ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Cum reactionez?

Voteaza
*****Scor: 3 din 1 vot
 

buna,prietenul meu este antrenor de fotbal.Suntem impreuna de 2 ani.Iarna trecuta o mama a unui copil pe care il antreneaza i-a scris declaratii de dragoste si apropouri pe fb.El a reactionat adecvat si i-a raspuns ca este intr-o relatie cu mine iar relatia dintre ei nu poate fi decit una intre antrenor-parinte.Eu ma simteam mindra de el si chiar trecusem peste acest subiect nu ma deranja faptul ca ei se vedeau practic in fiecare zi ,ea aducindu-si copilul la antrenamentele de fotbal.
Recent am aflat din intimplare parola lui de fb,si de vre-o 3 ori reuseam sa vad doar o conversatie stearsa intre ei.Acest fapt mi-a pus semne de intrebare dar am incercat sa reactionez cu calm.Ieri insa am deschis si am dat peste conversatia lor care era in plina desfasurare,iar fraza prietenului meu m-a dezamagit ,el scriindu-i: "Poate organizam o iesire la piscina cu parintii ))))) relx)))) "
Mai apoi am intrat la el si bineinteles conversatia era iarasi stearsa.
Nici macar nu am dovada concreta sa ii zic sau sa il intreb de ce procedeaza asa cind el ma asigurat ca nici macar nu vorbeste cu ea chiar daca se vad zi de zi .
Nustiu daca sunt eu isterica si panicata sau chiar ar trebui sa imi fac griji,as vrea o parere straina in legatura cu acest caz.
Va rog mult.
Mersi
  citeaza   raspunde

,,
  citeaza   raspunde

Acum, nu zic ca e bine ca il spionezi, insa o data incoltita suspiciunea, e mai greu...Eu zic sa fii atenta la comportamentul lui in raport cu tine, se simte daca te inseala.Cat despre conversatia privata dintre cei doi, mai ales ca o sterge de fiecare data, mie, una mi-ar ridica semne de intrebare, oricarei femei, cred.Ce sa te sfatuiesc? Fii cu ochii in patru, incearca sa vezi de ce dispus sa sara gardul si sper sa nu se ajunga la situatii neplacute.
  citeaza   raspunde

Eu spun, ca ar trebui sa-ti faci griji. Daca el, dupa ce i-a scris acelei mame, ca are o relatie cu cineva si apoi totusi accepta sa-si scrie unul altuia si, poate chiar mai mult..., apoi te minte (1.faptul ca ei comunica; 2.sterge mesajele) inseamna ca exista ceva de ascuns si, ar trebui sa ai o discutie serioasa cu el. Insistenta acelei mame, l-a facut sa se simta mandru ca este dorit si a acceptat sa raspunda insistentelor ei. Asta denota slabiciune, lipsa de cracter....
Tanarul acesta nu merita o sansa, pentru ca in alta situatie de acest gen, va face la fel. Daca a putut sa faca asta acum, necasatorit, o va face si mai tarziu cand poate va veti casatori, DACA mai ajungeti la asta. Nu cred ca vei putea trai si fi fericita, suspectand mereu ca te poate insela si, ai avea dreptate. Cine calca stramb o data, calca si a doua, a treia....si a N-a oara! Cine iubeste cu adevarat, nu insala! Parerea mea!
  citeaza   raspunde

De la: Schmetterling, la data 2017-10-02 08:18:06 Acum, nu zic ca e bine ca il spionezi, insa o data incoltita suspiciunea, e mai greu...Eu zic sa fii atenta la comportamentul lui in raport cu tine, se simte daca te inseala.Cat despre conversatia privata dintre cei doi, mai ales ca o sterge de fiecare data, mie, una mi-ar ridica semne de intrebare, oricarei femei, cred.Ce sa te sfatuiesc? Fii cu ochii in patru, incearca sa vezi de ce dispus sa sara gardul si sper sa nu se ajunga la situatii neplacute.
  citeaza   raspunde

Aoleu, lasa fata in pace, ce ai? Tu te-ai ars rau daca esti asa pornita si prapastioasa. Deja ai ajuns departe, punandu-i in spate toate relele din lume antrenorului. Lasa-o pe ea sa decida
  citeaza   raspunde

Simplu,iti iei bagajul si pleci fara sa te mai uiti in urma! ...se pare ca in relatia voastra exista intrusi si de iubit iubesti doar tu!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: