ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Escapelle

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna ziua ! Am făcut sex neprotejat in ultima zi a menstruatiei ( care a durat in jur de 4 zile ) si dupa la câteva ore am luat Escapelle. Exista posibilitatea ca spermatozoizii sa ramana in corp si atunci cand sunt fertila sa raman însărcinată?
  citeaza   raspundeMare pacat ca nu se mai fabrica ... DDT-ul!


  citeaza   raspunde

Adică? 😂😂
  citeaza   raspunde


A propos, citi anisori ai de n-ai apucat inca pina acum sa citesti un manual de educatie sexuala?


Adica de citit INANTE de a te apuca sa faci sex, desigur!...


Ai fost prea 'ocupata' si n-ai avut timp?!?...

  citeaza   raspunde

Adică? 😂😂
  citeaza   raspunde

Am făcut 18 de curând si mda recunosc ca nu am avut timp de citit si totusi as vrea un raspuns pt ca citind pe net mai mult m am amețit 😂
  citeaza   raspunde

Escapelle face parte din asa-zisa mediacatie cunoscuta sub numele de ... 'pastila de a doua zi'.
Acest tip de medicatie e facuta exact pt. a preveni sarcinile nedorite urmare tocmai a nefolosirii prezervativului sau a unui posibil 'accident' al acestuia.


Pastilele de a doua sau contraceptivele de urgentza sint extrem de sigure si eficiente cu conditia sa fie luate cit mai aproape de contactul sexual, adica pina in cel mult 12 ore chiar daca producatorul spune ca sint eficiente si pina la 3 zile.

Nu prea mai exista certitudine de succes cu cit distantza de timp e mai mare de cele 12 ore.
Tu zici ca ai luat-o la 4 ore, nu?
Asa ca in principiu n-ar trebui sa-ti faci probleme.

Asteapta totusi fara sa te nelinisteti pina la urmatoarea menstra si, in cazul in care nu apare, poti sa-ti faci un test de sarcina ca sa evaluezi mai corect situatia...


Oricum, sfatul meu absolut prietenesc, este sa te respecti mai mult si sa ai maxima grija de tine, de corpul si sanatatea ta si sa nu faci copii niciodata copii 'neprogramati'!


Genul asta de derapaje rationale o sa-ti faca mai tirziu viatza un calvar iar copiilor astfel procreati o sa le-o faca si pe-a lor un cosmar si o sa le zdruncine zdravan increderea in propria lor viatza!


Sa tii minte pt. tot restul vietii tale :
Daca vrei sa fii o mama adevarata, cu respect de sine cit si fatza de proprii copii, e OBLIGATORIU ca mai intii sa faci intotdeauna...

...SEX RESPONSABIL !!!

  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: