ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Exista iubire sau totul este o iluzie?

Voteaza
*****Scor: 4 din 1 vot
 

Buna tuturor. Ma numesc Roxana si am 30 de ani. Am crezut in iubire de cand exist desi provin dintr-o familie monoparentala si nu am avut niciodata un exemplu despre cum se desfasoara o zi intr-un cuplu frumos.
Am avut 3 relatii pana acum. O relatie de 9 ani, alta de 2 ani si actuala relatie care inca nu s-a incheiat, de aproape un an de zile.
Se pare ca eu nu am invatat nimic din relatiile anterioare, dar am adunat frustrari mari. Acum m-am transformal in copia fostilor mei iubiti. Daca in prima relatie erau reprosuri la adresa mea la orice pas, acum eu sunt cea care reproseaza. Cel cu care am fost timp de 2 ani era foarte depresiv , am ajuns si eu sa fiu exact la fel. Si pot spune ca relatia actuala este un intreg dezastru. Am citit foarte mult, am fost la psihologi, am vorbit cu prietenele, dar eu sunt pe zi ce trece tot mai dificila. Nu stiu ce se intampla cu mine. Am devenit opusul la ceea ce am fost. Nu stiu ce sa fac, cum sa mai lucrez cu psihicul meu sa functioneze si la mine o relatie cu final fericit. Va multumesc pentru timpul acordad.
  citeaza   raspunde

E clar ca partenerul actual nu este sufletul tău pereche. Schimba-l! Nu poți sa iubești pe cineva la adresa căruia ai numai reproșuri. Și totuși... dacă știi acolo in adâncul sufletului tău ca îl iubești, încearcă sa ii vezi numai părțile bune ....
  citeaza   raspunde

Cu partenerul poti discuta sa vedeti ce asteptari are si ce asteptari ai si tu.si sa discutati ca doar aveti timp.in zilele libere.pt evolutia relatiei.
Daca un barbat are asteptari de la tine si tu crezi ca nu poti face face fata.atunci schimba-l.nu are rost sa te chinui.dar fao de la inceput.discuta cu el.nu te culca cu el pana nu il cunosti si nu vezi ce asteptari are de la o femeie..ca sa nu mai pierzi atata timp si nervi cu barbati nepotriviti.
Sunt unii barbati care vor slugi.sa ii slugareasca.mereu iubitoare.dar ei sa nu fie la fel iubitori so harnici.sa nu mai vrea slugi ci sa isi puna osul la munca.
  citeaza   raspunde

Trebuie sa discutati cu partenerul ce asteptari ai tu.ce vrea e.ce necesitati are.ce necesitati ai si tu.ce asteptari ai de la un barbat.l.si de la inceput.nu trebuie sa ganditi doar cu hormonii.ci si cu creierul trebuie pus la contributie.daca barbatul nu vrea sa discute atunci este un egoist.
  citeaza   raspunde

Fa o pauza si icearca sa te regasesti. Calatoreste singura ,chiar daca nu ai mari posibilitati materiale , poti gasi mici joburi pt. nevoile zilnice. Observa lumea ce te inconjoara si intelege-o. Iubeste tot si iubeste-te pe tine, nu forta lucrurile .Asteapta ,daruieste fara sa ceri ceva . IUBIREA vine cand nici nu te astepti , iar tu vei fi pregatita sa o primesti. Nu uita este importanta pauza pt. a te elibera de starea de confuzie , de reziduuri sentimentale. Succes !
  citeaza   raspunde

Nu e o solutie sa devii si tu depresiva. E bine sa vezi ce functioneaza pentru tine. De principiu daca nu te simti bine cu el, nu mai sta cu el doar ca sa fii intr-o relatie. Poti fii fericita si singura. Daca nu vrei sa fii singura de tot.,ia-ti un animal de companie. Iti spun din experienta ca nu e bine sa te afunzi in depresie, si e bine sa ai respect pentru tine, sa te iubesti pe tine si pe urma ai sa poti iubi liber si pe altcineva. Dragostea autentica este aceea cand poti fii tu insati fara sa te prefaci si sa te simti bine in pielea ta. Ai doar 30 de ani, nu fa o drama din asta! Poti oricand sa iti gasesti dragostea vietii tale! Trebuie doar sa iti lasi sufletul liber!
Despre el, nu stiu ce sa iti spun, daca l-ai confruntat in discutii si are aceeasi atitudine atunci e bine sa incheiati relatia. Daca isi schimba atitudinea atunci e alta poveste. Incearca cu comunicarea si daca nu merge atunci e mai bine sa inchei relatia. Asta e doar o parere, tu esti libera sa faci ce vrei.
  citeaza   raspunde

da chiar asa ar trebui sa faci
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: