un cos, ma dau cu Asocilin (este un produs veterinar care mi l-a recomandat un doctor) si efectele sunt vizibile.
Mult succes!!!
needforspeed
Postat pe 2 Noiembrie 2008 12:06
Eu tias recomanda ROACcUTANE..lam folosit ,se gaseste in farmacii in romania,sunt niste pastile ce se iau pe cale orala timp d ecateva saptamani,timp in care nu ai voie alcool,solar,iar 6 luni aproximativ un an nu ai voie sa faci copii,,rezultate garantate,,o cutie e cam la pretul de 55lei ..bafta

Postat pe 5 Noiembrie 2008 01:39
de ce nu incerci si un tratament cosmetic?eu am incercat si acum sint ok.iti pot recomanda unde poti merge;0733671361.suna daca vrei sa scapi de acnee ok supces.
paun_gabriela20
Postat pe 5 Noiembrie 2008 19:50
ai incercat produsele de la favisan?
gasesti de toate,
elenajuliana2006
Postat pe 6 Noiembrie 2008 15:02
Ai incercat o cura de dezintoxicare a organismului?
negoitamaria
Postat pe 9 Decembrie 2008 18:54
stiu pe cineva care a facut tratamente cu antibiotice pana s-a desfigurat si in final s-a hotarat sa-si traga un amant...ca sa nu ramana gravida a luat diane 35 recomandate de o farmacista....asa a scapat de dureile provocate de acnee ...din nefericire pt ea prea tarziu pt ca antibioticile nu au facut decat rau
yzabela_03
Postat pe 12 Decembrie 2008 19:33
Inainte de a face tratamente de orice fel, nu mai manca grasimi.Renunta la unt, margarina, la carnuri grase de porc, si derivatele respective.Renunta la prajiturile facute cu untura sau cu grasimi.
Ioana007
Postat pe 13 Decembrie 2008 09:46
yza_my are dreptate, de ce nu te-ai gandit ca aceasta acnee e produsa din interior de niste decalaje , ca sa zic asa, intre hormoni.eu am cunoscut o data in timp ce stateam la coada la un medic endocrinolog o fata cu un ten perfect.ziceai ca pielea fetei este un patinoar.am admirat-o mult timp apoi mi-am facut curaj si am intrebat-o, mi-a raspuns ca avusese probl cu acneea iar medicul respectiv ii recomandase niste anticoncep care facusera ' minunea " cu pricina.
nu trebuie luate pe termen lung(doar cateva luni) iar acneea de multe ori e doar un semnal ca e ceva in interior. stiu ca e inestetica dar poate ar trebui sa-ti pui mai intai probl ce este "dereglat" in interiorul tau de o tot provoaca???
eu , am aflat(pt ca am si eu aceasta probl), chisturile de pe ovare!si , am din plin , zice dr mea!nu am avut in adolesc probl cu acneea , mi-a aparut pe la 34 ani.mie mi-au fost recomandate anticon desorele, sunt mai usor de acceptat de migrenele mele.mergi totusi la un endocrin!bafta
lauracris
Postat pe 13 Decembrie 2008 09:54
iti recomand un unguent foarte bun de la Hofigal, se numeste Acneogel, nu stiu dc l-ai folosit, mie imi este foarte bun. vindeca si cicatricile de pe urma acneei. mult succes!
liliana_b
Postat pe 13 Decembrie 2008 10:53
buna ...sa stii ca o solutie este crema de la Floritene cu castane de india pentru tenul cu acnee. Eu o folosesc si este super.Incearca si cred ca o sa fie bine SUCCES
lenuln
Postat pe 13 Decembrie 2008 19:16
De la: mirabela12, la data 2008-08-01 13:47:10Am avut dintotdeauna probleme cu tenul. In adolescenta, am participat la mai multe concursuri de modelling, insa acneea mi-a cauzat multe batai de cap. Au trecut anii si continui sa ma confrunt cu aceeasi veche problema. Atunci cand cred ca dispare, revine si mai furibund. Perioadele de calmare si de eruptie alterneaza. Sunt adepta tratamentelor naturiste, asa ca daca vreuna dintre voi cunoaste vreun tratament naturist cu efect spectaculos, rog sa mi-l impartaseasca si mie. Singurul tratament care mi-a ameliorat acneea a fost cel pe baza de argila. Am fost si la specialisti dermatologi, insa tratamentele indicate nu au avut niciun rezultat. In rest, nici unul nu a avut in efect pozitiv asupra sanatatii tenului meu..
ARGILA SAU LUTUL SE RECOLTEAZA DIN ZONA IN CARE TE-AI NASCUT .DE LA 50 CM ...SUB STRATUL SUPERFICIAL SI INTR-O LUNA SCAPI DAR TREBUIE SA MERGI SI LA PARHON ...ESTE VINA SI ACELOR HORMONI CARE ....

Postat pe 16 Decembrie 2008 15:27
si eu am probleme cu acneea! :( dar acum iau sotret 10 mg( are aceeasi substanta de baza k roacuutane) si zinerit!!!
foarte bine dupa 2 luni de tratament!!! recomand!!!

Postat pe 18 Decembrie 2008 23:23
nu urma sfaturi medicamentoase. poate fi periculos. cu plantele e altceva. in privinta acneei, unde este localizata? ai luat sau iei anticonceptionale? cum arata acneea? sunt puncte negre, ai sau nu puroi? in fine, poti fi si alergica, nu te mai da cu parfum pe gat de exemplu.
Marisa
Postat pe 7 Ianuarie 2009 11:11
Iti pot da detalii despre un tratament naturist. Scrie-mi la adresa mirela_pas@yahoo.com
mirelamaria
Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:17
Salutare tuturor.
Am avut aceeasi problema. Am tratat-o acum 3 luni cu laptishor de matca . Am convins si o prietena cu probleme mai grave decat ale mele si de o saptamana e fericita purtatoare a unui ten muuuuuult mai fin. Si tot cu laptishor de matca.

koral
Postat pe 20 Ianuarie 2009 13:58
eu am citit pe site o mai multe recete naturiste care le poti face tu acasa fara sa tot cumperi fel de fel de minuni de acolo am luat si eu recetea pentru cosuri si puncte negre si au fost de mare folos pe mine m au ajutat,iti dau si tie adresa intra si citeste poate incerci si tu .
http://www.ifamilia.ro/frumuse%C5%A3e/cum-sa-sc%C4%83p%C4%83m-de-punctele-negre
szepimanyi
Postat pe 30 Ianuarie 2009 06:52
iti recomand crema antirid Glycon,cateva informatii vei gasi la acest link,eu am incercat-o si sunt f multumita de ea ,mai ales ca are efecte si in acneea tronculara.Tocmai de aceea o recomand tuturor celor care au probleme cu acneea.
www.glycon.ro/
dapos69
Postat pe 6 Februarie 2009 09:59
iti pot recomanda tratamente cu IPL -lumina pulsata ,microdermabraziune si oxyjet-star. toete acestea au si tratamente specifice pentru acnee. un dermatolog va poate consulta si ajuta cu niste produse aduse din Germania
mcornelia19
Postat pe 10 Februarie 2009 10:26
De la: mirabela12, la data 2008-08-01 13:47:10Am avut dintotdeauna probleme cu tenul. In adolescenta, am participat la mai multe concursuri de modelling, insa acneea mi-a cauzat multe batai de cap. Au trecut anii si continui sa ma confrunt cu aceeasi veche problema. Atunci cand cred ca dispare, revine si mai furibund. Perioadele de calmare si de eruptie alterneaza. Sunt adepta tratamentelor naturiste, asa ca daca vreuna dintre voi cunoaste vreun tratament naturist cu efect spectaculos, rog sa mi-l impartaseasca si mie. Singurul tratament care mi-a ameliorat acneea a fost cel pe baza de argila. Am fost si la specialisti dermatologi, insa tratamentele indicate nu au avut niciun rezultat. In rest, nici unul nu a avut in efect pozitiv asupra sanatatii tenului meu..


Eu folosesc de ceva timp, la recomandarea unei prietene care locuieste in SUA, Dr. Harris`Original Dermal Magic(exfoliator si hidratant) si sunt foarte multumita. Este un produs cu un procentaj foarte ridicat in substante active din plante:aloe v era, iarba de mare, musetel, salvie, macese etc

Din cate stiu este realizat de o echpa de medici din SUA si este foarte cunoscut si apreciat In SUA, Europa de Vest si multe alte tari...

Vad ca a inceput sa se comercializeze si in Romania..l-am vazut pe mai multe site-uri de vanzare online..

Si eu am folosit si inca mai folosesc si masti de argila..foarte buna..
nicoleta_g1987
Postat pe 20 Februarie 2009 20:28
am fost la un alt endocrinolog ...am facut tot felul de analize si investigatii si in sfarsit am aflat adevarul...ma simt usurata .
la analize mi-a iesit nivelul de androgeni mare, analiza se numeste dhaes.androgenul este un hormon masculin care se gaseste si in corpul femeii dar in cantitati mici.nu pot lua diane 35 pt ca sufar de migrene catameniale mi-a fost indicat ca si tratament ,androcur ! il voi lua cam trei luni ,va voi tine la curent cum s-au rezolvat probl mele.. mergeti la medic si nu neparat la dermatolog ,el trateaza consecinta problemelor interioare adica pielea nu si cauza interna!
lauracris
Postat pe 2 Martie 2009 19:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
madalina 24 De la: Kid0 6 Februarie 2010 00:15
punctele negre 71 De la: Ciresica 8 Decembrie 2010 19:31
Pete brune 2 De la: keks 13 Martie 2010 17:04
O mana de ajutor de la mama natura 126 De la: Nichi_D 28 Septembrie 2014 08:19
Pentru toate fetele cu candida 4 De la: persidadamian 12 Iunie 2009 17:36
Setari Cookie-uri