Mă minte sau nu?

Bună!
De două luni mă văd cu un tip.
Aș putea spune că de la început dădea semnale mixte. Adică din discuții îmi arăta că mă place, simțeam că suntem compatibili, dar la vreo 2 întâlniri a întârziat și una a anulat-o.
De ziua mea mi-a cumparat un cadou destul de scump. I-am cunoscut prietenii. Mi-a cunoscut familia, aveam discuții despre viitor. Am stat câteva zile in apartamentul lui. Locuiește singur așa că l-am ajutat cu una alta pe acolo.
S-a oferit să îmi lase cheile. Nu am acceptat. Aveam suspiciuni in ceea ce il privește. Încă am.
De ce dă semnale mixte?
garbo_408862
Postat pe 6 Noiembrie 2017 08:56
Mixte
Axl_R
Postat pe 6 Noiembrie 2017 09:23

Dragutzo, se cheama semnale amestecate, neclare, confuze/confuzante, chiar incongruente, da' in nici un caz mixte!


Mixt inseamna cu totul altceva.


Da' poate esti tu ... lesby si inca nu ne-am prins noi, mai stii?!?
garbo101426
Postat pe 6 Noiembrie 2017 11:48
explica te rog cu MIXTELE astea..???apoi mai vorbim..Nelly
Nelica_Varodi_1
Postat pe 12 Noiembrie 2017 09:09
Nelica_Varodi, ce sa explice?... Cand vad exprimari de genul: de doua luni ma vad cu un tip/ tipa... nici macar nu prea il place, e o chestie casual cu orice fraierici, din moment ce-si expune viata pe forumuri, da' vrea neaparat o relatie cu individul, de parca ala are vreo obligatie sa vrea..... mai e nevoie de vreo explicatie, pt. prostie?!
garbo_023578308
Postat pe 12 Noiembrie 2017 11:29
De la: Nelica_Varodi_1, la data 2017-11-12 09:09:21explica te rog cu MIXTELE astea..???apoi mai vorbim..Nelly




Pai, saracu' om, o fi poate ... androgin, mai stii?!?...


garbo101426
Postat pe 12 Noiembrie 2017 11:30
Draga mea, cati ani ani? El cati ani are? In titlu intrebi daca te minte sau nu. Te minte, in ce privinta? Ti-a cumparat un cadou scump, ti-a oferit cheile de la apartamentul lui? Nu scri ce simti tu fata de el? Ce speri de la aceasta relatie, cum te simti tu cu el? Eu cred ca al a facut dupa doar doua luni pasi destul de importanti. Mai ramane sa te lamuresti tu ce vrei de la el!
garbo007433
Postat pe 12 Noiembrie 2017 22:36
Daca ti-a lasat si cheile, stai si la el, ti-a cunoscut parintii, atunci nu vad cu ce te-ar minti. Daca avea alta relatie sau era insurat nu se complica atat.
ElenaRX
Postat pe 20 Noiembrie 2017 15:01
Mai sa fie!
Data dracu' (la propriu si la figurat) tanti asta vrajitoarea.
Si cam ce vraci+vrajitoare renumiti pe PLANETA (!!!!!) au esuat acolo unde a reusit Lenuta noastra? Un nume doua acolo, sa stim si noi cit de buna e tanti.
Aaaaaaaaaa! si ai uitat sa spui cu ce fel de magie lucreaza fermecatoarea, alba sau neagra, ca nu-I totuna.

P.S.
Si super vrajitoarea Elena lucreaza moca sau pe bani, cam care e tariful?
Si inca ceva, isi plateste impozitul la stat sau il vrajeste si pe el, statu'.
Tommy_Boy
Postat pe 4 Decembrie 2017 08:52
daca te itereseaza da platesc si daca vrei sa iti dau mai multe informati te platesc si pe tine daca ai nevoe de bani
garbo_478644
Postat pe 4 Decembrie 2017 09:54
si daca vrei iti dau siti moca in carti sa .
garbo_478644
Postat pe 4 Decembrie 2017 09:57
Na ca-ti dadusi cu firma in cap. Tocmai te-am laudat laudat pe alt topic ca te exprimi cit de cit corect romaneste.
Mama draga, n-am nevoie sa-mi dai in carti, nici moca nici cu bani si n-am nevoie nici de banii tai obtinuti de la naivii care in secolul XXI mai cred ca vrajitoarele cresc ca ciupercile dupa ploaie la orice colt de strada (forum).

Totusi nu mi-ai spus nici un nume de maaaareeee vrajitor/oare international/a pe care ai batut-o la vraji de-ai ascultat-o cu urechea.
Incep sa cred ca nici tu nu stii dar cum reclama e sufletu' comertului ai plusat ca naivii inghit galusca pe nemestecate.

Si zii asa, fusesi in Tibet dupa leacuri (sper ca nu le-ai cumparat de pe internet) ca sa nu mai pun la socoteala ca stii o gramada de limbi straine ca altfel cum Dumnezeu te-ai inteles cu brazilienii, jamaicanii, rusii(?!?!), nemtii (?!?!?!) s.a.m.d.
Mai draga. la cite vrajitoare, (mame, regine, printese e.t.c.) ale magiei (mai ales albe) misuna in romanica, n-ar mai trebui sa existe om bolnav, cu argint viu in el, nefericiti in dragoste s.a.m.d.
Pina la urma nefericirea oamenilor si mai ales suferinta lor fizica devine profitabila pt. unii ...isteti (ca sa ma exprim eufemistic).
Tommy_Boy
Postat pe 4 Decembrie 2017 10:39
De la: garbo_478644, la data 2017-12-02 18:30:27Vrăjitoarea Elena este lecuitoarea tuturor problemelor legate de farmece, blesteme. Acum, vine în ajutorul dumneavoastră cu cele mai puternice leacuri şi descântece.

Prin harul pe care-l deţine poate lecui boli necurate, dezleagă cununii, scoate argintul viu, vindecă alcoolismul, face ritualuti pentru spor şi de la distanţă.

Se trage dintr-o familie valoroasă de vrăjitoare, renumite în toată Muntenia de veacuri. De la ele a moştenit acest har preţios şi acum, doamna Elena duce tradiţia mai departe cu mult succes, aşa cum se obişnuieşte pentru cineva care s-a născut cu har.

Vrăjitoarea Elena poate să rezolve orice problemă privind farmecele şi blestemele prin magie albă, pe care o practică la cel mai înalt nivel.

Vă aduce ritualuri speciale din Brazilia dar, cel mai important din Tibet, de unde are şi leacuri minunate pentru voi.

Scoate argintul viu, vă scapă de alcoolism, droguri, de viciul jocurilor de noroc şi aduce persoana iubită înapoi, spor în casă şi afaceri etc.

Deschide cărţile de tarot şi vă ghiceşte trecutul, prezentul şi viitorul cu cea mai mare acurateţe.

Doamna Elena a rezolvat cazuri complicate, ale unor persoane din străinătate din ţări cum ar fi SUA, Brazilia, Peru, Jamaica, Haiti, Costa Rica, Venezule, Spania, Italia, Rusia, Germania, Suedia, India, Irlanda, Islanda, Belgia, Franţa etc. oameni care au bătut toată lumea şi nu găseau leac la problemele lor.

Dar ea a reuşit cu succes acolo unde foarte mulţi vraci renumiţi de pe planetă sau vrăjitoare au eşuat! Pretind multă seriozitate şi ofer profesionalism şi discreţie. Dăruiesc talismane de noroc şi de protecţie.

Pentru informatii ma puteti contacta la nr de tel: 0769 749 722 sau 0044 7442 396 000



De ce vorbesti despre tine la persoana a treia singular?
Maria802
Postat pe 4 Decembrie 2017 22:23
Probabil ca te place, nitel, adica...nu-i displaci. Nu e hotarat, nici nu poate fi in doar 2 luni de relatie.Apoi, daca si tu l-ai tratat ambiguu, in sensul ca nu i-ai aratat ca te-a dat pe spate, nici el nu poate sa arate altceva. In fine, s-ar putea sa fie din cauza sarbatorilor, poate ca se gandeste sa nu fie totusi singur in aceasta perioada si pregateste terenul de doua luni incoace. Barbatii astia sunt plini de ''surprize''...ciudate si nu trebuie sa te lasi incantata ca ti-a luat cadou scump de ziua ta. Nu stii inca ce parere are despre femei, nu stii daca e serios sau doar vrea sa-si umple timpul. Gestul cu incredintarea cheii de la casa e cel putin ciudat. Pe tine te poate duce cu gandul ca nu are nimic de ascuns si isi doreste sa te gaseasca acolo cand revine de la serviciu sau cand e acasa.....Dar nu stii, nu poti fi sigura....Poate fi si o stratagema sa te motiveze cumva sa-i faci treaba in gospodarie, sa te simti ca o sotie si sa treci la smotru....Dar nu stii care ii sunt intentiile....Unii barbati fac acest lucru tratand femeia ca pe o menajera careia ii dai cheile, asteptandu-te ca va face curatenie, va spala, va calca, va gati etc. Dar nu stii daca se incadreaza la acest profil.....Mai stai in expectativa....Daca iti place personajul, te incanta, petrece timp impreuna si limiteaza orice actiune de preluare a treburilor casnice. In fond, ce iti trebuie cheile? Daca el nu e acolo tu pentru ce sa te duci? Iar daca e acolo, nu ai nevoie de chei. Cum spuneam, daca iti place, da-i de inteles acest lucru pentru a-l motiva dar nu il coplesi, nu il sufoca. Lasa-l pe el sa incerce sa te ''sufoce'' daca chiar il interesezi si a devenit dependent de tine....Sarbatori fericite.
garbo_410797
Postat pe 16 Decembrie 2017 07:57
Neatza :) e in regula sa scrii 'semnale mixte'. E plina lumea de semidocti...
Altfel, nu mi se pare ca te minte, dar au trecut 2 luni. Ai rabdare, lasa timpul sa treaca. Doar nu vrei sa te ceara deja de nevasta dupa 5-6
garbo029140
Postat pe 16 Decembrie 2017 08:18
Poate ca te minte. Sunt sanse mari.
Dar de ce ne-ar interesa?
Ti s-a dat solutia cu vrajitoarea Elena. Pare singura rezolvare pt. tine.
Ionela21_Teodora
Postat pe 16 Decembrie 2017 12:17
Buna. Citind ce ai scris tu mi-ai amintit de un tip pe care l-am cunoscut intr-un grup comun de prieteni si care imi lasa impresia ca ma place, dar ceva il retinea sa se apropie mai mult. Nu intelegeam de ce.
Cauta mereu sa fie in preajma mea, m-a invitat la cafea, cand am fost racita mi-a adus pastile si mi-a spus ca oricand vreau sa il sun ca ma va ajuta cu orice am nevoie.
Si intr-o seara cand eram cu el si ii suna telefonul insistent mi-a recunoscut ca are o relatie si ca il asteapta una acasa. In aceeasi noapte cu un tupeu fantastic o invitase si pe ea in oras si ea refuzase ptr ca era obosita. Daca accepta si ea nu stiu ce facea cu mine:-))
Ulterior cand a plecat fata respectiva acasa la ea (in alt oras) ma invita sa merg la el acasa si de asemenea ma ruga sa raman la el acasa, lasandu-mi cheile de la apartament.
Concluzia (cel putin ce am trait pana acum) : in momentul cand un barbat te place cu adevarat si are intentii serioase (nu ascunde lucruri, relatii etc) nu se va juca, nu va da "semnale mixte" etc. Astea sunt specifice celor care isi bat joc.
Nu vreau sa fie cu suparare, dar asta e parerea mea.
Mia_Ella
Postat pe 31 Decembrie 2017 10:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
javrele de companie 0 De la: 23 Aprilie 2010 14:01
sedusa si abandonata 61 De la: Axl_22 6 Octombrie 2011 22:48
haine cumparate de pe blog 4 De la: thestylishflamingo 11 Ianuarie 2010 20:27
intrebare 2 De la: lilianajighira 19 Iulie 2010 02:07
de ce toata lumea se gandeste doar la agatat si la casatorie? Mi se pare o tampenie..probabil ca este chestie de inteligenta,pt ca atata ii duce capul 54 De la: ingerasulluptator 27 Noiembrie 2012 08:26
Setari Cookie-uri