ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Mă minte sau nu?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Bună!
De două luni mă văd cu un tip.
Aș putea spune că de la început dădea semnale mixte. Adică din discuții îmi arăta că mă place, simțeam că suntem compatibili, dar la vreo 2 întâlniri a întârziat și una a anulat-o.
De ziua mea mi-a cumparat un cadou destul de scump. I-am cunoscut prietenii. Mi-a cunoscut familia, aveam discuții despre viitor. Am stat câteva zile in apartamentul lui. Locuiește singur așa că l-am ajutat cu una alta pe acolo.
S-a oferit să îmi lase cheile. Nu am acceptat. Aveam suspiciuni in ceea ce il privește. Încă am.
De ce dă semnale mixte?
  citeaza   raspunde

Mixte
  citeaza   raspunde


Dragutzo, se cheama semnale amestecate, neclare, confuze/confuzante, chiar incongruente, da' in nici un caz mixte!


Mixt inseamna cu totul altceva.


Da' poate esti tu ... lesby si inca nu ne-am prins noi, mai stii?!?
  citeaza   raspunde

explica te rog cu MIXTELE astea..???apoi mai vorbim..Nelly
  citeaza   raspunde

Nelica_Varodi, ce sa explice?... Cand vad exprimari de genul: de doua luni ma vad cu un tip/ tipa... nici macar nu prea il place, e o chestie casual cu orice fraierici, din moment ce-si expune viata pe forumuri, da' vrea neaparat o relatie cu individul, de parca ala are vreo obligatie sa vrea..... mai e nevoie de vreo explicatie, pt. prostie?!
  citeaza   raspunde

De la: Nelica_Varodi_1, la data 2017-11-12 09:09:21explica te rog cu MIXTELE astea..???apoi mai vorbim..Nelly
Pai, saracu' om, o fi poate ... androgin, mai stii?!?...


  citeaza   raspunde

Draga mea, cati ani ani? El cati ani are? In titlu intrebi daca te minte sau nu. Te minte, in ce privinta? Ti-a cumparat un cadou scump, ti-a oferit cheile de la apartamentul lui? Nu scri ce simti tu fata de el? Ce speri de la aceasta relatie, cum te simti tu cu el? Eu cred ca al a facut dupa doar doua luni pasi destul de importanti. Mai ramane sa te lamuresti tu ce vrei de la el!
  citeaza   raspunde

Daca ti-a lasat si cheile, stai si la el, ti-a cunoscut parintii, atunci nu vad cu ce te-ar minti. Daca avea alta relatie sau era insurat nu se complica atat.
  citeaza   raspunde

Mai sa fie!
Data dracu' (la propriu si la figurat) tanti asta vrajitoarea.
Si cam ce vraci+vrajitoare renumiti pe PLANETA (!!!!!) au esuat acolo unde a reusit Lenuta noastra? Un nume doua acolo, sa stim si noi cit de buna e tanti.
Aaaaaaaaaa! si ai uitat sa spui cu ce fel de magie lucreaza fermecatoarea, alba sau neagra, ca nu-I totuna.

P.S.
Si super vrajitoarea Elena lucreaza moca sau pe bani, cam care e tariful?
Si inca ceva, isi plateste impozitul la stat sau il vrajeste si pe el, statu'.
  citeaza   raspunde

daca te itereseaza da platesc si daca vrei sa iti dau mai multe informati te platesc si pe tine daca ai nevoe de bani
  citeaza   raspunde

si daca vrei iti dau siti moca in carti sa .
  citeaza   raspunde

Na ca-ti dadusi cu firma in cap. Tocmai te-am laudat laudat pe alt topic ca te exprimi cit de cit corect romaneste.
Mama draga, n-am nevoie sa-mi dai in carti, nici moca nici cu bani si n-am nevoie nici de banii tai obtinuti de la naivii care in secolul XXI mai cred ca vrajitoarele cresc ca ciupercile dupa ploaie la orice colt de strada (forum).

Totusi nu mi-ai spus nici un nume de maaaareeee vrajitor/oare international/a pe care ai batut-o la vraji de-ai ascultat-o cu urechea.
Incep sa cred ca nici tu nu stii dar cum reclama e sufletu' comertului ai plusat ca naivii inghit galusca pe nemestecate.

Si zii asa, fusesi in Tibet dupa leacuri (sper ca nu le-ai cumparat de pe internet) ca sa nu mai pun la socoteala ca stii o gramada de limbi straine ca altfel cum Dumnezeu te-ai inteles cu brazilienii, jamaicanii, rusii(?!?!), nemtii (?!?!?!) s.a.m.d.
Mai draga. la cite vrajitoare, (mame, regine, printese e.t.c.) ale magiei (mai ales albe) misuna in romanica, n-ar mai trebui sa existe om bolnav, cu argint viu in el, nefericiti in dragoste s.a.m.d.
Pina la urma nefericirea oamenilor si mai ales suferinta lor fizica devine profitabila pt. unii ...isteti (ca sa ma exprim eufemistic).
  citeaza   raspunde

De la: garbo_478644, la data 2017-12-02 18:30:27Vrăjitoarea Elena este lecuitoarea tuturor problemelor legate de farmece, blesteme. Acum, vine în ajutorul dumneavoastră cu cele mai puternice leacuri şi descântece.

Prin harul pe care-l deţine poate lecui boli necurate, dezleagă cununii, scoate argintul viu, vindecă alcoolismul, face ritualuti pentru spor şi de la distanţă.

Se trage dintr-o familie valoroasă de vrăjitoare, renumite în toată Muntenia de veacuri. De la ele a moştenit acest har preţios şi acum, doamna Elena duce tradiţia mai departe cu mult succes, aşa cum se obişnuieşte pentru cineva care s-a născut cu har.

Vrăjitoarea Elena poate să rezolve orice problemă privind farmecele şi blestemele prin magie albă, pe care o practică la cel mai înalt nivel.

Vă aduce ritualuri speciale din Brazilia dar, cel mai important din Tibet, de unde are şi leacuri minunate pentru voi.

Scoate argintul viu, vă scapă de alcoolism, droguri, de viciul jocurilor de noroc şi aduce persoana iubită înapoi, spor în casă şi afaceri etc.

Deschide cărţile de tarot şi vă ghiceşte trecutul, prezentul şi viitorul cu cea mai mare acurateţe.

Doamna Elena a rezolvat cazuri complicate, ale unor persoane din străinătate din ţări cum ar fi SUA, Brazilia, Peru, Jamaica, Haiti, Costa Rica, Venezule, Spania, Italia, Rusia, Germania, Suedia, India, Irlanda, Islanda, Belgia, Franţa etc. oameni care au bătut toată lumea şi nu găseau leac la problemele lor.

Dar ea a reuşit cu succes acolo unde foarte mulţi vraci renumiţi de pe planetă sau vrăjitoare au eşuat! Pretind multă seriozitate şi ofer profesionalism şi discreţie. Dăruiesc talismane de noroc şi de protecţie.

Pentru informatii ma puteti contacta la nr de tel: 0769 749 722 sau 0044 7442 396 000De ce vorbesti despre tine la persoana a treia singular?
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: