ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Caut prietena ( posibila iubita )

Voteaza
*****Scor: 3.7142857142857 din 7 voturi
 

Salut, ma numesc Bogdan, am 25 de ani, sunt din bucuresti si postez aici dupa cum se vede si in titlu in speranta ca voi gasi o persoana ( de sex feminin) cu , care sa relationez, pe care sa o descopar si desigur daca exista intelegere de ambele parti sa construim ceva frumos impreuna, o relatie bazata pe incredere si sinceritate . Rog administratorii acestui forum sa ma scuze daca am gresit rubrica unde am postat !
  citeaza   raspunde

Dacă acc. prietene și din provincie și aștepți să mai cresc un pic, o să fiu prietena ta.

  citeaza   raspunde

De la: Axl_R, la data 2017-11-08 13:35:55Dacă acc. prietene și din provincie și aștepți să mai cresc un pic, o să fiu prietena ta.Bineinteles ca accept... acum depinde, tot ce te rog e sa imi lasi in privat o ''posibilitate'' de contact ( whatapp, viber etc ) . Nu ma intereseaza mistocareala ... eu sunt un baiat serios !
  citeaza   raspunde


Axl_R, nu stiam ca esti atit deee ... ludica!


Am ris de era sa cad cu tot cu fotoiliu, zau asa!


Bietului baiat 'serios', sper sa nu i se faca cumva rau mai incolo, nu de alta da' atunci chiar s-ar putea sa aiba nevoie de ajutorul tau nepretuit.

Cel putin pt. ... o perfuzie cu cardiotonice in mod sigur!...


P.S. Si ca sa porniti asa cum trebuie ... relatia voastra, va fac chiar eu cu mare drag cadou ... un minunat joc de lego.

Ca sa aveti ce sa ... construiti impreuna, nu-i asa?!?
  citeaza   raspunde

De la: Bogdan06, la data 2017-11-06 22:35:52Salut, ma numesc Bogdan, am 25 de ani, sunt din bucuresti si postez aici dupa cum se vede si in titlu in speranta ca voi gasi o persoana ( de sex feminin) cu , care sa relationez, pe care sa o descopar si desigur daca exista intelegere de ambele parti sa construim ceva frumos impreuna, o relatie bazata pe incredere si sinceritate . Rog administratorii acestui forum sa ma scuze daca am gresit rubrica unde am postat !
  citeaza   raspunde

buna sunt din tgjiu ,si vreau sa te cunosc ,mada.pop4221@yahoo.com
  citeaza   raspunde

Buna, scuze de intarziere ... ti-am trimis un mesaj in privat !
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: