ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Am si o intrebare cu privire la un site

Voteaza
*****Scor: 4 din 1 vot
 

Buna ziua am si eu o intrebare cu privire la un site si reducerile lui https://www.epantofi.ro/blackfriday , ofera cateva reduceri foarte atractive a cumparat cineva de pe site ?? Mie mi-au oferit si transport gratuit , dar totusi sa platesc inainte . Astept daca puteti sa ma ajutati ! O zi buna !
  citeaza   raspunde

E o companie inregistrata in Polonia cu cont bancar in Romania pe persoana fizica. Functioneaza de aprox 7 ani cu toate ca ei spun ca de 20.
Nu toti pntofii sint originali asa ca s-ar putea sa-ti iei teapa, stiu persoane care au primit incaltamintea cu defecte.
Oricum in mod normal pantofii se probeaza, iar regula e ca ii probezi cind ai picioarele obosite, ca sa n-ai surprize.
Parerile sint impartite, unii au fost multumiti altii nu.
  citeaza   raspundeSi nu platesti tot inainte si atunci cind cumperi din Germania, USA sau ... China?!?Ideea e sa cumperi de la firme cu statut perfect legal si reputatie comerciala solida...


Iar asta se face doar informindu-te temeinic in avans.
Asa cum tocmai ti-a aratat, partial, Tomitza...

  citeaza   raspunde

Site-ul e foarte in regula. Am luat New Balance, Lasocki cizme, pentru cea mica, etc etc. Cumpar de la ei de 4 ani. Citeste cu atentie dimensiunea trecuta la masura si gata. In 3-4 zile ai comanda la usa. Enjoy :)
  citeaza   raspunde

Nu te-au pus ei sa platesti inainte ci nu ai setat tu sa platesti la livrare . Au acolo mai multe optiuni si trebuia sa alegi , probabil te-ai grabit si nu ai verificat .
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: